Игрице
+105
Old school
vultures
nucleo013
Ja_bre
HoOligAn
ultra munze
KB_DS
Cassual
ultra nastrojeni
Бинго ИБ07
bratori
Хедониста
SerbianUltras
навијачкаСвест!
ultra kara
South Family
KockaFirm
СИМО УЦФ
Ултрас КВ
Arcaine
Burrbery-lampa
ЧИЛЕ УЦФ
Србин+
Напред Партизан
BORCHA 5
Salle
Role Model
cadjo
koral
TB_BANDIT
consigliere
Паранормал
Pravos!avaC-66
ГробарНС
ФкБАЧКАпаланка
Милош цзв
Ступи
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
marko-dj
Otac
Alkohol bojs
Interventna
Београд
Четник
Servicium
КМПН - БОРЧА
Casuals
minja
detelinara fcns
psyhomaster
varvar
mrznja
milenkopg
Приједорчанин
DJAVO_KG
НАВИЈАЧ
Gusari-Budva
boy
XM8
Prijedor
Ултрас
fuck the police
VOLIM PROLETER
KiLa
- Kompanija -
Xepoj
Gambler
duka
Косово је Србија
Fred Perry
Blitzkrieg
nebitan lik
Срки_ПФК
Korida-NS
Лудзило
Ђомла Београд
визант
SUNeRst*
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
nebitan_lik
PFC4ever!
LimunNS
ИГОР УЦФ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Djomla993
ПАОКАРА
Паок*
grobar93
Suki Grobar
Uzi
Петар93
маестрално
simke_bbrs
KEPA
Crazy
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Lud rodjen!
Panaa
Балканац
Milos_011
CasualMente
pancevac88
mareee PFC
BooDalla
109 posters
Re: Игрице
29/3/2011, 03:46
Cass Pennant (Ултра Стајл), ''хулигран у нападу'' како га многи називају, потписао је за наш клуб.
Перспективни нападач је својим доласком заузео још једно место у тиму.
Тиму су сада потребни.
2 штопера (могуће само 1)
2 бека
1 везни
2 крила (могуће само 1)
1 нападач
Менаџер.
Перспективни нападач је својим доласком заузео још једно место у тиму.
Тиму су сада потребни.
2 штопера (могуће само 1)
2 бека
1 везни
2 крила (могуће само 1)
1 нападач
Менаџер.
29/3/2011, 04:19
Au kad se setim toga, ali secam se da smo drkali ove sa srpske tribine za to sto godina na onom fid forumu. I neko je bio uhvatio screanshot pa smo kacili an forum FID-a... To su bila vremena...CasualMente ::
Наравно памтиће се го против Српске трибине са 40м! Водство од 1-0 и прекид меча
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
29/3/2011, 12:52
BritishStyle ::Au kad se setim toga, ali secam se da smo drkali ove sa srpske tribine za to sto godina na onom fid forumu. I neko je bio uhvatio screanshot pa smo kacili an forum FID-a... To su bila vremena...CasualMente ::
Наравно памтиће се го против Српске трибине са 40м! Водство од 1-0 и прекид меча
пораз у реваншу никада нећемо прихватит
29/3/2011, 18:21
Бомба трансфери.
Крилни играч Рајко Митић и нападач Кежуал Менте (додуше не знам ко води налог од овог куртона ментеа ).
Е сад, ви новајлије обавезно прочитајте ОВАЈ линк.
Ту вам је све објашњено око игре кроз слике. Имате и тест мечеве (објашњено у првом линку где су) па обавезно одигајте који да се упознате са игром.
Ово је важно. Тим Спик, програм који се мора користити током игре, највише због држања линије у одбрани (више о томе кад скупимо 4 одбрамбена). Обавезно скините овај програм (мало заузима и не кочи ништа, лако се користи).
http://www.teamspeak.com/ десно вам је линк за скидање.
Ово је обавезно за све, преко тога ћемо да причамо, тј. пар људи ће да прича, у почетку ћу вам ја објашњавати успутно кроз игру, а касније ће један одбрамбени имати ту функцију.
Све што вас занима питајте ме на ПП (а можда не би било лоше да се окупимо на ТС вечерас или сутра, па да питате шта није јасно, и да објасним и да таман сви чују).
Наравно, ко још хоће да игра нека се јави.
Крилни играч Рајко Митић и нападач Кежуал Менте (додуше не знам ко води налог од овог куртона ментеа ).
Е сад, ви новајлије обавезно прочитајте ОВАЈ линк.
Ту вам је све објашњено око игре кроз слике. Имате и тест мечеве (објашњено у првом линку где су) па обавезно одигајте који да се упознате са игром.
Ово је важно. Тим Спик, програм који се мора користити током игре, највише због држања линије у одбрани (више о томе кад скупимо 4 одбрамбена). Обавезно скините овај програм (мало заузима и не кочи ништа, лако се користи).
Ово је обавезно за све, преко тога ћемо да причамо, тј. пар људи ће да прича, у почетку ћу вам ја објашњавати успутно кроз игру, а касније ће један одбрамбени имати ту функцију.
Све што вас занима питајте ме на ПП (а можда не би било лоше да се окупимо на ТС вечерас или сутра, па да питате шта није јасно, и да објасним и да таман сви чују).
- Ultra' StyleКорисник
- Број порука : 215
Локација : Будва
Регистрован : 21.03.2010
29/3/2011, 19:05
Паранормал ::Cass Pennant (Ултра Стајл), ''хулигран у нападу'' како га многи називају, потписао је за наш клуб.
29/3/2011, 19:07
Само да пренесем на другу страну, да сви виде.Паранормал ::Е сад, ви новајлије обавезно прочитајте ОВАЈ линк.
31/3/2011, 18:55
http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=topics&f=987
То нам је приватни форум, уђите сви и јавите се, сваки дан треба да долазите на форум. То вам је минут времена, немој да вас мрзи!
Јесте инсталирали Тим Спик (ултра стајл не мора док не среди проблем са звуком)?
То нам је приватни форум, уђите сви и јавите се, сваки дан треба да долазите на форум. То вам је минут времена, немој да вас мрзи!
Јесте инсталирали Тим Спик (ултра стајл не мора док не среди проблем са звуком)?
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
31/3/2011, 20:01
Јел играмо вечерас ?
31/3/2011, 20:09
Играмо наравно, прикључио нам се и Офанзивни везни играч, Хард Кор, или ти госннеутрални или како већ.Casuals ::Јел играмо вечерас ?
ОБАВЕЗНО СВИ ПРОЧИТАЈТЕ ФОРУМ СА ЛИНКА КОЈИ САМ ДАО.
ТЅ је обавезан, немојте да не дођете.
Утакмица је у 21:15, на тс сви најкасније у 21:00.
31/3/2011, 20:46
А Паранормал, који си манипулатор, опет си навукао људе на ову игру... Бан за Паранормала!
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
31/3/2011, 21:28
BritishStyle ::А Паранормал, који си манипулатор, опет си навукао људе на ову игру... Бан за Паранормала!
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
31/3/2011, 22:35
Паранормал ::Прва победа Сомалиских гусара.
Мислиш СомалиЈских гусара ?
Јави се за часове правописа на пм :*
31/3/2011, 22:37
Прво што сам причао са Ментеом вечерас, друго био сам под утиском, овај зајеб се не важи.Gambler ::Паранормал ::Прва победа Сомалиских гусара.
Мислиш СомалиЈских гусара ?
Јави се за часове правописа на пм :*
Уосталом, гусаре боли курац за правопис, плус што сам зајебао, нисмо ми гусари, него пирати.
- Србин+Корисник
- Број порука : 203
Регистрован : 14.11.2009
1/4/2011, 01:05
Нек' вам је са срећом! Ако вам треба нека помоћ јавите се! Требали сте у 2б лигу да одете, у 2а има неколико јаких екипа против којих ћете се сморити. А у 2б солодно, 4-5 екипа који су почели са игром, а остали ботови!
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
1/4/2011, 01:07
Од кад овог човека нисам видео....Србин + је живииив
- Србин+Корисник
1/4/2011, 01:10
Ма ту сам ја, читам само Узимам кесу, узимам папир
едит: Паранормални, ти би сада био један од бољих нападача да си наставио да играш. Налог ти узео неки Рус...
едит: Паранормални, ти би сада био један од бољих нападача да си наставио да играш. Налог ти узео неки Рус...
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
1/4/2011, 02:17
Srbin+ je sisa koja je prodala ekipu(napakovacu ti ban ),tad sam ja uleteo da spasavamo ono sto se spasti moze al jbg.Vidim da se paranormalni bas iscimao ponovo,samo napred bratijo.Ултрас КВ ::Од кад овог човека нисам видео....Србин + је живииив
- Србин+Корисник
1/4/2011, 02:23
KB_DS ::Srbin+ je sisa koja je prodala ekipu(napakovacu ti ban ),tad sam ja uleteo da spasavamo ono sto se spasti moze al jbg.Vidim da se paranormalni bas iscimao ponovo,samo napred bratijo.Ултрас КВ ::Од кад овог човека нисам видео....Србин + је живииив
Ја продао екипу?! Ја сам отишао када су Друле, Максимовић и Живић отишли.
- Ultra' StyleКорисник
- Број порука : 215
Локација : Будва
Регистрован : 21.03.2010
1/4/2011, 02:44
Zao mi je sto nisam mogao da stignem da igram veceras,propustio sam prvu pobedu
1/4/2011, 13:06
Ја сам тај који је разјебао прошли пут екипу.
Нек' му је са срећом, Паранормал је био баксуз па сам му дао отказ!
Нек' му је са срећом, Паранормал је био баксуз па сам му дао отказ!
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
3/4/2011, 12:35
Вечерас је тимски тренинг у 21:45 ...
3/4/2011, 19:50
Тимски може да се ради само уколико тај дан нисте тренирали соло, а видим да пола тима не тренира уопште.Casuals ::Вечерас је тимски тренинг у 21:45 ...
СУТРА ЈЕ УТАКМИЦА, СВИ ПОСЕТИТЕ ЈЕБЕНИ ФОРУМ И ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА УТАКМИЦУ, ЈЕСТЕ ЛИ ТУ ИЛИ НИСТЕ!
- -UltraS-CZv-Корисник
- Број порука : 26
Локација : Север
Регистрован : 26.07.2010
3/4/2011, 22:45
Ја сам се данас регистровао,па сутра идем код Кежуала на инструкције па тако да очекујте појачање ове недеље
3/4/2011, 22:52
Слободне позиције су само на штоперу и беку, данас смо добили и друго крило.-UltraS-CZv- ::Ја сам се данас регистровао,па сутра идем код Кежуала на инструкције па тако да очекујте појачање ове недеље