TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

СФК ТрибинаСРБ

+28
Old school
Uzi
Casual-018
СИМО УЦФ
УПС
BMSU1989
Крагујевац
Gambler
consigliere
KB_DS
Burrbery-lampa
ultra kara
ПАОКАРА
навијачкаСвест!
psyhomaster
TB_BANDIT
ЧИЛЕ УЦФ
adolescent34
Stefy88
Ултрас КВ
Casuals
Београд
Gusari-Budva
Србин+
Otac
CasualMente
Arcaine
Паранормал
32 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

СФК ТрибинаСРБ - Page 18 Empty Re: СФК ТрибинаСРБ

7/4/2010, 23:31
KB_DS ::pa brate da li je moguce da smo toliko losi???
nismo nesto preterano lose odigrali ovu tekmu.ili se ja tripujem zato sto sam nov? СФК ТрибинаСРБ - Page 18 43961
reci te sta treba i kako.da se popravimo malo j***m mu misa

Одиграли смо стандарадно очајно... Прво свако мора да зна своје задатке и своју позицију! То је прво и основно.. СФК ТрибинаСРБ - Page 18 939636
KB_DS
KB_DS
Корисник
Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

7/4/2010, 23:33
CasualMente ::
nismo nesto preterano lose odigrali ovu tekmu.ili se ja tripujem zato sto sam nov? СФК ТрибинаСРБ - Page 18 43961

Одиграли смо стандарадно очајно... Прво свако мора да зна своје задатке и своју позицију! То је прво и основно.. СФК ТрибинаСРБ - Page 18 939636

pa ae da se sakupimo neki dan i da se dogovorimo sta i kako.
ko je ono flipnuo i iskljucio se sa ceta?
CasualMente
CasualMente
Корисник

7/4/2010, 23:35
KB_DS ::
CasualMente ::

pa ae da se sakupimo neki dan i da se dogovorimo sta i kako.
ko je ono flipnuo i iskljucio se sa ceta?

Брате, дркамо се око овог тима већ 6 месеци, из текме у текму смо све лошији, то је проблем СФК ТрибинаСРБ - Page 18 477503
Србин+
Србин+
Корисник
Број порука : 203
Регистрован : 14.11.2009

7/4/2010, 23:37
Извините што се мешам,али ја сам данас био добар...знате ли како ми лежи позиција десног везног...2 асистенције и 1 гол...играч утакмице...а ви би требало мало да се ангажујете...да купујете неке играче(тамо где су вам потребни)

СФК ТрибинаСРБ - Page 18 904549
KB_DS
KB_DS
Корисник

7/4/2010, 23:39
pa onda ako je tako da batalimo sve u picku materinu..
gledam ove ostale organizaija na nivou,disciplina,trud, ma sve bre....
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

7/4/2010, 23:47
И ја сам прошле сезоне био најбољи стрелац тима и имао највећи проценат прецизности шута у целој лиги.Само зато што сам имао с ким да играм.Тако да ништа не зависи од једног играча,него од целог тима.Чим су отишли добри стари играчи сви смо се распали.Тако да Србине не треба да се хвалиш,није лако направити добар тим.Шта ти мислиш шта сам ја радио од почетка?
Цимао сам се највише,к`о дебил неки и онда сваки час долазе нови играчи који неће да испоштују оно основно што смо договрили.Важно је сада реултат неке јебене француске текме,а то што нам је одбрана као еквилајзер то нема везе,ко га јебе,ајмо да се зезамо.То што немамо средину терена(играмо 6-4 формацију) ни то нема везе.Ја сам ''флипнуо'' и искључио чет,јер не могу да пролазим кроз једно исто 100-ти пут.Са оваквом екипом не можемо ни 2 лигу да играмо.Немамо довољно играча,стално неко фали.Сваки пут кажете,па добро,само 2 играча фале.Та 2 играча нам сјебу све.
Одбио сам 7 јебених понуди од јаких домаћих и страних клубова,да не би испао п***а,јер сам ту од почетка.
Јебе ми се стручно више,нађите другог јебеног капитена,ја нећу више ово да радим,долазим само на текме и ћоздра-воздра.
СФК ТрибинаСРБ - Page 18 589438
Напред Партизан
Напред Партизан
Корисник
Број порука : 122
Регистрован : 16.07.2009

7/4/2010, 23:53
Србин+ ::Извините што се мешам,али ја сам данас био добар...знате ли како ми лежи позиција десног везног...2 асистенције и 1 гол...играч утакмице...а ви би требало мало да се ангажујете...да купујете неке играче(тамо где су вам потребни)

СФК ТрибинаСРБ - Page 18 904549
није поента мењати играче поента је да ти играчи поштују задатке које зада менаџер и да што мање одступају од тактике и да не играју на своју руку већ за добробит тима и кретања играча су јако битна,као и дисциплина послушност.Ја у фк балду не играм често ал кад добијем прилику каже ми се тачно шта да радим ако не радим то менаџер ме замени.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

7/4/2010, 23:55
Ма нема леба од тима нашег,кад нико неће да слуша ништа,пола њих буде ту 5 текми и оде,једино Менте и ја смо остали од почетне екипе,а да смо редовни.
KB_DS
KB_DS
Корисник

8/4/2010, 00:00
ok paranormal ako si mislio na mene ja se stvarno izvinjavam.
jbg prva mi je tekma i treba vremena da vidim kako funkcionisu stvari.
ja iskreno mislim da su ovi svi bolje istrenirani od nas i da su nas na to dobili.
znaci samo snaga i brzina.al jbg opet kazem nov sam pa mozda se i ne razumem
Србин+
Србин+
Корисник

8/4/2010, 00:04
Брате,не хвалим се ја...говорим исто што и ти сада,мени је матична позиција СМ(везни ред),а ја сам био приморан да играм на позицији бека.Вама у шпицу је било и лако и занимљиво,добијеш лопту и шутираш или трчиш са њом...а нама у одбрани???Треба да је узмем и одиграм вама(уз то се нерирам када ме хајх пас зајебе,),зато сам и отишао...имао сам и ја неколико понуда преко чета,али јбг...изнервирао сам се после утакмице и рекао лику да ми понуди(до тада сам га 2 пута одбијао).

Треба да купујете играче који су скоро увек ту(на данашњој утакмици(код мене)лик био на клупи цело време...а притом играли ботови јер менаџер није био ту)!!!! А не ко ови нови код вас(док сам ја играо),није био у стартној и отишао лик.

Отвоите очи другови СФК ТрибинаСРБ - Page 18 539328
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:07
KB_DS ::ok paranormal ako si mislio na mene ja se stvarno izvinjavam.
jbg prva mi je tekma i treba vremena da vidim kako funkcionisu stvari.
ja iskreno mislim da su ovi svi bolje istrenirani od nas i da su nas na to dobili.
znaci samo snaga i brzina.al jbg opet kazem nov sam pa mozda se i ne razumem
Ниси ти једини кењао,али брате није ствар што си нов,него смо и ја и админ рекли 20 пута да не пишете по чету и ништа.
Само да знаш Ред Стар форум нас је добио,а настали смо пре њих.Једноставно немамо стандардне играче,самим тим не може да се поштује договор,јер сваком мораш да објашњаваш једно исто 30 пута.Имам осећај као да нам је просек година у тиму испод 11 година,мајке ми.Оно што нас разликује од осталих тимова је недисциплина.
Искрено мислим да нас је у игри највише зајебао СамоПФК.Сад ће да ме напљују Менте итд да је Ж**** крив.
Да је СамоПФК остао до следеће сезоне,ми би били солидна екипа.Додуше и он је зајебавао,долазио пијан на меч. СФК ТрибинаСРБ - Page 18 962586 СФК ТрибинаСРБ - Page 18 157734
KB_DS
KB_DS
Корисник

8/4/2010, 00:10
sta je on igrao??
koju poziciju?
ko sve igra sa foruma sada u timu?
Србин+
Србин+
Корисник

8/4/2010, 00:13
Он је био менаџер СФК ТрибинаСРБ - Page 18 589438
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:14
KB_DS ::sta je on igrao??
koju poziciju?
Едит:,ја мислио питаш за Србина.Бека.Са форума су Менте,админ,ја,ти,Гемблер,Стефи88,Кежуал ваљда.Тако нешто,има још играча са форума али нису у тиму.
п.с. Србине одг сам ти надугачко али ми се нешто сјебало и није прошла порука,тако да ме мрзи поново да пишем.
Србин+
Србин+
Корисник

8/4/2010, 00:16
Паранормал ::
koju poziciju?
Едит:,ја мислио питаш за Србина.Бека.Са форума су Менте,админ,ја,ти,Гемблер,Стефи88,Кежуал ваљда.Тако нешто,има још играча са форума али нису у тиму.
п.с. Србине одг сам ти надугачко али ми се нешто сјебало и није прошла порука,тако да ме мрзи поново да пишем.

Јеси ме нешто вређао или Biggrin Biggrin
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:20
Србин+ ::
koju poziciju?

Јесте брате,набројао сам ти све по наособ. Roll
KB_DS
KB_DS
Корисник

8/4/2010, 00:20
koju poziciju?

sta mislis?? СФК ТрибинаСРБ - Page 18 581573

pa mi smo dosli skora a??ja,admin,gembler,stefi....
zato sto kazes da se tim promenio mnogo.
Србин+
Србин+
Корисник

8/4/2010, 00:22
Па ајде напиши поново... Biggrin
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:25
KB_DS ::
koju poziciju?

sta mislis?? СФК ТрибинаСРБ - Page 18 581573

pa mi smo dosli skora a??ja,admin,gembler,stefi....
zato sto kazes da se tim promenio mnogo.
Гемблер је исто од почетка,али није редован био(сад ће да крене да прича,тј да нас јебе за онај форум),Админ је релативно старији играч,био је раније играч,сада менаџер.
Стефи је исто од почетка.Али фазон је што се нико није цимао за клуб,него дођу на текму(ови редовни свака част,стварно немам замерке) и то је то.Док сам се ја са сваким менаџером јебуцкао да нађем нове играче,тактика,к***ц,палац.

Србин+ ::Па ајде напиши поново... Biggrin
Не могу брате,немам живаца.
Stefy88
Stefy88
Корисник
Број порука : 15
Локација : Ниш
Регистрован : 18.06.2009

8/4/2010, 00:28
Ajde i ja nesto da kazem mada ne volim bas da pisem (sto ste videli i na cetu) Biggrin

Odbrana nam je jako slaba, cela odbrana je pocela da igra u zadnje 2-3 nedelje i normalno da nisu uigrani i da primamo mnogo golova!!! A bez dobre odbrane ne mozemo da ocekujemo dobre rezultate jer vecina timova ima jake napadace...Drugo, nemamo golmana! Imamo 3 ili 4 u timu a nijedan ne dolazi na utakmice...
Ne znam, moje misljenje je da moramo da imamo barem 12-13 aktivnih igraca koji ce raditi treninge svaki dan i dolaziti na svaku utakmicu...pa makar doveli nekoliko stranaca, sto je po meni mozda i najbolje.
CasualMente
CasualMente
Корисник

8/4/2010, 00:28
Мора нешто да се уради, јер не вреди играти даље са оваквим приступом... Ми ј****е имамо тим, данас је само 7 и голман фалио... Али су зато 23 и 18 ишли у напад превише, а 20 је попуњавао место 18ице, и онда та десна страна одбране остане шупља. Одбрана је кључ екипе!
KB_DS
KB_DS
Корисник

8/4/2010, 00:29
brate svaka cast na trudu...jbg ne znam sta da kazem
da se potrudimo svi rezultati ce doci(jbg znam da je ovo ofucano ali jeste tako)
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:33
Не знам,ја више немам идеја.(осећам се као кева док причам ово јбт)
Договорите се прво сами са собом,`оћете да играте или не.Ако нећета,ајде да гасимо тим,да не брукамо име више.Јеби га,отарали смо ђиђија са позиције голмана зарад неког индијанца који није активан.
Менте ти треба да поразговараш са оним твојим пимпом,објасни му,он се понаша као да смо изашли да пијемо јбг.
CasualMente
CasualMente
Корисник

8/4/2010, 00:38
Паранормал ::Не знам,ја више немам идеја.(осећам се као кева док причам ово јбт)
Договорите се прво сами са собом,`оћете да играте или не.Ако нећета,ајде да гасимо тим,да не брукамо име више.Јеби га,отарали смо ђиђија са позиције голмана зарад неког индијанца који није активан.
Менте ти треба да поразговараш са оним твојим пимпом,објасни му,он се понаша као да смо изашли да пијемо јбг.

Јебига, лик је такав, знам га се ната, не могу да утичем на њега СФК ТрибинаСРБ - Page 18 90961
( а ја сам ћале )
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

8/4/2010, 00:40
До јаја,идемо онда сви на неки рејв,да се надрогирамо к`о змајеви и да одјебемо ФИД. СФК ТрибинаСРБ - Page 18 962586
Брате лик се понаша као да је у вртићу,дај бар попричај са њим.
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics