Прва лига - ДЕЦЕМБАР
+15
Београд
тале нинджа
ПАОКАРА
ultra smederevac
Биливерди
швабо мишковац
Gambler
psyhomaster
Casual-018
spartans
Ултрас
urosh
LimunNS
Arcaine
CasualMente
19 posters
Страна 1 of 2 • 1, 2
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Прва лига - ДЕЦЕМБАР
5/12/2009, 20:59
БСК Борча - Црвена Звезда
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
Re: Прва лига - ДЕЦЕМБАР
5/12/2009, 21:31
Јесу ли били Ваљевци....не видим им заставу....
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
5/12/2009, 22:09
Ево за сада 3 слике мало лошије.. Док не изађу остале
Зајебанција на нивоу поготово 2 полувреме Аргентина лудило
Зајебанција на нивоу поготово 2 полувреме Аргентина лудило
- CasualMenteКорисник
5/12/2009, 22:14
Не знам за момке из Ваљева...
А Фирма, визуално одлична, само да се поради на броју...
А Фирма, визуално одлична, само да се поради на броју...
- LimunNSКорисник
5/12/2009, 22:19
Данас на северу преко 600 људи.
Ако гледамо на то да киша није престајала и ако упоредимо утакице са Смедеревом(јесте да је био радни дан) и Борцем из Чачка бројност ја доста већа,и у последње 2 утакмице је бројност у порсту.
Ако гледамо на то да киша није престајала и ако упоредимо утакице са Смедеревом(јесте да је био радни дан) и Борцем из Чачка бројност ја доста већа,и у последње 2 утакмице је бројност у порсту.
- ArcaineКорисник
5/12/2009, 22:24
Стварно је глупо што више Новосађанина не навија за Војводину.....мсм клуб је у врху Супер лиге....
иначе све похвале за фирму као и увек.....
- LimunNSКорисник
5/12/2009, 22:35
Arcaine ::Стварно је глупо што више Новосађанина не навија за Војводину.....мсм клуб је у врху Супер лиге....
Ниси упућен баш најбоље.Како би ти реко јако пуно људи не долази на утакмице,чак ни на оне најважније (цз,пфц)
Фирма је кренула поново узлазном путањом и видећемо како ће то изгледати после ове зимске паузе.
Поздрав!
- ArcaineКорисник
5/12/2009, 22:43
јако пуно људи не долази на утакмице,чак ни на оне најважније (цз,пфц)
па то сам и мислио.....мада можда и нисам довољно упућен.....свакако било би лепо видети
пуне трибине ван Маркакане и ЈНА....
- LimunNSКорисник
5/12/2009, 23:00
Разумем ја шта ти хоћеш да кажеш али то иде доста теже него што неки људи размишљајуArcaine ::јако пуно људи не долази на утакмице,чак ни на оне најважније (цз,пфц)
па то сам и мислио.....мада можда и нисам довољно упућен.....свакако било би лепо видети
пуне трибине ван Маркакане и ЈНА....
пази овако када окренеш било које спортске вести шта прво угледаш? Цвезду и Партизан !
Мислим да од почетка друге полеовине сезоне ће све доћи на место и борјност ће се повећати
А што се тиче пуне трибине надам се од следеће сезоне.
- LimunNSКорисник
6/12/2009, 14:40
https://www.youtube.com/watch?v=5guoWTPNxYo
Ево и снимка!
Ево и снимка!
- uroshКорисник
- Број порука : 92
Локација : Приједор
Регистрован : 26.04.2009
6/12/2009, 15:52
Arcaine ::Стварно је глупо што више Новосађанина не навија за Војводину.....мсм клуб је у врху Супер лиге....
sta je tu glupo,pa ja da sam novosadjanin navijao bi naravno za FK NOVI SAD!
- ArcaineКорисник
6/12/2009, 16:07
погрешно си ме разумео мислио сам на момке из НС који иду на Зведу и Партизан.....нека Београђани навијају за Зведу и Партизан, а ми остали имамо своје клубове какви год они били...
- CasualMenteКорисник
6/12/2009, 23:56
Јакузе на Бањици
- LimunNSКорисник
7/12/2009, 14:59
Јакузе су ме заиста одушевиле ове полусезооне.Одрадили су добар део гостовања ако не и сва.Стварно свака част само напред!
- УлтрасКорисник
- Број порука : 58
Локација : Северно стајање
Регистрован : 04.03.2009
8/12/2009, 13:44
То за кога ћеш навијати не треба да зависи само од тога где живиш, ту има још доста ствари као што је то да већина људи навија за неки клуб за који му навија породица која га учи од малена да је то добро, мада за навијача који има свој став то не треба да буде пресудно. Свако почње на локалној трибина си другарима и у то време то је свима зезање и неко мало задовољство али касније се ту одвоје навијачи и беспосличари који тако убијају време. Неки на тој трибини остану и од ње праве нешто док неки иду тамо где мисле да је атмосфера ок и у екипу за коју мисле да "исправно размишља" а уз то имају и доста квалитетнији фудбал пред очима од оног локалног.
- spartansОдстрањен
- Број порука : 29
Регистрован : 18.08.2009
8/12/2009, 17:38
Ултрас ::То за кога ћеш навијати не треба да зависи само од тога где живиш, ту има још доста ствари као што је то да већина људи навија за неки клуб за који му навија породица која га учи од малена да је то добро, мада за навијача који има свој став то не треба да буде пресудно. Свако почње на локалној трибина си другарима и у то време то је свима зезање и неко мало задовољство али касније се ту одвоје навијачи и беспосличари који тако убијају време. Неки на тој трибини остану и од ње праве нешто док неки иду тамо где мисле да је атмосфера ок и у екипу за коју мисле да "исправно размишља" а уз то имају и доста квалитетнији фудбал пред очима од оног локалног.
Залутао си друже...... бежиш са теме.
никога не браним ал хоћеш да кажеш да на северу и југу сви раде...да су прави момци.... да је све идеално...... ал размисли....па на тим трибинама има можда пар стотина људи који живе правим навијачким животом.... ово остало је чисто да се попуне места.......98 % гробара и делија никада у животу нису купили бубањ.. поправили исти... никада се нису цимали да урад неку нову заставу, барјак.....када дођу на текму.... парола је већ спремљена, песме смишљене...аутобус за гостовање већ изнајмљен......
сад сам и ја мало скрено са теме ал јбг......
морао сам да напишем зато што сам и ја као клинац био део једне од две урбане трибине.... ал од кад пратим локални клуб са својих 50-60 другара много је ултра крви више у мени......
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
8/12/2009, 21:20
Ma sta cete vi ovde,idite u deo za drugu ligu...
- УлтрасКорисник
8/12/2009, 22:37
Ја не требам да идем у део за другу лигу.
Ја нигде нисам написао да на југу и Северу сви раде, нити сам мислио на то, нити то може да се извуче из контекста мог поста.
Пишеш напамет.
Ја нигде нисам написао да на југу и Северу сви раде, нити сам мислио на то, нити то може да се извуче из контекста мог поста.
Пишеш напамет.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
8/12/2009, 22:51
spartans ::
никога не браним ал хоћеш да кажеш да на северу и југу сви раде...да су прави момци.... да је све идеално...... ал размисли....па на тим трибинама има можда пар стотина људи који живе правим навијачким животом.... ово остало је чисто да се попуне места.......98 % гробара и делија никада у животу нису купили бубањ.. поправили исти... никада се нису цимали да урад неку нову заставу, барјак.....када дођу на текму.... парола је већ спремљена, песме смишљене...аутобус за гостовање већ изнајмљен......
Hvala bogu da je neko pomenuo i ove stvari na forumu...
- УлтрасКорисник
8/12/2009, 23:15
То што је он написао је на неки начин и нормално и тешко да може да се промени 100%, можда у неким малим сегментима зато што је то нереално да на трибини као што је Север очекујемо да се сви "цимају и нешто раде". На пример када би то било дозвољено и кад би свака градска група из унутрашњости стално спремала нешто (мали корео. паролу...) то би било доста набацано и изгубило би се на организацији. Зато је ту врх трибине да се стара о томе а на "мањим" екипама је да раде на свом маркетингу својој бројности... и све то што уради та екипа у свом граду малим а некад и великим делом доприноси укупном раду трибине. Ово је широка тема за дискусију.
- швабо мишковацКорисник
- Број порука : 1
Локација : коће га знати...
Регистрован : 09.11.2009
9/12/2009, 01:25
spartans ::
није баш тако као што причаш... свако ко има вољу и жели да помогне око спремања кореографије и парола може да учествује у томе ... тих стотину људи што ти кажеш баш раде на томе да укључе што више људи у причу, баш око тих шивења барјака, кад си их већ поменуо, а наравно цимају их и око многих других ствари! а што се тиче тих изнајмљених аутобуса, ту се тек види да си дезиформисан, тога брацо више нема, сваки навијач плаћа себи пут и карту за утакмицу, значи сналази се сам или са својом екипом да дође до другог града и да уђе на стадион, што се не би баш могло рећи за мање групе, којима аутобусе, комбије закупљује клуб и да тога није вероватно не би ни отишли на гостовање, ал част групама изузецима којих наравно знам да има!
И ЈА СЕ ИЗВИЊАВАМ ШТО САМ СКРЕНУО СА ТЕМЕ!!!
- БиливердиКорисник
- Број порука : 1
Регистрован : 08.12.2009
9/12/2009, 12:43
Ваљевци су били на текми...Застава се не види на сликама,била је скроз до запада...Arcaine ::Јесу ли били Ваљевци....не видим им заставу....
- CasualMenteКорисник
9/12/2009, 14:56
УФ за викенд, против Напредка...
12/12/2009, 22:25
Одлично навијање и поред мањег броја људи, на крају су играчи остали на терену и певали заједно за навијачима, довикивали плаво-бели итд...навијачи Јагодине се нису појавили.
Остале слике у галерији:
http://www.ultra-semendria.com/galerija/thumbnails.php?album=30&page=3
Страна 1 of 2 • 1, 2