Б92 ме неће ућуткати
29/12/2009, 13:49
„Увек ћу да кажем оно што мислим и нећу да ћутим када неко напада спорт“, каже Душко Вујошевић, тренер кошаркаша Партизана.
Рат између ТВ Б92 и трофејног стручњака распламсао се после излагања Вујошевића након утакмице са ФМП-ом. После тога је уследило и саопштење поменуте медијске куће, али и одговор главног уредника Верана Матића у нашим новинама.
„Нисам видео саопштење Б92. Имам само неколико дана одмора, тако да гледам да енергију не трошим превише на друге ствари, већ сам сконцентрисан на свој посао и не желим да улазим у дневну полемику са било киме. Рекао сам шта сам мислио и стојим иза тога. Слободан сам грађанин и имам право на своје мишљење“ - подвлачи Вујошевић.
О томе како се мишљења разликују и о лепљењу етикета тренер црно-белих каже:
„Уколико неко сматра да искључиво треба да се мисли на начин како он посматра ствари или има интерес у томе, а ономе ко има другачије ставове дели разне квалификације, то најбоље говори о њему.“
Да ли се сада плашите да ће после овога ваши поступци бити праћени кроз лупу?
„Не плашим се, али тако нешто се већ дешава. Понављам још једном, нећу да ћутим и огласићу се сваки пут када мислим да има потребе за тим.“
Ви сте се и раније оградили када је реч о вређању са трибина?
„Не подржавам било какво вређање, не само када су у питању навијачи са трибина, него и када се ради о средствима јавног информисања. Закон важи за све. Не може да се ћути на трибинама, а да поједини новинари клеветају и дају разне квалификације. Не знам, ваљда је поштено да се нико не вуче кроз блато.“
Често сте и сами били на мети вербалних увреда, најчешће од стране навијача Звезде?
„Нажалост, то је саставни део посла и наравно да ми не прија. Било би лепо да је другачије, али свако ко се бави одређеном професијом мора да буде свестан ризика која она носи“ - објашњава Вујошевић.
- South FamilyКорисник
- Број порука : 25
Регистрован : 22.12.2009
Re: Б92 ме неће ућуткати
29/12/2009, 20:27
jel moze neko da postavi link videa sa ove konferencije?
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
29/12/2009, 21:10
South Family ::jel moze neko da postavi link videa sa ove konferencije?
Мислим да је овај рат ишао преко телефона...
- South FamilyКорисник
29/12/2009, 21:16
CasualMente ::South Family ::jel moze neko da postavi link videa sa ove konferencije?
zar nije ovo bilo na konferenciji posle tekme Partizan - FMP ???
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
29/12/2009, 21:24
South Family ::CasualMente ::South Family ::jel moze neko da postavi link videa sa ove konferencije?
zar nije ovo bilo na konferenciji posle tekme Partizan - FMP ???
Не знам, видео сам да је дао изјаву за неке писане медије... можда грешим...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
29/12/2009, 21:42
- South FamilyКорисник
29/12/2009, 23:30
Dobro im je reko Dule ! Oce da nam uniste sport, e pa nece moci ! A ovaj Dobrivoje je jedan tipican retard, ne zna sta je kosarka a tu nesto kenja