Ниже лиге - МАЈ
+28
Grobar Junior
ГробариНовиСад
DJAVO_KG
ultra munze
milenkopg
Бели ЦђКГ
Крагујевац
Gambler
ПацијентиВФК
Lud rodjen!
ПАОКАРА
NOMADI KUMODRAZ
Вале БЕКРИЈА
Ultra' Style
Kanabis
BORCHA 5
LAVOT
KB_DS
Playground
Инвалид
Kajzer Soze
Паранормал
HoOligAn
Riders
CasualMente
МимеНФК
Ултрас КВ
adolescent34
32 posters
Страна 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ниже лиге - МАЈ
17/5/2010, 15:46
Колико сам чуо ђаволи су се повукли када су им се бакље угасиле,док су момци са друге стране имали понеко ''оруђе'',типа штангле,итд.
Колико је вас било када је потребно нагласити да је ђавола било више?
Колико је вас било када је потребно нагласити да је ђавола било више?
- ИнвалидКорисник
- Број порука : 164
Регистрован : 25.01.2009
17/5/2010, 16:27
Каква је то моја фатална грешка, да би ми говорио да не лупам? 99% сам сигуран да нису били само Номади! Проблеме ћемо решити на улици...
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
17/5/2010, 17:06
Koliko je meni ortak djavo rekao oko 30 nomada sumara i lionaca je bilo naoruzano sa svim i svacim dok je njih bilo 18!I Posle malo sibanja su uhvatili straftu jel su ovi bili dobro naoruzani!.Jbg 3 grupe se ujedinile protiv djavola njima svaka cast sto jos postoje
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
17/5/2010, 22:29
djavola je bilo brojcano vise...i daj oladite vise sa time jos samo fale imena.zar ne mislite da olaksavate posao "onima".
17/5/2010, 23:24
Па нека каже онда неко колико је било момака који су нападали,шта је овде олакшано онима,шта си се ти нашао сада погођен не капирам.KB_DS ::djavola je bilo brojcano vise...i daj oladite vise sa time jos samo fale imena.zar ne mislite da olaksavate posao "onima".
- KB_DSКорисник
17/5/2010, 23:35
Паранормал ::Па нека каже онда неко колико је било момака који су нападали,шта је овде олакшано онима,шта си се ти нашао сада погођен не капирам.KB_DS ::djavola je bilo brojcano vise...i daj oladite vise sa time jos samo fale imena.zar ne mislite da olaksavate posao "onima".
nisam se nasao uvredjenim nego ispisali ste 15 postova o istom dogadjaju a jedan sa drugim veze nemaju.
odgovorio vam je lik sa nikom nomadi kumodraz.nomadi su ih napali,ovi se povukli iako su bili mnogobrojniji i to je to.e sad tacno u cifru da ti kazem ne znam.
18/5/2010, 00:51
Пази овако,ово је форум где се води навијачка прича,то би значило да се прича о баш оваквим догађајима и расправља у одређеној граници.Када постоје 2 стране које имају другачије виђење догађаја онда настаје полемика на ту тему,што се управо догодило,није све речено,па шта ако је Номади Кумодраж рекао да их је било мање,ја питам 3 пута једно исто сви се праве паметни ћуте.У данашње време мораш из 26 извора да провераваш сваку информацију!KB_DS ::Паранормал ::Па нека каже онда неко колико је било момака који су нападали,шта је овде олакшано онима,шта си се ти нашао сада погођен не капирам.KB_DS ::djavola je bilo brojcano vise...i daj oladite vise sa time jos samo fale imena.zar ne mislite da olaksavate posao "onima".
nisam se nasao uvredjenim nego ispisali ste 15 postova o istom dogadjaju a jedan sa drugim veze nemaju.
odgovorio vam je lik sa nikom nomadi kumodraz.nomadi su ih napali,ovi se povukli iako su bili mnogobrojniji i to je to.e sad tacno u cifru da ti kazem ne znam.
Видим да ни ти немаш појма шта се тачно догодило,с тога те молим да се не мешаш осим ако немаш неко паметно питање или информацију из прве руке.
- KB_DSКорисник
18/5/2010, 01:03
ok vodi tu raspravu koja ne vodi nikuda boli me k***c.u pravu si nisam ni trebao da se mesam.
- Kajzer SozeКорисник
- Број порука : 41
Регистрован : 07.05.2010
18/5/2010, 01:22
Видим да ни ти немаш појма шта се тачно догодило,с тога те молим да се не мешаш осим ако немаш неко паметно питање или информацију из прве руке.
Retko pametan decko ^^^^^^
18/5/2010, 01:36
Брате јел стално мораш да ме (нас) дркаш,како те не смори?Kajzer Soze ::Видим да ни ти немаш појма шта се тачно догодило,с тога те молим да се не мешаш осим ако немаш неко паметно питање или информацију из прве руке.
- Kajzer SozeКорисник
18/5/2010, 01:48
Паранормал ::Брате јел стално мораш да ме (нас) дркаш,како те не смори?Kajzer Soze ::Видим да ни ти немаш појма шта се тачно догодило,с тога те молим да се не мешаш осим ако немаш неко паметно питање или информацију из прве руке.
Администрација: Без вређања, опомена пред бан!
- NOMADI KUMODRAZОдстрањен
- Број порука : 47
Регистрован : 31.03.2009
18/5/2010, 04:32
BORCHA 5 ::Koliko je meni ortak djavo rekao oko 30 nomada sumara i lionaca je bilo naoruzano sa svim i svacim dok je njih bilo 18!I Posle malo sibanja su uhvatili straftu jel su ovi bili dobro naoruzani!.Jbg 3 grupe se ujedinile protiv djavola njima svaka cast sto jos postoje
Daj vise ne lupajate . Lepo sam vam rekao da su bili samo Nomadi ima snimak pa se lepo vidi kako ovi beze koliko ih je i koliko nas snimak je od pola pa se nevidi kad su djavoli pruzali otpor sto svakako jesu nismo u fazonu da lazemo . Oni su sami rekli da ih je napalo oko 15 ljudi sto je i tacno a njih je bilo 20-tak .
I nije mi vise jasno zasto stalno pominjete Brigantse i Sumare pa ne idemo mi na svaku tekmu zajedno to sto smo u prijatljeskim odnosima ne znaci da smo svuda zajedno sa njima samo smo ove sezone bili na 3 tekme sa Lioncima a sa Sumarima na 2 i to prosle polu sezone . Uglavno radimo sami ali kada je nesto ozbiljnije dodju i braca kao i mi kod njih .
Ps: A ti Invalid sa tvojim tacnim iformacijama 99% mozes prodjes na FB-u jer ti je i tamo mesto a savako ne na ulici tamo ste se pokazali u Zelezniku ovi vasi su bar stali dok su mogli a vi paljba cim ste nas videli tako da
Snimak ce biti postavljen uskoro .
- PlaygroundКорисник
- Број порука : 68
Локација : Беочин
Регистрован : 22.04.2009
18/5/2010, 23:53
Данас у Беочину куп против Радничког из Шида, њихова екипа-не-идемо-на-гостовања, се није појавила, нас мало, само млађи, играло се на помоћном, бар смо попунили трибину
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
20/5/2010, 12:51
А колико још оваквих трибина има помоћни терен?Playground ::бар смо попунили трибину
- PlaygroundКорисник
- Број порука : 68
Локација : Беочин
Регистрован : 22.04.2009
20/5/2010, 16:26
Још две... Ломе... У буквалном смислу... Пар нас је отишло кући са повредама проузрокованим квалитетом дрвета...
- ИнвалидКорисник
22/5/2010, 16:02
Инвалиди са лева...
- Kajzer SozeКорисник
22/5/2010, 16:34
Паранормал ::Од када је овај снимак?Инвалид ::Инвалиди са лева...
Pre par godina, nije previse davno, ali posle ovoga su Lionci morali da se ugase...
Klasicna bruka i sramota... Steta pa je los snimak, ali oni koji su bili znaju kako se i sta desilo...
22/5/2010, 17:24
Pa sto vas sad nema e pun mi je k***c vise ovog invalida dodji na tekmu pa onda pisi i pametuj koliko hoces a ne samo kuckas i jos lupas pritom. Pa sta se vidi na ovom snimku nista a ti kao bruka i sramota pa da mi postavimo snimak onoga vaseg u zelezniku pa da tek onda ljudi vide sta je bruka i sramota bolje bi ti bilo da se ne javljas ako nemas sta pametno da kazes u sta sumnjam .
- Kajzer SozeКорисник
22/5/2010, 17:51
NOMADI KUMODRAZ ::Pa sto vas sad nema e pun mi je k***c vise ovog invalida dodji na tekmu pa onda pisi i pametuj koliko hoces a ne samo kuckas i jos lupas pritom. Pa sta se vidi na ovom snimku nista a ti kao bruka i sramota pa da mi postavimo snimak onoga vaseg u zelezniku pa da tek onda ljudi vide sta je bruka i sramota bolje bi ti bilo da se ne javljas ako nemas sta pametno da kazes u sta sumnjam .
e moj ti!
Vi ste na Zelezniku najurli mladje to i sam znas, ovi malo stariji su sedeli gore i oni su se posrali ali sa njima niste imalu susret niti kontakt.
A ovo je prava ona klasicna do jaja tuca, pa rekao sam da je los snimak, ovo su invalidi slucajno ali slucajno naleteli u stek ovima, i ovi popalili sve sto su imali, i onda.......... ONDA JE BILO STANITE DA PRICAMO! Pitaj drugare
- ИнвалидКорисник
22/5/2010, 17:52
NOMADI KUMODRAZ ::Pa sto vas sad nema e pun mi je k***c vise ovog invalida dodji na tekmu pa onda pisi i pametuj koliko hoces a ne samo kuckas i jos lupas pritom. Pa sta se vidi na ovom snimku nista a ti kao bruka i sramota pa da mi postavimo snimak onoga vaseg u zelezniku pa da tek onda ljudi vide sta je bruka i sramota bolje bi ti bilo da se ne javljas ako nemas sta pametno da kazes u sta sumnjam .
У чему је твој проблем?
22/5/2010, 18:12
Kajzer Soze ::NOMADI KUMODRAZ ::Pa sto vas sad nema e pun mi je k***c vise ovog invalida dodji na tekmu pa onda pisi i pametuj koliko hoces a ne samo kuckas i jos lupas pritom. Pa sta se vidi na ovom snimku nista a ti kao bruka i sramota pa da mi postavimo snimak onoga vaseg u zelezniku pa da tek onda ljudi vide sta je bruka i sramota bolje bi ti bilo da se ne javljas ako nemas sta pametno da kazes u sta sumnjam .
e moj ti!
Vi ste na Zelezniku najurli mladje to i sam znas, ovi malo stariji su sedeli gore i oni su se posrali ali sa njima niste imalu susret niti kontakt.
A ovo je prava ona klasicna do jaja tuca, pa rekao sam da je los snimak, ovo su invalidi slucajno ali slucajno naleteli u stek ovima, i ovi popalili sve sto su imali, i onda.......... ONDA JE BILO STANITE DA PRICAMO! Pitaj drugare
Svi do jednog su pobegli nisu ni pokusali da pruze otpor . A sa tim starijim kako kaes imali smo kontakt kada su nas napali u Velikom mokrom lugu i provo su se tukli pa kad je postalo gusto bilo je paljba . U vase price ne verujem nista jer sam bio u vese incidenata sa IV i uvek su posle pricali drugacije za mene najljigavija grupa koja je ikad postojala ali mi je krivo sto vise neidu da se opet malo druzimo .
- Kajzer SozeКорисник
22/5/2010, 18:17
NOMADI KUMODRAZ ::Kajzer Soze ::NOMADI KUMODRAZ ::Pa sto vas sad nema e pun mi je k***c vise ovog invalida dodji na tekmu pa onda pisi i pametuj koliko hoces a ne samo kuckas i jos lupas pritom. Pa sta se vidi na ovom snimku nista a ti kao bruka i sramota pa da mi postavimo snimak onoga vaseg u zelezniku pa da tek onda ljudi vide sta je bruka i sramota bolje bi ti bilo da se ne javljas ako nemas sta pametno da kazes u sta sumnjam .
e moj ti!
Svi do jednog su pobegli nisu ni pokusali da pruze otpor . A sa tim starijim kako kaes imali smo kontakt kada su nas napali u Velikom mokrom lugu i provo su se tukli pa kad je postalo gusto bilo je paljba . U vase price ne verujem nista jer sam bio u vese incidenata sa IV i uvek su posle pricali drugacije za mene najljigavija grupa koja je ikad postojala ali mi je krivo sto vise neidu da se opet malo druzimo .
super sto imas bilo kakav argument za lionce, mislim bas super
Realno, moljenje za milost u svom kraju je jak razlog za rasformiranje, pa Fossa ne ide vise na tekme zbog samo JEDNE zastave koja im je pala... a ovo je stvarno sranje kad ti manje likova upadne u tvoj kraj, i ti ih gadjas i onda molis da pricate
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
22/5/2010, 19:23
Ajde necu da ulazim u ovaj deo foruma i mislim da ima neka novost,a vi se opet raspravljate...Imate PP i ulicu pa tamo resavajte probleme.
- Kajzer SozeКорисник
22/5/2010, 19:37
Lud rodjen! ::Ajde necu da ulazim u ovaj deo foruma i mislim da ima neka novost,a vi se opet raspravljate...Imate PP i ulicu pa tamo resavajte probleme.
Tvoja grupa kolki se znam zove Horde
a nick ti je lud rodjen
sve ti je jasno
Страна 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5