Политика

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Политика Empty Политика

Порука by consigliere on 22/2/2012, 15:03

Сигурно сте већ чули да су Двери одлучиле да изађу на изборе. Морам признати да до сада није постојала ниједна опција са ставовима који су мени блиски. За мене су Двери коначно нешто ново...напокон да у политику уђу црквени људи, који се не стиде да кажу да су Срби, неко ко се борио против резолуције у Сребреници, против уласка Србије у ЕУ, против одржавања геј параде, неко коме Космет нема алтернативу. Капирам да је данас у политици све могуће, и да никоме не треба пружати безрезервну подршку. Исто тако је Вук Драшковић 90их имао праву идеологију и то је било нешто ново! Одржавали се митинзи, делили су се леци, лепили плакати, разбијале се неистине о Равногорском Покрету... Данас се за Двери исто може рећи да је то нешто ново, и нормално је да ће народ, која год ствар да се покрене, то са скепсом дочекати. Али...моје лично мишљење, тј. видим разлику између Двери и нпр. СПО у тих 12 година (колико постоји покрет двери) константног рада и делима које стоје иза њих. С' тога ме занима мишљење других људи, да ли коначно имамо алтернативу? Пошто мислим да времена за негативизам више немамо!

Пре свега да разјасним једну ствар... На овом форуму јесте забрањено јавно заступање политичке партије. Ја нити заступам Двери, нити сам покренуо ову тему да би се неко наговарао на било шта. Ово је пре свега дискусија о нечем новом, о нечему што се битно разликује од свега оног што смо осетили у прошлости и на то се опекли.


Последњи пут изменио delirium дана 7/7/2012, 22:44. изменио укупно 2 пута.
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 22/2/2012, 15:05

Конференција за медије поводом изласка Двери на изборе:

Бошко Обрадовић


Радован Тврдишић


Владан Глишић


Бранимир Нешић
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Паранормал on 22/2/2012, 16:53

Управо што си ти рекао, веома сам скептичан по питању било које политичке странке.
Размишљао сам доста о томе да ли да гласам за некога уопште, уколико им не нацртам курчину на папиру за гласање, онда ћу гласати за Двери. До сада немају ни један минус у мом тефтеру, али ипак...

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 22/2/2012, 20:39


Филм који је приказан премијерно на годишњици покрета Двери.

А ево и како је све то изгледало у Дому синдиката.
https://www.youtube.com/watch?v=taqnWpi3pr8

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 27/2/2012, 23:13

Саопштење поводом изласка на изборе

СРБИЈА ПРЕ СВЕГА

Двери излазе на изборе као независна листа. Одгледајте документарац о нама https://www.youtube.com/watch?v=n_NFTi3p8_8

На данашњој конференцији за новинаре одржаној у Прес центру, представници Двери најавили оснивање Покрета за живот Србије и представили начела нове српске политике и новог народног договора.

Двери неће постати само још једна политичка странка већ широки надстраначки покрет који почива на новом народном договору. Појавићемо се на изборима као независна политичка изборна листа на којој ће се наћи велики број угледних људи и стручњака који су до сада одбијали да се политички ангажују. Прерастамо у Покрет за живот Србије који ће на изборе изаћи под слоганом Србија пре свега.

Двери су већ годинама политички фактор у Србији и више наших кампања су биле политичког карактера (против новог закона о личној карти, ЕУтаназија - Косово изнад ЕУ, против резолуције о Сребреници, Породична шетња…). Двери су и до сада имале препознатљиве политичке ставове. Данас, међутим, излазимо и са отварањем комплетне политичке перспективе Двери и изражавамо спремност да преузмемо политичку одговорност која се од нас очекује већ дуже време. Излазимо најпре у народ са предлогом Новог народног договора и тражимо подршку народа да се на тим начелима прави нова српска политика коју ћемо као независну политичку листу кандидовати на следећим изборима. Не правимо политичку странку јер не желимо да постанемо само још једна паразитска странка на народном телу, већ као Двери иницирамо широки политички Покрет за живот Србије у који су позвани сви који су сагласни са предлогом новог народног договора. Ово је политички корак Двери, али је сада потребан политички корак и подршка народа коју ћемо од данас тражити широм Србије: кроз наше ново издаваштво, нову интернет презентацију, нове стручне округле столове на кључне теме нашег новог програма, нове социјалне акције, алтернативне медије и све друге облике промоције, посебно на интернету и међу младима.

Огорчени смо на власт, која је већинску Србију довела до руба материјалне егзистенције; разочарани у политичке странке, које су потпуно одвојене од народа и свакодневних проблема обичног човека; деградирани као грађани којима се ускраћују права и који остају без могућности израза своје већинске политичке воље; увређени због многобројних клевета и лажних етикета које се пришивају српском народу; љути на распродају и распарчавање српских земаља и добара која су вековима и у муци стицана; срдити зато што су сада закуцали и на врата наших породица и хоће да нам и њих униште…

Свестан да поштени и паметни људи више не смеју да попуштају, жељан да вредносно мења политичко-страначки систем који је паразит на народном телу, спреман да се организује у одбрани својих породица, способан да брани Србију и да се поноси својим националном идентитетом и историјом, Српски сабор Двери проглашава пропаст досадашњег друштвеног уговора између народа и власти и излази пред свој народ са новом политичком понудом у 10 програмских тачака које ће наредних дана бити изношене пред јавност путем нашег сајта www.dverisrpske.com

Двери – Покрет за живот Србије
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by навијачкаСвест! on 27/4/2012, 21:54навијачкаСвест!
Корисник

Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 28/4/2012, 22:03

Преко 10 000 људи на Породичној шетњи у Београду!

Без реклама, без довођења хонорарних "симпатизера" из унутрашњости, Двери су окупиле 10 000 људи и тиме послали јасну поруку пред наступајуће изборе!

Покрет породичних људи предвођен Дверима прошетао је данас улицама Београда и још једном показао да породична Србија није умрла, да је жива и да се буди спремна да брани оно једино што нам је остало, наше породице!

Окупљени и данас око својих породица, делећи породичне вредности, сви заједно, нас 10 000, показали смо Породичном шетњом у Београду да политички покрет породичне Србије ПОСТОЈИ, РАСТЕ, ШИРИ СЕ и буди наду да ће Србија бити сачувана и у 21. веку.

Без великих реклама, уз нешто плаката који су већином били исцепани или прелепљени, без плаћених статиста и колона аутобуса из унутрашњости, Двери су, храбро одлучиле да организују овај скуп сигурни у подршку народа - и били смо у праву! Колона која се протезала од фонтане на Тргу Николе Пашића, па до палате Албанија, била је доказ наше вере!

Почело је окупљањем на Платоу испред Филозофског факултета у Београду, да би се наставило Породичном шетњом већ легендарном трасом Плато - Трг Републике - Теразије - Скупштина - Таковска - Светогорска - Македонска - Трг Републике, а онда су хиљаде окупљених поново напуниле Плато, да би чули говоре присутне.

Наш велики породични скуп Двери увеличали су Дане Чанковић, председник СНП "Избор је наш" из Бањалуке, као и Момчило Вуксановић, председник Српског народног вијећа из Црне Горе, који су показали да ни Дрина, ни режим Мила Ђукановића нису граница.

На Дверомобил, који је стајао на платоу, попели су се и академик Коста Чавошки и проф. др Мила Алечковић-Николић, по ко зна који пут у токе ове кампање показавши да Двери нису саме у овој борбе, већ иза нас стоје еминентни и светски дкоазани интелектуалци.

Посебним аплаузом испраћени су говори Бошка Обрадовића, члана руководства Двери и једног оснивача, и Владана Глишића, председничког кандидата Двери.

Они су, свако на свој начин, испричали узбудљиву причу о 13 година постојања Двери и годину дана уласка Двери у политику, поручивши да су Двери саме против свих, и против и власти и опозиције, и да ћемо их, заједно са народом који нас у све већој мери подржава, победити у пакету 6. маја, на Ђурђевдан.

Са Породичне шетње послата је јасна и недовосмислена порука: Двери су политичка снага која надире, и која ће бити највеће изненађење избора, шта год причале наручене анкете, неупућени аналитичари и плаћени новинари!

ЗА живот Србије, до коначне победе!
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/april/10000-ljudi-na-porodicnoj-setnji-u-beogradu.php
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 29/4/2012, 13:43

http://dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/politicka-podrska/duhovnik-manastira-hilandar-podrzao-dveri.php
Мој глас дефинитивно иде дверима. СВе више и више људи их подржава, и у мом окружењу, и очекујем да ће бити барем 2,3 процента изнад цензуса...

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by syndesmos on 29/4/2012, 14:46

Имали би они много више,ал против њих се води "прљава кампања".Сигурно је свако од вас
чуо-"Двери су тадићеве демократе,они су ту само да би скидали гласови напредњацима и
радикалима".Кад то чујем дође ми да се убијем кад видим колико смо постали глуп и наиван
народ.

______________________
Политика Untitled
syndesmos
syndesmos
Корисник

Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 29/4/2012, 15:01

Што их више пљују, ја сам више за њих. Људи не морају да причају, иза њих стоје дела, и мени је доста кад видим колико су они помогли људима и колико су имали хуманитарних акција, да дам свој глас њима. Никад нисам видео до сада неке од тих што их пљују да су направили неку хуманитарну акцију.

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 29/4/2012, 15:38

syndesmos ::Имали би они много више,ал против њих се води "прљава кампања".Сигурно је свако од вас
чуо-"Двери су тадићеве демократе,они су ту само да би скидали гласови напредњацима и
радикалима".Кад то чујем дође ми да се убијем кад видим колико смо постали глуп и наиван
народ.
Невероватно је колико су их медији етикетирали и ставили у исту раван са "фашистима". Нормалном човеку је довољан показатељ структура људи која се јуче окупила на шетњи - од ученика, студената, до породичних људи и пензионера. Све се лепо види на клипу: https://www.youtube.com/watch?v=o4AR-zm5vpQ
Србији је потребна здрава десница која до сад није постојала код нас и искрено се надам да ће све патриоте и националисти у овој земљи коначно имати иза кога да стану, јер су годинама одређене странке под маском национализма куповали гласаче и тиме добијали поене. Тачно је да је у данашњим околностима тешко пружити безрезервну подршку једној политичкој партији, ал јебига најлакше је рећи ма сви су они исти и после говорити "ето био сам у праву". Што се мене тиче, Двери ће имати мој глас јер ја хоћу више и хоћу да пробам све како би се нешто променило.
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 2/5/2012, 15:03

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/sutanovac-napao-dveri.php

Шутановац као неки министар би требао да разликује појмове: шта значи национализам, а шта шовинизам. Он, или то не зна, или намерно поистовећује ова два појма. А има и ко да им каже да су страни плаћеници - и то Шутановац. Он као неко ко се отворено залаже за анти - руске интересе у Србији, прича некоме да је страни плаћеник. Боље да ћути, није ни за шта друго осим Твитера.
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by навијачкаСвест! on 2/5/2012, 16:06

Без правог резултата,поготово у последње четири године,кампања им и не може бити другачија од нових обећања и пљувања других.А то им све омогућују медији који бомбардују грађане њиховим кампањама,у којима испаде да у Србији тече мед и млеко.Али ипак важно је да се отварају мостови по Србији

навијачкаСвест!
Корисник

Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by syndesmos on 2/5/2012, 16:07

Одлично!
Ово ће изазвати само контра ефекат код народа,много више људи ће сад видети шта су све
ови говнари спремни да ураде зарад победе.Двери ће бити највеће изненађење на изборима!

______________________
Политика Untitled
syndesmos
syndesmos
Корисник

Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 3/5/2012, 15:20

Породична шетња у Новом Саду
https://www.youtube.com/watch?v=gQgFNmv4Bz4
Политика 538727_222866537826174_100003084884220_368793_1871569275_n

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by syndesmos on 3/5/2012, 17:13

Чачак

Политика IMG_4245

Крагујевац

Политика 4

Ниш

Политика DSC_2487

БеоградНапомена: На породичној шетњи у Београду,није било бесплатних аутобуса до Београда за људе из унутрашњости,
већ је свако дошао својом добром вољом и организацијом,на самој шетњи више од 10 000 људи!

______________________
Политика Untitled
syndesmos
syndesmos
Корисник

Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 6/5/2012, 15:33

http://www.pressonline.rs/sr/glasaj2012/Najnovije_vesti/story/218554/Tadi%C4%87+i+Dveri+pobedili+u+Torontu+i+%C4%8Cikagu.html
Двери по дијаспори добиле доста гласова, што наравно ништа не говори, али пак даје неку наду. Biggrin
Колико видим, жутима је дошао крај, има ли шта лепше него отићи на б92 форум и читати побеснеле коментаре европејаца за двери. Biggrin

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Паранормал on 6/5/2012, 21:36

Баба и деда су ми гласали за Двери, деда је само на председничким гласао за малог Злобу. Сигуран сам да ће Двери одлично проћи!

______________________
Судите му поштено, па да га стрељамо.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009

http://www.tribinasrb.net

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by CasualMente on 6/5/2012, 22:11

Двери покрадене... не могуће да 2,6 посто гласова имају, а знам Х људи који су гласали...

______________________
ПРАВИЛА ФОРУМА
CasualMente
CasualMente
Корисник

Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by syndesmos on 6/5/2012, 22:57

ЕВО ЗАШТО ОНИ НЕ МОГУ ДА ПРЕЂУ ЦЕНЗУС!!!


______________________
Политика Untitled
syndesmos
syndesmos
Корисник

Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011

Назад на врх Go down

Политика Empty Избори 2012

Порука by Гробари Железник on 7/5/2012, 00:11

Не могу да верујем да Двери нису успели да пређу цензус, ортаков очух је у Дверима, и они су били убеђени да ће прећи цензус..Ово ми је страшно скроз..

Гробари Железник
Корисник

Број порука : 194
Регистрован : 07.05.2011

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 7/5/2012, 00:33

CasualMente ::Двери покрадене... не могуће да 2,6 посто гласова имају, а знам Х људи који су гласали...
То су гласови са председничких избора. На парламентарним према незваничним подацима Двери имају 4.2%. Чекамо резултате са Космета, мада не верујем да ће то нешто утицати на Двери јер тамо ДСС доминира. У Зубином Потоку ДСС води са 63.5% и у Звечану 35.39%.
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by consigliere on 7/5/2012, 00:44

http://www.smedia.rs/vesti/izbori/vest/92473/Izbori-2012-Dveri-Nesic-prelaze-cenzus.html#
consigliere
consigliere
Корисник

Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009

http://www.tribinasrb.net/

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Београд on 7/5/2012, 02:38

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2012/rusenje-dveri-ispod-cenzusa.php
Које се муљевине овде праве, страшно

______________________


Београд
Корисник

Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009

http://www.tribinasrb.net/portal

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by навијачкаСвест! on 7/5/2012, 09:48

Или је дошло до неке дебеле крађе гласова,као и 2000.Или су људи у Србији толики дебили(блажа реч од ове не може),када и после 12 година беде омогућује људима који су их довели на сам руб егзистенције да опет дођу на власт,ако је тако онда и не заслужујемо боље

навијачкаСвест!
Корисник

Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

Назад на врх Go down

Политика Empty Re: Политика

Порука by Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму