Не брже од живота!!!!!!!
+6
Xepoj
ИГОР УЦФ
Gambler
Stracciatella
Otac
ФкБАЧКАпаланка
10 posters
Не брже од живота!!!!!!!
12/9/2009, 20:49
Богу хвала жив сам и здрав и могу овде да пишем са вама...
Јуче је нас 5 ортака кренуло на журку у оближње село у околини Бачке Паланке,и све би било у реду да друг није ишао брже него што треба,наишли смо на кривину,отишли на другу страну покушали да се вратимо међутим ауто се занео и слетели смо у канал а ту је тек кренуло зло,ауто се почео превртати 5-6 пута па смо налетели на неку ограду која нас је још пар пута окренула,мислио сам да сам готов само сам чекао крај..Богу драгом хвала сви смо живи и мање више без повреда,први сам изашао из аута незнајући јел у колима има живих плус се ауто запалио и то изнутра...и даље ми пролази сцена и мисли у тренутку превртања..ко не доживи не може ни да замисли колико је страшно..једноставно помислите да сте завршили..
Ово сам написао у нади да ће макар 10 % оних који прочитају ово размислити следећи пут кад седну за волан..да смо у тако оштру кривину ушли са рецимо 60 а не са 110 сигурно неби дошло до свега тога...
И зато памет у главу НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА!!!
Јуче је нас 5 ортака кренуло на журку у оближње село у околини Бачке Паланке,и све би било у реду да друг није ишао брже него што треба,наишли смо на кривину,отишли на другу страну покушали да се вратимо међутим ауто се занео и слетели смо у канал а ту је тек кренуло зло,ауто се почео превртати 5-6 пута па смо налетели на неку ограду која нас је још пар пута окренула,мислио сам да сам готов само сам чекао крај..Богу драгом хвала сви смо живи и мање више без повреда,први сам изашао из аута незнајући јел у колима има живих плус се ауто запалио и то изнутра...и даље ми пролази сцена и мисли у тренутку превртања..ко не доживи не може ни да замисли колико је страшно..једноставно помислите да сте завршили..
Ово сам написао у нади да ће макар 10 % оних који прочитају ово размислити следећи пут кад седну за волан..да смо у тако оштру кривину ушли са рецимо 60 а не са 110 сигурно неби дошло до свега тога...
И зато памет у главу НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА!!!
- OtacКорисник
- Број порука : 86
Локација : Germany, Leipzig
Регистрован : 18.08.2009
Re: Не брже од живота!!!!!!!
12/9/2009, 21:16
ПУН ГАС! ЖИВОТ НА КОЦКУ!
Имаш среће бураз, ако говориш истину.
Погледајте ово обавезно!
https://www.youtube.com/watch?v=xS1enJr49os
Имаш среће бураз, ако говориш истину.
Погледајте ово обавезно!
https://www.youtube.com/watch?v=xS1enJr49os
- OtacКорисник
12/9/2009, 21:21
Не кажем да лажеш!
- StracciatellaОдстрањен
- Број порука : 105
Регистрован : 07.09.2009
12/9/2009, 21:21
Зајебана реклама
- OtacКорисник
12/9/2009, 21:23
Да, али такође и веома, веома реално...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
12/9/2009, 21:37
Ovo je veoma ozbiljna i dobra tema, mnogo bahato se ponasamo za volanom, precenili smo svoje vozacke sposobnosti i ako svako od nas dobro razmisli i savesno vozi, broj nesreca ce biti sve manji...
- OtacКорисник
12/9/2009, 21:52
Gambler ::Ovo je veoma ozbiljna i dobra tema, mnogo bahato se ponasamo za volanom, precenili smo svoje vozacke sposobnosti i ako svako od nas dobro razmisli i savesno vozi, broj nesreca ce biti sve manji...
Teško buraz, npr. neko pročita ovu temu... naloži se ... i kao gotovo je... neću više brzo voziti...
Onda sedne za volan i krene adrenalin, on se napali... i opet ista priča...
Malo je onih koji stvarno razmisle o istoj kad sednu za taj volan...
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
12/9/2009, 21:53
https://www.youtube.com/watch?v=6663AQ1_se8
https://www.youtube.com/watch?v=u0zriIudIYI
NE BRZE OD ZIVOTA NE,AKO MISLIS BILO GDE,MORAS SPORIJE !!!
https://www.youtube.com/watch?v=u0zriIudIYI
NE BRZE OD ZIVOTA NE,AKO MISLIS BILO GDE,MORAS SPORIJE !!!
13/9/2009, 01:14
Gambler ::Ovo je veoma ozbiljna i dobra tema, mnogo bahato se ponasamo za volanom, precenili smo svoje vozacke sposobnosti i ako svako od nas dobro razmisli i savesno vozi, broj nesreca ce biti sve manji...
Да бураз изузетно је озбиљна тема,рецимо ја сам баш на овом сајту пре него што ћу положити погледао један упозоравајући видео који кад сам погледао рекао сам себи да ћу да се придржавам колико могу,стварно тако је и било..овај мој удес није мојом кривицом,друг је возио..наравно да је возио спорије и да је био пажљивије неби прошли тако како смо прошли.
Ја знам да ће будала увек бити али макар нормалним људима нешто значе ови видеи и ове речи..
Јер стварно је невероватно како се у секунди десило да слетимо у канал и да смо се почели незаустављиво превртати..још су ми сцене од синоћ у глави...
Запамтите САМО ПОЛАКО!Као што кажу ако негде журите крените раније!
НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА!!!
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
13/9/2009, 01:45
преслушајте песму...јесте да је хрватска група,али све је истина сто је у песми....барем сам ја тако чуо....и што су двојца погинула и што се на крају возач убио јер је био крив за смрт 2 другара.....
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
13/9/2009, 21:02
Пре неки дан један ортак положио и као ајд' да нас провоза мало за Голфом. Ми се заболи спрдња тешка и сад лик у једној краткој улици распичио 130. И то ми је било ок, јер иначе немам цвик од брзе вожње. Неколико минута касније, кренули смо на једну низбрдицу и ту развили 150, у том тренутку уз једне уличице кренуо да излази неки ауто, само му је предњи део извирио, ја кад сам га видео, жив сам се уср'о, мислио сам има да се закуцамо. Срећом, лик се зауставио...
14/9/2009, 07:45
Ako zuris negde,kreni ranije pola sata ne moras da vozis kao manijak....ja kada sam polozio prvi savet koji sam docio bip je od komsije...vozi 80 da bi ziveo 100...
- ServiciumОдстрањен
- Број порука : 245
Локација : Градишка
Регистрован : 03.09.2009
14/9/2009, 14:15
Vjerovali ili ne ja sam se lupao 3 puta, ali nikad kad sam ja vozio, nego uvjek s prijateljima... Druga po redu saobracajka je bila i najteza, a deslila se jos pred punim tribinama stadiona u jednom selu...
Otisili mi na tekmu i poranili malo, pa cemo otici kao baciti krug posto je ovaj prijatelj tek polozio... I sve super, bacimo mi krug, ali u povratku, tacno pred tribinom, drug se zajurio, kurcio se tu pred ljudima, tako da kazem. I posto nam je u susret islo neko auto, a on je gledao na tribinu nebi li ga ljudi skontali, nije primjetio auto i da bi ga izbjegao on sleti s puta u neku provaliju. Probijemo tu dvije ograde i slomimo jednu banderu na sred livade... Sto je najgore to se sve dogadjalo pred 200 ljudi, a tu gdje smo se zaustavili na sred livade, igraci su se iztezali na ogradi, posto je ta livada odmah uz teren... I sad oni preskacu ogradu i vade nas iz auta, srecom nikome nije bilo nista samo je auto otislo na otpad... Poslje sam cuo da smo letili preko 2 metra od zemlje kad smo skrenuli s puta...
Otisili mi na tekmu i poranili malo, pa cemo otici kao baciti krug posto je ovaj prijatelj tek polozio... I sve super, bacimo mi krug, ali u povratku, tacno pred tribinom, drug se zajurio, kurcio se tu pred ljudima, tako da kazem. I posto nam je u susret islo neko auto, a on je gledao na tribinu nebi li ga ljudi skontali, nije primjetio auto i da bi ga izbjegao on sleti s puta u neku provaliju. Probijemo tu dvije ograde i slomimo jednu banderu na sred livade... Sto je najgore to se sve dogadjalo pred 200 ljudi, a tu gdje smo se zaustavili na sred livade, igraci su se iztezali na ogradi, posto je ta livada odmah uz teren... I sad oni preskacu ogradu i vade nas iz auta, srecom nikome nije bilo nista samo je auto otislo na otpad... Poslje sam cuo da smo letili preko 2 metra od zemlje kad smo skrenuli s puta...
15/9/2009, 03:40
Добро и шта ове приче све говоре..полако људи јбг,није смешно то што нам се дешава кад смо с ортацима курчимо се и ето једном двапут преживимо саобраћајку,следећи пут можда неће бити тако,можда останемо инвалиди не дај Боже или још горе..
Град 40-50..ван насеља није паметно преко 80..кажу једном се живи баш зато неморате да погинете са 15-20 година,знам како ми је било у тренутку превртања већ сам мислио да сам готов,најежио сам се писајући вам ово..људи памет у главу!
Ако мислиш било где МОРАШ СПОРИЈЕ!!!
Град 40-50..ван насеља није паметно преко 80..кажу једном се живи баш зато неморате да погинете са 15-20 година,знам како ми је било у тренутку превртања већ сам мислио да сам готов,најежио сам се писајући вам ово..људи памет у главу!
Ако мислиш било где МОРАШ СПОРИЈЕ!!!
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
15/9/2009, 16:26
Срећом нисам имао неких тако ризичних ситуација. ...Била је на тв-у нека емисија,из Бг до Златибора у исто време кренула два аута.Један ауто нормална вожња,а други брза...И овај што је брзо возио стигао раније за 17 мин...Шта је 17 мин. за толику километражу???А шта може да се деси због тих 17 мин.???
Ко се чува и Бог га чува.
Ко се чува и Бог га чува.