Rezime sezone 2008-09
+43
BORCHA 5
MakroOtac
nikola1970
УлтраСрбија
korida 92
CasualMente
Ултрас
Крагујевац
Мегафон
Amon Ra
ultra smederevac
Grof FCL
Uzi
Ђомла Београд
Scorpion
Косово је Србија
Xepoj
old_ultras
SO-LO
Blitzkrieg
Само ти...
ПАОКАРА
milenkopg
MentalitaUltra
Лудзило
CasualsWest
Hordas
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
cannabis
Инвалид
KiLa
СИМО УЦФ
TB_BANDIT
Old school
Internet hool
Gambler
Паранормал
Alkohol bojs
Darkooo
Lud rodjen!
Casuals
consigliere
Паок*
47 posters
Страна 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Најбољи учинак ове сезоне?
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
Rezime sezone 2008-09
31/5/2009, 20:36
Sto se tice ove sezone, mislim da je jedna od nasadrzajnijih ikada. Pojavilo se mnogo "malih" grupa, velika vecina grupa mnogo je napredovala.
Po meni grupa koja je najvise napredovala je Blue Marines. Dosta su poradili na izgledu tribine, brojnost u kopu im se povecala.
Otkrivenje sezone: Cini mi se da je to Zelena Armija. Grupa koja ima par meseci staza, a brojnost im je solidna. Posebno upecatljiv utisak ostavila je ona dimnjada protiv Metalca(cini mi se).
Sve pohvale zasluzuju UFovcim dobra brojnost, lep izgled tribine, +pesma "da volim te ja" koja je po meni jedna od najboljih ove sezone, ako ne i najbolja.
Unionisti i nisu bas blistali ove sezone, ali su se na kraju izvadili sa par dobro odradjenih utakmica. Firma standardno dobra. Freedom Fightersi, o njima sam malo znao ali kada sam video liderov klip, bas su me odusevili. Crveni Djavoli i Taurunumi zasluzuju sve pohvale, jer su i jedni i drugi nabijali komplekse cele sezone. Meraklije jako dobre, kao i Divlja Telad.
Mi smo mozda imali jednu od najboljih sezone, ali smo to usrali sa par lose odradjenih utakmica(Kula, Banovo Brdo, mozda je bila jos neka), ali jgb doslo je do zamora ljudi. Treba izdrzati tempo koji su nam nametnuli nasi igraci sjajnim igrama u svim sportovima.
Mozda sam nekog propustio, dopunite me ako jesam.
PS. cigane necu da komentarisem, jer ne mogu to da uradim objektivno.
PSS Nadam se da se admini nece ljutiti sto sam otvorio ovu temu...
Po meni grupa koja je najvise napredovala je Blue Marines. Dosta su poradili na izgledu tribine, brojnost u kopu im se povecala.
Otkrivenje sezone: Cini mi se da je to Zelena Armija. Grupa koja ima par meseci staza, a brojnost im je solidna. Posebno upecatljiv utisak ostavila je ona dimnjada protiv Metalca(cini mi se).
Sve pohvale zasluzuju UFovcim dobra brojnost, lep izgled tribine, +pesma "da volim te ja" koja je po meni jedna od najboljih ove sezone, ako ne i najbolja.
Unionisti i nisu bas blistali ove sezone, ali su se na kraju izvadili sa par dobro odradjenih utakmica. Firma standardno dobra. Freedom Fightersi, o njima sam malo znao ali kada sam video liderov klip, bas su me odusevili. Crveni Djavoli i Taurunumi zasluzuju sve pohvale, jer su i jedni i drugi nabijali komplekse cele sezone. Meraklije jako dobre, kao i Divlja Telad.
Mi smo mozda imali jednu od najboljih sezone, ali smo to usrali sa par lose odradjenih utakmica(Kula, Banovo Brdo, mozda je bila jos neka), ali jgb doslo je do zamora ljudi. Treba izdrzati tempo koji su nam nametnuli nasi igraci sjajnim igrama u svim sportovima.
Mozda sam nekog propustio, dopunite me ako jesam.
PS. cigane necu da komentarisem, jer ne mogu to da uradim objektivno.
PSS Nadam se da se admini nece ljutiti sto sam otvorio ovu temu...
Re: Rezime sezone 2008-09
31/5/2009, 20:42
Момак је предухитрио редакцију...
Дакле, по вашем неком мишљењу оцените учинак наших група из ове сезоне, трудите се да будете реални и што објективнији.
Биће додато и гласање касније...
Дакле, по вашем неком мишљењу оцените учинак наших група из ове сезоне, трудите се да будете реални и што објективнији.
Биће додато и гласање касније...
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
31/5/2009, 20:51
По мени изненађенја су Зелена Армија,Црвени Ђаволи,Маринци (јер опет имају одлично бројност)
Напредак је у томе што као што је рекао ACAB-Serbia има све више манјих група које имају солидну бројност... ето ја сам реко моје мишлјенје...
Напредак је у томе што као што је рекао ACAB-Serbia има све више манјих група које имају солидну бројност... ето ја сам реко моје мишлјенје...
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
31/5/2009, 21:11
Свака част свима.Не бих да коментаришем никога конкретно,јер знам да су сви дали максимум...Навијачки поздрав!
- DarkoooОдстрањен
- Број порука : 101
Регистрован : 09.04.2009
31/5/2009, 21:27
ACAB-Serbia ::
Sve pohvale zasluzuju UFovcim dobra brojnost, lep izgled tribine, +pesma "da volim te ja" koja je po meni jedna od najboljih ove sezone, ako ne i najbolja
Где могу наћи ову песму, може ли неко оставити линк да послушам...
- Alkohol bojsКорисник
- Број порука : 145
Регистрован : 17.05.2009
31/5/2009, 21:50
Evo ti ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=Rjc8lKo7whE
Negdje od 3. minute krece pjesma
Negdje od 3. minute krece pjesma
31/5/2009, 23:44
Свако би се сложио да је иза нас једна од најбољих сезона, ако не и најбоља (не рачунајући педерацију југославију). По мом мишљењу дубок траг оставили су Таурунум Бојси са својом земуноманијом, Лешинари са својим добро препознатљивим фазоном, Делије са својом борбом за правду и против режима, мобилизацијом, Гробари који су осветлали образ наше навијачке сцене на иностраним гостовањима. Повратак Форса у ''елиту'' пријатно освежење за наш покрет, јако су истрајни у фурању неког њиховог фазона. Такође, сезона ће бити упамћења и по рађању ''неких нових клинаца'', конкретно мислим на Зелену Армију, али ''клинаца'' који обећавају. За замерити је тај скорашњи испад, млада су група, надам се да су се дозвали памети... Ту су и ''варнице'' између Фирме и Гробара које трају још од прошле сезоне, али рекао бих овај пут су баш жестоко севнуле. Фирма је лепо започела ову сезону, али од пролећног дела издања су почела да варирају, ипак мислим да заслужују и више него прелазну оцену. Плава Унија окренула потпуно нови лист, и заиста им је лепо кренуло. Што се тиче фамозне серије ц илити кукуруз лиге , ту су мераклије које су некима дале домаћи задатак против Звезде, Ђаволи рекао бих бољи у хали, него на стадиону... Касапи, Маринци, Инвалиди, Ултра смд су старије екипе које поштујем и очекујем да ће се убрзо ''вратити коренима''.
Када погледамо све целокупно, може се рећи да заслужујемо комотно место у првих 5 на ''европској тифо листи'', још када би у обзир узели и ово окружење, фудбал који је по квалитету на дну Европе... заслужујемо место у првих 3. На добром смо путу да објединимо све релевантности навијачког света, јако битна ставка која је приметна код нас је свестраност. Приметно је навијање на фанатичан и мелодичан начин, кореографије, фанатичне атмосфере, инциденти, креативност и залагање, неки чак и преписују од нас... Идеал сваке навијачке групе је да буде најбоља и да стекне репутацију. Такви идеали гурају целокупан навијачки покрет у позитивном смеру, што је јако битно. Једина најслабија карика је свест, на чему се ради дужи низ година, и сваки нови испад је погубан за све нас... Надам се да ћемо лоше ствари убрзо бацити на страну, и да ће ствари кренути на боље! И наравно, наставити путем којим смо кренули за очување националног идентитета, вере и порекла!
Када погледамо све целокупно, може се рећи да заслужујемо комотно место у првих 5 на ''европској тифо листи'', још када би у обзир узели и ово окружење, фудбал који је по квалитету на дну Европе... заслужујемо место у првих 3. На добром смо путу да објединимо све релевантности навијачког света, јако битна ставка која је приметна код нас је свестраност. Приметно је навијање на фанатичан и мелодичан начин, кореографије, фанатичне атмосфере, инциденти, креативност и залагање, неки чак и преписују од нас... Идеал сваке навијачке групе је да буде најбоља и да стекне репутацију. Такви идеали гурају целокупан навијачки покрет у позитивном смеру, што је јако битно. Једина најслабија карика је свест, на чему се ради дужи низ година, и сваки нови испад је погубан за све нас... Надам се да ћемо лоше ствари убрзо бацити на страну, и да ће ствари кренути на боље! И наравно, наставити путем којим смо кренули за очување националног идентитета, вере и порекла!
31/5/2009, 23:56
Е овако,гласао сам за Лешинаре.Доста дуго сам се премишљао,Фирма сјајна сезона,Делије такође.Највише сам размишљао да л` да гласам за Лешинаре ил` за Дивљу Телад.Момци су сјајно одрадили сезону(ДТ),собзиром на то да им је клуб заиста лош и да играју неку 7 лигу сјајни су били.Док Лешинари ове сезоне перверзни,заиста набијају комплексе,ипак сам се одлучио за њих из простог разлога бројност,ипак то лепше изгледа кад у копу има 2,3 хиљаде људи.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
1/6/2009, 00:11
E jbg da se trazio najbolji UTISAK znao bih, a ovako najbolji UCINAK tesko je odrediti glas... da se trazi utisak vise bih paznje dao nizim ligama ( od Srpske lige pa nadole)...
Bilo je svega i svacega, i svaka grupa je pokazala po nesto dobro, to i jeste fora, da svako ima svoje adute... e sad neko ima vise tih aduta pa se to nijansira...
Bilo je svega i svacega, i svaka grupa je pokazala po nesto dobro, to i jeste fora, da svako ima svoje adute... e sad neko ima vise tih aduta pa se to nijansira...
1/6/2009, 00:16
1. Delije najbolje , stvarno tribina za postovanje.
2. Grobari, pad brojnosti po meni, inace ok, incidenti tu su sto je najbitnije.
3. Taurunumi, zdrava prica, pravo lice ce se videti sl sezone.
4. Firma ne znam ne volim taj trip, ono rasisri se na 4 stolice i vrti 6 barjka, ali sigurno 4 mesto.
5. UF pa dobri ali nista specijalno nisam video ove sezone.
Nasa scena u yop3 u Evropi sigurno!
2. Grobari, pad brojnosti po meni, inace ok, incidenti tu su sto je najbitnije.
3. Taurunumi, zdrava prica, pravo lice ce se videti sl sezone.
4. Firma ne znam ne volim taj trip, ono rasisri se na 4 stolice i vrti 6 barjka, ali sigurno 4 mesto.
5. UF pa dobri ali nista specijalno nisam video ove sezone.
Nasa scena u yop3 u Evropi sigurno!
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
1/6/2009, 12:46
Да се не лажемо, стандардно најбоље Делије, Лешинари одлични, Маринци страшно добро напредују, ТБ хит сезоне, али сам ипак гласао за мало мању ''ДТ''. Момци су стварно ниоткуда дошли и направили хаос у свом крају. Желим им све најбоље и да уђу у Српску лигу! Похвале и за поновно окупљање Касапа и одличне ФФ!
Све у свему, сцена нам лепо напредује, само још ножеви да се искорене.
Све у свему, сцена нам лепо напредује, само још ножеви да се искорене.
- TB_BANDITКорисник
- Број порука : 106
Локација : Prva levo pa pravo...
Регистрован : 10.09.2008
1/6/2009, 12:55
А Хорде нико да похвали...? Јесте да им није нека бројка али ликови се труде,залажу се око групе,дају свој максимум...Од мене све похвале за Хорде,ДТ,Касапе,ФФ,Маринце и Зелену Армију...
- СИМО УЦФКорисник
- Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009
1/6/2009, 14:01
Вероватно најбоља сезона наше сцене. У супер лиги све групе су имале одлична издања.У другој лиги никад занимљивије(Маринци, ЗА,ИВ, Борча,Хорде,Корида, Сремска Митровица је оживела, Ултра Смд мали пад, али биће ваљда боље). У Српској лиги ТБ феноменални у свим сегментима(за њих сам гласао),ФФ такође,Мераклије и Ђаволи стандардно добри, Солунци у првом делу одлични после мали пад али клуб им је у курцу, Отрови имају шансу у баражу да се покажу у правом светлу. У нижим лигама Дивља Телад неприкосновена(коначно ће да имају конкуренцију сад кад је Лозница испала). Све у свему, као што рекох, сцена никад боља, само да се овако настави.
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
1/6/2009, 14:08
Glasao sam za Delije iz prostog razloga sto su po meni najbolji :D smatram da posle njih dolaze grobari, za njima Taurunumi za koje imam samo reci hvale i svaka im cast! Firma odlicna, kao i United Force koji je sada sve bolji i bolji, kao i nasa navijacka scena uopste sto je stvarno super. Divlja Telad odlicna stvarno nemam reci sa obzirom koji ligu igraju svaka cast, sve najbolje im zelim... Moram da spomenem i Lesinare koji su odlicni kao i Marinci, naravno tu su i Meraklije koji su kao i Taurunumi svaka cast, po navijanju zasluzuju ulazak u super ligu :D Zelena armija isto samo pozitivno... Ma odlicni su svi, postajemo mnogo bolja, jaca, veca navijacka scena u evropi, a svi od nas su zasluzni za to!
- ИнвалидКорисник
- Број порука : 164
Регистрован : 25.01.2009
1/6/2009, 14:34
Делије, да се не лажемо... Слажем се, наша сцена доживела велики успех. Похвалио би Лешинаре, Таурунуме, Форсе, ДТ и ФФ! Гробари, по мени, резочарали на домаћој сцени... За инострана гостовања, капа доле....
1/6/2009, 14:50
Разочарали? Иза гробара је једна од њихових најбољих сезона! Визуелно гледано, приметан је велики напредак, имали су пар лоших дана, Боже мој... Људи у великом броју случајева гледају и памте само негативне стране, будимо реални.Инвалид ::Гробари, по мени, резочарали на домаћој сцени...
- cannabisКорисник
- Број порука : 37
Регистрован : 05.04.2009
1/6/2009, 15:07
Cigani razbili, Zlezda nikad gora, cigani nikad bolji... Grobari u Evropi za svaku pohvalu, prvi deo sezone u domacem prvenstvu su losije odradili, dok je drugi deo znatno bolji! Firma odlicna, UF odlican, TB Banda objasnila neke stvari, mada pravo lice cemo videti tek sledece sezone...
Ostalima isto svaka cast, bila je ovo jedna bogata sezona...
Ostalima isto svaka cast, bila je ovo jedna bogata sezona...
1/6/2009, 15:41
NAVIJACKA SVEST - jako lep tekst .... nadam se da smo su svi shvatili poentu da smo smi MI navijaci i da svako voli svoj klub , i naravno da postoje rivalstva izmedju klubova i grupa ali smo pre svega svi ljudi i Srbi i da u buducnosti se razvije mentalitet kod navijaca da je ljudski zivot najvredniji i nasa drzava .... svako ostalo rivalstvo koje se stavlja iznad toga je glupost .... pozdrav za sve korisnike ovog foruma i puno srece sledece sezone
- Alkohol bojsКорисник
- Број порука : 145
Регистрован : 17.05.2009
1/6/2009, 17:18
Grobari!!! Toliko su zadje dvije sezone ukrasili tribinu, pritoehnikom, novim barjacima, zastavama... akcijali po evropi, suprostavili se sve jednoj navijackoj grupi, okrenuli se na slican fazon kao radovci "Boli nas kurac za svima"...
- HordasКорисник
- Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009
1/6/2009, 22:21
Звезда хоће да се угаси а Делије никад боље.
Гробари у Европи одлицни као и на домаћој сцени стим да су имали малих пропуста.
Таурунуми много много добри!!!
Фирма собзиром да Воша игра суперлигу могли су мало бројност да повећају на неким маље битним утакмицама иначе све остало за пхвалу.
Јунајтед форс имају свој фазон-солидно одрађена сезона.
Доста група се вратило на трибину и то је за похвалу,ово је сигурно једна од бољих сезона и искрено се надам да ће следећа бити још боља!!!
ПОЗДРАВ СВИМ НАВИЈАЧКИМ ГРУПАМА!!!!!!!!
Гробари у Европи одлицни као и на домаћој сцени стим да су имали малих пропуста.
Таурунуми много много добри!!!
Фирма собзиром да Воша игра суперлигу могли су мало бројност да повећају на неким маље битним утакмицама иначе све остало за пхвалу.
Јунајтед форс имају свој фазон-солидно одрађена сезона.
Доста група се вратило на трибину и то је за похвалу,ово је сигурно једна од бољих сезона и искрено се надам да ће следећа бити још боља!!!
ПОЗДРАВ СВИМ НАВИЈАЧКИМ ГРУПАМА!!!!!!!!
- CasualsWestКорисник
- Број порука : 11
Локација : BGD-Strasbur
Регистрован : 04.05.2009
2/6/2009, 13:43
Топ 10 ове сезоне:
1.Делије
2.Гробари
3.Таурунум
4.Фирма
5.УФ
6.ФФ
7.Маринци
8.Инвалиди
9.Зелена Армија
10.Мераклије
по мом мишљењу
1.Делије
2.Гробари
3.Таурунум
4.Фирма
5.УФ
6.ФФ
7.Маринци
8.Инвалиди
9.Зелена Армија
10.Мераклије
по мом мишљењу
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
2/6/2009, 16:47
Инвалиди? Мислим да су крагујевачки Црвени Ђаволи имали бољу сезону. Мераклије стандардно солидни, Зелена Армија променљива, али генерално велики бум ове сезоне.CasualsWest ::Топ 10 ове сезоне:
1.Делије
2.Гробари
3.Таурунум
4.Фирма
5.УФ
6.ФФ
7.Маринци
8.Инвалиди
9.Зелена Армија
10.Мераклије
по мом мишљењу
- ЛудзилоКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 29.04.2009
2/6/2009, 18:05
По мени ову сезону обележиле Делије. Гробари такође имали добру сезону, одлично одрађивали баскет, дербије, Европу.. али опет остали у сенци комшија, иако им је клуб у бољој позицији. Фирма по мени могла мало боље. Форси одлични, Таурунуми једу малу децу, Ђаволи јако добро одрађивали одбојку, фудбал мало слабије, Мераклије стандардно добри, Маринци после мале паузе, опет активни.. Ако сам неког изоставио, не замерите ми.
- MentalitaUltraКорисник
- Број порука : 10
Регистрован : 04.05.2009
3/6/2009, 02:31
svaka cast svima na trudu ali cigani su objasnili kako se to radi
- milenkopgКорисник
- Број порука : 103
Регистрован : 21.05.2009
3/6/2009, 18:23
cemu invalidi ?! ?! ?! iz ove grupe bih izbaci invalide .... solunci prvu polusezonu jako .... slabije drugu , mozda par tekmi horde , ali trude se .... a najvece iznenadjenje su taurunumi ..... i da kasapi su koliko - toliko vratili , ali na zalost bez gostovanja ...... sigurno ima jos par grupa ali ne mogu da se setim u ovom trenutku ... .CasualsWest ::Топ 10 ове сезоне:
1.Делије
2.Гробари
3.Таурунум
4.Фирма
5.УФ
6.ФФ
7.Маринци
8.Инвалиди
9.Зелена Армија
10.Мераклије
по мом мишљењу
Страна 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5