Кућни љубимци
+19
Old school
KB_DS
ПАОКАРА
mrznja
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
milenkopg
Gusari-Budva
Blitzkrieg
boy
Xepoj
r3musS_FF
Лудзило
сицилија
KiLa
Alkohol bojs
CasualMente
Lud rodjen!
Gambler
Паранормал
23 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Кућни љубимци
8/7/2010, 19:11
Можда ћу их сликати, ако успем да их ухватим, пошто беже од мене ко ђаво од крста...
8/7/2010, 19:24
Ја сам имао 2 црне мачкетине.BritishStyle ::Можда ћу их сликати, ако успем да их ухватим, пошто беже од мене ко ђаво од крста...
26/12/2010, 12:37
Неких 10-11 месеци од прилике.
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/2vijyuo.jpg
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/5lo1mb.jpg
Новије слике немам тренутно,сад има неких годину и 1-2 месеца,кад набацим слике пустићу овде чисто да видите шта је пас.
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/2vijyuo.jpg
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/5lo1mb.jpg
Новије слике немам тренутно,сад има неких годину и 1-2 месеца,кад набацим слике пустићу овде чисто да видите шта је пас.
- milenkopgКорисник
- Број порука : 103
Регистрован : 21.05.2009
27/12/2010, 03:58
opasno ces da se zajebes ako uzmes haskija ! nego jel ima neko da prodaje ASTa ... negde uraskom okrugu ?Old school ::Ја бих врло радо узео хаскија или вучјака али тешко је у стану држати пса. А једног дана када буде угинуо вероватно бих и ја за њим.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
4/3/2011, 12:47
Evo slicice jednog od moja dva reptila :D Starost nesto manje od godinu dana
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
4/3/2011, 17:40
Аааааааааааааааааааааа Боже колико мрзим корњаче, уплашим се овако преко интернета када их видим.
Одвратан си Гемблеру, страшно.
Одвратан си Гемблеру, страшно.
4/3/2011, 17:57
Одлична идеја, да се надовежем (јебига, лош квалитет, са телефона је). Видећу ових дана фото апаратом да усликам нешто, Менте, дај сликај Талета, ако ти не поједе шал.
п.с. Олд Скул се плаши корњача, е ово први пут чујем.
Гемблеру следећи пут кад будеш долазио понеси акваријум са собом.
п.с. Олд Скул се плаши корњача, е ово први пут чујем.
Гемблеру следећи пут кад будеш долазио понеси акваријум са собом.
- GamblerСолунци Лозница
4/3/2011, 18:22
Gadiš se kornjača ? Idi bre, kao neka devojčica, da se ne gadiš možda i tarantula pošto i to hoću da uganjam, radim sa komšijom na tome
Ima da je napujdam da te izujeda, ova je (pretpostavljam) ženka, po agresivnosti, i veličini, imam još jednu, dosta mirniju. Pošto su ti kornjače strašne potrudiću se da za koji dan okačim više slika, pa ti vidi... Paranormal boli te kurac, ti makar možeš da akcijaš sa ljubimcem
Ima da je napujdam da te izujeda, ova je (pretpostavljam) ženka, po agresivnosti, i veličini, imam još jednu, dosta mirniju. Pošto su ti kornjače strašne potrudiću se da za koji dan okačim više slika, pa ti vidi... Paranormal boli te kurac, ti makar možeš da akcijaš sa ljubimcem
4/3/2011, 18:26
Можеш и ти Олд Скула.Gambler ::Gadiš se kornjača ? Idi bre, kao neka devojčica, da se ne gadiš možda i tarantula pošto i to hoću da uganjam, radim sa komšijom na tome
- GamblerСолунци Лозница
4/3/2011, 18:31
Паранормал ::Можеш и ти Олд Скула.Gambler ::Gadiš se kornjača ? Idi bre, kao neka devojčica, da se ne gadiš možda i tarantula pošto i to hoću da uganjam, radim sa komšijom na tome
Ti i Mente možete ceo forum, a prstom da mrdnete... I kraju, kada završe sa nama, doćiće i vama dvojici glave, i forum će dobiti novu upravu
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
4/3/2011, 19:06
само вас посматра
25/8/2011, 01:51
Слике од пре 2-3 месеца. Сад је још већи, раширио се после парења, главурда поготово.
И једна слика од зимус.
И једна слика од зимус.
- Taurunum1987Корисник
- Број порука : 1
Регистрован : 31.10.2011
2/11/2011, 02:34
Само ћу вам рећи , "Немачка дога" . . . 4 месеца 34кг . . . Слике за који дан . . .
27/3/2012, 20:49
Треба ми помоћ, набавио сам штене месец дана старо, јел може неки стручњак за љубимце да ми каже шта је најбоље да му дајем да једе? Раса је преса де канарио, и ако неко може да нађе неки линк о тој раси... Хвала унапред.
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
27/3/2012, 22:43
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
28/3/2012, 00:29
Београд зна! ::Треба ми помоћ, набавио сам штене месец дана старо, јел може неки стручњак за љубимце да ми каже шта је најбоље да му дајем да једе? Раса је преса де канарио, и ако неко може да нађе неки линк о тој раси... Хвала унапред.
http://svijet-ljubimaca.com/forum/viewtopic.php?t=16767
http://www.dogbreedinfo.com/canarydog.htm
Ево ти нешто, можда буде од користи. Можеш и да укуцаш на гуглу име расе, изађе све
28/3/2012, 15:24
Ау царе, одакле ти то, где си нашао, колико платио? Јеси сигуран да те нико није зајебао за расу?
Ако има месец дана сад онда му дај нешто мекано да једе, дај му виршле, у комадићима малим, можеш и грануле потопљене у топло млеко да се оне омекшају. И води га код ветеринара на прву вакцинацију ако је још није примио и чишћење од глиста, он ће ти најбоље рећи за све што те занима.
Иначе је то јако редак пас код нас, ја сам имао прилике само једног да видим.
Психа им је слична као код питова и стафорда, тј. теријера, много зајебана и тврдоглава, малко блажа додуше од ових, са њим ћеш морати доста да радиш све једно, поготово ако је мужјак. Цимај на пп ако ти треба нешто.
Ако има месец дана сад онда му дај нешто мекано да једе, дај му виршле, у комадићима малим, можеш и грануле потопљене у топло млеко да се оне омекшају. И води га код ветеринара на прву вакцинацију ако је још није примио и чишћење од глиста, он ће ти најбоље рећи за све што те занима.
Иначе је то јако редак пас код нас, ја сам имао прилике само једног да видим.
Психа им је слична као код питова и стафорда, тј. теријера, много зајебана и тврдоглава, малко блажа додуше од ових, са њим ћеш морати доста да радиш све једно, поготово ако је мужјак. Цимај на пп ако ти треба нешто.
28/3/2012, 22:55
Добио на поклон, женка је. Та је раса. Малопре сам ишао са њом да се зајебавам и ја је мало зезао, одма је почела као да режи и да скаче на мене. Свиђа ми се овај пас.
Одвешћу је ових дана код ветеринара, колико је кеша потребно за вакцинацију и остала срања која треба да одрадим? Нисам имао кера једно 10 година, потпуно сам неупућен и у цену хране и свега осталог.
Одвешћу је ових дана код ветеринара, колико је кеша потребно за вакцинацију и остала срања која треба да одрадим? Нисам имао кера једно 10 година, потпуно сам неупућен и у цену хране и свега осталог.
29/3/2012, 00:15
Око хиљду динара ти је прва вакција, то је обавезно, расни керови нису отпорни, врло је могуће да угине од болести, тако да немој да ти буде жао да дајеш кинту.
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3