Музика
+96
Gravedigger95
YOGcasual
Србин+
vultures
ЈанГТ
nucleo013
Moskri63
Benko222
Ћела
SerbianUltras
LAVOT
Напред Партизан
hunterue
Playground
HoOligAn
ultra munze
Bivsi
Ultra' Style
KB_DS
Ултрас КВ
koral
Old school
marezmn
bratori
Ђиђи
Хедониста
milenkopg
BU94БГД
сицилија
maiden
South Family
навијачкаСвест!
KockaFirm
dzeparos
Burrbery-lampa
Xepoj
Arcaine
ГробарНС
Крагујевац
spartans
Источно Стајање
Casuals
urosh
Steal
LimunNS
_JuZnI_Fr0nT_1990
mrznja
medakbedak
ultra nastrojeni
Interventna
Stracciatella
Otac
Преторијанац
Хашишар
Servicium
psyhomaster
Pravos!avaC-66
Scorpion
crash
consigliere
ПАОКАРА
Четник
Ultras!!!!
Београд
ИГОР УЦФ
Internet hool
Alkohol bojs
Ђомла Београд
Gambler
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
KiLa
TB_BANDIT
Паранормал
Blitzkrieg
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
визант
Red or Dead
Mentalita Ultras
Uzi
Korida-NS
SUNeRst*
detelinara fcns
fuck the police
фики_кершме
Паок*
НАВИЈАЧ
Lud rodjen!
F.C.R.S.
Петар93
СИМО УЦФ
!НФК Ултрас!
pancevac88
PFC4ever!
boy
ултра
CasualMente
100 posters
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
Re: Музика
19/1/2010, 23:11
Песма као песма не постоји,ово ти је нешто као интро...
- НАВИЈАЧКорисник
- Број порука : 175
Регистрован : 02.12.2008
20/1/2010, 16:29
redforceKG ::Песма као песма не постоји,ово ти је нешто као интро...
Ок хвала
- maidenКорисник
- Број порука : 76
Регистрован : 08.12.2008
21/1/2010, 10:37
Nocna Tisinaaaaa ! malo hc
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
22/1/2010, 11:03
23/1/2010, 11:48
edit: Песма ''навијача'' Синђелића.
https://www.youtube.com/watch?v=KVSZSpFXE98
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
23/1/2010, 17:03
Pa samo to i razumem-nemamo Barberi...
Jel znas reci cele pesme...?
23/1/2010, 17:28
ybjoker ::Pa samo to i razumem-nemamo Barberi...
Ма не знам ни ја,него ми симпатично што је песма од ''навијача'' синђе.
29/1/2010, 19:23
Група 357 престаје са радом
О бенду 357 не треба пуно причати И небих се упуштао у расправе о чему се радило у песмама моје групе. Овог пута ћу се бавити искључиво и само разлогом зашто бенд не треба више да ради.
Морални разлози су искључиво и првенствено прави разлози због којих не зелим више да учествујем на један начин, забави а на други начин некој врсти издувног вентила маси насиш пријатеља, постовалаца, љубитеља и на крају непријатеља и не интелигентних људи у којима се препознајемо или препознајемо људе око нас.
У данашње време, тј. у протеклих 15 година сматрао сам да је 357 мисија оплемењивања (улепшавања колективне мисли, филозофије И свести) сматрао сам све као личну мисију.
Када бих пребројао све непријатности и лоше ствари које су се десиле мени и мојим земљацима, суграђанима, пријатељима, родбини… Ниједна књига од 10000 страна не би била довољна да се свака забележи. Хвала богу сазнао сам да постоји много људи који мисле као ја и који зеже добро а не зло као што рекох у песми “Сад”… Међутим данас сматрам да услед огромног пада тј. посрнућа мојег окружења у немастину у духовну хендикепираност И душевну сизофренију, није примерено не само организовати концерт на коме се скаче, пева и радује на коме се бежи од реалности и не суочава са истином већ је И равно подршци свим злим силама и циниоцима које су задесиле мени драге људе.
ЈА НЕЦУ ДА БУДЕМ ИЗДУВНИ ВЕНТИЛ МАШИНЕ КОЈА ЈЕ ПРЕД СВОЈИМ РАСПАДАЊЕМ.
ЈА НЕЋУ ДА СВЕДОЧИМ ПРОПАСТИ СВОЈЕГ НАРОДА КАО ЗРНО КОЈИМ СЕ ПОДКУСУРАВАЈУ МОЋНИЦИ И ЉУДИ БЕЗ ВИЗИЈЕ.
Сматрам док брод тоне да прво спасимо људе и док не дође нови дан, нема смисла размиљати о положају на крнтији која је осуђена на пропаст. Овај прекид рада једне роцк-ска-рап-цоре-јазз за наше услове јако жилаве групе И притом у сваком смислу квалитетне није ни политички, ни социјални ни било какав други чин нити акт већ искљуциво плод моралне свести мене као једног од вас. Сматрам на крају крајева да док год видим да се број несрећних, гладних, болесних, преварених људи увећава, моја мисија нема баш никакав утицај. Такође сматрам као поруку осталима који тек почињу са нечим сличним да поставе себи приоритете пре него ли лицна задовољства јер задовољство појединца чини већину несрећним. Не могу више да гледам неправду И немам просто снаге да држим неки микрофон а да у исто време будем свестан да само пар стотина метара у некој згради људи дрхте не знајући шта их чека сутра. Нити сам присталица агресије којом би се И онако већ мртва машина разбила нити бих желео да се претварам да не видим ста се дешава И да тобоже “само радим свој посао”…
Ја нисам верујући… Ја знам да Бог постоји. Са том наградом за једне или крстом терета за друге мислим уствари знам да је свако даље постојање некаквог роцк бенда нај обицнија ефемерна глупост.
Многи мисле да се тим путем мозе вршити некакав маркетинг или да то може бити добар начин да се пренесе некаква порука… НЕ!
Као свестан схватио сам да само кроз муку човек може сагледати истину И сустину од које многи окрећу главу и избегавају суочавање. Окренули смо леђа Творцу И љубави а они нас И даље носе.
Када будемо схватили да морамо устати, освестити се, покајати се И искрено помолити за све које волимо И “не волимо” можда се и стекну услови да почнемо да се гледамо као браћа И сестре а не као непријатељи И нека непостојећа конкуренција. Сувише је мала ова наша кућа да би је глодали из сата у сат. Ја да глођем оно сто је моје не желим више И надам се да ће време изнедрити још људи који ће одбити да учествују у међусобоном ништавилу. Уз захвалност и поштовање за дивне тренутке које смо делили желим свима пуно љубави, среће И здравља које би требало пронети кроз огањ који нас очекује.
Вач брат, Никола Хаџи Николић (Група 357)
П.С. За оне који не разумеју, …Бојим се да на крају нећемо имати коме да свирамо јер све је мање људи има време за културу а све више се бори за голу егзистенцију. Хвала.
О бенду 357 не треба пуно причати И небих се упуштао у расправе о чему се радило у песмама моје групе. Овог пута ћу се бавити искључиво и само разлогом зашто бенд не треба више да ради.
Морални разлози су искључиво и првенствено прави разлози због којих не зелим више да учествујем на један начин, забави а на други начин некој врсти издувног вентила маси насиш пријатеља, постовалаца, љубитеља и на крају непријатеља и не интелигентних људи у којима се препознајемо или препознајемо људе око нас.
У данашње време, тј. у протеклих 15 година сматрао сам да је 357 мисија оплемењивања (улепшавања колективне мисли, филозофије И свести) сматрао сам све као личну мисију.
Када бих пребројао све непријатности и лоше ствари које су се десиле мени и мојим земљацима, суграђанима, пријатељима, родбини… Ниједна књига од 10000 страна не би била довољна да се свака забележи. Хвала богу сазнао сам да постоји много људи који мисле као ја и који зеже добро а не зло као што рекох у песми “Сад”… Међутим данас сматрам да услед огромног пада тј. посрнућа мојег окружења у немастину у духовну хендикепираност И душевну сизофренију, није примерено не само организовати концерт на коме се скаче, пева и радује на коме се бежи од реалности и не суочава са истином већ је И равно подршци свим злим силама и циниоцима које су задесиле мени драге људе.
ЈА НЕЦУ ДА БУДЕМ ИЗДУВНИ ВЕНТИЛ МАШИНЕ КОЈА ЈЕ ПРЕД СВОЈИМ РАСПАДАЊЕМ.
ЈА НЕЋУ ДА СВЕДОЧИМ ПРОПАСТИ СВОЈЕГ НАРОДА КАО ЗРНО КОЈИМ СЕ ПОДКУСУРАВАЈУ МОЋНИЦИ И ЉУДИ БЕЗ ВИЗИЈЕ.
Сматрам док брод тоне да прво спасимо људе и док не дође нови дан, нема смисла размиљати о положају на крнтији која је осуђена на пропаст. Овај прекид рада једне роцк-ска-рап-цоре-јазз за наше услове јако жилаве групе И притом у сваком смислу квалитетне није ни политички, ни социјални ни било какав други чин нити акт већ искљуциво плод моралне свести мене као једног од вас. Сматрам на крају крајева да док год видим да се број несрећних, гладних, болесних, преварених људи увећава, моја мисија нема баш никакав утицај. Такође сматрам као поруку осталима који тек почињу са нечим сличним да поставе себи приоритете пре него ли лицна задовољства јер задовољство појединца чини већину несрећним. Не могу више да гледам неправду И немам просто снаге да држим неки микрофон а да у исто време будем свестан да само пар стотина метара у некој згради људи дрхте не знајући шта их чека сутра. Нити сам присталица агресије којом би се И онако већ мртва машина разбила нити бих желео да се претварам да не видим ста се дешава И да тобоже “само радим свој посао”…
Ја нисам верујући… Ја знам да Бог постоји. Са том наградом за једне или крстом терета за друге мислим уствари знам да је свако даље постојање некаквог роцк бенда нај обицнија ефемерна глупост.
Многи мисле да се тим путем мозе вршити некакав маркетинг или да то може бити добар начин да се пренесе некаква порука… НЕ!
Као свестан схватио сам да само кроз муку човек може сагледати истину И сустину од које многи окрећу главу и избегавају суочавање. Окренули смо леђа Творцу И љубави а они нас И даље носе.
Када будемо схватили да морамо устати, освестити се, покајати се И искрено помолити за све које волимо И “не волимо” можда се и стекну услови да почнемо да се гледамо као браћа И сестре а не као непријатељи И нека непостојећа конкуренција. Сувише је мала ова наша кућа да би је глодали из сата у сат. Ја да глођем оно сто је моје не желим више И надам се да ће време изнедрити још људи који ће одбити да учествују у међусобоном ништавилу. Уз захвалност и поштовање за дивне тренутке које смо делили желим свима пуно љубави, среће И здравља које би требало пронети кроз огањ који нас очекује.
Вач брат, Никола Хаџи Николић (Група 357)
П.С. За оне који не разумеју, …Бојим се да на крају нећемо имати коме да свирамо јер све је мање људи има време за културу а све више се бори за голу егзистенцију. Хвала.
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
31/1/2010, 14:07
https://www.youtube.com/watch?v=eANRTWZVEKU
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
14/2/2010, 00:11
Легендарно
- CasualMenteКорисник
14/2/2010, 02:05
the Opressed
http://rapidshare.com/files/110776236/Music_For_Hooligans.rar.html
шифра је:
http://rapidshare.com/files/110776236/Music_For_Hooligans.rar.html
шифра је:
- Код:
http://andycapprocknroll.blogspot.com/
- CasualMenteКорисник
14/2/2010, 02:09
И још мало "Оi / Hool" наслова
01. Trouble In The Terraces - Cock Sparrer
02. Saturday's Heros - Business
03. Bootboys - Infa Riot
04. We're The Hooligans - Oppressed
05. Saturday - 4 Skins
06. Tuckers Ruckers - Gonads
07. Blood On The Terraces - Angelic Upstarts
08. Here To Stay - Warriors
09. Runnin' Riot - Cock Sparrer
10. Handball - Business
11. Riot Riot - Infa Riot
12. A.C.A.B. - 4 Skins
13. Every Satrurday - Section 5
14. Read All About It - Argy Bargy
15. Resort Bootboys - Last Resort
16. Warriors (Come Out To Play) - Warriors
17. Crime 'N' Other Things - Gobsmakt
18. Yobsmkt - Gobsmakt
Ово је списак песама са чувене комплиације... чији линк за даунлоуд немам
01. Trouble In The Terraces - Cock Sparrer
02. Saturday's Heros - Business
03. Bootboys - Infa Riot
04. We're The Hooligans - Oppressed
05. Saturday - 4 Skins
06. Tuckers Ruckers - Gonads
07. Blood On The Terraces - Angelic Upstarts
08. Here To Stay - Warriors
09. Runnin' Riot - Cock Sparrer
10. Handball - Business
11. Riot Riot - Infa Riot
12. A.C.A.B. - 4 Skins
13. Every Satrurday - Section 5
14. Read All About It - Argy Bargy
15. Resort Bootboys - Last Resort
16. Warriors (Come Out To Play) - Warriors
17. Crime 'N' Other Things - Gobsmakt
18. Yobsmkt - Gobsmakt
Ово је списак песама са чувене комплиације... чији линк за даунлоуд немам
14/2/2010, 02:11
70% овог имам на компу,29% могу да набавим.Који хитови,имаш тај ЦД и не треба ти ништа друго.
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
16/2/2010, 01:40
То ти кажем,боље ћути.
- CasualMenteКорисник
17/2/2010, 14:30