Сваштара 1
+83
Casual-018
Напред Партизан
Преторијанац
TB_BANDIT
Хашишар
Arcaine
ОПСЕСИЈА
ГробарНС
detelinara fcns
Otac
Interventna
Pravos!avaC-66
medakbedak
Stracciatella
Servicium
верСе
Четник
boy
mrznja
Београд
Scorpion
Ultras!!!!
Internet hool
УлтраСрбија
serbon
Милош цзв
Blitzkrieg
Darkooo
Плава крв
cyber
cadjo
Приједорчанин
varvar
СИМО УЦФ
Само ти...
НАВИЈАЧ
Casuals
Балканац
Men in Blue
сицилија
Alkohol bojs
duka
VOLIM PROLETER
brigadirSarajevo
Hordas
19Б91
визант
Косово је Србија
Fred Perry
ПАОКАРА
ИГОР УЦФ
fredikruger
DROBI-PFC
nebitan lik
Ултрас
Gambler
SexyFamily031
WTF.exe
Паранормал
simke_bbrs
_Kosovo je Srbija_
Lud rodjen!
consigliere
Uzi
Лудзило
PFC4ever!
Ђомла Београд
Crazy_North
CasualMente
psyhomaster
Xepoj
Red or Dead
_JuZnI_Fr0nT_1990
Korida-NS
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
Crazy
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
LimunNS
Hogar Strašni
fuck the police
KiLa
Prijedor
Паок*
87 posters
- medakbedakКорисник
- Број порука : 84
Регистрован : 06.02.2009
Re: Сваштара 1
7/10/2009, 10:59
Ултрахоличар ::Ма пошаљи ти мени њен број на приватну поруку, и сви твоји проблеми биће решени.Преторијанац ::moguce... prosto neznam sta da radim..dal da je iskuliram,ili da je opet jurim.
hahahah koji car
- Милош цзвОдстрањен
- Број порука : 159
Регистрован : 28.07.2009
7/10/2009, 12:06
http://www.tattoomagazin.com
погледај ту "ГробарНС"
погледај ту "ГробарНС"
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
7/10/2009, 12:48
На овоме се све завршава!
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
7/10/2009, 15:17
Hapšenja navijača u Subotici
07. oktobar 2009. | 13:06 | Izvor: Sportske.net
* Pošalji komentar
* Komentari (1)
* Pošalji
* Odštampaj
* Postavi na Facebook
Dvojica navijača uhapšena u Subotici i određen im pritvor do 30 dana. Policija saopštila da su privedeni zbog nasilničkog ponašanja, a traga za osumnjičenima za paljenje baklji tokom meča između Spartaka i Partizana.
Spartak navijaciSubotička policijska uprava saopštila je danas da je zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, na 48 sati privela
Miroslava P. i Danila Đ, obojicu iz Subotice.
Policija u saopštenju navodi da intenzivno radi na pronalaženju lica koja su u nedelju, na utakmici FK Spartak ZV i beogradskog Partizana, na tribini Gradskog stadiona palila baklje.
Utvrđeno je da su se u grupi navijača nalazili i osumnjičeni Miroslav P. i Danilo Đ, navodi se u saopštenju.
Osumnjičeni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda koji im je odredio pritvor do 30 dana.
07. oktobar 2009. | 13:06 | Izvor: Sportske.net
* Pošalji komentar
* Komentari (1)
* Pošalji
* Odštampaj
* Postavi na Facebook
Dvojica navijača uhapšena u Subotici i određen im pritvor do 30 dana. Policija saopštila da su privedeni zbog nasilničkog ponašanja, a traga za osumnjičenima za paljenje baklji tokom meča između Spartaka i Partizana.
Spartak navijaciSubotička policijska uprava saopštila je danas da je zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, na 48 sati privela
Miroslava P. i Danila Đ, obojicu iz Subotice.
Policija u saopštenju navodi da intenzivno radi na pronalaženju lica koja su u nedelju, na utakmici FK Spartak ZV i beogradskog Partizana, na tribini Gradskog stadiona palila baklje.
Utvrđeno je da su se u grupi navijača nalazili i osumnjičeni Miroslav P. i Danilo Đ, navodi se u saopštenju.
Osumnjičeni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda koji im je odredio pritvor do 30 dana.
- ГробарНСОдстрањен
- Број порука : 215
Локација : Нови Сад
Регистрован : 23.09.2009
7/10/2009, 16:30
хвалаМилош цзв ::http://www.tattoomagazin.com
погледај ту "ГробарНС"
- ПреторијанацКорисник
- Број порука : 16
Регистрован : 06.09.2009
7/10/2009, 18:04
Хвла на подршци,послушаћу твој савет... мада као што је неко већ рекао,има да се начекам.. у сваком случају сачекаћу неко време.сицилија ::другар, пусти ти ове педерчиће. мушки је очајавати за девојком, зато послушај ти мене... немој ти њу звати, сачекај да прође неко време док ти се она не јави. не смеш дозволити да те рибе тек тако шетају... за то време изађи са екипом, одеш на утакмицу, испразниш се мало.
контам да те она само врти мало јер како си и сам рекао, све јој удовољаваш што не ваља... цурама даш парче торте, после неког времена пожеле целу торту. ако је будеш звао схватиће да си дефинитивно кретен, па ће те шутнути само тако.
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
7/10/2009, 18:21
Kraj, nema dalje!Ултрахоличар ::Ма пошаљи ти мени њен број на приватну поруку, и сви твоји проблеми биће решени.Преторијанац ::moguce... prosto neznam sta da radim..dal da je iskuliram,ili da je opet jurim.
- ГробарНСОдстрањен
8/10/2009, 14:46
ајде бре људи опет сте се успавали.....
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
8/10/2009, 16:44
Шта да радимо да теби не буде досадно...
Ајде коло неко...
https://www.youtube.com/watch?v=2GQez1i9em4
Ајде коло неко...
- ГробарНСОдстрањен
8/10/2009, 18:01
па пишите е вечерас ти јављам за сониybjoker ::Шта да радимо да теби не буде досадно...
Ајде коло неко...
- psyhomasterКорисник
8/10/2009, 18:32
OK...
- ГробарНСОдстрањен
9/10/2009, 15:22
оће да прода кеца а ти кажи колко би дао
- ПреторијанацКорисник
- Број порука : 16
Регистрован : 06.09.2009
9/10/2009, 22:38
jutros mi salje poruku kako joj nedostajem,kako joj je zao sto se to desilo,kako joj je bio los dan...сицилија ::другар, пусти ти ове педерчиће. мушки је очајавати за девојком, зато послушај ти мене... немој ти њу звати, сачекај да прође неко време док ти се она не јави. не смеш дозволити да те рибе тек тако шетају... за то време изађи са екипом, одеш на утакмицу, испразниш се мало.
контам да те она само врти мало јер како си и сам рекао, све јој удовољаваш што не ваља... цурама даш парче торте, после неког времена пожеле целу торту. ако је будеш звао схватиће да си дефинитивно кретен, па ће те шутнути само тако.
- ХашишарКорисник
- Број порука : 45
Локација : булевар насиља
Регистрован : 30.08.2009
9/10/2009, 22:42
ју сунце ти,који ток радње..налик шпанској серији.
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
9/10/2009, 22:44
на крају ће се испоставити да је опрашивао рођену сестру.Хашишар ::ју сунце ти,који ток радње..налик шпанској серији.
- ХашишарКорисник
- Број порука : 45
Локација : булевар насиља
Регистрован : 30.08.2009
9/10/2009, 22:51
есмералда,ако се не варам?сицилија ::на крају ће се испоставити да је опрашивао рођену сестру.Хашишар ::ју сунце ти,који ток радње..налик шпанској серији.
- UziКорисник
- Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009
10/10/2009, 00:42
ma kakva esmeralda...kasandra je zakon...
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
10/10/2009, 01:44
ма кад испадне да је она мушко и да му је то рођени буразер од тетке по мајчиној линији треће колено,и да му је мајка била са његовим ћалетом у шеми крајем 70 година,а да су његова и њена баба биле рођене сестре близнакиње.......
шта ли сам ја сад реко.....
- medakbedakКорисник
10/10/2009, 08:45
Xepoj ::ма кад испадне да је она мушко и да му је то рођени буразер од тетке по мајчиној линији треће колено,и да му је мајка била са његовим ћалетом у шеми крајем 70 година,а да су његова и њена баба биле рођене сестре близнакиње.......
aaaaaaaaaahahahhahahahahahhahahhahaahahahah
hahaahhaahahhahahhahahhahahahahahahahhahaah
TI SI LUD MAJKE MI HAHA
- psyhomasterКорисник
10/10/2009, 12:09
Преторијанац ::jutros mi salje poruku kako joj nedostajem,kako joj je zao sto se to desilo,kako joj je bio los dan...сицилија ::другар, пусти ти ове педерчиће. мушки је очајавати за девојком, зато послушај ти мене... немој ти њу звати, сачекај да прође неко време док ти се она не јави. не смеш дозволити да те рибе тек тако шетају... за то време изађи са екипом, одеш на утакмицу, испразниш се мало.
Сад ти немој да се помириш...
Нека пати мало она...
- medakbedakКорисник
10/10/2009, 12:12
Hitno se traži krvna grupa A- (A minus) za malu Saru staru samo 14 meseci. Prosledite ovu poruku dalje ako niste u mogućnosti da date krv ili niste odgovarajuća krvna grupa. Ako znate nekoga ko bi mogao da pomogne kontakt tel: 091/ 41-85-432 Sara već dugo leži na Rebru i prolazi kroz presadjivanje koštane srži. Hvala!!
10/10/2009, 12:28
Боље окачи у тему Срби и Србија, ако има тема хуманитарне акције, да би могли и гости да виде пост.
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
10/10/2009, 13:05
тај рад.ybjoker ::Преторијанац ::jutros mi salje poruku kako joj nedostajem,kako joj je zao sto se to desilo,kako joj je bio los dan...сицилија ::другар, пусти ти ове педерчиће. мушки је очајавати за девојком, зато послушај ти мене... немој ти њу звати, сачекај да прође неко време док ти се она не јави. не смеш дозволити да те рибе тек тако шетају... за то време изађи са екипом, одеш на утакмицу, испразниш се мало.
Нека пати мало она...
10/10/2009, 16:20
сицилија ::тај рад.ybjoker ::Преторијанац ::jutros mi salje poruku kako joj nedostajem,kako joj je zao sto se to desilo,kako joj je bio los dan...сицилија ::другар, пусти ти ове педерчиће. мушки је очајавати за девојком, зато послушај ти мене... немој ти њу звати, сачекај да прође неко време док ти се она не јави. не смеш дозволити да те рибе тек тако шетају... за то време изађи са екипом, одеш на утакмицу, испразниш се мало.
Нека пати мало она...
Пази,ако хоће да ти се искупи ''некако'' ја је не би кулирао
10/10/2009, 17:54
Занима ме колико је вас гледало овај цртаћ кад сте били клинци,ја сам до скоро био убеђен да не постоји дете које ово није гледало. :mad: Наравно са `рватском синхронизацијом.