Филмови и серије
+57
Реакција
kamora
цигла
Калдрма
Del Piero
syndesmos
Steal
milenkopg
Београд
Usijana Glava
Gravedigger95
Moskri63
навијачкаСвест!
urosh
ultra munze
LAVOT
Kole-Zemun
Arcaine
Stefy88
Крагујевац
Хедониста
Ултрас КВ
Ултрас
Gusari-Budva
TB_BANDIT
KB_DS
Плава крв
ultra nastrojeni
НАВИЈАЧ
Role Model
Interventna
ЈованКК
psyhomaster
LimunNS
ПАОКАРА
верСе
akitbnovigrad
Alkohol bojs
duka
Xepoj
consigliere
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
Приједорчанин
Gambler
varvar
Паранормал
Amon Ra
KiLa
Casuals
cannabis
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
brigadirSarajevo
Paja_3.A.
CasualMente
fuck the police
ИГОР УЦФ
Uzi
61 posters
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
Re: Филмови и серије
21/11/2009, 13:36
по мени једна од најјачих серија је изгубљени....
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
21/11/2009, 15:40
Јел постоји јача?
- Role ModelКорисник
- Број порука : 38
Локација : Somalija
Регистрован : 08.10.2009
21/11/2009, 16:40
http://divx-titlovi.com/ultra nastrojeni ::Има ли ко линк на ком могу да нађем превод?
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
21/11/2009, 18:13
KiLa ::
Јел постоји јача?
Не, дефинтивно
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
21/11/2009, 18:41
Sve sam njihove epizode i specijale uzimao na trafikama, bilo je nekih sto nisam pre gledao na tv-u, pogotovo specijala, stvarno odlicna serija...
Deda mi je ostavio poseban utisak, Lenard Pirs je umro 84' godine, sto znaci na neki nacin je odigrao i zivotnu ulogu...
Takodje u razdoblju u 10-11 snimanja serije godina glumci su i dalje, iako vidno stariji, ostavljali taj smek, harizmu i humor u seriju, ne cineci je manje zanimljivom i lepsom...
Koliko fora i fazona, koliko razlicitih situacija i likova... Mislim da neka Americka produkcijska kuca nikad nece uspeti da uradi nista slicno...
Deda mi je ostavio poseban utisak, Lenard Pirs je umro 84' godine, sto znaci na neki nacin je odigrao i zivotnu ulogu...
Takodje u razdoblju u 10-11 snimanja serije godina glumci su i dalje, iako vidno stariji, ostavljali taj smek, harizmu i humor u seriju, ne cineci je manje zanimljivom i lepsom...
Koliko fora i fazona, koliko razlicitih situacija i likova... Mislim da neka Americka produkcijska kuca nikad nece uspeti da uradi nista slicno...
- CasualMenteКорисник
21/11/2009, 18:57
Gambler ::Sve sam njihove epizode i specijale uzimao na trafikama, bilo je nekih sto nisam pre gledao na tv-u, pogotovo specijala, stvarno odlicna serija...
Слажем се, тај Британски хумор, ми је врхунски....
Next year, in this time, we will be the milioners Gambler....
- Плава крвКорисник
- Број порука : 81
Локација : Врбас
Регистрован : 22.06.2009
21/11/2009, 20:23
Xepoj ::по мени једна од најјачих серија је изгубљени....
Слажем се!
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
21/11/2009, 20:25
izgubljeni i bekstvo iz zatvora!!!
- TB_BANDITКорисник
- Број порука : 106
Локација : Prva levo pa pravo...
Регистрован : 10.09.2008
21/11/2009, 20:44
По мени две најаче серије су Пријатељи и Married with children...Стварно су ненадјебиве...
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
21/11/2009, 21:07
Xepoj ::по мени једна од најјачих серија је изгубљени....
много добра серија...оно што су приказивали на Фоксу није крај серије..
- KB_DSКорисник
21/11/2009, 21:10
много добра серија...оно што су приказивали на Фоксу није крај серије..[/quote]
nije!!!skoro je izasla poslednja sezona
- XepojКорисник
21/11/2009, 21:25
KB_DS ::много добра серија...оно што су приказивали на Фоксу није крај серије..
nije!!!skoro je izasla poslednja sezona[/quote]
ја имам на диск два ипо серијала....то је негде 60 епизода...а чуо сам да има 4-5 серијала,можда и више....али стварно је јако урађена..кад је најзанимљивије прекину и наставак у следећеј епизоди,па свака епизода је повезана,не одгледаш једну епизоду и не схваташ после цео серијал како се издешавао....и никад не можеш да погодиш шта ће да се догоди...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
21/11/2009, 21:28
CasualMente ::Gambler ::Sve sam njihove epizode i specijale uzimao na trafikama, bilo je nekih sto nisam pre gledao na tv-u, pogotovo specijala, stvarno odlicna serija...
Слажем се, тај Британски хумор, ми је врхунски....
Next year, in this time, we will be the milioners Gambler....
Hocemo, ako budemo imali dojave od 2-3 kluba svaki vikend
- KB_DSКорисник
21/11/2009, 21:45
Xepoj ::KB_DS ::много добра серија...оно што су приказивали на Фоксу није крај серије..
ја имам на диск два ипо серијала....то је негде 60 епизода...а чуо сам да има 4-5 серијала,можда и више....али стварно је јако урађена..кад је најзанимљивије прекину и наставак у следећеј епизоди,па свака епизода је повезана,не одгледаш једну епизоду и не схваташ после цео серијал како се издешавао....и никад не можеш да погодиш шта ће да се догоди...[/quote]
potpuno si u pravu!!!na foxu je bilo 4 sezona!!!u medjuvremenu je snimljena jos jedna!!a posle nove godine ce biti snimljena poslednja!!!samo sto ne mogu da nadjem na netu ovu 5 sezonu :mad:
ljudi pa jel moguce da niko od vas nije odgledao bekstvo iz zatvora!
- XepojКорисник
21/11/2009, 22:29
KB_DS ::Xepoj ::KB_DS ::много добра серија...оно што су приказивали на Фоксу није крај серије..
ја имам на диск два ипо серијала....то је негде 60 епизода...а чуо сам да има 4-5 серијала,можда и више....али стварно је јако урађена..кад је најзанимљивије прекину и наставак у следећеј епизоди,па свака епизода је повезана,не одгледаш једну епизоду и не схваташ после цео серијал како се издешавао....и никад не можеш да погодиш шта ће да се догоди...
potpuno si u pravu!!!na foxu je bilo 4 sezona!!!u medjuvremenu je snimljena jos jedna!!a posle nove godine ce biti snimljena poslednja!!!samo sto ne mogu da nadjem na netu ovu 5 sezonu :mad:
ljudi pa jel moguce da niko od vas nije odgledao bekstvo iz zatvora! [/quote]
како да нисам одгледао бекство из затвора....то ја мислим да 90% људи одгледало....
- KiLaКорисник
21/11/2009, 23:46
Мени много јаче него бекство из творза..
- UziКорисник
- Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009
22/11/2009, 01:35
schilinger i ekipa...
22/11/2009, 04:17
О.З. је појам за бекство из творза,по мени много боља прича и не развлаче га 10 `дина.
Не знам јел сте пратили 7 небо,ја сам једно време баш сваку епизоду гледао.
Наравно непобедиве серије попут Пријатељи,Серанових,Симпсонови,Саут Парк,итд. сам гледао скоро све епизоде.
Не знам јел сте пратили 7 небо,ја сам једно време баш сваку епизоду гледао.
Наравно непобедиве серије попут Пријатељи,Серанових,Симпсонови,Саут Парк,итд. сам гледао скоро све епизоде.
- KiLaКорисник
22/11/2009, 11:46
Јел зна неко где има превода за О.З. ,али после друге сезоне.
Нашао сам за прву и другу, то сам све одгледао, ал` ме мрзи да гледам без превода..
Нашао сам за прву и другу, то сам све одгледао, ал` ме мрзи да гледам без превода..
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
22/11/2009, 12:24
Acropoli ::Наравно непобедиве серије попут Пријатељи,Серанових,Симпсонови,Саут Парк,итд. сам гледао скоро све епизоде.
серија је врх..Јел гледаш ову нову Паков свет доста слично Серановим ?
П.С нико је споменуо Сопранове..
22/11/2009, 14:25
Нисам гледао,некако ми ниси њишке симпатичне,у Серановима кад видим оног Сантија,па морам да одгледам.
Нико није споменуо Алфреда Џонатана Квака(наравно уз нинџа корњаче али само старе епизоде,моћне ренџере и компанију),срамно,то ми је била омиљена серија.БК био најгледанији канал у то време код мене.
Нико није споменуо Алфреда Џонатана Квака(наравно уз нинџа корњаче али само старе епизоде,моћне ренџере и компанију),срамно,то ми је била омиљена серија.БК био најгледанији канал у то време код мене.
- Role ModelКорисник
- Број порука : 38
Локација : Somalija
Регистрован : 08.10.2009
23/11/2009, 00:27
Ne bi bilo lose da bacite koji link....
23/11/2009, 00:37
Role Model ::Ne bi bilo lose da bacite koji link....
http://www.wtso.net/ Симпсонови
Толико од мене,њих и Саут парк једино гледам,а линк за саут парк већ има.
- CasualMenteКорисник
23/11/2009, 00:46
https://www.youtube.com/watch?v=LxrON0RBnCQ
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
23/11/2009, 01:21
Може 9 и 10 епизода Лост-а из другог серијала.