Дневна дешавања у земљи и свету
+67
milenkopg
podgorica
nucleo013
Ултра БФК
Usijana Glava
Gravedigger95
vultures
Стојке ПФК
Ultra' Style
ultra munze
Lud rodjen!
Ултрас КВ
KiLa
peaceful hooligan
Србин
Arcaine
МимеНФК
Србин+
Крагујевац
KB_DS
сицилија
Напред Партизан
bratori
Хедониста
навијачкаСвест!
Gambler
Лудзило
SerbianUltras
Old school
Steal
Alkohol bojs
ГробарНС
mrznja
TB_BANDIT
Role Model
Инвалид
Casual-018
Хашишар
Casuals
urosh
crash
Uzi
Четник
Београд
Милош цзв
Паранормал
psyhomaster
Плава крв
Ђомла Београд
Andy
Паок*
УлтраСрбија
Blitzkrieg
СИМО УЦФ
НАВИЈАЧ
consigliere
Xepoj
визант
CasualMente
Milos_011
ПАОКАРА
маестрално
ултра
Косово је Србија
!НФК Ултрас!
ФкБАЧКАпаланка
boy
71 posters
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
Re: Дневна дешавања у земљи и свету
27/7/2011, 00:45
У мом граду такође ништа! Јад и беда. Срамота ме где живим!
О дешавањима можете пратити на овом линку. Дечко често и неуморно преноси дешавања са лица места.
http://twitter.com/#!/stefanzivkovic
О дешавањима можете пратити на овом линку. Дечко често и неуморно преноси дешавања са лица места.
http://twitter.com/#!/stefanzivkovic
27/7/2011, 01:22
Дечку свака част, од јуче није стао да извештава. Пратим од синоћ.
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
27/7/2011, 01:24
Иде нетом већ неко време:
ВАЖНО!!!ХИТНО!!!ДЕЛИТЕ!!!Никола Радичевић:Велика група шиптарских специјалаца се стационирала на стадиону са јужне стране Митровице,чекају ноћ.Очекујемо срање вечерас! Гара Игњатовић (21:15) Србско веће у Митровици затражило од Београда да употреби сва расположива средства,чак и војну силу да заштити народ на Косову!!! НИЈЕ ЛАЖ НАПАШЋЕ ОПЕТ!!! Нова информација!!!
ВАЖНО!!!ХИТНО!!!ДЕЛИТЕ!!!Никола Радичевић:Велика група шиптарских специјалаца се стационирала на стадиону са јужне стране Митровице,чекају ноћ.Очекујемо срање вечерас! Гара Игњатовић (21:15) Србско веће у Митровици затражило од Београда да употреби сва расположива средства,чак и војну силу да заштити народ на Косову!!! НИЈЕ ЛАЖ НАПАШЋЕ ОПЕТ!!! Нова информација!!!
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
27/7/2011, 01:41
Паранормал ::Резултат дугогодишњег урушавања морала, одаљавања од цркве и обичаја, видимо управо сада. Вратиће се она славна Србија, сигуран сам у то.
добро си ти ово рекао, само не знам што си сигуран у то ? Јел би, као и ја, волео то да се деси, или си стварно сигуран да то може да се оствари ? Мислим да осамостаљивање и буђење свести код народа како би могло да се направи нешто даље.
Сада се, осим дешавања на лицу места, води и медијски рат између шиптара и наших. Ми, гледајући медије који су знамо коме настројени, не можемо много тога тачног да сазнамо сем лично, или неким другим путем као овај момак што је извештавао на твитеру, свака му част, и хвала му. Видим да и добија подршку и заслужену захвалност од народа. Ја сам имао контакт са ликом који је долазио у комшилук код мене, углавном лети, код неке стрине шта већ. Каже ми синоћ да нису дали еулексови да изађу из улице, под изговором "идите, спавајте, није ништа", а живи у уличици на северном делу Косовске Митровице. Данас су отишли на прелаз и стајали су у маси, на крају су их вратили, па су опет скупљени тамо, чују пуцњеве али нигде сигурне информације ко и шта, јер добијају различите верзије. Отићићу опет код те његове стрине да га зовем, пошто само на фиксни кући га зове, али вечерас се није јављао нико цело вече, значи нису кући јер је народ у покрету. Ако шта Српска омладина може да организује, и где, јављајте овде, КО ГОД ДА САЗНА НЕШТО. Не знам зашто, али нешто сам уверен да ће тај народ доле више помоћи имати од нашег камена, мотке, штангле, бакље, него од метка Српских специјалних јединица, које су вероватно дан провеле у теретани уз еспресо. Ето шта је и наша војска доживела. Да не може да помогне сопственом народу
27/7/2011, 02:20
Веруј ми да у року од 20 година, свест народа би могла да се поврати за бар 80%, поента је образовати омладину, шта мислиш зашто људи од 18-22 боли курац за све ово, зато што их власт 20 година кара у мозак и товари им срања. Данашњу омладину боли курац, они ће отићи у Пластик ил где већ, напити се, намрљати се, карати неке клинкице из основне и биће им до јаја, ко јебе Косово. Али само зато што НЕ ЗНАЈУ за друго, НЕ ЗНАЈУ за национални понос, нису јебено образовани тако. Па да мене није интересовала наша историја, курац би мој знао 10% овог што сада знам из учења историје у школи.
Власт је крива, моћници су криви, испрали су мозак омладини, али све ће то доћи на своје, питање је када, имамо ми доста људи који знају како, који су родољуби, само тренутно не видим да ико иступа, да ико може то тренутно. Срби су познати по народним херојима, иступиће један такав из народа, тога се не треба плашити.
Славна си Србијо!
Власт је крива, моћници су криви, испрали су мозак омладини, али све ће то доћи на своје, питање је када, имамо ми доста људи који знају како, који су родољуби, само тренутно не видим да ико иступа, да ико може то тренутно. Срби су познати по народним херојима, иступиће један такав из народа, тога се не треба плашити.
Славна си Србијо!
- nucleo013Корисник
- Број порука : 54
Локација : 013
Регистрован : 14.10.2010
27/7/2011, 02:36
Pa prijatelju sto ne odes?Imas autobuse vozove svaki dan,ma milion nacina da odes.A puska te sigurno ceka dole,verujem da je to najmanji problem.Nego najveci problem je stvarno skupiti muda,svi smo mi mudare na virtuelnoj mrezi ili na recima i kad se lome izlozi.Lako je napisati kosovo je srbija,nacrtati grafit ili slomiti zardinjeru jer fala bogu zardinjera ne moze da ti uzvrati....nista od toga nece pomoci bilo kome,zato ako mozes da odes tamo idi sad odma.Паранормал ::Србија ће увек имати генерале, то нам је у крви, само је потребно подржатио их, они не смеју да писну јер ће бити смењени, не могу ништа против ове корови, свуда је има.
Исто тако Србија ће увек имати војску у народу. Мени сад неко да каже, ево ти пушка, идете доле на Косово да браните, ја бих без размишљања то урадио. Мало је глупо то рећи преко интернета, али ако дође до тога први ћу отићи доле, гарантујем.
27/7/2011, 02:54
Свакако, управу си. Али види овако, одеш доле, дају ти пушку, е онда ти дође говнар министар и каже немојте људи ништа, немојте да се напада, и тако ће и бити. Па јел ти заиста мислиш да доле имаш толико муниције и пушака да се то стварно одбрани без помоћи наше војске?!nucleo013 ::Pa prijatelju sto ne odes?Imas autobuse vozove svaki dan,ma milion nacina da odes.A puska te sigurno ceka dole,verujem da je to najmanji problem.Nego najveci problem je stvarno skupiti muda,svi smo mi mudare na virtuelnoj mrezi ili na recima i kad se lome izlozi.Lako je napisati kosovo je srbija,nacrtati grafit ili slomiti zardinjeru jer fala bogu zardinjera ne moze da ti uzvrati....nista od toga nece pomoci bilo kome,zato ako mozes da odes tamo idi sad odma.Паранормал ::Србија ће увек имати генерале, то нам је у крви, само је потребно подржатио их, они не смеју да писну јер ће бити смењени, не могу ништа против ове корови, свуда је има.
Исто тако Србија ће увек имати војску у народу. Мени сад неко да каже, ево ти пушка, идете доле на Косово да браните, ја бих без размишљања то урадио. Мало је глупо то рећи преко интернета, али ако дође до тога први ћу отићи доле, гарантујем.
Појединац не може ништа ту, то требају неке мало веће организације да направе, да позову људе, да кажу, момци скупљамо се тада и тада ту и ту и идемо сви на Косово, то је прича. Где су сад те 1389, Образи и остале организације? Ја нисам нигде видео да су се обратили, можда једноставно нисам нашао, а можда и нису рекли ништа. Друга ствар, могу да гарантујем, да наши не би пустили људе да оду доле уз неко образложење око безбедности, стопостотно сам сигуран. Понављам опет, ако ће бити рата ту сам, али то не може појединац да покрене, то је много веће од појединца.
А ова твоја прича око жардињера и излога, слажем се, али то немој мени да причаш, није ни време ни место за то.
- GamblerСолунци Лозница
27/7/2011, 03:13
Паранормал ::Данашњу омладину боли курац, они ће отићи у Пластик ил где већ, напити се, намрљати се, карати неке клинкице из основне и биће им до јаја, ко јебе Косово
шта је Пластик ?
Сада би требало видети да ове организације око којих се дизала прашина организују нешто. Појединачно не можемо, тешко
27/7/2011, 03:18
Ма неки клуб, не знам да ли то постоји више, то је сад популарно у БГ.Gambler ::Паранормал ::Данашњу омладину боли курац, они ће отићи у Пластик ил где већ, напити се, намрљати се, карати неке клинкице из основне и биће им до јаја, ко јебе Косово
шта је Пластик ?
Сада би требало видети да ове организације око којих се дизала прашина организују нешто. Појединачно не можемо, тешко
27/7/2011, 03:39
http://www.alo.rs/politika/40773/Od_metaka_se_branili_granama_i_kamenjem
- podgoricaКорисник
- Број порука : 8
Регистрован : 17.03.2011
27/7/2011, 13:59
http://nasisrbija.org/2011/07/27/protest-u-beogradu-zbog-napada-na-srbe-na-kosmetu/
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
27/7/2011, 19:14
Сад је уживо на ТВ Прва, док је новинар извештавао, упала група људи и запалила административни прелаз Јариње, новинар се усрао Кренули наши са багером
едит : чује си и рафална паљба
едит : чује си и рафална паљба
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
27/7/2011, 19:53
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/268310/Srpski-ekstremisti-zapalili-punkt-Jarinje
„Српски екстремисти“...Па јебем ли вам мајку мртву издајничку!!!!Говнари новинарски,да бог да потрошили сав приход од усраног тиража на своје надгробне споменике!
„Српски екстремисти“...Па јебем ли вам мајку мртву издајничку!!!!Говнари новинарски,да бог да потрошили сав приход од усраног тиража на своје надгробне споменике!
27/7/2011, 20:31
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/931542/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%99%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B7+%D0%88%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%9A%D0%B5.html
Снимак паљења. А председник нам осуђује сопствени народ који се брани од шиптарске гамади.
Снимак паљења. А председник нам осуђује сопствени народ који се брани од шиптарске гамади.
27/7/2011, 23:30
Хапшења у Београду и Новом Саду
Полиција је вечерас (27.јул) око 18.30 часова привела пет активиста СНП НАШИ који су се упутили на протест подршке Србима на КиМ, а због који је требао да се одржи у 19 часова на Тргу Републике у Београду, док се остали грађани претресани, одузимана су им обележја републике Србије, и забрањује им се одлазак на Трг.
Такође, полиција је спречила комби са озвучењем које је требало да буде монтирано за говорнике да приђе Тргу Републике, уз образложење да је скуп забрањен, и да је то наредио лично министар полиције.
У Новом Саду на Тргу Слободе у 19 сати ухапшено је тројица активиста СНП Наши који су раширили српску државну заставу желећи да изразе подршку Србима на Космету.
СНП НАШИ тражи хитно пуштање на слободу активиста покрета, који су дошли са намером да подрже своје сународнике на КиМ које нападају шиптарски терористи, а не да праве нереде и немире. Србија је јединствен пример у свету где се хапсе грађани који желе да пруже подршку заштити државних интереса.
Полиција је вечерас (27.јул) око 18.30 часова привела пет активиста СНП НАШИ који су се упутили на протест подршке Србима на КиМ, а због који је требао да се одржи у 19 часова на Тргу Републике у Београду, док се остали грађани претресани, одузимана су им обележја републике Србије, и забрањује им се одлазак на Трг.
Такође, полиција је спречила комби са озвучењем које је требало да буде монтирано за говорнике да приђе Тргу Републике, уз образложење да је скуп забрањен, и да је то наредио лично министар полиције.
У Новом Саду на Тргу Слободе у 19 сати ухапшено је тројица активиста СНП Наши који су раширили српску државну заставу желећи да изразе подршку Србима на Космету.
СНП НАШИ тражи хитно пуштање на слободу активиста покрета, који су дошли са намером да подрже своје сународнике на КиМ које нападају шиптарски терористи, а не да праве нереде и немире. Србија је јединствен пример у свету где се хапсе грађани који желе да пруже подршку заштити државних интереса.
28/7/2011, 10:44
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/tviteras-stefan-izvestava-s-kosova-prate-ga-i-ministri/8947.phtml
http://nasisrbija.org/2011/07/27/hapsenja-u-beogradu-i-novom-sadu/
http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=16421%3A2011-07-27-15-02-21&catid=48%3Avesti
http://www.snp1389.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=553%3A-3&catid=36%3Avesti
http://nasisrbija.org/2011/07/27/hapsenja-u-beogradu-i-novom-sadu/
http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=16421%3A2011-07-27-15-02-21&catid=48%3Avesti
http://www.snp1389.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=553%3A-3&catid=36%3Avesti
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
28/7/2011, 14:21
U Beogradu na bizaran način poginuo navijač Spartaka
Slovački Spartak iz Trnave u Sofiji u četvrtak igra kvalifikacioni meč protiv Levskog,
a put prestonog grada Bugarske krenulo je i nekoliko autobusa sa navijačima.
Pristalice Spartaka poznate su u navijačkom svetu, a put u Sofiju je zbog bizarnog incidenta,
u kojem je poginuo jedan od navijača, prekinut.
Naime, u blizini beogradske "Arene" jedan od njih proturio je glavu kroz krovni prozor autobusa,
ali nije znao da je "dabl-deker" veoma visok,
pa je udarivši u nadvožnjak kroz koji su prolazili u tom momentu na mestu ostao mrtav.
Slovački Spartak iz Trnave u Sofiji u četvrtak igra kvalifikacioni meč protiv Levskog,
a put prestonog grada Bugarske krenulo je i nekoliko autobusa sa navijačima.
Pristalice Spartaka poznate su u navijačkom svetu, a put u Sofiju je zbog bizarnog incidenta,
u kojem je poginuo jedan od navijača, prekinut.
Naime, u blizini beogradske "Arene" jedan od njih proturio je glavu kroz krovni prozor autobusa,
ali nije znao da je "dabl-deker" veoma visok,
pa je udarivši u nadvožnjak kroz koji su prolazili u tom momentu na mestu ostao mrtav.
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
28/7/2011, 16:26
Да ли је ово могуће???????Просто да побегнеш негде на Нови Зеланд и зајебеш све ово.redforceKG ::Хапшења у Београду и Новом Саду
- GamblerСолунци Лозница
28/7/2011, 20:41
Хедониста ::Да ли је ово могуће???????Просто да побегнеш негде на Нови Зеланд и зајебеш све ово.redforceKG ::Хапшења у Београду и Новом Саду
Тако су многи људи и урадили, мноштво пријатеља од матораца је запалило тамо
- GamblerСолунци Лозница
29/7/2011, 02:25
Паранормал ::Нек' се не враћају.
Увек сам волео да натакнем на курац све гастабајтере из свих земаља. Не знам да ли је нормално, али мислим да не постоји човек који живи и ради у некој другој земљи (иностранство, ван Балкана) а да му не замерам за то. Мрзим када преплаве мој град лети
29/7/2011, 16:18
Сваком нашем предаку могло је бити топло око срца што није ни штрокави Бугарин, ни несрећни Турчин, него баш тај луди Србин. Сад смо се срозали у обичне пичкице, којима је једино битно да су нам фотеље удобне и да смо живи и здрави.
- GamblerСолунци Лозница
29/7/2011, 17:35
ultra delirium ::Сваком нашем предаку могло је бити топло око срца што није ни штрокави Бугарин, ни несрећни Турчин, него баш тај луди Србин. Сад смо се срозали у обичне пичкице, којима је једино битно да су нам фотеље удобне и да смо живи и здрави.
Претку мислиш ? Живи смо и здрави, а тим о којима причаш је цимање где је промоција туборга, где јегера, а где текиле.
30/7/2011, 15:32
Ускоро ће бити покренута нова велика хуманитарна акција од стране организације Срби за Србе за српски народ на Косову и Метохији. Срби из Митровице су остали без хлеба, пијаце су буквално полупразне, болнички центар је остао без неопходне залихе лекова. Знате шта вам је чинити, свако ко је спреман нека скупља новац, цимајте сваког око себе. Чим акција буде званично покренута, биће вам постављени бројеви рачуна на које треба уплатити новац.
31/7/2011, 11:15
http://www.smedia.rs/vesti/vest/71087/Saobracajna-nesreca-Poginuo-Luis.html
Невероватно, људи само гину, па како се Борхану овако нешто не деси?
Невероватно, људи само гину, па како се Борхану овако нешто не деси?