ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
10/12/2008, 12:33
Pocelo je!!!
Tuča između navijača u Novom Sadu
Derbi meč 17. kola Jelen Superlige između Vojvvodine i Partizana imao je uvertiru u vidu tuče u centru Novog Sada između navijača dva kluba.
Nešto posle 11 časova grupa navijača Vojvodine napala je navijače Partizana koji su sedeli u lokalnim kafićima u centru grada. U tuči je učestvovalo nekoliko stotina navijača, pri čemu je počinjena materijalna šteta. Lokalna policija i žandarmerija su brzo reagovali, nakon čega se situacija smirila, a desetak izgrednika je privedeno.
Sve se dešavalo u krugu na 300 metara od stadiona i trenutna situacija u Novom Sadu je mirna. U gradu se nalazi nekoliko stotina pripadnika policije i žandarmerije koji vode računa da ne dođe do novih sukoba.
Navijači ova dva kluba su se sukobili i 12. aprila ove godine, kada je jedna osoba teže povređena i kada je privedeno oko 30 učesnika tuče.
Meč Vojvodina - Partizan igra se od 13 časova na stadionu 'Karađorđe'.
- maidenКорисник
- Број порука : 76
Регистрован : 08.12.2008
10/12/2008, 15:03
Pravda za Vijatrija,fudbalera Boke koji je sa svojim ortacima iz zajebancije opljackao bankuChiliDS ::Sta treba da predstavlja ova zastava na dva koplja ( Justice for Viatri )
- PanaaОдстрањен
- Број порука : 113
Локација : Prijedor, RS
Регистрован : 31.07.2008
10/12/2008, 22:58
Bezze je to shto je izdato saopshtenje, trebao je samo neko napisati kako je uzeta zastava na nekom forumui i to je to... Ti Shpanci su pichkice samo takve, Grobari su noc prije tekme preshli cijelu Sevilju, zashto se tada nisu usudili da ih napadnu??? Zato shto nisu smjeli! Napali su jednog lika i uzeli zastavu, a sramota je kako se zastava chuvala... BRUKA, ako je samo jedan lik ishao iz Bloka 45, onda nije ni trebao nositi zastavu...
A ovi Firmashi su se malo previshe pocheli kurchiti, doshlo im je oko 300 Leshinara, i kao ajmo sada napasti Grobare.... Shto ih nenapadnu u BG-??? Oni su nashli prozivati Grobare?!
Shto im Leshinari nisu doshli kada su gostovali u BG? Na domacim utakmicama ih ima 150, i oni su sada nashli prozivati Grobare???? Mogu samo da nam se dive!!!
Trebaju ih ili Delije ili Grobari spustiti.... Nije bitno ko...
A ovi Firmashi su se malo previshe pocheli kurchiti, doshlo im je oko 300 Leshinara, i kao ajmo sada napasti Grobare.... Shto ih nenapadnu u BG-??? Oni su nashli prozivati Grobare?!
Shto im Leshinari nisu doshli kada su gostovali u BG? Na domacim utakmicama ih ima 150, i oni su sada nashli prozivati Grobare???? Mogu samo da nam se dive!!!
- маестралноКорисник
- Број порука : 123
Регистрован : 01.12.2008
11/12/2008, 12:02
Panaa ::Trebaju ih ili Delije ili Grobari spustiti.... Nije bitno ko...
А што да их спуштају...Зар није боље и за Делије и за Гробаре да имају овако опасна гостовања,а не да се на гостовања иде као на излет,да је среће да у Србији има још оваквих група који смеју да изађу на црту вечитим...Напад фирмаша је сасвим нормалан,ако се сматрају за озбиљну групу не могу дозволити противничкој екипи да блеји у центру њиховог града.
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
11/12/2008, 13:15
Panaa ::Bezze je to shto je izdato saopshtenje, trebao je samo neko napisati kako je uzeta zastava na nekom forumui i to je to... Ti Shpanci su pichkice samo takve, Grobari su noc prije tekme preshli cijelu Sevilju, zashto se tada nisu usudili da ih napadnu??? Zato shto nisu smjeli! Napali su jednog lika i uzeli zastavu, a sramota je kako se zastava chuvala... BRUKA, ako je samo jedan lik ishao iz Bloka 45, onda nije ni trebao nositi zastavu...
Хахах 300 лешинара,па ти ниси нормалан!!!
- pancevac88Корисник
- Број порука : 145
Локација : pancevo
Регистрован : 04.11.2008
11/12/2008, 13:22
LimunNS ::Panaa ::Bezze je to shto je izdato saopshtenje, trebao je samo neko napisati kako je uzeta zastava na nekom forumui i to je to... Ti Shpanci su pichkice samo takve, Grobari su noc prije tekme preshli cijelu Sevilju, zashto se tada nisu usudili da ih napadnu??? Zato shto nisu smjeli! Napali su jednog lika i uzeli zastavu, a sramota je kako se zastava chuvala... BRUKA, ako je samo jedan lik ishao iz Bloka 45, onda nije ni trebao nositi zastavu...
Хахах 300 лешинара,па ти ниси нормалан!!!
ma dzabe im i lesinari, kad su slabi za nas...
- LimunNSКорисник
11/12/2008, 13:29
Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
види се да ниси био на текми,и видео бежање гробара по центру града!!
11/12/2008, 13:33
Ало панчевац јел ти видиш тај коментар који си цитирао,лик се смеје на вашу глупост,ало баш ће доћи 300 лешинара немогу у бањалуци толико да се скупе
- PanaaОдстрањен
11/12/2008, 15:22
Ja sam dobio takvu informaciju, samo lik, zashto vas je bilo onako puno? Kada ste prethodnih utakmica igrali protiv Partizana, nije vas bilo toliko. Samo da znash da ja od BL zivim 45 kilometara ili pola sata autom...LimunNS ::Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
11/12/2008, 15:36
Sledeci put neka Firmasi prosetaju kroz BG pa da bude revans....Tada bi ispali jos vece mudonje...Pozz svima
- LimunNSКорисник
11/12/2008, 15:55
Panaa ::Ja sam dobio takvu informaciju, samo lik, zashto vas je bilo onako puno? Kada ste prethodnih utakmica igrali protiv Partizana, nije vas bilo toliko. Samo da znash da ja od BL zivim 45 kilometara ili pola sata autom...LimunNS ::Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
Ето видиш да ниси добро информисан!!
Видиш добра ситуација у клубу,маркетинг,клинци који сватају причу..и још доста ликова који се полако враћају на садион,још мало и север ће на оваквим утакмицама бити Пун!!!
11/12/2008, 16:26
Panaa ::Ja sam dobio takvu informaciju, samo lik, zashto vas je bilo onako puno? Kada ste prethodnih utakmica igrali protiv Partizana, nije vas bilo toliko. Samo da znash da ja od BL zivim 45 kilometara ili pola sata autom...LimunNS ::Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
Какав ти је ово коментар,ај мало размисли,Војводина се бори за прво место,фирма је у успону форме често су правили екстра кореографије лепе песме а то им се враћа бројношћу,шта сад ако је фирмаша на прошлом дербију било рецимо 999 ти очекујеш да их и сад мора бити тачно толико...
Лешинара је било 30-ак лепо су испоштовали своју браћу!
- PanaaОдстрањен
11/12/2008, 16:48
Pa receno mi je da je Leshinara otishlo u NS oko 200-300, pa sam mislio da su zato popunili tribinu, vidicemo sledecu utakmicu kako se vracaju, ako je istina da su ono sve Firmashi onda OK, svaka chast...ФкБАЧКАпаланка ::Panaa ::Ja sam dobio takvu informaciju, samo lik, zashto vas je bilo onako puno? Kada ste prethodnih utakmica igrali protiv Partizana, nije vas bilo toliko. Samo da znash da ja od BL zivim 45 kilometara ili pola sata autom...LimunNS ::Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
Какав ти је ово коментар,ај мало размисли,Војводина се бори за прво место,фирма је у успону форме често су правили екстра кореографије лепе песме а то им се враћа бројношћу,шта сад ако је фирмаша на прошлом дербију било рецимо 999 ти очекујеш да их и сад мора бити тачно толико...
Лешинара је било 30-ак лепо су испоштовали своју браћу!
- PanaaОдстрањен
11/12/2008, 16:58
Ja bi volio da bude pun i na drugim utakmicama, a ne samo na Partizanu i Zvezdi, iskreno, nazivcirao sam se sinoc kada sam video slike, kako prozivate Grobare, po mom mishljenju, prozivati ih mozete samo kada se vi usudite da se poshibate sa Grobarima u BG-u... Lako je kod kuce...LimunNS ::Panaa ::Ja sam dobio takvu informaciju, samo lik, zashto vas je bilo onako puno? Kada ste prethodnih utakmica igrali protiv Partizana, nije vas bilo toliko. Samo da znash da ja od BL zivim 45 kilometara ili pola sata autom...LimunNS ::Овако,Лешинара је било можда 30,као друго слаби за вас хммммм
Ето видиш да ниси добро информисан!!
Видиш добра ситуација у клубу,маркетинг,клинци који сватају причу..и још доста ликова који се полако враћају на садион,још мало и север ће на оваквим утакмицама бити Пун!!!
Kako neki lik na Tribini kaze, Uzeli ste prevelik zalogaj....
- frontal unitКорисник
- Број порука : 50
Регистрован : 19.10.2008
11/12/2008, 19:53
Мислим да није ни у ком случају могло бити 200-300 Лешинара па они нису у овој сезони Премијер лиге одрадили гостовање са толико људи а камоли да их толико запали да НС-а...
- LimunNSКорисник
11/12/2008, 19:57
Ма пусти га,дошло је око 20-30 Лешинара и то је то.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
11/12/2008, 21:17
Опомињем вас да не скрећете са теме!
Форум се зове Гробари, а не Фирма.
Форум се зове Гробари, а не Фирма.
- Црно-БелиКорисник
- Број порука : 176
Регистрован : 03.05.2008
11/12/2008, 22:19
Ова застава бл. 45 пала је на начин који је наведен у саопштењу гробара.
Обично просеравање од стране ''навијача'' севиље, за које је ова крађа заставе велики подухват, вероватно највећи у историји шпанске тифо-сцене...
Обично просеравање од стране ''навијача'' севиље, за које је ова крађа заставе велики подухват, вероватно највећи у историји шпанске тифо-сцене...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
11/12/2008, 22:37
Срамота је што су највећи успех, направили против неког српског тима... Пао вам је реноме жестоко, и вама, а и српској тифо сцени због овог брукања...
- Црно-БелиКорисник
11/12/2008, 22:41
Ми у овој ситуацији не треба да се осећамо пораженим, јер знамо да је застава отета на пичкарски начин.ChiliDS ::Срамота је што су највећи успех, направили против неког српског тима... Пао вам је реноме жестоко, и вама, а и српској тифо сцени због овог брукања...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
11/12/2008, 22:46
Застава је пала, како је пала... Важно је да су вам узели, а то није смело да се деси... Јер ће се мали број људи обазирати на начин губитка заставе.... Ако ме капираш...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
12/12/2008, 08:00
Pa niko nece gledati na nacin gubitka zastave, zato sto jedva docekaju da zajebavaju, a sto bi neke manje grupe prozivale grobare na racun te zastave, najlakse je utrljati so na ranu... I ti spanci vise, najsmesnije je kad im vidis zastave : Ultras , hahahahaha :D
- Црно-БелиКорисник
13/12/2008, 14:04
Ја сам само рекао да се ми у овој ситуацији не требамо осећати пораженим, причам о нама, Гробарима.ChiliDS ::Застава је пала, како је пала... Важно је да су вам узели, а то није смело да се деси... Јер ће се мали број људи обазирати на начин губитка заставе.... Ако ме капираш...