Прва лига - МАЈ
+18
навијачкаСвест!
NBGD
PAOK Ole!
LimunNS
showtime
hammermars
KB_DS
psyhomaster
Крагујевац
YOGcasual
Casuals
Паранормал
Београд
Ултрас КВ
Ultra' Style
Usijana Glava
Marko7
CasualMente
22 posters
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
Re: Прва лига - МАЈ
12/5/2011, 17:25
redforceKG ::Извините Господо из Београда, нисмо вас препознали ми из провинције. Смешна парола, југом им се виори застава Лесковац, а прозивају провинцију. Шта је са Црном Руком? Чини ми се да им не видим заставу већ неколико кола. Или су се еманциповали? Колики ретард треба да будеш да би био на трибини на којој је кореографија која показује твој град и правац пута ка ''цивилизацији''.
Провинцијализам као стање свести, а не порекло...
- Usijana GlavaКорисник
- Број порука : 250
Локација : коп
Регистрован : 18.04.2011
12/5/2011, 18:00
Остале слике у галерији
http://www.firma1989.com/galerija/thumbnails.php?album=206
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
12/5/2011, 19:07
Фирмин пут на финале
https://www.youtube.com/watch?v=xLue6p4EN60
https://www.youtube.com/watch?v=xLue6p4EN60
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
12/5/2011, 20:50
Фантастична бројка Фирме, навијање слабије, иако се састојало већином од скандирања и кратких песмица. После гола баш загрмело.
Гробари добри такође, крцат југ.
Гробари добри такође, крцат југ.
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
13/5/2011, 15:22
Naravno da njega boli tuki za uklju,i sigurno nece pasti zbog toga.Zakon je u Srbiji isti za sve.Ma jesteeeeee.......
- hammermarsКорисник
- Број порука : 14
Регистрован : 01.03.2011
13/5/2011, 16:45
Po meni je firma pobednik kupa. skoro neverovatna brojka (u rangu vecitih i to na derbijima) jbg navijanje nije bilo bas u tom rangu po meni iz prostog razloga, zato sto sse firma prvi put susrece sa tolikom brojnoscu (nadamo se da cem ih sve cesce gledati u slicnom broju)
- showtimeКорисник
- Број порука : 7
Регистрован : 27.04.2009
13/5/2011, 17:17
Celokupan ambijent je za svaku pohvalu, jer imponuje da dodje 6-7000 navijaca koji navijaju za protivnicki klub i onda je mnogo lepse navijati kada imas nekog preko puta (u ovom slucaju sa strane).
Ovo je pre svega navijacki forum, ali neke druge stvari koje nisu u toliko bliskoj vezi sa navijanjem se moraju napisati.
Sramota je da na stadionu pred utakmicu radi JEDNA blagajna. Kome je to u interesu? Nama navijacima sigurno nije. Jos tada se nagovestavalo da ce biti nekog haosa na utakmici.
Nekoliko hiljada ljudi je cekalo ispred da se otvore i druge blagajne. To se i desilo, otvorila se jos jedna i to od 20:30 !!
Sto se tice juzne tribine, ne secam se da je bilo vise ljudi u skorije vreme. Jos ako se doda da su stolice izvadjene, brojka deluje jos impozantnije. Atmosfera je bila odlicna, ali je na kraju bilo mlako, jer su ljudi bili smoreni zbog nacina na koji je Vojvodina postupila na kraju.
Ovo je pre svega navijacki forum, ali neke druge stvari koje nisu u toliko bliskoj vezi sa navijanjem se moraju napisati.
Sramota je da na stadionu pred utakmicu radi JEDNA blagajna. Kome je to u interesu? Nama navijacima sigurno nije. Jos tada se nagovestavalo da ce biti nekog haosa na utakmici.
Nekoliko hiljada ljudi je cekalo ispred da se otvore i druge blagajne. To se i desilo, otvorila se jos jedna i to od 20:30 !!
Sto se tice juzne tribine, ne secam se da je bilo vise ljudi u skorije vreme. Jos ako se doda da su stolice izvadjene, brojka deluje jos impozantnije. Atmosfera je bila odlicna, ali je na kraju bilo mlako, jer su ljudi bili smoreni zbog nacina na koji je Vojvodina postupila na kraju.
13/5/2011, 18:37
Лепо је то кад се скупи 6 сома навијача, али тешко да ће се то понављати више од 1 годишње.
Фирма има ужасну осцилацију у бројци људи, код куће и на гостовањима.
Не покушавам да омаловажим фирмаше, свака њима част на овој утакмици, стварно, само износим неке чињенице.
Гробари добри, пароле по мени јако, јако јадне, скандирање за Л. опет, ако је истина, онда сте ме још једном оставили без речи, ја да сам био на Југу, одмах би напустио трибину.
Фирма има ужасну осцилацију у бројци људи, код куће и на гостовањима.
Не покушавам да омаловажим фирмаше, свака њима част на овој утакмици, стварно, само износим неке чињенице.
Гробари добри, пароле по мени јако, јако јадне, скандирање за Л. опет, ако је истина, онда сте ме још једном оставили без речи, ја да сам био на Југу, одмах би напустио трибину.
- showtimeКорисник
- Број порука : 7
Регистрован : 27.04.2009
13/5/2011, 18:47
Nije bilo nikakvog skandiranja... Ne znam odakle ti to?
13/5/2011, 18:55
Рекао ми један дечко из НС-а који је био на текми, јел има још неки Гробар који је био на Југу да каже да није било скандирања?showtime ::Nije bilo nikakvog skandiranja... Ne znam odakle ti to?
- YOGcasualКорисник
- Број порука : 169
Локација : Смедерево
Регистрован : 06.03.2011
13/5/2011, 19:26
Није било скандирања против Л. Тај ко ти је рекао то или није био на текми или се жешће истриповао.Паранормал ::Рекао ми један дечко из НС-а који је био на текми, јел има још неки Гробар који је био на Југу да каже да није било скандирања?showtime ::Nije bilo nikakvog skandiranja... Ne znam odakle ti to?
13/5/2011, 19:28
Nije bilo nikakvog skandiranja...Паранормал ::Рекао ми један дечко из НС-а који је био на текми, јел има још неки Гробар који је био на Југу да каже да није било скандирања?showtime ::Nije bilo nikakvog skandiranja... Ne znam odakle ti to?
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
14/5/2011, 12:38
Није било ни на првенственој код нас,ни сада...
Било је у Новом Саду...
Било је у Новом Саду...
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
14/5/2011, 12:44
Наше навијање је било мало слабије из простог разлога јер онај главоња није дозволио већ спремљено озвучење да се користи а разлог томе је зато што га ни горбари немају???
Одг за момка из Кг не црнс не постоји од утакмице са арсеналом.
Одг за момка из Кг не црнс не постоји од утакмице са арсеналом.
15/5/2011, 07:23
https://www.youtube.com/watch?v=E4ya69U5naU&feature=related
Grobari Jug delic Atmosfere!
Ostatak pogledati na kanalu https://www.youtube.com/user/Mrzsozsi80
Grobari Jug delic Atmosfere!
Ostatak pogledati na kanalu https://www.youtube.com/user/Mrzsozsi80
- YOGcasualКорисник
- Број порука : 169
Локација : Смедерево
Регистрован : 06.03.2011
15/5/2011, 20:11
Јавор - Партизан
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=217&page=1
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=217&page=1
- Marko7Корисник
- Број порука : 135
Регистрован : 27.02.2009
15/5/2011, 21:53
Маринци у Новом Саду
Видео:
Видео:
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
15/5/2011, 23:43
Слике Фирме после купа, дочек играча :
Улетеше овде у данашње коло, ал' вреди их видети.
Улетеше овде у данашње коло, ал' вреди их видети.
- KB_DSКорисник
16/5/2011, 00:40
Ista parola bila veceras i na severu.(Mislim na parolu firme i marinaca).
Dobar broj uf na mari danas(ne bih da se razbacujem brojkama),al u svakom slucaju dupke pun kavez.Imali neku koreo u drugom poluvremenu,plavi kartoni.Podigli parolu ultras(sa ustaskim u),zatim zapalili rvacku zastavu i izbacili parolu:i vi bi palili sa nama,al robert je sa vama(ili nesto tome slicno).
Na severu podignuta jos parola za Miloja i setalica sa junecom glavom.Inace po meni jedno od najjacih izdanja severa ove god sigurno(zajebana ekipa se sakupila danas na mari).Sve u svemu veoma sadrzajan derbi i navijacki i dole na terenu
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2010-2011/CZ_rad
Eo slika nadam se da admini nece zameriti sto postavljam link sa drugog sajta.
Da,zaboravih da dodam "i napred zvezdo tebe volim ja" definitvno obelezila mec.Gruvala dobrih 20 min na pocetku drugog poluvremena.
Dobar broj uf na mari danas(ne bih da se razbacujem brojkama),al u svakom slucaju dupke pun kavez.Imali neku koreo u drugom poluvremenu,plavi kartoni.Podigli parolu ultras(sa ustaskim u),zatim zapalili rvacku zastavu i izbacili parolu:i vi bi palili sa nama,al robert je sa vama(ili nesto tome slicno).
Na severu podignuta jos parola za Miloja i setalica sa junecom glavom.Inace po meni jedno od najjacih izdanja severa ove god sigurno(zajebana ekipa se sakupila danas na mari).Sve u svemu veoma sadrzajan derbi i navijacki i dole na terenu
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2010-2011/CZ_rad
Eo slika nadam se da admini nece zameriti sto postavljam link sa drugog sajta.
Da,zaboravih da dodam "i napred zvezdo tebe volim ja" definitvno obelezila mec.Gruvala dobrih 20 min na pocetku drugog poluvremena.
16/5/2011, 00:57
Иста парола и на Синђелић - Земун, као и на Млади Радник - Раднички КГ.
- KB_DSКорисник
16/5/2011, 00:58
Valjda ce govedo(ako ima imalo savesti) skapirati da nemoze vise da laze narod,i lopa na oci,i konacno odjebe iz naseg fudbala...
16/5/2011, 01:02
Тешко, ушле паре у уши и готово.KB_DS ::Valjda ce govedo(ako ima imalo savesti) skapirati da nemoze vise da laze narod,i lopa na oci,i konacno odjebe iz naseg fudbala...
Занима ме само, кад овај некада оде, чији ће човек доћи. Досадашње искуство ми говори да је сваки председник нечији човек до сада био.
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5