СФК ТрибинаСРБ
+28
Old school
Uzi
Casual-018
СИМО УЦФ
УПС
BMSU1989
Крагујевац
Gambler
consigliere
KB_DS
Burrbery-lampa
ultra kara
ПАОКАРА
навијачкаСвест!
psyhomaster
TB_BANDIT
ЧИЛЕ УЦФ
adolescent34
Stefy88
Ултрас КВ
Casuals
Београд
Gusari-Budva
Србин+
Otac
CasualMente
Arcaine
Паранормал
32 posters
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
Re: СФК ТрибинаСРБ
3/1/2010, 20:51
јој само немојте мене као штопера
3/1/2010, 20:54
Arcaine ::јој само немојте мене као штопера
Па ако не дођу Гемблер и Бандит нема ти друге.
3/1/2010, 21:26
Нека фрка са сервером ФИД-а изгледа,тешко се улази,пожурите на меч!
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
3/1/2010, 22:27
Оно је страшно ја више не играм..на мене не рачунајте..ј***м им маму ону ретардирану ко измисли ову игрицу...значи кликнем да се враћа назад он још даље иде СТРАШНО!!
3/1/2010, 22:56
Пошто дефинитивно нико неће да игра,закљућаћу тему док се не договоримо све лепо,боље је да се не игра уопште него да се овако бламирамо.
Уколико неко нешто жели да пита,каже,препоручи има приватни топик на ФИД форуму.
Уколико неко нешто жели да пита,каже,препоручи има приватни топик на ФИД форуму.
http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=topics&f=433
5/1/2010, 16:45
СамоПФК,преомени дресеве у белу или плаву боју за овај меч,имамо 2 нова играча која чекају да уђу у тим.Уради то чим дођеш на форум!
5/1/2010, 18:28
Дођите сви пре меча на форум ФИД-а да се лепо договоримо. Текма је данас у 21:30
http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=topics&f=507
http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=topics&f=507
5/1/2010, 23:14
Људи утакмица се игра 8 јануара у 21 и 30. Ајде да се скупимо и играмо у најјачем саставу. Водили смо 1-0'и могли да победимо ове гњиде ( ) , али нема везе.
Овако нам изгледа тим и оћу да ми се јаве они који не могу да играју како бисмо нашли измене!
Голман: Џокер
Одбрана: Аркаине, Паранормалов ортак, Гамблер, Паокара
Везни ред: Србин+, Стефи88, Касуалс, Госн Неутрални(Циган)
Шпиц: То нећу ни да посумњам да неће ту бити, тако да нећу ни да пишем њихова имена.
Гусари будва, ако ћеш сто посто играти, јави се па да променимо формацију да би и ти играо...
Последњи инфо:Шпекулације се врте да ће се и админ прикључити тиму...
Овако нам изгледа тим и оћу да ми се јаве они који не могу да играју како бисмо нашли измене!
Шпиц: То нећу ни да посумњам да неће ту бити, тако да нећу ни да пишем њихова имена.
Гусари будва, ако ћеш сто посто играти, јави се па да променимо формацију да би и ти играо...
5/1/2010, 23:17
Јел ови нас јебу или шта? Малопре писало игра се осмог а сада Next Match: 10/01/2010 21:30 - Tribina United (Away)
Значи, дођите ви и 8. за сваки случај, па ако се не буде играло нема везе...
Значи, дођите ви и 8. за сваки случај, па ако се не буде играло нема везе...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
5/1/2010, 23:20
Забележен и легендарни тренунтак
Слике ултраса ноћас, после прекида ломили инвентар, толико за сада ;D
Слике ултраса ноћас, после прекида ломили инвентар, толико за сада ;D
5/1/2010, 23:22
Говна Шведска БЕЛОСВЕТСКА!
До сада најбројније наше изадње укаљали су горепоменути бандити.Рано вођство од 1-0 и радост малобројних присталица ФК ТрибинаСРБ (ступили у бојкот званично јуче,тако смо сазнали из позданих извора) донео је Кежуал менте у 12 минуту на асистенцију Сер Паранормала или ти моје маленкости.Нажалост утакмица је прекинута због проблема на серверу (хулигани сигурно сјебали нешто).Утакмица ће бити поновљена Next Match: 10/01/2010 21:30 - Tribina United (Away) ,значи сви морамо да дођемо и да макар прућимо солидну партију када су нас сада покрали.
Овај гол ће бити забележен златним словима у историји ФК ТрибинеСРБ.Такође овај моменат је овековечен са овом фотографијом која ће се од сада налазити у канцеларији шефа.
C`mon Tribina,
Let`s go Leeds!
Let`s go Leeds!
5/1/2010, 23:26
Швеђани не знају шта раде,сваки час мењају датум и време утакмице тако да ћете бити благовремено обавештени.
5/1/2010, 23:29
Е сада пише да се ОСМОГ ИГРА! ЗНАЧИ ОСМОГ БУДИТЕ ТУ, ОСАМ ИМ МАЈКИ ЈЕБЕМ!
5/1/2010, 23:31
SamoPFK ::Е сада пише да се ОСМОГ ИГРА! ЗНАЧИ ОСМОГ БУДИТЕ ТУ, ОСАМ ИМ МАЈКИ ЈЕБЕМ!
Ајде бре иди спавај.
5/1/2010, 23:37
Е људи, ево да поновим пост још једном, да будете обавештени сви. Паранормал не пиши ништа у теми, да би сви који игрјау видели пост.SamoPFK ::Људи утакмица се игра 8 јануара у 21 и 30. Ајде да се скупимо и играмо у најјачем саставу. Водили смо 1-0'и могли да победимо ове гњиде ( ) , али нема везе.
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
6/1/2010, 03:33
УХ08 на гостовању ТрибиниЈунајтед... ( и поред забране )
Иако је ФИДСС забранио долазак гостију, наши ултраси су опет доказали своју љубав према клубу, и меч посматрали са оближње стенчуге.
Са њима били и момци из Лидса, који су донели заставу, и још више учврстили братске односе двеју група и клубова...
Иако је ФИДСС забранио долазак гостију, наши ултраси су опет доказали своју љубав према клубу, и меч посматрали са оближње стенчуге.
Са њима били и момци из Лидса, који су донели заставу, и још више учврстили братске односе двеју група и клубова...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
6/1/2010, 05:15
Људи, ево од сад ћу и ја да се активирам. Није ми се нешто допала игра, али видим да рачунате на мене јер немате играче, а ја знам како је то кад неко испали... Кад је следећа утакмица?
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
6/1/2010, 05:19
Е супер. Само, где ће бити обавештење, на овом сајту?Паранормал ::Највероватније 8.1.2010 у 21:30,биће дан пре меча обавештење.
6/1/2010, 05:21
ПАОКАРА ::Е супер. Само, где ће бити обавештење, на овом сајту?Паранормал ::Највероватније 8.1.2010 у 21:30,биће дан пре меча обавештење.
Да,поставиће неко већ.
Ако хоћеш пошаљи ми ПП са јузер нејмом да ти дам дозволу за приватан топик.
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
6/1/2010, 08:46
играо бих и ја јуче,али кад уђе на терен стално ми избацује нешто фатал ерор 15 пута сам иш`о рифреш,али џаба свака част ѕа победу која нам је неправдено узета
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
6/1/2010, 10:28
Ја не гарантујем да ћу играти пошто ме интернет зајебава већ 3 дана :upset:
6/1/2010, 10:31
Е па то је фазон. Сервер је забаговао, и зато се понавља коло. Радите тренинге сада, пресоналне, како би се побољшале оцене до следеће утакмице!госн неутрални ::играо бих и ја јуче,али кад уђе на терен стално ми избацује нешто фатал ерор 15 пута сам иш`о рифреш,али џаба свака част ѕа победу која нам је неправдено узета
6/1/2010, 14:48
Ало сисе, требали би да се нађемо на фид форуму и договоримо око тактике... Овде имамо неке чпијуне, па не смем да пишеш шта ћемо да радимо...
Ево играча које очекујем тамо
Можда се прикључе још неки играчи изненадно, видећемо.
Ево играча које очекујем тамо
Можда се прикључе још неки играчи изненадно, видећемо.
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
6/1/2010, 15:24
i predstavnike UH08!
ako (ne daj boze)bude nepovoljan rezultat moramo da izazivamo incidente da bi se revansirali.
c'mon motherfuckers!
ako (ne daj boze)bude nepovoljan rezultat moramo da izazivamo incidente da bi se revansirali.
c'mon motherfuckers!