TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Срамна резолуција о Сребреници Empty Срамна резолуција о Сребреници

3/2/2010, 00:22
Ова срамна резолуција не сме проћи! Резолуција где се Српски народ карактерише као геноцидан, резолуција која жали туђе жртве, а српске ставља у други план!

За неколико дана кампање, сада већ преко 75 српских патриотских организација из свих Српских земaља и Расејања, против срамне и антисрпске идеје доношења резолуције о Сребреници у Скупштини Србије, апел је својим именом и презименом подржало преко 130 јавних личности и више од 260 грађана Србије и Срба света који су се јавили преко електронске поште канцеларији Српског сабора Двери. Подршка и даље стиже са свих страна света и ово су само резултати онога што смо успели да обрадимо за ових неколико дана.

http://www.dverisrpske.com/tekst/1754312

Ајмо браћо... подршка.

На infodveri@verat.net пошаљите име и презиме, место боравка и занимање.
South Family
South Family
Корисник
Број порука : 25
Регистрован : 22.12.2009

Срамна резолуција о Сребреници Empty Re: Срамна резолуција о Сребреници

31/3/2010, 16:44
OBAVEŠTENjE GRAĐANA ZA ISTINU O SREBRENICI

Poštovani prijatelji,

U četvrtak, 1.4.2010. u 12, na početku Knez Mihailove kod Gradske
biblioteke u Beogradu, ljudi iz različitih grupa – koje se zajedinički mogu
nazvati Građani za istinu o Srebrenici – će u povorci krenuti ka Narodnoj
skupštini Srbije, ispred koje će pobosti krst sa natpisom „Istina“, kojim
će se, u ovu sedmicu pred Vaskrs, simbolički, ali nedvosmisleno, obeležiti
činjenica da se u Skupštini Srbije sahranjuje Istina – i to ne samo o
Srebrenici. Molimo vas da ovo obaveštenje prosledite dalje,
samoinicijativno, da što više ljudi bude obavešteno.
сицилија
сицилија
Корисник
Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009

1/4/2010, 13:02
оно ће бити забележено као најцрњи дан у историји србије...треба им резервисати тих 127 бандера дуж читавих теразија, стока издајничка!
http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2010/027.html
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

1/4/2010, 13:12
сицилија ::оно ће бити забележено као најцрњи дан у историји србије...треба им резервисати тих 127 бандера дуж читавих теразија, стока издајничка!
Има ли толико бандера?
http://www.fotorola.com/uploads/46446b66d8.jpg Roll
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

1/4/2010, 13:15
ultra delirium ::
сицилија ::оно ће бити забележено као најцрњи дан у историји србије...треба им резервисати тих 127 бандера дуж читавих теразија, стока издајничка!
Има ли толико бандера?
http://www.fotorola.com/uploads/46446b66d8.jpg Roll

Могли сте да дођете до Трга ( није било 10 људи.... )
Servicium
Servicium
Одстрањен
Број порука : 245
Локација : Градишка
Регистрован : 03.09.2009

1/4/2010, 16:40
Када сам слушао Тадићев говор јуче дошло ми је да повратим, ј***м ли му ја маму у пичку... ѕа шта се он извињава, за 3 500 мртвих Срба у околини сребренице, за Олују... гдје је он био док се рат водио. Сад нашао да прича о некој демократији и гнусном злочину...
Па требало је да се упадне на скупштину с бобама, ако ништа друго и да се спрјечи то... ово је најсрамнија одлука у нашој историји!

П.С. извињавам се за псовке, јаче је од мене...
навијачкаСвест!
Корисник
Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

1/4/2010, 19:25
менте као што сам ти реко колона није кренула од трга него од почетка кнез михаилове,али опет мало људи можда 50 њих,по кнезу смо делили књижице истина о сребреници,а могу рећи да сам побеснео кад сам видео да ликове од 18-19 година то уопште не занима
Servicium
Servicium
Одстрањен
Број порука : 245
Локација : Градишка
Регистрован : 03.09.2009

2/4/2010, 12:07
госн неутрални ::менте као што сам ти реко колона није кренула од трга него од почетка кнез михаилове,али опет мало људи можда 50 њих,по кнезу смо делили књижице истина о сребреници,а могу рећи да сам побеснео кад сам видео да ликове од 18-19 година то уопште не занима

За ово си у праву. Ја сам био у Бања Луци за протест против НАТО пакта недавно. Каквих сам се коментара наслушао од тих момака 19 - 20 год. као види ових јадника што су се окупили, исмијавање, итд... благо нама у шта се претварају ове неке наше генерације...
сицилија
сицилија
Корисник
Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009

2/4/2010, 13:31
Servicium ::
госн неутрални ::менте као што сам ти реко колона није кренула од трга него од почетка кнез михаилове,али опет мало људи можда 50 њих,по кнезу смо делили књижице истина о сребреници,а могу рећи да сам побеснео кад сам видео да ликове од 18-19 година то уопште не занима

За ово си у праву. Ја сам био у Бања Луци за протест против НАТО пакта недавно. Каквих сам се коментара наслушао од тих момака 19 - 20 год. као види ових јадника што су се окупили, исмијавање, итд... благо нама у шта се претварају ове неке наше генерације...
србима, поготову младима је у сваком сегменту испран мозак, што се најбоље може видети кретајући се у друштву, бити окружен разним пријатељима или познаницима. застане ми кнедла у грлу кад осетим којом брзином нестају неке старе и исправне вредности које су красиле наше претке. све је више површних људи који без размишљања прихватају некаква мишљења и манире које потурају разни шатро европејци, што од људи прави идиоте. некад је србина красило поштовање доказаних вредности, духовита мисао, праве моралне вредности... данас на сваком кораку можете приметити реакцију новијих генерација на нпр. културу турбо фолка и осталих лажних вредности... уместо да се настави и преузме оно што су наши преци изградили, многи преузимају неку западноевропску накардност и разне лажне вредности. тако да имамо ликове који мисле да су "ИН" ако се испред осталих бодеш у вену, ако узимаш ЛСД, печурке, ексере, вују, хаш и осталу прљавштину...ништа боље нису ни девојке..ИН си ако наравно имаш фејс, ако пишеш неким католичким писмом, ако цела улица зврји у твоју тангу, ако имаш силиконске сисе, "пушачка уста", и пирсинг на ђани... штавише, данас се истиче наклоност према свим тим стварима као нешто што човека чини урбаним и савременим..самим тим се ствара лажни прототип модерног и успешног човека, склоног коришћењу гудре, човека убеђеног да Бога нема, да је зајебанција једина сврха живота. просто речено недостојни смо својих предака... све оно што су они стварали, крварили за нашу будућност, ми то газимо са таквом генерацијом људи којима је једини циљ у животу да обезбеде још једну дозу, малим курвама које се јебу и пуше за квотер, а након тога се хвале на неком срањету пореклом са запада звано фејс. и све је то "кул", а нису свесни да би ти исти за коју годину доживели да пашу нечија муда за грам хероина и срозају се у највећу пичкетину која постоји... заборавља се да нашим прецима дугујемо слободу и живот! да ли им се одужујемо тако што тежимо искључиво личном богаћењу, самоугађању, и свему осталом што нам је прече од очувања националног, културног и верског идентитета српског народа?
навијачкаСвест!
Корисник
Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

2/4/2010, 13:59
већина њих ни не зна шта су све њихови преци учинили,да су они својом крвљу стварали велику Србију коју они данас уништавају,већина омладине мислим и да не зна ког датума је почео Први српски устанак,или јуначке битке српске војске у првом светском рату.Ово што је написао сицилија је погодило "право у месо" ,али не могуће је да ја са својих 16 година знам више и имам више националне свести од некога ко има 20-21 годину
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

21/1/2012, 22:18

Норвешки филм о дешавањима из Сребренице.
Sponsored content

Назад на врх