TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Без Делија у Новом Пазару! Empty Без Делија у Новом Пазару!

27/10/2009, 13:28
Без Делија у Новом Пазару! Zmbhr7suz30d69y8aowj
Због изненађујуће одлуке клуба, који не жели да преузме карте за утакмицу осмине финала Лав Купа Србије која се сутра игра у Новом Пазару, навијачима Црвене звезде, позовали су све људе који су планирали да иду на утакмицу у Нови Пазар да то не чине.

Делије су се одлучиле на ову одлуку јер немају могућност да купе карту у Београду и што се оне на дан утакмице неће продавати, такођер остали су без опција да уђу на стадион. Надлежних органи обавестили су их да без карте неће бити могуће ни ући у град.

Делије су нагласили да су изненађени, али да разумеју овај потез управе. Истакли су да је ово додатан мотив да у што већем броју подрже свој клуб овог викенда у Ивањици.
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен
Број порука : 215
Локација : Нови Сад
Регистрован : 23.09.2009

Без Делија у Новом Пазару! Empty Re: Без Делија у Новом Пазару!

27/10/2009, 16:41
Ово је по мени било и очекивано,они су лепо све то исценирали као прво 2000 карата па 500 и сад неће нико моћи да брани играче Звезде од евентуалног улетања навијача пазара...
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник
Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009

28/10/2009, 00:41
Pametno!
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

29/10/2009, 01:23
MUK, Jevtiću nije imao ko da aplaudira za gol!

Posle petočasovnog puta od Beograda do Novog Pazara, reporteri „Alo!“ su se kroz tri policijska punkta u najvećem gradu raške oblasti provukli do gradskog stadiona i notirali minimalni trijumf Crvene zvezde nad tamošnjim drugoligašem - 1:0 (1:0) u osmini finala Lav kupa Srbije.

Igrač odluke, u sjajnom ambijentu, bio je 24-godišnji napadač Aleksandar Jevtić, minut - 17. Iako je meč visokog rizika protekao bez incidenata, atmosfera u samom Novom Pazaru je izazivala pomalo neprijatan osećaj. Stotine policajaca obezbeđivalo je prilaze stadionu, i bez preterivanja - po pet „robokapa“ branilo je svakih 50 metara.
Katanci na školama i obližnjim prodavnicama, koje nisu radile od 13 do 15 časova, odavali su utisak da se ovde „dešava nešto veliko“. Uostalom, prvi put posle 23 godine ovde je gostovala Crvena zvezda.
Kao što je poznato, „delije“ su bojkotovale ovo gostovanje, čak i kod Zvezdinog prvog gola sa tribina nije dopreo nijedan slavljenički uzvik. Navijača crveno-belih, među 8.000 gledalaca, sigurno je bilo, ali se oni nisu odavali aplauzima niti klupskim obeležjima. Ovog puta je čitav navijački kolorit bio ofarban u plavoj boji novopazarske „Torcide“.

Iako je „delijama“ saopšteno da niko bez ranije kupljene ulaznice neće moći da uđe u grad, policija je dozvoljavala skretanje vozila s magistrale, ali uz obavezno pitanje „jeste li vi navijači?“. Naravno, pretres je bio obavezan. I to po nekoliko puta.

Pazarci: Gde su vam „delije“

Oduševljeni ambijentom na stadionu, bez obzira na uvrede koje su dobijali tokom meča, fudbaleri Crvene zvezde su posle utakmice aplauzom pozdravili domaću publiku. Pristalice „Torcide“ su im odgovorile skandiranjem: „Gde su vam ‚delije‘“.

Туга,не знам је л` боље што је овако прошло.
ЈЕБЕМ ТИ ДРЖАВУ У КОЈОЈ ЖИВИМ! :nosad:
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

29/10/2009, 22:13
Доживели смо да те потурице које су продале веру за вечеру скандирају ''Убиј Србина!''. Наравно, има добрих људи, част изузетцима, али оно је скандал! Па шта су им предци?
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

30/10/2009, 20:01
Lukić odgovorio Radovanoviću

Povodom izjave v.d. republičkog tužioca Slobodana Radovanovića u kojoj je najavio da će podneti prekršajnu prijavu protiv Crvene zvezde i predsednika kluba zbog nošenja duksa, predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić dao je sledeću izjavu:

- Posle izjave tužioca Radovanovića da će pokrenuti prekršajni postupak protiv Crvene zvezde i mene jer sam nosio duks, mogu samo da kažem da sam srećan čovek. Čim tužilac ima vremena da se bavi duksom i šampanjcem verujem da je pohapsio sve kriminalce, narkodilere i ubice što mu je inače osnovni posao. Ako smo ja, koji sam nosio duks i oni, koji su pili šampanjac najveći problem u zemlji - eto prilike Radovanoviću da se proslavi.

Inače, ja sam taj duks kupio u registrovanoj prodavnici i platio ga 2.900,00 dinara od čega je država na ime PDV-a zaradila 442,37 dinara. Za kupovinu sam dobilo legalan fiskalni račun. Dakle, nisam kupio ništa nelegalno i valjda bi revnosni Radovanović unapred zabranio neki proizvod koji promoviše nasilje. Za informaciju tužiocu, na duksu je naslikan navijač koji nosi zastavu svog voljenog kluba i reči „dok se zemlja oko sunca kreće...".

Očigledno da Radovanović nikada u životu nije bio na stadionu jer da jeste znao bi ono što i svaki od četiri miliona navijača Zvezde - da pesma glasi: "Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

E, ako je to pozivanje na nasilje ja ću drage volje kao i državni funkcioneri u slučaju „šampanjac" platiti prekršajnu kaznu i zadovoljiti strogog tužioca!

Ма хаос Biggrin Cool
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен
Број порука : 215
Локација : Нови Сад
Регистрован : 23.09.2009

30/10/2009, 20:44
Acropoli ::Lukić odgovorio Radovanoviću

Povodom izjave v.d. republičkog tužioca Slobodana Radovanovića u kojoj je najavio da će podneti prekršajnu prijavu protiv Crvene zvezde i predsednika kluba zbog nošenja duksa, predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić dao je sledeću izjavu:

- Posle izjave tužioca Radovanovića da će pokrenuti prekršajni postupak protiv Crvene zvezde i mene jer sam nosio duks, mogu samo da kažem da sam srećan čovek. Čim tužilac ima vremena da se bavi duksom i šampanjcem verujem da je pohapsio sve kriminalce, narkodilere i ubice što mu je inače osnovni posao. Ako smo ja, koji sam nosio duks i oni, koji su pili šampanjac najveći problem u zemlji - eto prilike Radovanoviću da se proslavi.

Inače, ja sam taj duks kupio u registrovanoj prodavnici i platio ga 2.900,00 dinara od čega je država na ime PDV-a zaradila 442,37 dinara. Za kupovinu sam dobilo legalan fiskalni račun. Dakle, nisam kupio ništa nelegalno i valjda bi revnosni Radovanović unapred zabranio neki proizvod koji promoviše nasilje. Za informaciju tužiocu, na duksu je naslikan navijač koji nosi zastavu svog voljenog kluba i reči „dok se zemlja oko sunca kreće...".

Očigledno da Radovanović nikada u životu nije bio na stadionu jer da jeste znao bi ono što i svaki od četiri miliona navijača Zvezde - da pesma glasi: "Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

E, ako je to pozivanje na nasilje ja ću drage volje kao i državni funkcioneri u slučaju „šampanjac" platiti prekršajnu kaznu i zadovoljiti strogog tužioca!

Ма хаос Biggrin Cool
Ја сам сада чуо вести и ову не вероватну глупост Shocked СВАКА ЧАСТ ЛУКИЋУ за ЛЕКЦИЈУ оном кретену изопаченом....Сад је највећи проблем у земљи један дукс :upset: Shocked и још поврх свега ни не зна шта пише на дуксу и он је републички тужилац ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ Shocked
Sponsored content

Назад на врх