Преглед месеца - ЈУЛ
+29
Lud rodjen!
Плава крв
FRRA KASAPI
Mrdja_GrobaR
CasualMente
psyhomaster
Uzi
ПАОКАРА
Darkooo
сицилија
Gambler
Само ти...
Alkohol bojs
_JuZnI_Fr0nT_1990
Паранормал
mr.laag
AkaЛа
Напред Партизан
mrznja
Fred Perry
PAOK Ole!
ИГОР УЦФ
Бошке
boy
Internet hool
Паок*
Ђомла Београд
Andy
consigliere
33 posters
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- DarkoooОдстрањен
- Број порука : 101
Регистрован : 09.04.2009
Re: Преглед месеца - ЈУЛ
25/7/2009, 13:00
ybjoker ::Darkooo ::Bilo je dobro sinoc na Marakani, iako se putovalo 23 sata, isplatilo se... samo ona tuca na poluvremenu na ulazu me iznervirala... :mad:
Одакле бре ти долазиш па путујеш 23 сата!?
23 sata u oba pravca...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
25/7/2009, 13:03
Да, то се некада и догоди, али на Партизан - Рил то није случај, тако да нема потребе да причаш којекакве глупости... Не знам одакле ти та информација?! Југ је грмео 90 минута, зајеби то што си чуо на тв- у, зато што је то и мени било смешно, али ја генерално мислим да је ово било једно од бољих издања Гробара на Европској сцени, барем од када сам ја редован! Извини за мало непријатнију поруку, био сам мало нервозан, невезано за то... Поздрав.Gambler ::ПАОКАРА ::Да ли си ти при здравом разуму? Јел си био можда на Партизан - Рил? Ко си ти да уопште оцењујеш навијање једне навијачке групе, да ли си компетентан за тако нешто?Gambler ::Mali procenat ljudi koji su pevali i na jugu u utorak, a i veceras na severu... Vizuelno dobra izdanja, ali sa pevanjem je moglo bolje...
Hordi da je bilo na jna 50-60 kao sto kazu, culi bi se na tv-u, jer kada je na stadionu pozoriste, 50 ljudi napravi haos svojim pevanjem, zar ne ?
Brate, nemoj samo da pucas Drugim recima hteo sam reci da se ponavlja prica da na evropskim utakmicama peva manji procenat ljudi nego na "manjim" utakmicama na jugu i na severu.
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
25/7/2009, 18:26
imas poruku.Uzi ::ne razumijem te stvarno...сицилија ::i sta ti imas od toga? sta uopste tvoja grupa ima od toga?Само ти... ::Добро зезање вечерас на Маракани. Север скоро пун,сем мале празнине у ћошку до истока. Навијање добро целу текму,можда мали пад почетком другог полувремена али је зато на крају химна била екстра. "Ој Косово,Косово" отпевана врхунски,није баш често звучала овако добро. У пар наврата довикивање са западом и истоком који су веома добро испратили. Штета што није било више оних кеса са водом....
ne treba nama neki forum da bi nam drugi tapsali, ako stvarno vredimo drugi ce nas videti uzivo i znace da li valjamo. ovo vazi za sve, i za one koji se kriju iza nikova drugih grupa, a ustvari svake nedelje su na severu.
znam stav delija o nepisanju na drugim forumima....ali, ne možeš ti nekome zabraniti da nešto piše, pola njih sigurno, 1000% ne učestvuje u radu vaše grupe tako da je bezveze o tome pričati...i na srpskoj tribini ima masu cigana koji su dosta ozbiljniji od ovih pa niko ništa...
ja dosad nijednom nisam naišao na poruku koja otkriva neke informacije...ionako pola ljudi na forumu su cigani tako da...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
26/7/2009, 00:07
26/7/2009, 16:34
ПАОКАРА ::Да, то се некада и догоди, али на Партизан - Рил то није случај, тако да нема потребе да причаш којекакве глупости... Не знам одакле ти та информација?! Југ је грмео 90 минута, зајеби то што си чуо на тв- у, зато што је то и мени било смешно, али ја генерално мислим да је ово било једно од бољих издања Гробара на Европској сцени, барем од када сам ја редован! Извини за мало непријатнију поруку, био сам мало нервозан, невезано за то... Поздрав.Gambler ::ПАОКАРА ::Да ли си ти при здравом разуму? Јел си био можда на Партизан - Рил? Ко си ти да уопште оцењујеш навијање једне навијачке групе, да ли си компетентан за тако нешто?Gambler ::Mali procenat ljudi koji su pevali i na jugu u utorak, a i veceras na severu... Vizuelno dobra izdanja, ali sa pevanjem je moglo bolje...
Hordi da je bilo na jna 50-60 kao sto kazu, culi bi se na tv-u, jer kada je na stadionu pozoriste, 50 ljudi napravi haos svojim pevanjem, zar ne ?
Brate, nemoj samo da pucas Drugim recima hteo sam reci da se ponavlja prica da na evropskim utakmicama peva manji procenat ljudi nego na "manjim" utakmicama na jugu i na severu.
hahah,ako je ovo tebi jedno od boljih izdanja... jug do zapada - tuga,nikako da pevaju,prosle godine protiv Intera iz Bakua je bilo bolje navijanje,mada i sad je bilo zajebancije sa bacanjem i sa diarom...:D ali ono,ok odradjena tekma,s obrzirom da je sredina jula,i amaterski protivnik....pozz
26/7/2009, 17:05
Зар не можеш лепо да оставиш коментар, без тог "позз" на крају? Нису ти ово "жеље, честитке и поздрави".
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
26/7/2009, 21:40
Не знам шта да вам кажем, онда сам ја истрипован! Сећам се, када је почела текма и ''Еј црно бели...'', да сам се страшно најежио. Знам да су око мене сви певали 100 минута, а и више, можда сам зато стекао утисак да грмимо.
- DarkoooОдстрањен
- Број порука : 101
Регистрован : 09.04.2009
26/7/2009, 22:26
Znas kako kad si u kopu cini ti se da sve grmi... tako se i meni cinilo sad u cetvrtak na Severu... Prvo poluvreme sam bio u kopu a drugo na strani do istoka, i tek onda skontas da ovi sa strane ne pjevaju uopste...
- FRRA KASAPIКорисник
- Број порука : 31
Локација : Kraljevo
Регистрован : 28.07.2009
29/7/2009, 17:15
Kasapi na prvom treningu Sloge
NOVA EKSPANZIJA,NOVA SNAGA SE BUDI...
- Плава крвКорисник
- Број порука : 81
Локација : Врбас
Регистрован : 22.06.2009
30/7/2009, 10:27
Фрактура јако добар назив...Момци сам напред
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
30/7/2009, 15:54
Апоел-ПАРТИЗАН
https://www.youtube.com/watch?v=PyUkvlilbI4
https://www.youtube.com/watch?v=PyUkvlilbI4
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
30/7/2009, 18:13
ГРОБАРИ НА КИПРУ
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
31/7/2009, 11:13
Фирма има баш до јаја заставе... Јуче су Аустријанци били смештени на истоку до севера, како је лако могла да им падне застава ( поготово, што је између југа и запада било само 2,3 редара... )
Иначе, биле и Хорде јуче, њих око 40 се одвојило ка југу, навијали до 30ог минута, и после се стопили са масом ( само 2,3 лика остали код заставе )
Иначе, биле и Хорде јуче, њих око 40 се одвојило ка југу, навијали до 30ог минута, и после се стопили са масом ( само 2,3 лика остали код заставе )
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
31/7/2009, 14:49
Немој те писати ништа у вези Хориди док се они не изјасне.
- Милош цзвОдстрањен
- Број порука : 159
Регистрован : 28.07.2009
31/7/2009, 14:53
што је било овако мало фирмаша?
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
31/7/2009, 14:56
са обзиром да се утакмица играла у београду,по мени је ово сасвим солидна бројка.Милош цзв ::sto je bilo ovako malo firmasa?
31/7/2009, 16:35
Lud rodjen! ::Немој те писати ништа у вези Хориди док се они не изјасне.
Pa kad ce se izjasniti?
Bez ljutnje...ali daleko ste vi jos od ozbiljne navijacke grupe.
- Lud rodjen!Корисник
31/7/2009, 16:46
Док неко ко је овлашћен за то не уради.
- Lud rodjen!Корисник
31/7/2009, 16:49
boy ::Koliko ja znam ti si ranije bio ovlascen?
Имаш приватну поруку.
- Fred PerryКорисник
- Број порука : 54
Локација : Tribina
Регистрован : 09.05.2009
31/7/2009, 18:08
Mali broj ali su ipak bili tu,odvojeni od seljacke uprave,obicnih gradjana,i TRUBACA!!!!1 poluvreme navijanje solidno,dok drugi deo Horde su presedele,iz razloga ne dodeljivanje posebne tribine,tj. juga ili severa,i svrstavanje najvatrenih pristalica Sevojna u obicne simpatizere!!!Dal je nasa uprava ili Partizanova kriva za to,pitanje je,ali mi smo tako izkazali nepostovanje i omalovazavanje nase navijacke grupe!!!
ISTO KAO I UTAKMICA PROTIV KAUNASA,MI SMO ISKAZALI JEDAN VID NASEG BOJKOTA!!!
ISTO KAO I UTAKMICA PROTIV KAUNASA,MI SMO ISKAZALI JEDAN VID NASEG BOJKOTA!!!
- Fred PerryКорисник
- Број порука : 54
Локација : Tribina
Регистрован : 09.05.2009
31/7/2009, 18:10
Da je neko i truncicu zdrav u mozak ne bi slikao Horde dok sede nego dok su stajale!!!Prvo,a posle i moze kada sede!
[/quote]
[/quote]
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
31/7/2009, 20:43
Pa vi se uvek vadite na tu tribinu,sto vam nisu dali...bez ljutnje....
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4