TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ФИРМА

+50
Internet hool
Uzi
Shmit.
Red or Dead
УлтраСрбија
Паранормал
Blitzkrieg
РАЗОР
Korida-NS
Паок*
ПацијентиВФК
consigliere
istoricar
minja
Futozan
DS_1989
20SSF06
Мегафон
Old school
Crazy
Lud rodjen!
ogi
Gambler
фики_кершме
_JuZnI_Fr0nT_1990
boy
маестрално
Балканац
Mentalita Ultras
зло и наопако
slaninar1989
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
KEPA
Andy
LimunNS
diego maradona
Sub_Zero
BR91
!НФК Ултрас!
Foster
zox
CasualMente
laki
Детелинара
Milos_011
Hilfiger
ФкБАЧКАпаланка
GRU-PFC
ултра
Косово је Србија
54 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

ФИРМА - Page 2 Empty Re: ФИРМА

27/9/2008, 12:56
Зашто су приведени навијачи Војводине?
GRU-PFC
GRU-PFC
Одстрањен
Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008

27/9/2008, 12:58
kad su privedeni?
zox
Корисник
Број порука : 12
Регистрован : 06.09.2008

27/9/2008, 13:10
Ja mislim da su privedeni neki zbog incidenata u jagodini
Foster
Корисник
Број порука : 2
Регистрован : 28.09.2008

28/9/2008, 01:22
ФИРМА - Page 2 Partizanvosa08094

ФИРМА - Page 2 Partizanvosa08096

ФИРМА - Page 2 Partizanvosa08092

ФИРМА - Page 2 Partizanvosa080911
laki
laki
Корисник
Број порука : 27

28/9/2008, 03:17
Polazak 5 prepunih buseva u 15h ispred juga stadiona Karadjordje. U busevima nije moglo da se dise jer je smo bili jedni drugima na glavi, ali to je budilo nekakvu euforiju u nama jer smo znali da nas ide solidan broj. Busevima se islo iz par razloga, a jedan od njih je taj sto smo hteli da ide malo vise ljudi nego obicno zbog Deje. Za ostalo nisam obavesten iz prve ruke tako da necu ni da pricam o tome... Mrcvarenje okolnim putevima i dolazak ispred severa oko 20 min pre pocetka tekme.
Organizacija oko ulaska slicna organizaciji FK Sloge iz Plandista.. Ulazak jednog po jednog coveka, tako da dok nismo usli svi, proslo je jedno 45 min. Za to vreme prvo je prosla grupa od jedno 10 grobara iza dva kordona murije, i nesto nam dobacila, medjutim imam utisak da ih niko ni registrovao nesto posebno. Zatim je prosla nesto glasnija grupa zajebanih momaka koji su takodje dobacivali iza 2 kordona murije, a s obzirom da ih je bilo nesto vise od prvih mangupa, uzvratili smo na njihove gluposti pesmom: Da jebemo, da jebemo, grobare da jebemo, peva ceo stadion, Vojvodina sampion!
Na tribini ludnica, ako mozete da verujete, tolika je euforija vladala da nisam ni u jednom momentu cuo jug. Ustvari lazem, jednom sam cuo kad su pevali nesto za vosu, jer smo tad prestali sa pesmom na 10 sekundi :D
Tekmu necu i ne treba da komentarisem u ovoj temi, ali ne mogu da kazem tj da pitam sve grobare samo jedno: Zar vas stvarno nije bilo sramota zbog sudjenja?!
Posle tekme, pod kljuc, pa cekic u kavezu oko sat i 15 min. Za to vreme prosli su kolima po atletskoj stazi nekoliko novih audi-a i jos neki dzip iz kojeg je neki debeli skot pokazivao kitu nama, i bilo je dosta komicno. Oni su kao kupili zastave. Licili su na one momke tipa: debeo sam ali sam lud i nosim utoku, i jebe mi se sto sam debeo ko prasac ja cu tebe da izbusim pa cemo da vidimo.. itd
Povratak kuci oko 22:45.
Sve u svemu, gostovanje na nivou sa moje tacke gledista, provod: SAVRSEN!
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен
Број порука : 918
Локација : Бачка Паланка,Србија
Регистрован : 05.09.2008
http://fkbacka.forumsclub.com

28/9/2008, 12:47
Firmasi svaka cast odlicno uradjeno gostovanje dokazujete da ste jaka grupa i da imate prostora da se sirite ali treba dosta raditi..zelim vam sve najbolje
laki
laki
Корисник

28/9/2008, 21:52
БачкаПаланка ::Firmasi svaka cast odlicno uradjeno gostovanje dokazujete da ste jaka grupa i da imate prostora da se sirite ali treba dosta raditi..zelim vam sve najbolje

Hvala.. Ali ako bolje pogledas, kada je, recimo tekma Vosa - cz ili Vosa - partizani, iz bg-a dodje u NS ne vise od 300 ljudi, a ostalo sto se skupi je iz sela kojekakvih, iz ns, mada najvise iz veternika, onda otkud znam, iz vrsca... Mi smo 95% svi iz NS-a tako da nije lose, mada i ti tako kazes. Ja znam da je NS veliki grad i da mi mozemo dosta bolje, ali isto tako bi bilo jos smesnije kada bi za cz i partizane navijali samo ljudi iz bg-a kao sto je svuda u svetu, a ne iz cele srbije. Ali to je posledica vremena u kojim smo ziveli, ali kako stvari stoje za 10 godina ce se struktura navijaca dosta izmeniti.

Ono sto sam nekoga vredjao, to sam uzvratio na vredjanje, kao stosam i rekao u postu u kojem sam se predstavio, nesto tipa: Dok je sagovornik kulturan prema meni i ja cu biti prema njemu, u suprotnom... Rekao mi je da sam picka i ne znam sta jos, pokazali su nepostovanje prema Loncu itd... Cisto da se zna da me boli uvo za negativne poene, ja nikoga ne bih vredjao da to nije zasluzio svojom nekulturom i nepostovanjem... Ni ja ne postujem puno ljudi ali to ne radim nevaspitano i neumesno, bar sa moje tacke gledista. Ako se neko ne slaze, zao mi je.
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

29/9/2008, 02:06
laki ::
БачкаПаланка ::Firmasi svaka cast odlicno uradjeno gostovanje dokazujete da ste jaka grupa i da imate prostora da se sirite ali treba dosta raditi..zelim vam sve najbolje

Hvala.. Ali ako bolje pogledas, kada je, recimo tekma Vosa - cz ili Vosa - partizani, iz bg-a dodje u NS ne vise od 300 ljudi, a ostalo sto se skupi je iz sela kojekakvih, iz ns, mada najvise iz veternika, onda otkud znam, iz vrsca... Mi smo 95% svi iz NS-a tako da nije lose, mada i ti tako kazes. Ja znam da je NS veliki grad i da mi mozemo dosta bolje, ali isto tako bi bilo jos smesnije kada bi za cz i partizane navijali samo ljudi iz bg-a kao sto je svuda u svetu, a ne iz cele srbije. Ali to je posledica vremena u kojim smo ziveli, ali kako stvari stoje za 10 godina ce se struktura navijaca dosta izmeniti.

Ono sto sam nekoga vredjao, to sam uzvratio na vredjanje, kao stosam i rekao u postu u kojem sam se predstavio, nesto tipa: Dok je sagovornik kulturan prema meni i ja cu biti prema njemu, u suprotnom... Rekao mi je da sam picka i ne znam sta jos, pokazali su nepostovanje prema Loncu itd... Cisto da se zna da me boli uvo za negativne poene, ja nikoga ne bih vredjao da to nije zasluzio svojom nekulturom i nepostovanjem... Ni ja ne postujem puno ljudi ali to ne radim nevaspitano i neumesno, bar sa moje tacke gledista. Ako se neko ne slaze, zao mi je.

Slazem se da je brate,eto iz backe palanke dodje makar 20-ak likova na utakmicu vosa -zvezda medju njima ja,mada ima ovde i firmasa Biggrin
Ovo gostovanje nemam zamerki i ove godine mislim da gostovanja sasvim solidno radite a gostovanja oslikavaju jacinu jedne grupe,jedina zamerka je mali broj kod kuce a toliki grad neznam gde su ti momci,eto kad iz BP moze da dodje njih nekoliko sto nemogu i momci iz NS znaci to mi je jedina zamerka i ajd ova druga je to sto neradite koreografije cesto iako imate talenta niste ko grobari anti talenti :happy5: to mi nije jasno znaci kad mnogo manje grupe oput TB87 I FF mogu raditi odlicne koreografije pa mozete i vi,TB87 su po tome itetakko prepoznatljivi
Milos_011
Одстрањен
Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008

4/10/2008, 13:16
Nisu oni losi. Treba njima jos vremena da postanu dobra grupa. Ne kazem da oni sad nisu dobra grupa, ali kroz par godina bice oni mnogo bolja grupa.
!НФК Ултрас!
!НФК Ултрас!
Корисник
Број порука : 277
Локација : Алексинац
Регистрован : 26.10.2008
http://janko-tipsarevic.darkbb.com/forum.htm

ФИРМА - Page 2 Empty Рад-Војводина

31/10/2008, 20:22
Одлично гостовање Фирмаша:

ФИРМА - Page 2 Rad_fkv_02

ФИРМА - Page 2 Rad_fkv_05
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

31/10/2008, 20:23
Свака им част,имали су мали пад у бројности али у последња 2 кола види се лагани напредак,надам се да ће наставити тамо где су стали!
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

31/10/2008, 20:32
Ја их рецимо ценим јер су у експанзију групе кренули кад је Воши било најтеже кад и оне сезоне кад су на јесењем делу били предзадњи у зони испадања,што говори да су верни попут таурунум бојса,црвених ђавола или рецимо мераклија...
CasualMente
CasualMente
Корисник

31/10/2008, 23:58
Grupa za svaki respect. realno treca grupa u Srbiji...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

1/11/2008, 16:50
Да у праву си тренутно трећа група у Србији,али да су сви већи градови у првој лиги трећи би били Фирма па Мераклија па Црвени Ђаволи па Земунци...Маринци из Суботице су ок али имају велики број националних мањина у граду а познато је да за Спартак навијају само Срби значи 30 % Суботичана,ех да је све тако јбг...
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

ФИРМА - Page 2 Empty Војводина-Банат

1/11/2008, 22:18
Војводина-Банат
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat1
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat2
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat3
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat4
ФИРМА - Page 2 FCV-Banat5
!НФК Ултрас!
!НФК Ултрас!
Корисник

2/11/2008, 09:50
А како су добре ове Фирмине заставе!!!
Фирма је предобра!
А тек она песма: Ти си прича мог живота...
!НФК Ултрас!
!НФК Ултрас!
Корисник

2/11/2008, 10:39
Са утакмице против Борца, нова песма:

https://www.youtube.com/watch?v=jT-_G0iaR28
CasualMente
CasualMente
Корисник

2/11/2008, 12:08
Bez ovih zastava, ispali bi smesni, zato sto ih ovako na prvu procenu ima 200, ako su svu uhvaceni u kadar
BR91
BR91
Корисник
Број порука : 92
Локација : BGD
Регистрован : 30.10.2008

2/11/2008, 12:19
200 је сасвим довољно за добру атмосферу,само ко зна да је направи!
Sub_Zero
Sub_Zero
Корисник
Број порука : 222

2/11/2008, 12:35
BR91 ::200 је сасвим довољно за добру атмосферу,само ко зна да је направи!

Могао си само да кажеш Таурунум Wink
BR91
BR91
Корисник
Број порука : 92
Локација : BGD
Регистрован : 30.10.2008

2/11/2008, 13:04
управо тако...њих редовно 200 а атмосфера брука.тако да број ништа не значи битно је ко како уме.
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

2/11/2008, 15:37
laki
laki
Корисник

3/11/2008, 15:56
bilo nas je vise od 200.. Koliko vise, nema ni veze bitno je da je bilo predobra atmosfera, slike govore samo delic onoga sto je stvarno bilo..
E, cigani, vidimo se sledeceg vikenda Smile
Jedino sto ce padati jebena kisa od srede, to malko kvari dozivljaj, mada sam ja siguran da ce meni mozda biti i bolje jer ce ici samo oni koji teba da idu a ne makar ko...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

4/11/2008, 21:30
laki ::bilo nas je vise od 200.. Koliko vise, nema ni veze bitno je da je bilo predobra atmosfera, slike govore samo delic onoga sto je stvarno bilo..
E, cigani, vidimo se sledeceg vikenda Smile
Jedino sto ce padati jebena kisa od srede, to malko kvari dozivljaj, mada sam ja siguran da ce meni mozda biti i bolje jer ce ici samo oni koji teba da idu a ne makar ko...

Лаки већ знаш да ценим фирму рекао сам ти.Значи лепо је трибина изгледала ту нема шта али број је стварно мали.
Ово ми не личи на фирму...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

4/11/2008, 21:32
Да незаборавим и навијање одлично...али број :confuse:
Sponsored content