Kad porastem biću mafijaš

Страна 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Usijana Glava on 6/6/2011, 09:47

Српска мафија осма на свету

Неколико западних медија пренело топ-листу најозлоглашенијих криминалних група на којој српске организације стоје „раме уз раме” са колумбијским картелима, јапанским „јакузама”, кинеским „тријадама” и „коза ностром”

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 KRIMI

Вести да Србија по нечему предњачи у свету последњих година изнедриле су више разлога за подозривост него за дику. У различитим међународним студијама до сада је установљено да важимо за најмање интелигентан народ у Европи, који, после Турака, конзумира највише дувана, као и да се на територији наше земље налазе неки од најзагађенијих градова. „Ексклузивна” места Србија држи и на листама које рангирају проценте становништва склоног самоубиству и умирању од кардиоваскуларних болести, а нову „црну титулу” нашој земљи овог пута донела је, посведочено озлоглашена „домаћа” мафија. Ако је судити према топ-10 листи коју су у децембру прошле и почетком ове године пренели онлајн часопис „Кристал кис”, британски „Дејли њуз” и шпански „Дијари”, на територији Србије претходних деценија рођена је и етаблирана осма најопаснија криминална групација на свету.

На том списку „мафија” је дефинисана као организована илегална група која је укључена у криминал на територији више држава, при чему већина њених чланова потиче из једне земље. Она тежи да успостави монопол над незаконитим радњама као што су трговина дрогом, оружјем и слично, наводи се у анализи.

Српска мафија налази се изнад албанске и јамајчанско-британске мафије, а оцењено је да њени припадници врше најтежа криминална дела у десетак држава света међу којима су Немачка, САД, Велика Британија, Француска и скандинавске земље. Као „омиљене” делатности српских криминалаца наводи се препродаја дроге, кријумчарење, плаћена убиства, рекетирање, коцкарске преваре и надзор коцкарница, односно крађа драгог камења. Српску мафију, према писању „Кристал киса” предводе три велика клана: вождовачки, сурчински и земунски под чијом се диригентском палицом налази више мањих група. У објашњењу се наводи да у Србији тренутно „оперише” између 30 и 40 оваквих група.

Српска мафија тако се сврстала у друштво на чијем је „зачељу” група јамајчанских имигрантских банди „јардиз”, познатих по насилној употреби оружја, шверцу марихуане и крека широм Велике Британије, а место испод „домаћих” криминалаца заузеле су њихове албанске колеге, озлоглашене по рекетирању, осветама, кријумчарењу сексуалног робља и дроге. Према објашњењу са листе, корени албанске мафије датирају из 15 века, а о успешној сарадњи овдашњих и илегалних група са територије Албаније последњих година сведочи и чињеница да је гро опијата доступних на улицама српских градова стигао преко границе са јужним суседом (марихуана „албанка” итд).

„Изнад” српске налази се израелска мафија, којој добре „везе” са руским криминалом и западним политичким каналима отварају пут за организовање проституције, трговину дрогом и сурове атентате. Као шеста на листи уписана је мексичка мафија „ла еме” подељена на многобројне затворске банде широм Америке које се баве изнудама и управљају мрежом препродаваца дроге. Готово импресивна је и чињеница да су српске криминалце страни медији ставили у исти кош са јапанским „јакузама” и кинеским „тријадама” – суровим организацијама које датирају из 17. и 18. века. Осим по изнудама, шверцу порнографије и превозу белог робља, мафијаши из Земље излазећег сунца познати су по ритуалима одсецања малог прста и тетовирању целог тела, док кинески криминалци на Западу важе за најспретније лопове, плаћене убице, фалсификаторе новца, шверцере дроге и пирате.

За три најопасније криминалне организације проглашене су колумбијски картели, сицилијанско-америчка „коза ностра” и руска мафија. Када је реч о производњи дроге, о „успесима” јужноамеричких картела „Кали”, „Меделин” и „Норте дел Ваље” не треба трошити речи, а за додатним препричавањем не чезну ни методи итало–америчке „коза ностре”. Своју мрачну славу ова мала група стекла је шверцовањем дроге, оружја и рекетирањем, односно чувеним чином „иницијације” који од чланова захтева да своју вредност докажу убиством супарника.

Сувереним владаром светског подземља проглашена је руска мафија, за коју се сматра да тренутно броји и до пола милиона чланова. Настала у доба Совјетског Савеза она данас контролише хиљаде криминалних радње широм света. Одлука да никад не сарађује са властима и бруталним убиствима „чисти” издајице у својим редовима довела је до тога да од руске мафије данас стрепи читава земаљска кугла.

Марко Луковић

--------------------------------------------

Како до „друштва најгорих”

Одскочну даску за српске криминалце представљао је рат на простору бивше Југославије и економске санкције које су деведесетих оставиле земљу у очајној ситуацији. Мноштво повратника са ратишта и младих окренуло се незаконитим активностима. У „белој књизи” МУП-а Србије из 2002. године евидентирано је око 50 илегалних група, док су писци прошлогодишњег издања утврдили бројку коју су пренели аутори листе (30-40). Скорије одјеке у међународним медијима српска мафија изазвала је у јуну прошле године када је Интерпол објавио сумњу да су организатори најчувеније групе пљачкаша дијаманата „Пинк Пантер” – Срби, а затим и у новембру, када је у Норвешкој ухапшено седам Срба, чланова ове групе, који су планирали спектакуларну пљачку пола тоне злата из фабрике накита у Ослу. Светске насловнице у октобру извештавале су о пресецању међународног ланца шверца кокаина, пошто су америчка ДЕА и српска БИА у водама Уругваја заплениле више од две тоне наркотика.Последњи изменио Usijana Glava дана 6/6/2011, 09:54. измењено укупно 1 пута
Usijana Glava
Usijana Glava
Корисник

Број порука : 250
Локација : коп
Регистрован : 18.04.2011

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by навијачкаСвест! on 6/6/2011, 09:52

Италијани су тренутно го курац Kad porastem biću mafijaš - Page 2 280852 Није то оно што је било у 20. веку

навијачкаСвест!
Корисник

Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Usijana Glava on 6/6/2011, 11:32

Јакузе (ヤクザ или やくざ Yakuza?), познате и као gokudō (極道?), су припадници јапанске мафије, традиционалног синдиката организованог криминала, такође познати и као „насилничке групе“. Име су добили по популарној игри картама ханафуда, односно најлошијој комбинацији коју играч може да извуче: 8 (ја), 9 (ку) и 3 (са) што у буквалном преводу значи безначајно, па их у Јапану зову и 893. Најбројнија су криминална организација на свету. Препознају се по кратко подшишаној коси, тетоважама по готово целом телу (најпопуларније су ирезуми и хоримоно) и по недостатку малог прста на руци (то ритуално одсецање се зове јубитсуме).

Наиме, приликом првог прекршаја починилац мора да одсече врх малог прста на левој руци и да га преда свом надређеном.

Порекло јакуза лежи у разбојничким дружинама такозваних ронина тј. самураја без господара који су лутали и пљачкали Јапаном. Прве праве организације јакуза су настале пре око 300 година. Биле су то банде Бакуто (коцкара) и Текија (уличних трговаца).
Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Yakuza-Tatoo

У време Меиџи реформе тј. модернизације Јапана, они су почели да развијају послове везане за шверц, уцене, изнуде, рекетирање и организовање проституције. Они потичу из свих слојева јапанског друштва. На њиховом челу се налази ојабун (отац) који командује потчињенима (кобуни). Пријемом у организацију члан се одриче крвних веза.


Веће групе јакуза састоје се од више мањих које су лојалне босу клана кумичоу. Кумичо има мрежу помоћника, саико-комоне (старији саветници) где сваки руководи неком од делатности у градским четвртима које контролишу. Принцип рада јакуза је: "радити тајно иза легалних паравана".Највећи од свих кланова је Јамагучигуми који се бави диловањем дроге, прањем новца и порнографијом. На његовом челу се више од три деценије налазио Казуо Тоака, трећи ојабун од оснивања клана, до 1981. када је смртно рањен. Ово је искључиво тајно мушко друштво где женама није дозвољен приступ. Једино босова жена има контакте са осталим члановима који је зову ане-сан (старија сестра). Симбол овог клана је значка у облику ромба који носе на реверу а уз помоћ које се ући где год се пожели

Документарац који говори о самом дјеловању Јакуза
Usijana Glava
Usijana Glava
Корисник

Број порука : 250
Локација : коп
Регистрован : 18.04.2011

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Београд on 6/6/2011, 17:05

навијачкаСвест! ::Италијани су тренутно го курац Kad porastem biću mafijaš - Page 2 280852 Није то оно што је било у 20. веку
А на основу чега ти то знаш? Имаш неке контакте са Козаностром или?

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Паранормал on 6/6/2011, 18:13

BritishStyle ::
навијачкаСвест! ::Италијани су тренутно го курац Kad porastem biću mafijaš - Page 2 280852 Није то оно што је било у 20. веку
А на основу чега ти то знаш? Имаш неке контакте са Козаностром или?
Kad porastem biću mafijaš - Page 2 596150

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by навијачкаСвест! on 6/6/2011, 20:37

BritishStyle ::
навијачкаСвест! ::Италијани су тренутно го курац Kad porastem biću mafijaš - Page 2 280852 Није то оно што је било у 20. веку
А на основу чега ти то знаш? Имаш неке контакте са Козаностром или?
Која фамилија ти треба Biggrin Ма њима су посао преузели Албанци,једноставно није то та 'талијанска мафија каква је била некада.Постоје неке фамилије које су јаке наравно,али већина пропала.

навијачкаСвест!
Корисник

Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Паранормал on 6/6/2011, 20:38

навијачкаСвест! ::
BritishStyle ::
навијачкаСвест! ::Италијани су тренутно го курац Kad porastem biću mafijaš - Page 2 280852 Није то оно што је било у 20. веку
А на основу чега ти то знаш? Имаш неке контакте са Козаностром или?
Која фамилија ти треба Biggrin Ма њима су посао преузели Албанци,једноставно није то та 'талијанска мафија каква је била некада.Постоје неке фамилије које су јаке наравно,али већина пропала.

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by KB_DS on 6/6/2011, 21:43

Zabari nikad i nisu bili neko mudo u jEvropi.Ponavljam po meni tu sipci prednjace.Ko god je putovao evropom kapiram da je izvalio da oni drze sve(klubove,javne kuce,kockarnice...),zavrsavaju sve i plus ima ih ko govna i drze se medjusobno(nisu podeljeni na 50 kurcevih klanova).Pametnom dosta...
Steal daj iskopaj nesto o onim moto-bandama koje se kolju po Americi.
KB_DS
KB_DS
Корисник

Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by LAVOT on 7/6/2011, 18:31

Жабарите може се никој и ништо во Европа моментално,ама затоа во Америка и во Италија го држат скоро секој бизнис и се оди преку нив.
Толку се длабоко навлезени,што дури потплаќаат и политичари само да ги затнат устите,да не зборат што не треба и да се праат слепи и при очи.
Ама кој сме ние да збориме,сепак сме доволно неупатени...
LAVOT
LAVOT
Корисник

Број порука : 143
Локација : Curva Nord !
Регистрован : 15.04.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 16/6/2011, 17:13

18th Street - Murder by Numbers (prva ekipa)

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 1127511655l

https://www.youtube.com/watch?v=3M2PZSyMZxw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=MZkBCfkiIrg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=c8mpiiTuR88&feature=related
Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 16/6/2011, 23:17

Evo vam Cripsi jebali vas oni ... Biggrin (dobicete i Bloods-e)

Crips

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Cripnationgangstreet

Osnovani: Los Angeles (Kalifornija)
Osnivaci: Raymond Washington i Stanley Williams
Godina osnivanja : 1969
Teritorija : celo podrucje USA
Etnicka pripadnost: uglavnom afro-amerikanci
Clanstvo: 30.000-35.000
Kriminalne aktivnosti: Trgovina drogom,pljacke,ubistava,otmice.
Saveznici: Folk Nation,Gangster Disciples,La Raza,Black Guerilla Family.
Neprijatelji: Bloods,People Nation,Netas,Hoover Criminals,Surenos.

DOKUMENTARAC O CRIPSIMA:

https://www.youtube.com/watch?v=CTVOAifa0vA&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=xJ7T-WYKH0A&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=SiA2QD__IJw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=QzE9lHe1XFU&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=p3xvG_m869U&feature=related

Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Gambler on 17/6/2011, 02:55

Pravo da ti kažem, nisam upućen u dosta stvari pisanih na ovoj temi, niti u ove članke i klipove što ste bacali.
Ali ovo zadnje, Kripsi, ti podaci što si naveo kao da si napisao podatke za neku navijačku grupu, a ne za kriminalnu bandu, broj članova, godina osnivanja, teritorija, bratstva i mržnje.
Ovi crnci na ovim klipovima mi deluju krajnje retardirano, i neozbiljno, verovatno stoji to da su oni strah i trepet na ulicama u svom gradu, ali ovo mi više deluje iz fazona i napaljenički, nego sada da su oni ustaljeni krimosi sa ozbiljnom idejom. Ove marame i dresovi me podsećaju što na indijance, što na GTA San Andreas, piiihhh. Naspram ovih, njuške u Čitulji i onom Ruskom dokumentarcu su sve sami Aristoteli i Platoni.
Potcenjujete Italijansku mafiju i kažete da oni "nisu više kao nekada". Jel to na istu foru što potcenjujete i Italijanske Ultrase Kad porastem biću mafijaš - Page 2 581573

______________________
Ko apeluje na zakon protiv svojih bližnjih je ili lud ili je kukavica. Ko ne može da brine o sebi bez policijske zaštite je oboje
Gambler
Gambler
Солунци Лозница

Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Usijana Glava on 17/6/2011, 12:48

Дај нек неко напише о оним црњама у Бразилу по фавелама,то су праве барабе јебеш ове амере.
Usijana Glava
Usijana Glava
Корисник

Број порука : 250
Локација : коп
Регистрован : 18.04.2011

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 17/6/2011, 15:29

Pravo da ti kažem, nisam upućen u dosta stvari pisanih na ovoj temi, niti u ove članke i klipove što ste bacali.
Ali ovo zadnje, Kripsi, ti podaci što si naveo kao da si napisao podatke za neku navijačku grupu, a ne za kriminalnu bandu, broj članova, godina osnivanja, teritorija, bratstva i mržnje.
Ovi crnci na ovim klipovima mi deluju krajnje retardirano, i neozbiljno, verovatno stoji to da su oni strah i trepet na ulicama u svom gradu, ali ovo mi više deluje iz fazona i napaljenički, nego sada da su oni ustaljeni krimosi sa ozbiljnom idejom. Ove marame i dresovi me podsećaju što na indijance, što na GTA San Andreas, piiihhh. Naspram ovih, njuške u Čitulji i onom Ruskom dokumentarcu su sve sami Aristoteli i Platoni.
Potcenjujete Italijansku mafiju i kažete da oni "nisu više kao nekada". Jel to na istu foru što potcenjujete i Italijanske Ultrase

Po oni i jesu isto sto i navijaci,samo mnogo brutalniji koji idu sa namerom da ubiju.
Pranormal (a koliko vidim i ti) ima neku suludu teoriju kako bi ih nasi ugasili ili Rusi,a ja jos jednom ponavljam da ne moze neka grupica od 50 clanova da ugasi njihovu koja broji 30.000-50.000.Jedini nacin na koji nasi i Rusi egzistiraju je taj sto se otvoreno ne sukobljavaju sa njima.
Kada bi pojedinacno objavili rat bilo kome od njih,jebali amerikanci ili latinosi svejedno.Protiv vojske se ne moze,a oni jesu vojska...Kaze Paranormal da posle nekog veceg sranja,nasi bi im skenjali vodju....pa sta onda,dosao bi drugi vodja,posle njega jos jedan vodja i tako jos 10 narednih ljudi bi se izmenjalo na celu bande.Koliko bi nasima i Rusima trebalo da ih istrebe? Narednih 50 godina?

United Blood Nation (Bloods)

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Bloodgraffiti

Osnovani:1972
Mesto osnivanja: Los Angeles California
Teritorija: celo podrucje USA
Clanstvo: 30.000
Etnicka pripadnost: uglavnom afro-amerikanci
Kriminalne aktivnosti: ubistva,trgovina drogom,pljacke,otmice.
Saveznici:People Nation i Latin Kings.
Rivali: Crips,Folk Nation,Surenos.


DOKUMENTARAC O BLOODS-ima:

https://www.youtube.com/watch?v=XoDTtDcWD7g
https://www.youtube.com/watch?v=tzwiimYBJOk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=qQAG2ByiEpc&feature=related

Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 17/6/2011, 15:38

Pardon dosao bi pokojni Arkan ubio bi vodju,opalio samar trojici iz prve ekipe,a onda bi ovih 19.999 clanova reklo ... jebiga ovi Srbi i Rusi sa 50 ljudi su neku mudo,daj da se mi rasturamo i da pobacamo ovo oruzje. Biggrin

Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Паранормал on 17/6/2011, 15:48

Сад сам написао километарски пост, али сам обрисао, са тобом нема сврхе расправљати се. Наставимо са темом.

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Gambler on 17/6/2011, 19:56

Steal ::Pardon dosao bi pokojni Arkan ubio bi vodju,opalio samar trojici iz prve ekipe,a onda bi ovih 19.999 clanova reklo ... jebiga ovi Srbi i Rusi sa 50 ljudi su neku mudo,daj da se mi rasturamo i da pobacamo ovo oruzje. Biggrin

Čekaj onda, možda treba razgraničiti onda termin "mafija" i "ulična banda". I ovi Bladsi deluju kao indijanci, navucite marame i dresove, džokavu odeću, istetovirajte se, ispišite grafite, napadajte u čoporima i banda smo, vidim da imaju i ove svoje logoe, kao da su ovi repčići-pederčići. Pa jel to mafija ? Kontrolišu ulice tako što maltretiraju sve redom u čoporima? Aplauz
Možeš ti Stil brate da dovučeš i 5000 crnaca iz Masai plemena iz Kenije i Tanzanije (oni što su baš visoki crnci) i da iskoristiš njihovu žilavost i one borilačke/lovačke veštine i da izguraš na severu Ultra Bojse, i da kažeš eto šta vi vredite kada smo vas ošurili od batina, poklali šta već, ali nije to to. Čuj to dovukli čamuge i obuli ih u patike, majice i šorceve i već za 200 godina postaše glavni gangsteri, i mi sada treba da im se divimo na ovoj temi. Mislim glupo je porediti Evropljane i njih, niti delovanje niti ciljevi nisu isti.
Indijanci, eto šta su Kripsi i Bladsi

______________________
Ko apeluje na zakon protiv svojih bližnjih je ili lud ili je kukavica. Ko ne može da brine o sebi bez policijske zaštite je oboje
Gambler
Gambler
Солунци Лозница

Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Паранормал on 17/6/2011, 21:51

Расисто, како ћеш такав у Јевропу. Biggrin

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 17/6/2011, 22:15

Prvo ja se ovde nikom ne divim,libo me racku za sve njih samo istrazujem i realno gledam na stvari.
Drugo ono sto hocu da kazem je da Srbi i Rusi ako imaju neki kriminalni klan,taj klan je vezan za Evropu i drzave poput Svedske,Norveske,Nemacke...itd koje nemaju svoje nacionalne kriminalne grupe.Jel neko cuo za Nemacku mafiju,Svedsku mafiju...itd? Nije. I naravno da ce Srbi,Rusi,Albanci da budu mudonje na ulicama evropskih gradova kad prakticno nema niko da ti se suprotstavi.
E sad ono sto je vezano za USA i Latinsku Ameriku - Srbi i Rusi su tamo samo deo kriminalnog lanca,saveznici vec postojecih grupa ili participijenti.Dakle sve ovo sto citate po novinama se svodi na pricu kako Srbi ucestvuju u narko trafikingu sa latinosima,a ne svodi se na to da mi imamo svoju srpsku bandu koja je sjebala latinose i preuzela ulice.Ni Srbi ni Rusi ne mogu tako nesto da urade,a Italijani su uspeli samo zato sto ih ima pun k****c u Americi i cele familije ucestvuju u kriminalnim aktivnostima na ulicama.

Jebes patriotizam,ovo ti je drugi svet i totalno drugi nacin razmisljanja,drugi sistem funkcionisanja,a slazem se da je banda jedno a mafija drugo.Problem je taj sto mnoge bande tamo zovu sebe "mafija" i sto profit jeste mizeran jer treba obrt od par miliona dolara da raspodelis na 30.000 ljudi.

E sad malo moto bandi:

Bandido Army

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Logo20bandidos20mc

DOKUMENTARAC:

https://www.youtube.com/watch?v=JA6uUQY18xw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=fBhExI9wB_M&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=eOPhqbiX7fk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=FLlCdQykCGE&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=4kIcRI-pp0E&feature=related
Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by KB_DS on 18/6/2011, 01:04

Gambler ::
Možeš ti Stil brate da dovučeš i 5000 crnaca iz Masai plemena iz Kenije i Tanzanije (oni što su baš visoki crnci) i da iskoristiš njihovu žilavost i one borilačke/lovačke veštine i da izguraš na severu Ultra Bojse, i da kažeš eto šta vi vredite kada smo vas ošurili od batina, poklali šta već, ali nije to to.

Mogli bi svi oni da puse kurcinu Ultra bojsima Biggrin
Salim se,slazem se stobom,vec sam reko,kakvi su oni mafijasi kada ne obrcu neki ogroman novac(a i iskreno taj njihov vodja,cisto sumnjam da on kontrolise toliki broj ljudi),pa se vracamo na isto,svi su oni jedan golemi kurac.Neobrazovana goveda zadojena nasiljem.
KB_DS
KB_DS
Корисник

Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 18/6/2011, 02:33

Dok ne napisem nesto o kineskim Trijadama,evo jos malo bandi koje su kontrolisane od strane Trijada.
Naime radi se o rivalskim azijskim grupama iz Kalifornije "Asian Boyz" i "Wah Ching Gang".

Asian Boyz
Kad porastem biću mafijaš - Page 2 22317596

Wah Ching Gang
Kad porastem biću mafijaš - Page 2 9p77bbcalwpcincadxzd7mc

DOKUMENTARAC: Asian Boyz VS Wah Ching Gang

https://www.youtube.com/watch?v=MO5D-E7vUBg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=GCjDRRIwiwI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=wuRSIY452pw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=oU66e_TTrm8&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=IZimMLWzfEU&feature=related

Cuvajte se bloka 70
Deveous
Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Gambler on 18/6/2011, 03:20

KB_DS ::
Gambler ::
Možeš ti Stil brate da dovučeš i 5000 crnaca iz Masai plemena iz Kenije i Tanzanije (oni što su baš visoki crnci) i da iskoristiš njihovu žilavost i one borilačke/lovačke veštine i da izguraš na severu Ultra Bojse, i da kažeš eto šta vi vredite kada smo vas ošurili od batina, poklali šta već, ali nije to to.

Mogli bi svi oni da puse kurcinu Ultra bojsima Biggrin
Salim se,slazem se stobom,vec sam reko,kakvi su oni mafijasi kada ne obrcu neki ogroman novac(a i iskreno taj njihov vodja,cisto sumnjam da on kontrolise toliki broj ljudi),pa se vracamo na isto,svi su oni jedan golemi kurac.Neobrazovana goveda zadojena nasiljem.

O tome pričam. Ajde da uzmemo zarađen novac kao merilo uspeha u tom krimi svetu. A ne ubijeni ljudi, silovanja i nasilje, iako je to deo toga. Pa uspešniji su po tome Evropski mafijaši? 10-ak kriminalaca iz Evrope zaradi kinte koliko i 1000 ovih Crnčuga u proseku, možda čak i više.
Stil nisam ja rekao da naši drže sve, a i normalno da se ne mogu uklopiti sa poslovima u J.Americi, kao i ovde. Mada treba napraviti razliku, naši rade sa JužnoAmerikancima, a ne sa ovim budalama sa maramama iz SAD. Evo recimo ti si rekao da bi jednog pokojnog Arkana oni nadjačali jer ih je više. Momenat samo, taj Arkan je jedno vreme bio IZNAD SVOJE DRŽAVE, a ovi gurbeti? Jesu oni bili iznad Guvernera u nekoj od svojih 50 državica Američkih? Jesu kurac brate, skupljaju se na ulici kao zadnji padavičari, i daju intervjue sa maramama Kad porastem biću mafijaš - Page 2 581573 Pa u svom omalenom gradu znam 5-10 likovi koji nisu normalni od rođenja i koji bi pojeli zajedno 20-ak ovih Kripsa ili Bladsa. A verujem da i ostali znaju o kakvim ljudima pričam. Nisam znao previše o njima dok nisam (koji kurac) pogledao ove dokumentarce. Mislio sam da je to pravi krimi-lanac, međutim, vidim da su pravi INDIJANCI. Neka farbaju pesak u pustinji u Arizoni, nabijem ih na kurac. Uostalom da se skupi prva ekipa sa foruma, protiv istobrojne prosečne Krips-Blads ekipe, na fer, ruke i noge, pa OŠURILI BI IH Kad porastem biću mafijaš - Page 2 962586

______________________
Ko apeluje na zakon protiv svojih bližnjih je ili lud ili je kukavica. Ko ne može da brine o sebi bez policijske zaštite je oboje
Gambler
Gambler
Солунци Лозница

Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 18/6/2011, 03:58

Stil nisam ja rekao da naši drže sve, a i normalno da se ne mogu uklopiti sa poslovima u J.Americi, kao i ovde. Mada treba napraviti razliku, naši rade sa JužnoAmerikancima, a ne sa ovim budalama sa maramama iz SAD.

Nasi i Rusi ne da ne drze sve,nego nego ne mogu da drze ni jednu jebenu ulicu u Americi,a svi znamo koliko Srba i Rusa ima tamo.Jel gledate vi dokumentarce koje ja postavljam ili ono?

Jel neko od vas gledao dokumentarac o Ruskoj mafiji na drugoj strani? Znaci jedan od njihovih kraljeva podzemlja dolazi u USA i tamo se slize sa cini mi se Latin Kingsima u NYC.Sto ih nije sa svojim pajtosima oterao iz tog dela grada i rekao da tu samo Rusi vladaju.Nego dok je bio njihov saveznik sve je bilo ok,pa onda poceo da ih druka FBI,CIA...itd i sad ga federalci cuvaju na nekom mestu (promenio identitet) da ga ne bi Latin Kingsi skenjali.

Usput ja Boods-e i Crips-e ne uzdizem vec postavljam dokumentarce o svim grupama,a mnogi su trazili da i njih nadjem i eto nasao sam.

Momenat samo, taj Arkan je jedno vreme bio IZNAD SVOJE DRŽAVE, a ovi gurbeti? Jesu oni bili iznad Guvernera u nekoj od svojih 50 državica Američkih? Jesu kurac brate, skupljaju se na ulici kao zadnji padavičari, i daju intervjue sa maramama.

Arkan da je bio jaci od drzave bio bi i dalje ziv,a ove bande imaju na hiljade klinaca da pucacinu iz kola u pokretu mogu da izvedu kad im se digne.Da li ove bande mogu da izvedu drzavni udar,ja bih rekao uz dobru organizaciju DA. Najblizi su bili "Black Gueriila Family" posto su se povezali sa BPP (Partijom Crnih Pantera) i jos nekim politickim grupama. Njihov najveci problem je sto se sve ove bande gloze medjusobno pa tu trose energiju umesto na ubijnje politicara,ali to je neka druga tema.
Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Steal on 18/6/2011, 15:34

Ovaj dokumentarac je specijalno za Gamblera,cisto da mu pokazem kakvi smo mi sa prostora ex Jugoslavije kad se nadjemo u Americi. Naime u ovom dokumentarcu mozete videti da je jedan od vodja Mexican Mafie u stvari nas covek koji je promenio ime u Joe Morgan. Pored toliko Srba,Hrvata,Bosnjaka…itd u Americi on se lepo udruzio sa latinosima (znaci isto kao i Rusi),a nije preuzeo ulice sa nasim ljudima u dijaspori.Inace Joe Morgan je zasluzan sto je La Eme ustanovila saveznistvo sa Aryan Brotherhood bandom

Mexican Mafia (La Eme)

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 8h1lxhcabywy7sca6yg2ulc

Osnovana: Deuel Vocational Institution, Kalifornija
Osnivac: Luis "Huero Buff" Flores
Godina osnivanja: 1957 traju sve do danas
Teritorija: California,Arizona,Texas
Etnicka pripadnost: Chikano Meksikanci i ostale etnicke grupe
Clanstvo: 40.000
Kriminalne aktivnosti: ubistva,pranje novca,trgovina oruzjem,tgovina drogom,kidnapovanje,reketiranje,kocka.
Saveznici: Aryan Brotherhood i Surenos.
Rivali: Nuestra Familia,Black Guerrilla Family,Arizona's New Mexican Mafia,Norteños

DOKUMENTARAC O LA EME:

https://www.youtube.com/watch?v=U6jJfws03Ss
https://www.youtube.com/watch?v=ivA5m0WWZ2k&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=iQwuELj8Q_Q&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=Ibjzc21JVSw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=MUUbY-5qI_8&feature=related
Steal
Steal
Одстрањен

Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by НАВИЈАЧ on 18/6/2011, 17:18

Steal јел имаш документараца и текстова о Коза Ностри?

______________________
Ово је порука сваком, за памет у главу,
oн је Србин, као и ти, само воли другу страну,
он маше другим шалом али из исте је Цркве,
ajде да бројимо голове, уместо што бројимо мртве!
НАВИЈАЧ
НАВИЈАЧ
Корисник

Број порука : 175
Регистрован : 02.12.2008

Назад на врх Go down

Kad porastem biću mafijaš - Page 2 Empty Re: Kad porastem biću mafijaš

Порука by Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму