Игрице
+105
Old school
vultures
nucleo013
Ja_bre
HoOligAn
ultra munze
KB_DS
Cassual
ultra nastrojeni
Бинго ИБ07
bratori
Хедониста
SerbianUltras
навијачкаСвест!
ultra kara
South Family
KockaFirm
СИМО УЦФ
Ултрас КВ
Arcaine
Burrbery-lampa
ЧИЛЕ УЦФ
Србин+
Напред Партизан
BORCHA 5
Salle
Role Model
cadjo
koral
TB_BANDIT
consigliere
Паранормал
Pravos!avaC-66
ГробарНС
ФкБАЧКАпаланка
Милош цзв
Ступи
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
marko-dj
Otac
Alkohol bojs
Interventna
Београд
Четник
Servicium
КМПН - БОРЧА
Casuals
minja
detelinara fcns
psyhomaster
varvar
mrznja
milenkopg
Приједорчанин
DJAVO_KG
НАВИЈАЧ
Gusari-Budva
boy
XM8
Prijedor
Ултрас
fuck the police
VOLIM PROLETER
KiLa
- Kompanija -
Xepoj
Gambler
duka
Косово је Србија
Fred Perry
Blitzkrieg
nebitan lik
Срки_ПФК
Korida-NS
Лудзило
Ђомла Београд
визант
SUNeRst*
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
nebitan_lik
PFC4ever!
LimunNS
ИГОР УЦФ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Djomla993
ПАОКАРА
Паок*
grobar93
Suki Grobar
Uzi
Петар93
маестрално
simke_bbrs
KEPA
Crazy
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Lud rodjen!
Panaa
Балканац
Milos_011
CasualMente
pancevac88
mareee PFC
BooDalla
109 posters
Re: Игрице
9/11/2009, 02:16
Сјебао сам сејв,не знам како. :upset: :upset: :upset:
Сад ми пише да није у могућности да учита игру,ј***м ти игру,јел зна неко има ли спаса? :nosad: Још овај бразилац што сам га довео луд колико је добар,на 2 меча 5 голова,ј***м ти срећу!!! :upset:
Ај помагајте ако ико зна јел могу да вратим сејв?
Сад ми пише да није у могућности да учита игру,ј***м ти игру,јел зна неко има ли спаса? :nosad: Још овај бразилац што сам га довео луд колико је добар,на 2 меча 5 голова,ј***м ти срећу!!! :upset:
Ај помагајте ако ико зна јел могу да вратим сејв?
- Role ModelКорисник
- Број порука : 38
Локација : Somalija
Регистрован : 08.10.2009
9/11/2009, 02:55
Bravo care!!! @Acropoli-meni se obicno kad se sjebe originalni sejv pojavi backup save! Proveri da se tebi slucajno nije pojavio...Ултрахоличар ::Ово сам чекао...
СРПСКА ЛИГА
За потпуно уживање у српској лиги, потребни су вам следећи фајлови:
FIXES
Фајл који мења називе такмичења (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Јелен Супер Лига, Прва лига Србија, Српска лига Београд... Red Star у Црвена Звезда, итд.)
FIXES преузмите ОВДЕ и копирајте у фолдер:
C:/PROGRAM FILES/SPORTS INTERACTIVE/FOOTBALL MANAGER 2010/DATA/DB/1000/LNC/ALL/
СРПСКА ЛИГА И ТРАНСФЕР АПДЕЈТ
Serbia v. 10.1.2 је фајл који активира српску лигу и можете га преузети ОВДЕ.
Трансфер апдејт је фајл који размешта играче и тренере по клубовима без икаквих промена њихових атрибута (Степановић више није тренер Војводине, уместо њега Соса Бабић, Сепуја више није слободан играч, сада је у Младом Раднику...итд)
Фајл преузмите ОВДЕ.
Ова два фајла копирајте у фолдер:
MY DOCUMENTS/SPORTS INTERACTIVE/FOOTBALL MANAGER 2010/EDITOR DATA
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
9/11/2009, 12:34
Јел ти можда пише Унабле то финд диск Футбол Манагер 2010 ???
9/11/2009, 17:16
Casuals ::Јел ти можда пише Унабле то финд диск Футбол Манагер 2010 ???
Мора да се игра са ЦД-ом,тако је и кад купиш код уличних продаваца.
Рол Модел-Знам,потражио сам одма` то,обично пише да је то друга верзија,а сад ништа,само један једини сејв који је сјебан. :nosad:
Ако ико нађе печ за дресеве и грбове домаће лиге,нека обавезно постави
- CasualsКорисник
9/11/2009, 17:20
Ајде људи стављајте неке добре играче за другу српску лигу...
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
9/11/2009, 17:34
Vladimir Pelivanovic :DDD
9/11/2009, 17:46
Casuals ::Ајде људи стављајте неке добре играче за другу српску лигу...
Стефан Денковић АМЛ (ЦЗ),има 17-18 `дина,дриблинг 12,за сезону 2 има да једе,а за 2 лигу ти и не треба нешто много бољи него што је тренутно.
Реци које ти позиције требају?
- koralКорисник
- Број порука : 96
Регистрован : 01.11.2009
9/11/2009, 18:09
Nikola Perunicic(Radnički Sombor)
- koralКорисник
- Број порука : 96
Регистрован : 01.11.2009
9/11/2009, 18:47
Aj dajte neke igrace za drugu srpsku ligu...
- detelinara fcnsКорисник
- Број порука : 63
Регистрован : 08.02.2009
9/11/2009, 18:55
ај ако неко може да постави неки старији менаџер пошто ја не могу да играм ове новије.....
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
9/11/2009, 19:08
Јеботе, сад ми кренула лига, само да знате, да не направите моју грешку... За 2.Српску, мора бар 3 играча да су на терену, млађих од 19 година! Јеботе, направили су ми срање сада...
Ја сам у Графичару направио баш добар тим, већина играча на позајмице, из Суперлигаша ( 2 из Рада, 1 из Звезде ) и довео сам Максимовића из Локомотиве ( ДЛ-ДР-МЦ ) за 10к, лик сабига... Добио Дорћол у гостима, и избацио Сопот из купа, иако су ми предвиђали борбу за опстанак...
Ја сам у Графичару направио баш добар тим, већина играча на позајмице, из Суперлигаша ( 2 из Рада, 1 из Звезде ) и довео сам Максимовића из Локомотиве ( ДЛ-ДР-МЦ ) за 10к, лик сабига... Добио Дорћол у гостима, и избацио Сопот из купа, иако су ми предвиђали борбу за опстанак...
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
9/11/2009, 19:27
Душан Зелић (Раднички Сомбор)
Иван Мараш (Хајдук Кула)
Лукас (Дебрецин)
МАРКО МИЛИНКОВИЋ (Кошице), кида, сабија убија..
Миле Савкович (БСК)
Иван Мараш (Хајдук Кула)
Лукас (Дебрецин)
МАРКО МИЛИНКОВИЋ (Кошице), кида, сабија убија..
Миле Савкович (БСК)
9/11/2009, 21:06
Ево овако,Прва лига србије.
Јовшић ГК (Слободан)-Одличан,али га је мало зајебаније довести,јер га трачи пола 1 лиге.
Костић ВБР (Земун)-нема неке оцене,ал` мени је до јаја играо.
Црноглавац ДЦЛ (Земун)-На почетку зна да сјебе ствар,али после полусезоне једе лопту.
Митровић ДЦ (Земун)-Много добар играч,а има и огроман потенцијал за побољшање оцена,једном речју ВР`!
Генезис (Genesis,са сртицом на првом е) ДЦ (заборави који клуб)-Цена одлична 8.000.
Мијаиловић МР-ВБР (Земун)-Он је мало скупљи али се итекако исплати.
Роберто МЦ (Слободан,Бразил)-Мени је игра плејмејкера,одличан асистент,да по који гол из даљине кад му седне.
Џеферсон АМ-ФЦ (Слободан,Бразил)-Убица,био најбољи стрелац уз Вујошевића у 2 лиги.
Илија Столица СТ (слободан,Србија)-Стари лисац,30 година,искусан и зајебан у критичним ситуацијама само је ушушка у гол.
Марко Рајић СТ (Чука)-Може да се доведе на позајмицу,одличан скакач,млад доста,нема неку технику,само прангија на гол,али добро прангија.
Иначе,ако немате неки буџет,као што већина у 2 лиги нема,идите на плејер срч,онда едит филтер,ту изаберите да им је истекао уговор и да су млађи од 27 `дина.Бразилаца пун шешир,буквално играчи снова,већина може да игра и Јелен Супер Лигу,траже ситне плате.
Онда,обавезно погледајте играче за које постоје ''гласине'' да сте заинтересовани,70% је екстра,и обавезно одржите онај састанак на почетку сезоне,ту вам исто дају пар играча скаути од 4,3 су добра.
Нађите Нигерију,тј само `ђеш у репрезентацију,имаш доле лево њихове веће клубове,уђи у било који.Одбранбени и нападачи једу живу децу.
То је отприлике то за сад,ако вам треба нека одређена позиција јавите.
Јовшић ГК (Слободан)-Одличан,али га је мало зајебаније довести,јер га трачи пола 1 лиге.
Костић ВБР (Земун)-нема неке оцене,ал` мени је до јаја играо.
Црноглавац ДЦЛ (Земун)-На почетку зна да сјебе ствар,али после полусезоне једе лопту.
Митровић ДЦ (Земун)-Много добар играч,а има и огроман потенцијал за побољшање оцена,једном речју ВР`!
Генезис (Genesis,са сртицом на првом е) ДЦ (заборави који клуб)-Цена одлична 8.000.
Мијаиловић МР-ВБР (Земун)-Он је мало скупљи али се итекако исплати.
Роберто МЦ (Слободан,Бразил)-Мени је игра плејмејкера,одличан асистент,да по који гол из даљине кад му седне.
Џеферсон АМ-ФЦ (Слободан,Бразил)-Убица,био најбољи стрелац уз Вујошевића у 2 лиги.
Илија Столица СТ (слободан,Србија)-Стари лисац,30 година,искусан и зајебан у критичним ситуацијама само је ушушка у гол.
Марко Рајић СТ (Чука)-Може да се доведе на позајмицу,одличан скакач,млад доста,нема неку технику,само прангија на гол,али добро прангија.
Иначе,ако немате неки буџет,као што већина у 2 лиги нема,идите на плејер срч,онда едит филтер,ту изаберите да им је истекао уговор и да су млађи од 27 `дина.Бразилаца пун шешир,буквално играчи снова,већина може да игра и Јелен Супер Лигу,траже ситне плате.
Онда,обавезно погледајте играче за које постоје ''гласине'' да сте заинтересовани,70% је екстра,и обавезно одржите онај састанак на почетку сезоне,ту вам исто дају пар играча скаути од 4,3 су добра.
Нађите Нигерију,тј само `ђеш у репрезентацију,имаш доле лево њихове веће клубове,уђи у било који.Одбранбени и нападачи једу живу децу.
То је отприлике то за сад,ако вам треба нека одређена позиција јавите.
- CasualMenteКорисник
9/11/2009, 21:10
Акрополи, код мене су 2 играча Земуна на позајмици, обојица су оно, мулти таленти, не дај то...
Стокић и Аршавин Митровић
Стокић и Аршавин Митровић
- НАВИЈАЧКорисник
- Број порука : 175
Регистрован : 02.12.2008
9/11/2009, 21:12
detelinara fcns ::ај ако неко може да постави неки старији менаџер пошто ја не могу да играм ове новије.....
de na ovo odgovorite i men treba
9/11/2009, 21:22
Налетех на ово.
Ево управо скидам,па ћу вам јавити јел ми ради.
Idite u my document/sports interactive/fm10 i u tu napravite folder graphics ali obavezno sve malim slovima.Unutar tog foldera kopirajte ovaj patch(logos,facepack),Udjite u igru idite na prefermences->display and sound odstiklirajte prvu opciju use skin cache,a stiklirajte drugu opciju always skin i idite confirm.sada ste ubacili slike i grbove i krenite na pohod
hxxp:|| www. filefront. com/14884567/FM. . . ch-Serbia. rar/
Ево управо скидам,па ћу вам јавити јел ми ради.
9/11/2009, 22:04
Печ ради,али Јелен Супер лига има грбове тимова и слике играча (дресеви остали исти),Прва лига Србије само грбови тимова,Српска лига остала иста.
И доста репрезентација је одрађено,грбови.
То је то одприлике,није лош печ,али није оно што сам тражио,ако нађе неко печ за дресеве нек постави.
И доста репрезентација је одрађено,грбови.
То је то одприлике,није лош печ,али није оно што сам тражио,ако нађе неко печ за дресеве нек постави.
- CasualsКорисник
9/11/2009, 23:28
Ау какви играчи..брука има лигу шампиона да освојим и још што је најбоље долазе за парче хлеба...
10/11/2009, 00:27
Колико ја знам, ФМ је могуће играти у онлајну помоћу неког програма... сад не знам да ли је то могуће и у овој верзији? Стварно не би било лоше да се организујемо, па да пикамо.
10/11/2009, 00:39
Питаћу ја једног другара за тај Онлине фазон,он је хард кор менаџериста.
Чим сазнам поставићу тај програм или преко чега већ се игра,па да одиграмо један Ултрабалфу!
Чим сазнам поставићу тај програм или преко чега већ се игра,па да одиграмо један Ултрабалфу!
- CasualMenteКорисник
10/11/2009, 01:15
Пре смо играли на програм, Хакира или Хитачи се зове ја мислим, тако нешто... Мада не мора да се користи, само се да и.п адреса... Играо сам ја онлајн турнире, некада давно, екипа са ФМСа...
10/11/2009, 01:24
CasualMente ::Пре смо играли на програм, Хакира или Хитачи се зове ја мислим, тако нешто... Мада не мора да се користи, само се да и.п адреса... Играо сам ја онлајн турнире, некада давно, екипа са ФМСа...
Па дај регулиши,закажи неку текму?
Ајде ако може тако,дај да правимо турнир јбт.
- CasualMenteКорисник
10/11/2009, 01:26
Ја сам играо онлајн на ФМ08, било је лако да се игра... Али не знам како овај нови функционише...
10/11/2009, 01:39
Преко хамачија се играло. Вероватно може и сада. Ајде да се договоримо, да вас чика СамоПФК научи како се игра
10/11/2009, 01:40
СамоПФК ::Преко хамачија се играло. Вероватно може и сада. Ајде да се договоримо, да вас чика СамоПФК научи како се игра
Па ајде баци тог хамачија како год да скинемо и да пикамо.