TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Прва лига - ОКТОБАР

+41
medakbedak
ПАОКАРА
ks moj grad
Blitzkrieg
Role Model
ИГОР УЦФ
тале нинджа
KiLa
_JuZnI_Fr0nT_1990
Sub_Zero
НАВИЈАЧ
mrznja
adolescent34
Casuals
pdvfc
УлтраСрбија
Милош цзв
Gambler
BORCHA 5
Паранормал
mlad momak
Mrdja_GrobaR
nebitan lik
LAVOT
psyhomaster
Servicium
ultra smederevac
BMSU1989
LimunNS
CasualMente
ГробарНС
ЧетникСРБ
AkaЛа
TB_BANDIT
Косово је Србија
cyber
Напред Партизан
Београд
Хашишар
dzeparos
consigliere
45 posters
Go down
Mrdja_GrobaR
Корисник
Број порука : 17
Локација : Zemun
Регистрован : 04.11.2008
http://www.prisonbreak-serbia.getforum.org

Прва лига - ОКТОБАР - Page 2 Empty Re: Прва лига - ОКТОБАР

5/10/2009, 18:58
ybjoker ::Демократе хоће да нас забране,
да би ушли у Европу,
хапсе децу Србије.
Партизане,
чак и кад нас затворе,
то што грми то су твоје,
црно-беле ћелије!

jel ima neki klip sa ovom pesmom?
BMSU1989
BMSU1989
Корисник
Број порука : 38
Локација : Суботица
Регистрован : 04.04.2009
http://www.bluemarines.org

5/10/2009, 19:06
Sve ce to doci na svoje, i ko je upucen u nasu grupu zna da imamo mnogo svojih pesama...
a sto se tice tog razmaka od 1m nije tacno, mozda u tom trenutku kad su nas snimali ucinilo ti se tako Wink

izvinjavam se sto pisem latinicom, sere mi komp nesto...
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен
Број порука : 215
Локација : Нови Сад
Регистрован : 23.09.2009

5/10/2009, 19:16
BMSU1989 ::Sve ce to doci na svoje, i ko je upucen u nasu grupu zna da imamo mnogo svojih pesama...
a sto se tice tog razmaka od 1m nije tacno, mozda u tom trenutku kad su nas snimali ucinilo ti se tako Wink

Не сумњам да немате својих песама,али јуче сте навијали против Партизана,а не за Спартак,што је тотално глупо,размак је свако видео Wink али ок ми смо навикли да сви навијају против нас а не за себе Yes
mlad momak
Корисник
Број порука : 8
Регистрован : 07.03.2009

5/10/2009, 19:18
Vise nego odlicni marinci jedino sto bih ja negativno izdvoio to je parola koja je odradjena na nivou neke nizerazedne grupe i u dobroj meri je pokvarila koreo,takodje skandiranje grobari jer nas cujete ne prilici jednoj grupi sa takvim renomeom ali ovo je smesno u poredjenju sa dobrom brojnoscu,pirotehnikom i koreom...
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

5/10/2009, 19:20
mlad momak ::Vise nego odlicni marinci jedino sto bih ja negativno izdvoio to je parola koja je odradjena na nivou neke nizerazedne grupe i u dobroj meri je pokvarila koreo,takodje skandiranje grobari jer nas cujete ne prilici jednoj grupi sa takvim renomeom ali ovo je smesno u poredjenju sa dobrom brojnoscu,pirotehnikom i koreom...
на коју паролу мислиш?мсм ја не видим на сликама ни једну па питам Wink
Хашишар
Хашишар
Корисник
Број порука : 45
Локација : булевар насиља
Регистрован : 30.08.2009

5/10/2009, 19:23
ГробарНС ::
BMSU1989 ::Sve ce to doci na svoje, i ko je upucen u nasu grupu zna da imamo mnogo svojih pesama...

Не сумњам да немате својих песама,али јуче сте навијали против Партизана,а не за Спартак,што је тотално глупо,размак је свако видео Wink али ок ми смо навикли да сви навијају против нас а не за себе Yes
јел сте ви исто тако навијали на последњој утакмици са војводином? није ми намера да улазим сад у неке безвезне полемике и расправе,али једноставно не трпим лицемерје.
што се форса тиче,узалуд постављате силна питања. бар на интернету одговор нећете добити. Wink
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

5/10/2009, 19:31
Хашишар ::
ГробарНС ::

јел сте ви исто тако навијали на последњој утакмици са војводином? није ми намера да улазим сад у неке безвезне полемике и расправе,али једноставно не трпим лицемерје.
што се форса тиче,узалуд постављате силна питања. бар на интернету одговор нећете добити. Wink
наравно да нисмо певали смо им 20 мин од 90 Yes
Хашишар
Хашишар
Корисник

5/10/2009, 19:42
колико сам чуо од пар фирмаша,песма упућена њима није престајала неких 40-ак минута другог полувремена.
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

5/10/2009, 20:22
Хашишар ::колико сам чуо од пар фирмаша,песма упућена њима није престајала неких 40-ак минута другог полувремена.
рекла казала Biggrin ја сам био,али фора је што смо те песме ми смислили нисмо украли,а маринци су све украдене певали,ни једна њихова то сам ја хтео да казем али ме изгледа ниси баш најбоље схватио Wink
Хашишар
Хашишар
Корисник

5/10/2009, 20:36
ако ћемо тако на ту мелодију, коју певате фирмашима,скоро цела европа има песме. ако ћемо тако онда је југ пичкин дим што се тиче оригиналности јер имате 4-5 својих песама у врх главе. кад кажем 4-5 песама мислим на мелодију и ритам... текст се подразумева да буде ваш. недавно сте скинули песму навијачима апоела,а колико сам чуо сад ће и једна Бокина да заживи. оне песме које су потпуно ваше су углавном још од пре 90их али многе од њих ни не певате што је само показатељ колико вам људи надлежни за такве ствари имају појма о навијању. немам намеру да било кога провоцирам,само сам реалан.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

5/10/2009, 20:42
Ако ћемо реално сви ви много серете,али бар нек се нешто пише по форуму. Biggrin LOL
BORCHA 5
BORCHA 5
Корисник
Број порука : 138
Локација : БОРЧА

5/10/2009, 20:50
E ovako od mene aktivni smo mi nego smo trenutno u ratu sa upravom zbog nekih izigranih dogovora od strane njih se nismo oglasavali .Po meni ocajno gostovanje firmasa iz grada koliki je novi sad njih je doslo 50 60 ....
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

5/10/2009, 20:56
Хашишар ::ако ћемо тако на ту мелодију, коју певате фирмашима,скоро цела европа има песме. ако ћемо тако онда је југ пичкин дим што се тиче оригиналности јер имате 4-5 својих песама у врх главе. кад кажем 4-5 песама мислим на мелодију и ритам... текст се подразумева да буде ваш. недавно сте скинули песму навијачима апоела,а колико сам чуо сад ће и једна Бокина да заживи. оне песме које су потпуно ваше су углавном још од пре 90их али многе од њих ни не певате што је само показатељ колико вам људи надлежни за такве ствари имају појма о навијању. немам намеру да било кога провоцирам,само сам реалан.
ајде кажи ми мајке ти која група у Србији има све песме на своје мелодије??Ми имамо 4-5 својих песама? не вреди причати са неким ко не жели да прихвати реалност,ае сад кажи још да су маринци бољи од гробара,само ти је то промакло...
Acropoli ::Ако ћемо реално сви ви много серете,али бар нек се нешто пише по форуму. Biggrin LOL
трудимо се LOL
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

5/10/2009, 21:04
Marinci su menjali pesme kao pomahnitali samo da bi se dokazali pred grobarima i navijackom scenom, ljudi u kopu se nisu opustili kako treba, dok su grobari laganice odradili utakmicu... Verovatno ce posle ovoga da se malo i poveca broj Marinaca u kopu, posle ovako velike utakmice Smile
Хашишар
Хашишар
Корисник

5/10/2009, 21:05
нисам рекао да постоји група у србији која има СВЕ оригиналне песме,већ кажем да поједини за разлику од неких теже ка оригиналношћу. на пример,UF. срамота за било коју групу која постоји 15+ година да и даље зависи од песама других навијачких група,било да су стране или домаће сасвим небитно.
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

5/10/2009, 21:10
Хашишар ::нисам рекао да постоји група у србији која има СВЕ оригиналне песме,већ кажем да поједини за разлику од неких теже ка оригиналношћу. на пример,UF. срамота за било коју групу која постоји 15+ година да и даље зависи од песама других навијачких група,било да су стране или домаће сасвим небитно.
УФ све песме на исту фору са фондом речи на нивоу малог детета,али рекох не зелим да се расправљам не води никуда,мисли шта хоћеш то је право свакога Wink
Милош цзв
Милош цзв
Одстрањен
Број порука : 159
Регистрован : 28.07.2009

5/10/2009, 21:17
ма дај смористе више јбт! ти гробарНС увек нека расправа,увек гробари најбољи,најјачи,најлепши,најоригиналнији,најпоштенији,никад криви... смори више,сагледај некад нешто реално,за ово си по нешто у праву(мелодије,итд...) ал искулирај мало не мораш да "браниш" тог кога браниш увек... сви знамо шта,где и како... и расправа може да се води 1000 год и да се опет ништа не зна. добро-намеран савет...
Београд
Корисник
Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009
http://www.tribinasrb.net/portal

5/10/2009, 21:23
Хашишар ::ако ћемо тако на ту мелодију, коју певате фирмашима,скоро цела европа има песме. ако ћемо тако онда је југ пичкин дим што се тиче оригиналности јер имате 4-5 својих песама у врх главе. кад кажем 4-5 песама мислим на мелодију и ритам... текст се подразумева да буде ваш. недавно сте скинули песму навијачима апоела,а колико сам чуо сад ће и једна Бокина да заживи. оне песме које су потпуно ваше су углавном још од пре 90их али многе од њих ни не певате што је само показатељ колико вам људи надлежни за такве ствари имају појма о навијању. немам намеру да било кога провоцирам,само сам реалан.
А твоје писање је прави показатељ колико ти немаш појма о Гробарима. Гомила песама од пре деведесетих се пева на свакој малој утакмици, које су само наше. Извињавамо се што нисмо качили клипове са малих утакмица како би широки интернет-навијачки аудиторијум био задовољан. То што си написао оне песме које су само ваше су у главном пре 90тих је исто таква глупост да немам речи.
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен

Милош цзв ::ма дај смористе више јбт! ти гробарНС увек нека расправа,увек гробари најбољи,најјачи,најлепши,најоригиналнији,најпоштенији,никад криви... смори више,сагледај некад нешто реално,за ово си по нешто у праву(мелодије,итд...) ал искулирај мало не мораш да "браниш" тог кога браниш увек... сви знамо шта,где и како... и расправа може да се води 1000 год и да се опет ништа не зна. добро-намеран савет...
што ово схватате као расправу? и ја и он имамо право на мишљење а овде га само износимо,и ја сам рекао да ово никуда не води и то сам и написао Smile
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник
Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009

Хашишар ::нисам рекао да постоји група у србији која има СВЕ оригиналне песме,већ кажем да поједини за разлику од неких теже ка оригиналношћу. на пример,UF. срамота за било коју групу која постоји 15+ година да и даље зависи од песама других навијачких група,било да су стране или домаће сасвим небитно.
Ne budi smesan.Uf je originalan,pocevsi od estetskog izgleda pa do pesama,isto koliko i Ognjen Amidzic u svetu muzike. Roll
BMSU1989
BMSU1989
Корисник
Број порука : 38
Локација : Суботица
http://www.bluemarines.org

5/10/2009, 21:41
https://www.youtube.com/watch?v=_XCG0jeHZIo

СПАРТАК - партизан
ГробарНС