TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SCORPION BOYS

+8
НАВИЈАЧ
Паранормал
Мегафон
Lud rodjen!
fuck the police
BORCHA 5
consigliere
Scorpion
12 posters
Go down
Scorpion
Scorpion
Одстрањен
Број порука : 73
Локација : Krnjaca
Регистрован : 27.04.2009

SCORPION BOYS - Page 2 Empty Re: SCORPION BOYS

9/6/2009, 14:51
21.05. 17:30
Scorpion Boys
Palilulac-Radnicki NBG

Na utakmici nas 20,murija nas je zesce smarala tako da nismo pevali,samo smo okacili zastave,u drugom poluvremenu zbog odlicnog rezultata iz sveg glasa pohvaljujemo linijskog sudiju(zensko),a glavnog po obicaju potrpavamo psovkama...
Ostajemo 15 minuta posle kraja tekme da pohvalimo sudiju i tu se peva iz sveg glasa,dok nas murija nije isterala sa stadiona...
na ovoj tekmi samo zajebancija,nikakav navijacki dozivljaj!
Scorpion
Scorpion
Одстрањен

9/6/2009, 15:05
31.05. 17:30
Scorpion Boys
Palilulac-Beograd

Ubedljivo najbolje izdanje uz petogodisnjicu ove sezone.
Na OMW stanicu se skupilo 50 Scorpiona,a tu nam se prikljucilo i 20 Djavola...
Pravi se fantastican korteo pale se 2 balkje uz put,Krnjaca grmi 15 minuta do ulaska na stadion,kace se 2 zastave Djavola(jedna je SRBIJA)i 3 nase.Na pocetku odlicna koreografija(REGULARNA LIGA),tu se pali 10 nasih baklji,uz 4 dima i 5 baklji Djavola...pesma ne prestaje do kraja utakmice,ludilo,svi pevamo zajedno i djavoli nase i mi njihove pesme,posle neizmenicko svako po jednu svoju,haos!
Na kraju tekme ulazimo na teren,uzimamo dresove,sorceve,stucne sve sto su igraci imalo na sebi...a ostatku koji je ostao na tribini bacaju ka njima!
Posle utakmice zajedno sa Djavolima idemo do stanice,i ti se raspustamo.

https://www.youtube.com/watch?v=e9iGSaPzk0c

Ima jos dosta slika i klipova,bice postavljeno
Uzi
Uzi
Корисник
Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009

9/6/2009, 15:22
od kada postoji to vaše prijateljstvo/bratstvo sa đavolima i kakvog je inteziteta?
Scorpion
Scorpion
Одстрањен

9/6/2009, 15:31
Iskreno nebih da pricam o tome samo sa jedne strane vidjenja(Scorpion Boysa),posto nema Djavola da na to odgovore!
Ali evo cisto da malo pojasnim stvari:
Bratstvo postoji od prosle sezone kada su Djavoli dosli na utakmicu u Krnjacu,nasli smo zajednicki jezik i odlicno se udrzili,simbol je bio pevanje njihovih pesama od nase strane,i nasih od njihove,kao i nase zastave pribijene jedna uz drugu,od tad oni posecuju nas i mi njih,na nekim nasim utakmicama su primecene zastave djavola,kao i nase na njihovim...
Na ovoj utakmici to bratstvo je u potpunosti ozvaniceno i potvrdjeno!
Intezitet je veoma visok i fanatican,zajedno smo dosta jaki i ludi...mislim da ce se to dosta pokazati u buducnosti!
Hordas
Корисник
Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009

9/6/2009, 16:49
Шта је са пријатељством између ваше групе и групе Шака лудака-како ту ствари стоје???
Internet hool
Одстрањен
Број порука : 61
Локација : Rtanj
Регистрован : 11.05.2009
http://www.lego.com

9/6/2009, 16:56
A prijateljstvo sa Kuckama?
Scorpion
Scorpion
Одстрањен

9/6/2009, 17:17
Hordas ::Шта је са пријатељством између ваше групе и групе Шака лудака-како ту ствари стоје???
Pravo da ti kazem ne znam zasto je to prijateljstvo odjednom splasnulo,sobzirom da nismo islu u Skelu na tekmu...
Pazi ovako vecina OLD SCHOOL ekipe SB ide na tekme sa GROBARIMA PADINJAK(koji cine 90% SAKE LUDAKA)tako da to prijateljstvo potice odatle pa samim tim jedni drugima ponekad idemo na tekme(retko),ali smo mnogo navijacki veca braca sa DJ.K.
Stvari stoje solidno,ali nismo vise dobri kao nekad!

Na suvisne komentare o KUCKAMA necu vise da odgovaram,one su nam dobre drugarice,ali njihovih obelezja nema vise na nasoj tribini,i to je sve!!!
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

9/6/2009, 19:57
Мајку му, зар ниси могао све то у један пост да напишеш?!
Fishek
Корисник
Број порука : 28
Локација : Borca
Регистрован : 06.04.2009

9/6/2009, 22:27
Ipak mislom da je ovo sto si pisao,prilicno nafurano....vi ste na svakoj tekmi imali problema se murijom,ima ih svako,al vi bas poprilicno!!!Svaka tekma po 2,3 baklje,a slika nema!!! Nemoj da se ljutite,to je moje misljenje!!!
Scorpion
Scorpion
Одстрањен

9/6/2009, 23:28
Jel ja serem po vama zato sto smo u losim odnosima?
Nije nas uvek cimala murija,ali uglavnom jeste,a na svakoj tekmi je bila bar po jedna baklja!
Sve u svemu ja da nafuravam pricu rekao bih da nas je po 100 na tekmi a ne 20!!!
A ti misli sta oces!
Fishek
Корисник
Број порука : 28
Локација : Borca
Регистрован : 06.04.2009

9/6/2009, 23:37
Ja nista nisam srao,smo sam reko svoje misljenje....nisam rekao da nafurafas pricu po brojci na tekmama...nego sa problemima sa murijom...i nekim navijacima...i jedan savet..kad pises o nekima..nemoj da pises kao npr...Sopot (selo)...seljani..i to..glupo je!!
Scorpion
Scorpion
Одстрањен

9/6/2009, 23:41
Cekaj oces da kazes da represija nije ogromna?(a kad su uhapsili vas 10 protiv novog pazara!!!)kad kazem da su nas cimali to ne znaci da su nas polomili od batina,uzeli nam sve pare i oterali nas kuci uz prijavu-nego da nas smaraju oko nekih sitnica(mada nekad prodjemo i gore)!
A u Jagnjilu je stvarno bila tortura prema nama!
Savet prihvacen,sad cu da promenim
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics