TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Будалаштине

+95
kamora
South Guard
Privilage
Калуђерица
Grobari Putinci
Мајор Милан Тепић
ПФК
цигла
Мантекиља
Реакција
tribina
syndesmos
Калдрма
Usijana Glava
Крагујевац
[R]!
HoOligAn
maiden
Лудзило
Ultra' Style
Ултрас КВ
Напред Партизан
Kajzer Soze
Србин
Србин+
KB_DS
сицилија
Хедониста
навијачкаСвест!
TB_BANDIT
KiLa
Arcaine
Casuals
BORCHA 5
Gambler
Triger
Инвалид
ГробарНС
Stracciatella
Београд
Interventna
FRRA KASAPI
Servicium
Otac
ЈованКК
Приједорчанин
akitbnovigrad
mrznja
Милош цзв
varvar
Blitzkrieg
Uzi
marko-dj
Darkooo
psyhomaster
Ђомла Београд
Плава крв
Alkohol bojs
cannabis
dinos
Old school
СИМО УЦФ
milenkopg
PFC4ever!
Паранормал
consigliere
ИГОР УЦФ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
20SSF06
Crazy
Xepoj
Lud rodjen!
fAnStE
НАВИЈАЧ
визант
LimunNS
Балканац
!НФК Ултрас!
pancevac88
boy
mareee PFC
_JuZnI_Fr0nT_1990
Правда За Уроша!
BR91
joher
Panaa
Косово је Србија
ПАОКАРА
Suki Grobar
кр1за
ФкБАЧКАпаланка
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Milos_011
ултра
CasualMente
99 posters
Go down
Мајор Милан Тепић
Мајор Милан Тепић
Корисник
Број порука : 19
Локација : Београд
Регистрован : 18.10.2012

Будалаштине - Page 22 Empty Re: Будалаштине

14/11/2012, 20:55
Када би свако одлучивао шта ће да плаћа у земљи, шта неће, и где ће његове паре да иду, каква би то земља била (иовако се распадамо).
Ти својим порезом плаћаш разна срања која никада не би плаћао, уосталом пола тог пореза се украде, проневери итд итд.
Звезда је државни клуб, државна имовина, тако да држава треба да се стара о њој, Звезду подржава половина становнштва ако не и више, тако да је интерес велики. Можда теби смета да део твог пореза иде за Звезду, али постоји велики број људи којма не смета, они исто плаћају порез као ти, и има их пуно. Такође ти који су покрали клуб треба да сносе последице, али мислим да од тога ништа бити неће, важно је зауставити даље поткрадање клубова у Србији, била то Звезда или Партизан итд итд

А и држава сигурно неће Звезди отплатити дугове, него ће довести спонзоре, гарантовати за клуб, за дугове, помоћи да се одбије камата, распоредити порез на рате итд, има пуно начина.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

14/11/2012, 22:14
Едит:
Нема потребе ишта да кажем ипак, Крагујевац је све рекао, нисам видео пост.
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи
Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009

14/11/2012, 22:29
Наравно да не треба свако да одлучује где ће ићи новац од пореза, зато је то прописано законом, а ја веома добро знам да законом није прописано финансирање Црвене Звезде. Школство, здравство, правосуђе, полиција, царина, државна управа итд итд се финансирају из буџета који се пуни једним делом од пореза. Ни то што је Звезда државни клуб није никакво оправдање, колико је државних предузећа отишло у курац па држава није реаговала. Него лепо, реорганизација, лопови иза браве, одузимање имовине, намирење поверилаца и смањење дугова, а клуб доле, лига испод. Не желим катанац, нисам злурад, не бих волео то ни мом клубу да се деси, али знам да мој клуб има 0,5% дуговања колико има Звезда ( ако је тачан овај број од 60 и кусур милиона којим се барата ) онда знам шта би било са њим.

едит : http://www.njuz.net/vojska-planira-da-se-zaduzi-60-miliona-evra-da-bi-joj-vucic-posvetio-paznju/

Хедониста
Хедониста
Корисник
Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009

14/11/2012, 22:56
Ало Крагујевац рођаче дођи себи...Вања звао млађу да оснују клуб и овај дође пуцне прстима и ето клуба,па да ли то има негде у свету?Клуб који је основан пре неколико месеци да постане велесила у ватерполу...Туга јебена.Мени је увек драго да један други град у Србији постане центар нечега,и треба Крагујевац да гура напред у спорту,али брате зар на овај начин?Па ниси ваљда глуп да верујеш једном Динкићу да је за тај пројекат заслушан Вања како је речено?Са чијим новцима Динкић ствара нову престоницу српског ватерпола?Ако је то новац који је наследио од маме и тате онда ОК.Овакви мутант пројекти углавном служе да се мало оперу паре...Зато сам поносан на ВК Партизан јер је то фабрика ватерполиста,и покењам ти се на ове вештачке творевине почев од КК Диве (ФМП),Звезда ВЕТ у ватерполу и овог ВК Млађица.Ово са Звездом и пичкоустим немам бре коментар...Реоснујте и ФК јебеш дугове.
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

14/11/2012, 23:00
Ма ја сам ову земљу болан изгубио, је л' имаш ти неку пичку да ми измери овај доњи притисак? Razz
Мајор Милан Тепић
Мајор Милан Тепић
Корисник

14/11/2012, 23:07
Као што рекох држава сигурно неће Звезди дати 60 милиона, већ кроз гаранције, спонзоре и сличне ствари помоћи отплати дуга.
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

14/11/2012, 23:29
Мајор Милан Тепић ::Као што рекох држава сигурно неће Звезди дати 60 милиона, већ кроз гаранције, спонзоре и сличне ствари помоћи отплати дуга.

И ти заиста мислиш најпре да тај дуг постоји у толикој мери (држави), и да ће стварно да неко некоме кроз гаранције, спонзоре и сличне ствари да помогне да се отплати дуг (држави)? Људи, сада па надаље ће бити ко се боље ушеми са неким-он ће и да јебе. Ко чека сунце да сине па да плод роди-оста празних шака.
Мајор Милан Тепић
Мајор Милан Тепић
Корисник

14/11/2012, 23:37
Не дугује се држави самo, банкама, играчима ...
Реакција
Реакција
Корисник
Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012

15/11/2012, 00:29
Па наравно да ће се држава помоћи клубу, свидело се то вама или не
Звезда је увек била и биће бренд број 1. у Србији. Помогло би се сигурно тако и
Партизану,Радничком итд.

Хедониста- О чему ти причаш какве црне вештачке творевине?
Па колико је КК и ВК Звезда произвела великих играча у својој историји,и сад дође неки
Звездаш погура клуб,стави га на ноге, то је теби вештачка творевина!? Боже сачувај.
Grobari Putinci
Grobari Putinci
Одстрањен
Број порука : 7
Локација : Putinci
Регистрован : 14.11.2012
https://www.facebook.com/gputinci?ref=ts&fref=ts

15/11/2012, 00:34
Реакција :: Па колико је КК и ВК Звезда произвела великих играча у својој историји,и сад дође неки
Звездаш погура клуб,стави га на ноге, то је теби вештачка творевина!? Боже сачувај.
U praistoriji mozda.VK Partizan gradi svoju ekipu 10 godina za to vreme koliko je puta bio evropski prvak? I opet je jedva sastavljao kraj sa krajem.A zvezda dovede igrace za 2 meseca i pobedi ekipu koja se stvarala 10 godina.To ti samo govori da su pare sve a trud nista.
навијачкаСвест!
Корисник
Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

15/11/2012, 00:36
Grobari Putinci ::
Реакција :: Па колико је КК и ВК Звезда произвела великих играча у својој историји,и сад дође неки
U praistoriji mozda.VK Partizan gradi svoju ekipu 10 godina za to vreme koliko je puta bio evropski prvak? I opet je jedva sastavljao kraj sa krajem.A zvezda dovede igrace za 2 meseca i pobedi ekipu koja se stvarala 10 godina.To ti samo govori da su pare sve a trud nista.
6 играца цео тим Будалаштине - Page 22 851263 али кад кажете кк дива Будалаштине - Page 22 61861
Grobari Putinci
Grobari Putinci
Одстрањен

15/11/2012, 00:46
навијачкаСвест! ::
6 играца цео тим Будалаштине - Page 22 851263 али кад кажете кк дива Будалаштине - Page 22 61861
KK Crvena Zvezda Beograd diva. Gde ces vise
Реакција
Реакција
Корисник

15/11/2012, 00:47
:omg
Grobari Putinci
Grobari Putinci
Одстрањен

15/11/2012, 00:52
Nemoj se tuci po glavi bolece.
навијачкаСвест!
Корисник
Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

15/11/2012, 00:56
то дива је као ваше игоке,мтс и слично
Реакција
Реакција
Корисник

15/11/2012, 01:02
не капирају они то, јбг
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи

15/11/2012, 01:44
Хедониста, нисам ја против финансијске подршке клубовима, али сам против тога да ја дајем паре за твој клуб, али ти за мој не. Разлика између клубова које си навео јесте што се ВК финансира из ГРАДСКОГ буџета и спонзорстава, а ови хоће да се финансирају из ДРЖАВНОГ буџета и спонзорстава. Ако неко хоће да даје своје паре путем спонзорстава па макар био он из Крагујевца, нека даје, његов избор, али паре гладног народа се не троше на ваше манекене. Зашто се вишеструки првак Европе ВК Бечеј није спасио? А зна се да је 70% тадашње репрезентације потекло из тог клуба. Прошло је време хлеба и игара, дај народу сад хлеб и они су задовољни. Само то овај мамлаз не може да схвати. Гледао сам ја 5 година Раднички у сељачкој лиги баш због немања пара, шта би фалило и њима, могли су и већи клубови од те Звезде. Продају се пива са грбовима, мобилни телефони, картице, шта више треба да се закрпи та рупа која гута? И да се дају те паре, опет ће нови да дођу и покраду, а ми опет да дајемо, у ФК Црвену Звезду и ФК Партизан. Нек' зајебе он мало...
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Регистрован : 29.07.2008

15/11/2012, 09:45

Партизан екипу не ствара, ова екипа је састављена од играча од којих је само један прошао Партизанову школу. Велики асови су отишли због непрофесионалног рада, свађе Милановића и Удовичића око гурања својих играча и томе слично. А што се тиче млађих категорија, Партизан је увек био доминантан, али НИКАДА не толико, да се селектирање за репрезентацију своди само на њих. Ни сам не знаш колико је ватерполиста из Новог Сада, Ниша, Звезде, Београда нестало због нечијег тате који гура паре у свог малог.

Ватерполо Клуб Црвена Звезда је угашен пре 4 или 5 година, што је довело до продања генерација 90,91,92,93 које би данас чиниле окосницу. А те све генерације су увек биле у самом врху.
Мајор Милан Тепић
Мајор Милан Тепић
Корисник

15/11/2012, 12:04
Можда је најбоље да да ураде као са свим фирмама у нашој земљи, имаш дуговање, затвориш фирму, отвориш нову, ником ништа, тераш даље опет направиш велико дуговање и тако у круг.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

15/11/2012, 14:36
Сви се сећате да је Земун играо финале Лав купа против Партизана (ваљда сте толико дуго у причи...), сви знате да је добио право да игра у квалификацијама за УЕФА куп...
И сви знате да није играо. А зашто? Због дуга! Дуга који је био далеко далеко мањи него Звездин рецимо. Зашто се тада није помогло Земуну рецимо?
Сви причате како су нам на власти лопови, како нам је држава курац. И онда вам је оваква ствар нормална, то се зове лицемерство. Људи немају шта да једу, а они крпе рупе Звезде које су покрали којекакви дегенерици. Одувек сте били државни пројекат, тако ће и остати заувек, хтели ви то или не.
Мантекиља
Мантекиља
Корисник
Број порука : 112
Локација : Myrtle Beach, SC
Регистрован : 21.10.2011

15/11/2012, 17:36
Хахах е ви као да сте пали са крушке мајке ми,нон стоп вртите једну те исту причу по шаблону као неке покварене плоче. Још само реците титови близанци као шлаг на торту па да се изврнем са столице. Будалаштине - Page 22 157734 Сви сте ми ви морални чистунци када се прича о вечитима,а УРС-овци вам вршљају и перу лову по клубовима (КГ). Прво очисти своје двориште пре него што кренеш да дајеш лекције другима.
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи

16/11/2012, 18:11
Што се тиче тог чишћења дворишта, прво се чисти одозго, одакле највише смрди, па на доле. Само што је ово Србија, па ''мали'' најебу увек на уштрб ''великих''. Ето, и Џаја вам ослобођен, мало ли је...
Мантекиља
Мантекиља
Корисник
Број порука : 112
Локација : Myrtle Beach, SC
Регистрован : 21.10.2011

16/11/2012, 19:55
Крива је ДБ, УДБА, ОЗНА, Крцун јебига сад вам је и Џаја крив... Човек кога јебу годинама без правог доказа и приводе пред камерама као најгорег хохштаплера.Имате невероватну потребу да нађете црну страну сваке приче, а Верко и Лажов су вам добри јебига.

Мајор Милан Тепић
Мајор Милан Тепић
Корисник

16/11/2012, 20:18

АХАХАХАХАХАХАХААААААААА ПРАВА ПРИЧА!
CasualMente
CasualMente
Корисник