ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ
+55
MentalitaUltra
panathinaikos
Olosh boys
Monster_ue
ПАОКАРА
LimunNS
- Kompanija -
LESKE KOCKA F.KASAPI
cyber
Ultra Azzurro
Korida-NS
Паок*
EAST_ARMY_RFC
Бошке
djavo
Vladee
Cicojaca
FF~SINDIKALAC~FF
SexyFamily031
PuRkE
Nemanja*p.f.c.
Паранормал
УлтраСрбија
Dzordz
consigliere
adolescent34
istoricar
Lud rodjen!
Ultra-Semendria
СИМО УЦФ
Butcher 1987 KV
fuck the police
Zare_kv
Gambler
TB_BANDIT
Sub_Zero
PFC4ever!
ИГОР УЦФ
Косово је Србија
boy
Mentalita Ultras
фики_кершме
kg
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
!НФК Ултрас!
AdrijanKFK
визант
RD&TB
CasualMente
DJAVO_KG
Sajkaca
KEPA
Milos_011
ФкБАЧКАпаланка
ултра
59 posters
- kgКорисник
- Број порука : 15
Регистрован : 06.11.2008
Re: ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ
9/1/2009, 12:44
Crveni Djavoli
Crveni Djavoli Mala
Trozubac
Kragujevac-Trozubac
RFK
Podgrupe djavola
Stajga
Genocid
East Army
Clockwork orange
Kg Boys
Inferno
Fontana
Sumarice
So Bad
Crveni Djavoli Mala
Trozubac
Kragujevac-Trozubac
RFK
Podgrupe djavola
Stajga
Genocid
East Army
Clockwork orange
Kg Boys
Inferno
Fontana
Sumarice
So Bad
- kgКорисник
9/1/2009, 12:49
Ove zastve i transparenti se vec nose. Sad u prolecnom delu dosta ce se raditi na vizuelnom izgledu tribine bice dosta iznenadjenja. Posto nam je 9.mart godisnjica grupe sprema se dosta stvari videcete.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
14/1/2009, 20:39
Резиме полусезоне:
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
14/1/2009, 23:52
Momci, svaka cast za zastave, imate ih vise nego ljudi na tribini
- Zare_kvКорисник
- Број порука : 10
Регистрован : 05.01.2009
16/1/2009, 22:03
sto niste dosli u kv na tekmu Sloga-Radnicki????
- SajkacaКорисник
- Број порука : 44
Регистрован : 15.10.2008
16/1/2009, 22:29
Па досадно је више... ЈБг...
- SajkacaКорисник
16/1/2009, 22:30
ChiliDS ::Momci, svaka cast za zastave, imate ih vise nego ljudi na tribini
Мислиш? Коментар ти је смешан у најмању руку...
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
17/1/2009, 14:15
Глупости обрисане. Следећи пут пљуштаће банови.
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 09.11.2008
19/1/2009, 21:17
ne bi bilo dosadno ... da ste dosli u kv verujte mi ... pozz
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
19/1/2009, 22:37
sajkaca da i je moguce da je tebi (ili mislis na celu grupu) dosadno da dodjes u kv i da pratis svoj klub da ih bodris do pobede da li je moguce da je nekom dosadno da prati svoj klub???
neverovatno
neverovatno
- kgКорисник
19/1/2009, 22:44
Mi nesto bas ni ne pretimo kosarku. Odbojka,futbal po nekad rukomet....
- SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]Корисник
- Број порука : 145
Локација : Kragujevac
Регистрован : 05.11.2008
21/1/2009, 15:29
Kolko se ja secam mi smo dosli kod vas na odbojku a vas nigde ustvari bila je neka grupica oko 20 njih sve po 17 god.
21/1/2009, 15:43
da li si video jos jednu grupu sa vase desne strane na zapadu, koji su tu presli kad smo videli da dolazite.
A sto se godina tice pa ti imas 17 god zasto ti je to smesno, a bio sam ja u kopu koji sam stariji od tebe i jos neko da ne nabrajam.
A sto se tice dolaska na gostovanja, ne dolazite vi u kv zbog nas vec da bi pratili i bodrili svoj klub, ali u predhodnom postu kg je jasno rekao da ne pratite bas basket, sad to nisam znao i necu da ulazim u to zasto ne pratite KK Radnicki vasa stvar.
A sto se godina tice pa ti imas 17 god zasto ti je to smesno, a bio sam ja u kopu koji sam stariji od tebe i jos neko da ne nabrajam.
A sto se tice dolaska na gostovanja, ne dolazite vi u kv zbog nas vec da bi pratili i bodrili svoj klub, ali u predhodnom postu kg je jasno rekao da ne pratite bas basket, sad to nisam znao i necu da ulazim u to zasto ne pratite KK Radnicki vasa stvar.
21/1/2009, 17:40
Da ja imam 17 god al nevodim navijanje ja sa svojix 17 god nego to rade izabrani ljudi sa nase tribine,ja samo hocu da kazem da je njih 20 bilo u kopu oko 16-17 god.a sa strane kako ti kazes video sam samo obicne gledaoce verovatno da ste vi bili medju njima.
21/1/2009, 21:29
ja sam bio u kopu a odmah pored vas u bili momci sa salovima mozda nisi primetio nema veze ali neko se od vasih zaleteo da preskoci ogradu od likova ko je prvi usao tako da ih je neko primetio
- SajkacaКорисник
22/1/2009, 14:44
Ja sam usao medju prvima, bila je neka ekipica sa burbery kacketima, ali nista specijalno...
Pa brate dosadno je vise, uz to ne pratimo aktivno kosarku..Jer nemamo kapacitet da budemo na gostovanjima svih klubova SD "Radnicki"...
Ti znas da smo poslednjih par puta dolazili vozom, setali se po gradu, sedeli u pesackoj zoni, najurili neku decu koja su kao krenula na nas, blejali kod spomenika, prosli pored tvoje kafane (ako si ti taj, a mislim da jesi)...
Pozdrav...ziv bio...
Pa brate dosadno je vise, uz to ne pratimo aktivno kosarku..Jer nemamo kapacitet da budemo na gostovanjima svih klubova SD "Radnicki"...
Ti znas da smo poslednjih par puta dolazili vozom, setali se po gradu, sedeli u pesackoj zoni, najurili neku decu koja su kao krenula na nas, blejali kod spomenika, prosli pored tvoje kafane (ako si ti taj, a mislim da jesi)...
Pozdrav...ziv bio...
22/1/2009, 15:36
Ja nisam taj koji radi u kaficu, ako ti treba taj on ti je na ovom forumu upisan kao cile ucf, verujem da na njega mislis ipak ga svi znate iz djavola, nazalost znam da ste setali po gradu da ste jurili neke delije valjda ako se ne varam ja nisam bio po gradu ali sam stizao na tekme.
Ok je to ako ne mozete svuda da idete na tekme mislim naravno da nemoze svuda da se ode ali izraz dosadno ne prilici navijacima.
Ok je to ako ne mozete svuda da idete na tekme mislim naravno da nemoze svuda da se ode ali izraz dosadno ne prilici navijacima.
- СИМО УЦФКорисник
- Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009
22/1/2009, 20:42
Глупо је да их прозивате што једном нису дошли(а били су толико пута), кад и ми код њих идемо само кад је нека важна текма. Ево следеће недеље се игра одбојка у кг-у, па ко ће да иде?
- Ultra-SemendriaКорисник
- Број порука : 2
Регистрован : 23.01.2009
23/1/2009, 14:11
Pozz za djavole iz naseg lepog SMEDEREVA.... Nije lepo da prozivate i pustate razne price o vasim hool delima, videli smo mi sta ste na ulicama SMEDEREVA pre par meseci...DESPOTI SMEDEREVO
- SajkacaКорисник
23/1/2009, 21:47
Да ниси тужан био би смешан...
НЕ желим да се расправљам са Деспотима, ми смо избацили слике, ви обећали клипове па ништа, на сликама се лепо види које напредовао и пробијао кордоне...
Него, зар сте на то спали да се удружујете са циганима против нас?? Били сте некад екипа за респект...
А и што си комплексаш, ово је наша тема, пусти нас да живимо у илузијама да смо бољи од вас
НЕ желим да се расправљам са Деспотима, ми смо избацили слике, ви обећали клипове па ништа, на сликама се лепо види које напредовао и пробијао кордоне...
Него, зар сте на то спали да се удружујете са циганима против нас?? Били сте некад екипа за респект...
А и што си комплексаш, ово је наша тема, пусти нас да живимо у илузијама да смо бољи од вас
- SajkacaКорисник
23/1/2009, 21:50
Butcher 1987 KV ::Ja nisam taj koji radi u kaficu, ako ti treba taj on ti je na ovom forumu upisan kao cile ucf, verujem da na njega mislis ipak ga svi znate iz djavola, nazalost znam da ste setali po gradu da ste jurili neke delije valjda ako se ne varam ja nisam bio po gradu ali sam stizao na tekme.
Ок, можда је глуп израз, али стварно не можемо све да стигнемо!!!!
Извини,на њега сам мислио и он је седео тада у кафићу, видео нас...
24/1/2009, 00:52
Ultra-Semendria ::Pozz za djavole iz naseg lepog SMEDEREVA.... Nije lepo da prozivate i pustate razne price o vasim hool delima, videli smo mi sta ste na ulicama SMEDEREVA pre par meseci...DESPOTI SMEDEREVO
Shta ti imas da pricas da ste se vi sreli sa delijama mozda ste ih malo izgruvali kamenicama kao shto znate da pravite sacekuse.Zashto nas niste pustili da udjemo u halu,pa posle kad se zavrsi tekma da se iscepamo kao pravi hooligani nego nas cekate sa kamenjem mislim mn ste bedno ispali.
Evo jedne pesmice
10 godina je proslo kao tren
Smederevo malo vece selo nego pre
10 godina je proslo
a vi ste i dalje pickee o o
Nervira me to sto stalno mislim na vas
kako skacete u dunav i bezite od nas
promenili ste ime
ali ste i dalje pickee o o
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
25/2/2009, 20:31
ОК Раднички - ОК Црвена Звезда
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
25/2/2009, 23:27
Al' ovaj bubnjar celavi sto napravi atmosferu bubnjem cudo...Slusao sam ga uzivo.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
28/2/2009, 01:47
Pitao bih Djavole iz Kragujevca, da li su informisani sa dogadjajima na sastanku lige pred pocetak 2 dela prvenstva, na sastanku su svi navijaci nazvani narkomanima , najvecu dramu su digli ljudi iz Slobode iz Cacka, Stobeksa, Vujic vode i Sloge iz Pozege, koji nece hteti da prime navijace na njihove "stadione", kazu da im narkomani ne trebaju.... Na tapetu su CDJ-KG, FF, i solunci