Навијачки обрачун у Ваљеву
+9
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
сицилија
ПАОКАРА
NOVI_BEOGRAD
VOLIM PROLETER
Crazy
ИГОР УЦФ
fuck the police
consigliere
13 posters
Навијачки обрачун у Ваљеву
2/5/2009, 22:25
У тучи у кафићу у центру Ваљева учестовало је неколико навијача београдских прволигаша Рада и Црвене звезде, а две особе су због повреда ножем задржане у ваљевској болници, речено је у тој здравственој установи.
Како је агенцији Бета речено у Ваљевској болници, на Одељењу полуинтензивне неге хирургије задржан је малолетни С. Б. из Београда, док је Иван Ковачевић, такође из Београда, смештен на Одељењу ортопедије и трауматологије.
Они су задобили повреде нанете ножем у пределу ногу, грудног коша и главе које нису опасне по живот, а њихово здравствено стање је стабилно.
Извор из ваљевске полиције рекао је да се прошле ноћи неколико пијаних навијача Рада и Звезде најпре потукло, а потом је један од њих отишао до свог аутомобила и узео нож који је користио у наставку туче.
Ти младићи из Београда су са познаницима из Ваљева у петак били на првомајском уранаку, на реци Градац, а потом су дружење наставили у том ваљевском кафићу.
Неколико учесника у тучи су прошле ноћи приведени у Станицу полиције, а младић који је користио нож налази се у бекству и за њим полиција трага јер јој је познат његов идентитет.
Против свих ученика у тучи биће поднете прекршајне пријаве, а кривични поступак ће бити покренут против младића из Београда, који је ножем повредио двојицу "неистомишљеника".
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 09.11.2008
Re: Навијачки обрачун у Ваљеву
3/5/2009, 01:42
UCESNIKA- ne ucenika ))
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
3/5/2009, 10:44
Bodu samo PICKE !!!
- CrazyКорисник
- Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008
3/5/2009, 10:54
tuča je navodno izbila zbog devojke jednog od Zvezdinih navijača..kojoj su valjda dobacivali Forsi...a nož je korišćen od strane forsa. To je verzija događaja koju sam ja čuo... Uglavnom,razlog tuče nije samo klupska pripadnost.
E sad šta je od toga istina...?
E sad šta je od toga istina...?
- VOLIM PROLETERОдстрањен
- Број порука : 11
Регистрован : 04.12.2008
3/5/2009, 11:05
BODU SAMO PIČKE!!!!!
- NOVI_BEOGRADОдстрањен
- Број порука : 5
Регистрован : 02.05.2009
3/5/2009, 13:13
ja sam cuo da je cigan izbo...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
3/5/2009, 14:25
Боли су и једни и други! Ово је страшно.
ЕДИТ: Грешка, нисам лепо прочитао вест... Помешао сам Географске појмове мало...
ЕДИТ: Грешка, нисам лепо прочитао вест... Помешао сам Географске појмове мало...
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
3/5/2009, 22:33
просто невероватно како неки људи воле да се праве паметни...
као прво, ово има везе са навијачким обрачуном, исто колико и ја са чињеницом да нема живота на јупитеру.
као друго, мало мање верујте новинарима. мислим да смо ми сами навијачи сведоци томе каква се све срања пишу против навијача и њиховог покрета, и сви знамо каква се кампања води против Радоваца а и Делија у последњих пар година.
као прво, ово има везе са навијачким обрачуном, исто колико и ја са чињеницом да нема живота на јупитеру.
као друго, мало мање верујте новинарима. мислим да смо ми сами навијачи сведоци томе каква се све срања пишу против навијача и њиховог покрета, и сви знамо каква се кампања води против Радоваца а и Делија у последњих пар година.
- SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]Корисник
- Број порука : 145
Локација : Kragujevac
Регистрован : 05.11.2008
3/5/2009, 23:40
Ma nozevi su za indijance !!!
4/5/2009, 17:54
Таман када помислим да неће бити ножева у тучама оно опет читам да је неко повређен тим путем докле више тако
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
6/5/2009, 00:21
До безконачности... Могу да ти кажем, да сада типови мисле да су много опасни ако имају нож... Мислим, скроз безвезе, да ме неко избоде због шала или дреса или мајице...Djomla Beograd ::Таман када помислим да неће бити ножева у тучама оно опет читам да је неко повређен тим путем докле више тако
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
25/5/2009, 19:37
БОДУ САМО ПИЧКЕТИНЕ!!!
- SRECKOКорисник
- Број порука : 5
Локација : Loznica
Регистрован : 20.07.2009
15/8/2009, 03:29
Nije mi jasno sta ce Forsi u Valjevu?! Ovo je takva glupost sto su novinari napisali...kao navijacki obracun...Pa svako moze da kaze da je navijac Rada,Zvezde,Partizana a ustvari nikad nije isao na tekme...Iz Valjeva je Divlja Telad ,drugih navijaca nema!!!