Друга лига - МАРТ
+13
Лудзило
KB_DS
Београд
KiLa
Хедониста
CasualMente
Casual-018
Gambler
Playground
Паранормал
mrznja
urosh
consigliere
17 posters
Страна 1 of 2 • 1, 2
- uroshКорисник
- Број порука : 92
Локација : Приједор
Регистрован : 26.04.2009
Re: Друга лига - МАРТ
7/3/2010, 14:58
zemunci dajte izvestaj sa tekme sa novim pazarom!!!
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
7/3/2010, 16:09
зар није отказано цело коло?!
- uroshКорисник
- Број порука : 92
Локација : Приједор
Регистрован : 26.04.2009
7/3/2010, 16:33
e to neznam, ali ja koliko ja znam trebalo se igrati juce( bar je tako bilo u blicu )...moguce je da je otkazano....
7/3/2010, 17:28
Померено је коло за следећу недељу.Чисто сумљам да ће било ком човеку бити дозвољен улаз у НП,а да у личној карти има Земун,Београд,итд.
- PlaygroundКорисник
- Број порука : 68
Локација : Беочин
Регистрован : 22.04.2009
7/3/2010, 19:52
Сумњам се каже
7/3/2010, 20:03
Извини Вуче Караџићу,нисам те препознао.Playground ::Сумњам се каже
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
13/3/2010, 21:27
Паранормал ::Извини Вуче Караџићу,нисам те препознао.Playground ::Сумњам се каже
Da, izvolite ?
14/3/2010, 15:28
Ovo je vec druga nedelja kako se zbog losih vremenskih uslova otkazuje pocetak prolecnog dela,
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
21/3/2010, 12:01
ТАУРУНУМ ::Од обичне утакмице држава прави толику фарсу бојећи се скандала на верској и расној основи прикривајући стање у Пазару од народа тако да би се цела та жалосна прича могла назвати немоћ државе!!!
Цела прича започета је још прошле године када су нас жандари осујетили и у току ноћи открили положај!Навијачи Вождовца Инвалиди су тада мало пре нас успели да уђу на стадион један по један неопажено па су Новопазарски жандари намазани претходним покушајима предузели све да би нас опет спречили да уопште и крочимо у град а камоли стадион!!!
Пошто се ово прво коло друге лиге одлаже већ два пута због временских неприлика земунски суп ,Новопазарски суп, двадесет девети новембар тј бригада учестало врше притисак током две недеље на навијаче земуна да уопште непокушавају да крену јер им неће бити омогућено присуство утакмици!Фудбалски клуб Н.Пазар такође одбија да обезбеди улазнице и простор за гостујуће навијаче!Један од изговора су ти да зовемо фудбалски савез да се жалимо њима па ако они пошаљу довољан број жандармерије итд можда би нам омогућили присуство!Све такве сличне опције отпадају јер ми као група немамо никакву сарадњу нити утицај на фудбалски савез и преостаје нам једино класичан диверзантски упад нешто слично као прошле године!
Једно је сигурно тешко да ће иједна група успети да уђе на стадион а да иза ње нестане држава,град,политичари или клуб да се баш потруди!!!Пошто смо ми препуштени сами себи немамо помоћ ни од једне наведене структуре нас 22 најупорнијих у петак смо кренули пут Пазара!Не би писао детаље али успели смо да избегнемо полицијске пунктове и до 21Ч отприлике сви смо већ одсели у пазару!!!Поучени искуством од прошлог пута неопажено смо изблејали целу ноћ и око 7 ујутру смо у неколико тура дошли до центра Новог пазара!Неколико препрека смо успешно превазишли што значи ушли смо дан раније у град издржали неопажено целу ноћ и стигли ујутру до центра што је био приоритет!!!
Пошто је било много рано потражили смо најпознатију српску кафану у Пазару Стари Рас код аутобуске станице и ту смо одсели!То је удаљено од прилике 300 метара од центра.
Имали смо неколико солуција да идемо по граду где би нас вероватно жандари одма уочили или да седнемо негде и чекамо да се отворе капије и кренемо ка стадиону како смо и планирали!У тој кафани смо блејали до 11 сати доста смо далеко и издржали да нас нико није пријавио како су нас сумњичаво гледали тада се на вратима појављују неколико жандара а одма затим и још цео контигент као по већ устаљеном рецепту опкољују кафану и стављају нам јасно до знања да од утакмице нема ништа !Разлози су толико смешни да је глупо и да пишем али ето неког реалног нашег закључка врх државе им је наредио да ниједан гостујући навијач несме ући јер је то специфична средина(жандарске речи)да недође до нереда испада на верској и расној основи лично је командир пазара рекао клуб пазар нема вољу ни услове да вас прими,а ми немамо људство требали сте да се најавите (прича за малу децу)онда би ми звали појачање са стране жандармерију итд ...пре само два дана Председник државе је рекао да су навијачи и шиптарски терористи у истом кошу и проблем број 1 у држави,а шта нас 20 камиказа још треба поред овога да урадимо пало нам је на памет у седам ујутру да прескочимо зид и уђемо на стадион пазара али по овим новим њиховим правилима не би ме чудило да нас похапсе и оптуже за провалу и неовлашћен упад и слична срања...све што смо могли ми смо урадили и овога пута!После кратких преговора који су били све осим преговора потрпали су нас у аутобус и пребацили у Рашку где су нас на железничкој станици држали окружене до 17Ч ускратили су нам слободу кретања јер кажу ми смо навијачи...цела ова гимнастика много нас је коштала последње паре оставили смо у старом расу и нисмо имали за повратак кући тако да смо чекали аутобус са нашим играчима!Управо због свих ових написаних срања нас је и кренуло тако мало јер већа група тек не би имала шансе да буде неопажена од стране полиције,није могао свако себи ни да приушти превоз,ноћење храну,карту да издвоји читава два дана итд ...Биће победа навијачког покрета ако било која група успе да уђе на стадион да знају групе које тек треба тамо да гостују шта их чека! Још да додам да смо солуцију да се шуњамо један по један до стадиона одма избацили из приче јер нисмо хтели нити једног свог човека да излажемо било каквој непријатности дошли смо заједно као група били у граду и планирали смо у време када се отворе капије на стадиону да кренемо ка истом!Ево једно занимљиво поређење замислите да 20 рецимо Мераклија дође у центар Земуна ујутру у 7 буде у кафани до 11 сати мурија их сконта опколи и депортује назад...НЕЗАМИСЛИВО!!!
- CasualMenteКорисник
21/3/2010, 12:08
Мераклије на Телеоптику
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
21/3/2010, 17:03
А зашто муслије нису биле на текми?
21/3/2010, 18:29
Мора да бојкотују,они су сваки час у неком штрајку,обустави или шта већ.Мора да им Усим не даје довољно.Хедониста ::А зашто муслије нису биле на текми?
- CasualMenteКорисник
24/3/2010, 10:36
Паранормал ::Шта је са коридом,имали слика од овог кола?
Одлична Корида!
- CasualMenteКорисник
27/3/2010, 19:31
Шта фали Чаиру... Није био пун задњих 10 година, а ултраси и породице играча су једини који га посећују...
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
27/3/2010, 19:40
Раднички Сомбор - Земун
Земунци разочарали.. Сликано са мобилним, па је лошији квалитет..
Земунци разочарали.. Сликано са мобилним, па је лошији квалитет..
27/3/2010, 19:53
Стадион им је у очајном стању,на северу немају ни ограду.CasualMente ::Шта фали Чаиру... Није био пун задњих 10 година, а ултраси и породице играча су једини који га посећују...
27/3/2010, 19:57
Мислим да парола више алудира на то у каквом је стању стадион.CasualMente ::Шта фали Чаиру... Није био пун задњих 10 година, а ултраси и породице играча су једини који га посећују...
- CasualMenteКорисник
27/3/2010, 20:16
ultra delirium ::Мислим да парола више алудира на то у каквом је стању стадион.CasualMente ::Шта фали Чаиру... Није био пун задњих 10 година, а ултраси и породице играча су једини који га посећују...
Па капирам да имају један од бољих стадиона у другој лиги... Јебеш улагања у столице и ограде, када Раднички једва скупљају паре за аутобус, и бори за опстанак...
Моје мишљење, био сам на Чаиру пре 2 године, једино ако се нешто није променило значајније...
27/3/2010, 20:25
Било је на тву скоро прича о томе да је чаир у очајном стању. Требао би град да улаже у стадион, кад већ неће у клуб.CasualMente ::ultra delirium ::Мислим да парола више алудира на то у каквом је стању стадион.CasualMente ::Шта фали Чаиру... Није био пун задњих 10 година, а ултраси и породице играча су једини који га посећују...
Па капирам да имају један од бољих стадиона у другој лиги... Јебеш улагања у столице и ограде, када Раднички једва скупљају паре за аутобус, и бори за опстанак...
Моје мишљење, био сам на Чаиру пре 2 године, једино ако се нешто није променило значајније...
27/3/2010, 21:30
Evo da vam razbijem iluzije,stadion je u katastrofalnom stanju,jedino funkcionise zapad, sever i istok su totalno van upotebe, jug je u funkciji do pola(deo gde smo mi radi, i to ne sa 100% osiguranjem) inace to da li Cair nema publiku je delimicno tacno cim je klubu pocelo bolje zapad je bio skoro pun a evo ti i slika sa dansnje utakmice
.
A gradski stadion u Nisu je pored Marakane i Jna jedini stadion koji ima reflektore(kolko znma NoviSad je ima pa sad nema ili tako nesto nebitno skroz)
A od renoviranja nema nista, jer nemoze da se renovira, mora da se srusi pa da se izgradi novi a za to nema para u gradu.
.
A gradski stadion u Nisu je pored Marakane i Jna jedini stadion koji ima reflektore(kolko znma NoviSad je ima pa sad nema ili tako nesto nebitno skroz)
A od renoviranja nema nista, jer nemoze da se renovira, mora da se srusi pa da se izgradi novi a za to nema para u gradu.
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
27/3/2010, 23:58
https://2img.net/r/ihimizer/img440/9720/sombor5.jpg
evo slika zemunaca!!!
valjda nisam nesto zajebo
p.s. sto su razocarali???
evo slika zemunaca!!!
valjda nisam nesto zajebo