Ниже лиге - СЕМПТЕМБАР
+14
NOMADI KUMODRAZ
ПацијентиВФК
NIS.pre.svega
BORCHA 5
adolescent34
ПАОКАРА
Benko222
Паранормал
M89J
Крагујевац
Инвалид
Барјактар_БЛ
Gambler
CasualMente
18 posters
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
Re: Ниже лиге - СЕМПТЕМБАР
21/9/2010, 13:29
Да ли зна неко да ли је ове недеље дербби српске лиге група Београд између Вождовца и Балкана.
- ИнвалидКорисник
- Број порука : 164
Регистрован : 25.01.2009
21/9/2010, 16:18
BORCHA 5 ::Да ли зна неко да ли је ове недеље дербби српске лиге група Београд између Вождовца и Балкана.
Да, у суботу у 10х. На Вождовцу
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
24/9/2010, 15:28
Шанери у Љубићу, утакмица се играла од 10х
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
24/9/2010, 20:53
Aј пребаците слике са утакмице Раднички - Синђелић у тему друга лига, колега Адолесцент се мало за'ебао. Шта ћете, навика
- NIS.pre.svegaКорисник
- Број порука : 1
Регистрован : 18.09.2010
25/9/2010, 12:58
- ПацијентиВФККорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 11.03.2009
25/9/2010, 18:14
NJIHOVA STRANA PRICE-
120 ljudi tri grupe,ustvari jedna grupa pod tri imena...
Snimak koji je njihov pokazuje da tu nema vise od 100 ljudi,
a kao najvaznije i poslednje IV nisu bili zvanicno nisu aktivni.
Znaci ovo je sve individualno pojavljivanje odredjenih ljudi koji su imali potrebu...
Bice te obavesteni ako se ikad krene na utakmice! ANTI-RAD,ANTI-BALKAN!
Invalidi bojkotuju Srpsku Tribinu samo ovde pisemo!
- CasualMenteКорисник
25/9/2010, 19:14
Ни једна иоле оригналнија мелодија... скроз бедно.
Бројка добра, с'обзиром да се играло у 10 ујутру.
"једна група, под три имена" - лепо речено
Бројка добра, с'обзиром да се играло у 10 ујутру.
"једна група, под три имена" - лепо речено
25/9/2010, 20:39
Прва песма...
То се могло очекивати од Семпре Скомодија,а не од вас,''озбиљне'' групе.
То се могло очекивати од Семпре Скомодија,а не од вас,''озбиљне'' групе.
- ПацијентиВФККорисник
25/9/2010, 21:14
Iskreno likovi imaju teske komplekse od nas dok smo bili aktivni zato su se ujedinili,a skontali su da imaju nesto zajednicko istu tribinu
*Sumarima smo vise puta objasnili u vise navrata kad smo bili kod njih nek pitaju starije sta je bilo (Mar..) 95/96,(v..zlo) 99/00, i opet nek pitaju (v.z.)03/04, nema sta pricati tolko o njima i davati paznje...
*Lionci su se pojavili na Vozdu cini mi se 93/94 ili 94/95 sa zastavama Zulu(ciganska) i Sumarska njih je bilo 15 nas je bilo 50ak.Tad su postojali kodeksi da se ne napadaju jer broj nije ujednacen,pevalo se jebacemo jebati Hajduk sa Liona, na fazon par metara od njih oni su cutali bukvalno sagnute glave dok smo prolazili isli ka svojoj tribini.Poslednje je bilo seznoa 07/08 kad smo ih najurili pred tekmu kod njih u steku!
*Nomadi(UF sekcija Kumodraz) sukob sa njima samo iz tog razloga nista drugo..sezona 08/09 pada njihova zastava,celu seoznu pokusavaju da nas sacekaju ali nije im uspelo ni uz pomoc vidjenijih ljudi na radovoj tiribini...iskoristili su trenutak nase slabosti sledece sezone 09/10 to je bilo 1kolo. vidi se da su ljudi radili i cekali taj momenat,a to je bio Zeleznik..posle toga (IV) grupa nije aktivna ali nije ni ugasena!!!
*Sumarima smo vise puta objasnili u vise navrata kad smo bili kod njih nek pitaju starije sta je bilo (Mar..) 95/96,(v..zlo) 99/00, i opet nek pitaju (v.z.)03/04, nema sta pricati tolko o njima i davati paznje...
*Lionci su se pojavili na Vozdu cini mi se 93/94 ili 94/95 sa zastavama Zulu(ciganska) i Sumarska njih je bilo 15 nas je bilo 50ak.Tad su postojali kodeksi da se ne napadaju jer broj nije ujednacen,pevalo se jebacemo jebati Hajduk sa Liona, na fazon par metara od njih oni su cutali bukvalno sagnute glave dok smo prolazili isli ka svojoj tribini.Poslednje je bilo seznoa 07/08 kad smo ih najurili pred tekmu kod njih u steku!
*Nomadi(UF sekcija Kumodraz) sukob sa njima samo iz tog razloga nista drugo..sezona 08/09 pada njihova zastava,celu seoznu pokusavaju da nas sacekaju ali nije im uspelo ni uz pomoc vidjenijih ljudi na radovoj tiribini...iskoristili su trenutak nase slabosti sledece sezone 09/10 to je bilo 1kolo. vidi se da su ljudi radili i cekali taj momenat,a to je bio Zeleznik..posle toga (IV) grupa nije aktivna ali nije ni ugasena!!!
- NOMADI KUMODRAZОдстрањен
- Број порука : 47
Регистрован : 31.03.2009
25/9/2010, 22:20
Pa lepo vi pisete ovde na forumu skupili se ljudi koji nas mrze . Kompleksi od vas ? Nije nam uspelo pa zato sto ste svaki put bili mnogo brzi . Niste bili zvanicno pa slikacu nalepnice za ovu tekmu vase pa cu postaviti . Jadni ste vi mnogo i smesni od vas ostade samo auto lak danas smo vam objasnili u svakom pogledu kao i mnogih predhodnih puta zastava je nasa pala ali samo vas tad osurili od batina a ni sami neznate kako ste je uzeli . I dalje zivite u oblacima i pricajte da ste vi neka grupa ali ste samo iluzija .
Ciganski forum takvi i komentari .... Puno pozdrava necete me vise ovde videti
SUMARI, BRIGNTS-I , NOMADI ...... IMA NAS MALO MRZE NAS MNOGI
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
25/9/2010, 22:58
E jbg hteo da pitam ovog nomada nesto ali on nece pisati koliko vidim....
Svejedno postavicu pitanje pa mi mozda neko odgovori.Naime javna je tajna da su nomadi sekcija forsa iz kumodraza(to ni oni sami ne poricu).
Isto tako svi znaju da su brigants ekipa koja je sastavljena iskljucivo od mladjih cigana.
Pa sad pitanje,kako su oni prijatelji(braca,kakogod),s obzirom na medjusoban odnos forsa i delija?
I sam ovaj lik sa nikom "nomadi kumodraz",sa gadjenjem konstatuje da je ovo "ciganski forum"(ili sam ga pogresno razumeo).Opet ponavljam kako danas mozes da budes do jaja i na istoj tribini sa likovima,kada vec sutradan moze da se desi situacija da budu na suprostavljenim stranama???
Svejedno postavicu pitanje pa mi mozda neko odgovori.Naime javna je tajna da su nomadi sekcija forsa iz kumodraza(to ni oni sami ne poricu).
Isto tako svi znaju da su brigants ekipa koja je sastavljena iskljucivo od mladjih cigana.
Pa sad pitanje,kako su oni prijatelji(braca,kakogod),s obzirom na medjusoban odnos forsa i delija?
I sam ovaj lik sa nikom "nomadi kumodraz",sa gadjenjem konstatuje da je ovo "ciganski forum"(ili sam ga pogresno razumeo).Opet ponavljam kako danas mozes da budes do jaja i na istoj tribini sa likovima,kada vec sutradan moze da se desi situacija da budu na suprostavljenim stranama???
25/9/2010, 23:06
Браво ултрасе,уместо да прдиш о форуму,могао си да нас удостојиш одговора на који смо ти поставили питање пре пар месеци,зашто носите мачете и сликате се са њима?!NOMADI KUMODRAZ ::Pa lepo vi pisete ovde na forumu skupili se ljudi koji nas mrze . Kompleksi od vas ? Nije nam uspelo pa zato sto ste svaki put bili mnogo brzi . Niste bili zvanicno pa slikacu nalepnice za ovu tekmu vase pa cu postaviti . Jadni ste vi mnogo i smesni od vas ostade samo auto lak danas smo vam objasnili u svakom pogledu kao i mnogih predhodnih puta zastava je nasa pala ali samo vas tad osurili od batina a ni sami neznate kako ste je uzeli . I dalje zivite u oblacima i pricajte da ste vi neka grupa ali ste samo iluzija .
Да вам није Сандокан идол?
п.с. Кабе добро питање,иако сумњам да неће долазити више,сигуран сам да нећемо добити одговор.
25/9/2010, 23:12
Jos samo ovo pisem i nista vise, Brigants-i su vecinom radovci ....... ilii idu samo na hajduk
- ПацијентиВФККорисник
25/9/2010, 23:14
Evo ja cu ti odgovorim Brigantsi su se podelili i po tom pitanju ne znam kolko mi tacan info..Jeste deo su Cigani deo Radovci stim sto imaju verovatno zabrane neke glupo je da se biju medjusobno verovatno su rekli da ne nose obelezja i ne saraju kraj idite na Rad i to je to...Sve tri grupe manje vise njihove vodje idu i na rad tako da sa sobom vuku ekipu nista cudno...
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
25/9/2010, 23:21
|NOMADI KUMODRAZ ::Jos samo ovo pisem i nista vise, Brigants-i su vecinom radovci ....... ilii idu samo na hajduk
Vecinom moj k***c,nemoj meni te price ali ok necu da sirim raspravu samo prestanite da omalovazavate ostale da vam se to ne obije o glavu.
Nije to nikakva pretnja,dobronameran savet.Ae uzdravlje
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
25/9/2010, 23:44
Danas sam moram da prisustvujem derbiju beogradske lige izmedju vozda i balkana!.Sumara i ostalih oko 120 Invalida oko 50 ,Ljagu na navijanje su bacili navijaci balkana ,torlaka itd pevajuci Hrvatinu Bojanu ubici Bojana Majica !Toliko od mene
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
26/9/2010, 02:12
Ja koliko sam razumeo Invalidi nisu zvanicno aktivni, ali neki clanovi nisu mogli da se suzdrze i da ispostuju dogovor i onda su navrat nanos navijali i dali podrsku Vozdovcu ? Pa sta, jel' to sada stvar za omalovazavanje kada znamo da IV ne idu na utakmice trenutno ?
26/9/2010, 05:02
Nosimo nozeve idemo na Rad i vi sto nas mrzite mozete samo da pokusate da nas napadnete HRVATIN BOJAN ..... nas brat adios amigos ....
администрација: Већ си најавио престанак писања, ал' сада и званично. Бан!
- CasualMenteКорисник
26/9/2010, 13:56
Мераклије у Свилајнцу
- Kajzer SozeКорисник
- Број порука : 41
Регистрован : 07.05.2010
26/9/2010, 16:20
NOMADI KUMODRAZ ::Nosimo nozeve idemo na Rad i vi sto nas mrzite mozete samo da pokusate da nas napadnete HRVATIN BOJAN ..... nas brat adios amigos ....
aj bre pali, znas i sam za koga je Bojan navijao, tesko da je bio tvoj brat i da si ga poznavao, zar ne?
- ПацијентиВФККорисник
26/9/2010, 18:48
Jedna navijacka zanimljivost danas zapaljena zastava iv koju su nomadi skinuli,a zapaljena je na utakmici OFK-RAD.Ocekivalo se to juce ali ne znam sto su promenili za danas time sto se hvale da su oni skinuli,a ne UF...
I mi imamo njihovu i to je to..
I mi imamo njihovu i to je to..
- GamblerСолунци Лозница
29/9/2010, 23:42
Da postavim zaostale slike iz proslog kola...
Loznica - Polimlje 2:0
Lose, tmurno vreme i kisa ceo dan, mnogo ljudi licnim problemima i obavezama spreceno da dodje pa mala brojka, ali navijanje u momentima iznad mogucnosti
danas
Sloga (LS) - Loznica 0:2
Lokalni Kup za koji nije ni bilo neki vece interesovanje i cimanje. Tek onako, spontano, 2 auta odlaze na utakmicu i zaticemo praznu tribinu sa tek 10-ak ljudi na njoj. Zajebancija na utakmici kao i posle nje-zesca
Loznica - Polimlje 2:0
Lose, tmurno vreme i kisa ceo dan, mnogo ljudi licnim problemima i obavezama spreceno da dodje pa mala brojka, ali navijanje u momentima iznad mogucnosti
danas
Sloga (LS) - Loznica 0:2
Lokalni Kup za koji nije ni bilo neki vece interesovanje i cimanje. Tek onako, spontano, 2 auta odlaze na utakmicu i zaticemo praznu tribinu sa tek 10-ak ljudi na njoj. Zajebancija na utakmici kao i posle nje-zesca
29/9/2010, 23:54
Чини ми се да такву ограду са друге слике,користе у мом селу,али за двориште,не за фудбаски терен.
- GamblerСолунци Лозница
30/9/2010, 00:06
Паранормал ::Чини ми се да такву ограду са друге слике,користе у мом селу,али за двориште,не за фудбаски терен.
Sa tim sto ti ljudi gledaju kako ce da izboksuju da promene tu ogradu, a ovima ne pada na pamet ista da menjaju. Sloga iz Lipnickog Sora je nekada igrala Prvu B ligu Srbije, tako da cak i za selo je ovo sramota
- GamblerСолунци Лозница
2/10/2010, 21:35
Radnički Valjevo - LOZNICA 0:1
Prepun autobus Solunaca odlazi na ovu utakmicu. Već na početku vidimo parolu Valjevaca u kojoj je napisan slogan Solunaca "Vi niste ljudi, vi ste iz Loznice" okačena na ogradi preko puta tribine. Ta parola je podstakla i mnogima dala motiv da još jače i srčanije navijaju. Zbog veoma lošeg i puta i autobusa kasnimo 10-15 minuta na početak utakmice. Diže se parola "1 OPCIJA-POBEDA" i odmah se zaorila pesma Solunaca i navijanje je bilo odlično sve do poluvremena, uz par novih pesama. Imali smo dva barjaka od kojih je jedan novi, napravljen dan pred utakmicu. Usred bakljade, DT pale sami svoju zastavu i počinje pesma "Ne brini, Ne brini, Valjevci pale se sami". Mali pad navijanja u drugom poluvremenu nekih 5-10 minuta ali onda Loznica daje gol i nastaje totalna ludnica na tribini, i diže se parola "Lozo zgazi stoku". Navijanje odlično do kraja utakmice, slavila se pobeda sa igračima (veoma mi je žao što makar zadnjih 10 minuta niko nije mogao da snimi)
Prepun autobus Solunaca odlazi na ovu utakmicu. Već na početku vidimo parolu Valjevaca u kojoj je napisan slogan Solunaca "Vi niste ljudi, vi ste iz Loznice" okačena na ogradi preko puta tribine. Ta parola je podstakla i mnogima dala motiv da još jače i srčanije navijaju. Zbog veoma lošeg i puta i autobusa kasnimo 10-15 minuta na početak utakmice. Diže se parola "1 OPCIJA-POBEDA" i odmah se zaorila pesma Solunaca i navijanje je bilo odlično sve do poluvremena, uz par novih pesama. Imali smo dva barjaka od kojih je jedan novi, napravljen dan pred utakmicu. Usred bakljade, DT pale sami svoju zastavu i počinje pesma "Ne brini, Ne brini, Valjevci pale se sami". Mali pad navijanja u drugom poluvremenu nekih 5-10 minuta ali onda Loznica daje gol i nastaje totalna ludnica na tribini, i diže se parola "Lozo zgazi stoku". Navijanje odlično do kraja utakmice, slavila se pobeda sa igračima (veoma mi je žao što makar zadnjih 10 minuta niko nije mogao da snimi)
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3