Друга лига - МАЈ
+17
Симпатизер
LimunNS
КоридаДетелинара
KB_DS
kastru
Grof FCL
Зона Сумрака
koral
Steal
hammermars
milenkopg
Gambler
Ултрас КВ
Крагујевац
Torcida1989Sandzak
Паранормал
CasualMente
21 posters
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Друга лига - МАЈ
7/5/2011, 22:51
Друга лига - МАЈ
Re: Друга лига - МАЈ
8/5/2011, 02:25
Таурунум ::Земун-Динамо Врање 1-0
Победа напокон!Хватамо се за сламку спаса,али нема предаје док год теоретске шансе постоје за опстанак!Доста је бубањ фалио данас али без обзира навијање за похвалу!Нешто више од 200 људи у копу с обзиром на околности доста добро али ми знамо да можемо и морамо пружити још већу подршку у наредном периоду!Клуб је у можда најгорој ситуацији од свог оснивања,дуговања су се накупила на све стране,тренери,играчи раде и играју без динара,остали клубови намештају 3 за 3 а ми пошто немамо ни управу моментално препуштени смо сами себи...ИГРАЧИ-НАВИЈАЧИ!Зато треба свим силама да пружимо подршку јер не знам дал се икад игде десило да навијачи обезбеђују превоз играчима да отпутују да одиграју утакмицу и слично!Треба да будемо поносни као што и јесмо!највернији су увек ту поготово када је најпотребније!
Пред крај утакмице добар фазон када се коп спустио доле до ограде!!!
- Torcida1989SandzakОдстрањен
- Број порука : 2
Регистрован : 05.05.2011
8/5/2011, 17:21
Zbog fizickog sukoba koji je izbio na gradskom stadionu prije pocetka utakmice danas nije bilo organizovanog navijanja. Blagovremeno ce te biti upoznati i obavijesteni o svemu za dalje.
едит!
администрација: овај последњи део поста ти је скроз непотребан... свако твоје улажење у расправу о не навијачким темама, биће санкционисано баном !
едит!
администрација: овај последњи део поста ти је скроз непотребан... свако твоје улажење у расправу о не навијачким темама, биће санкционисано баном !
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
10/5/2011, 09:05
ФК РАДНИЧКИ - ФК Биг Бул
- Torcida1989SandzakОдстрањен
- Број порука : 2
Регистрован : 05.05.2011
10/5/2011, 19:58
Hm, ne razumem sta je tu uvredljivo? Ako je to moto grupe Torcida Sandzak 1989
Ako te nesto licno vredja, onda je to vec druga stvar. A sto se tice sankcionisanja sa foruma, sa mnogih Smo sankcionisani pa da budem i sa ovog nista 'novo'.
Toliko.
Ako te nesto licno vredja, onda je to vec druga stvar. A sto se tice sankcionisanja sa foruma, sa mnogih Smo sankcionisani pa da budem i sa ovog nista 'novo'.
Toliko.
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
10/5/2011, 20:02
И сад сви требамо да стављамо мотиве својих група? Пиши нормално и без провокација и сигурно те нико неће санкционисати.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
10/5/2011, 20:32
А шта је то било у Новом Пазару пре утакмице ? Међусобна туча Екстрема и Ултра Азура, шта ?
пс- знам да ово није за нет, али сумњам да ће Пазарце ико да хапси
пс- знам да ово није за нет, али сумњам да ће Пазарце ико да хапси
10/5/2011, 20:59
Ма ко их бре јебе, да се ја питам њихов материјал се не би ни постављао. Евентуално у теми Будалаштине, јер они нису никакви навијачи!
Прави навијачи не помажу мурији, не прихватају заштиту истих, а ови обрезани све то и раде.
Најобичнији плаћеници и провокатори. Још ти притом пљују земљу, земљу у којој су.
Јеб'о ли вас Зукорлић и Љајић!
Свака утакмица коју играте је под надзором државних издајника, како вас није срамота да се појављујете било где такви. ПУ!
Прави навијачи не помажу мурији, не прихватају заштиту истих, а ови обрезани све то и раде.
Најобичнији плаћеници и провокатори. Још ти притом пљују земљу, земљу у којој су.
Свака утакмица коју играте је под надзором државних издајника, како вас није срамота да се појављујете било где такви. ПУ!
11/5/2011, 23:18
Телеоптик - Раднички (КГ), среда.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OdNVA7hEUHU
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OdNVA7hEUHU
- milenkopgКорисник
- Број порука : 103
Регистрован : 21.05.2009
12/5/2011, 01:06
Паранормал ::Ма ко их бре јебе, да се ја питам њихов материјал се не би ни постављао. Евентуално у теми Будалаштине, јер они нису никакви навијачи!
12/5/2011, 10:35
ФК Телеоптик - ФК РАДНИЧКИ 1923
Јуче одиграно, одлична подршка браће из Земуна! Знам да није за навијачки део, ал' примисмо гол у 91. минуту, тако да су нам Пазарци пришли на 2 бода, 7 кола пред крај првенства, биће тешко, веома.
Јуче одиграно, одлична подршка браће из Земуна! Знам да није за навијачки део, ал' примисмо гол у 91. минуту, тако да су нам Пазарци пришли на 2 бода, 7 кола пред крај првенства, биће тешко, веома.
- GamblerСолунци Лозница
12/5/2011, 16:04
redforceKG :: Знам да није за навијачки део, ал' примисмо гол у 91. минуту, тако да су нам Пазарци пришли на 2 бода, 7 кола пред крај првенства, биће тешко, веома.
Напротив! Ово и треба да пише свако ко ставља слике своје групе, мали извештај о ситуацији и стању на табели ! Засигурно ме интересује Раднички Крагујевац, а не тамо неки Биг Бул Раднички
Иначе свака част Ђаволима и Таурунумима, добро издање и бројност
15/5/2011, 23:18
ФК Млади Радник - ФК РАДНИЧКИ 1923 1:2
Прегрмели смо и ово тешко гостовање против екипе премиране од стране Н. Пазара. У недељу Младост Лучани па у среду ванредно коло - Нови Пазар! Можемо да се надамо да ће нас пустити у ''забрањени град'' и да пружимо подршку клубу у сигурно одлучујућој утакмици, против директног конкурента. Разлика је остала 2 бода.
Верност не нестаје, понос не престаје!
Прегрмели смо и ово тешко гостовање против екипе премиране од стране Н. Пазара. У недељу Младост Лучани па у среду ванредно коло - Нови Пазар! Можемо да се надамо да ће нас пустити у ''забрањени град'' и да пружимо подршку клубу у сигурно одлучујућој утакмици, против директног конкурента. Разлика је остала 2 бода.
Верност не нестаје, понос не престаје!
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
16/5/2011, 00:04
Сјајни Ђаволи! Прижељкивао сам кикс турака, али изгледа да ће се све одлучивати у "забрањеном граду"
Ђаволи на Беглуку, Бањици, Карађорђу, Смедереву, Маракани, ЈНА.... право освежење би било...
Ђаволи на Беглуку, Бањици, Карађорђу, Смедереву, Маракани, ЈНА.... право освежење би било...
- hammermarsКорисник
- Број порука : 14
Регистрован : 01.03.2011
16/5/2011, 01:06
mozda bas ovo nije najbolje mesto za ovo pitanje . ali koliko ekipa sledece godine ulazi u 1 ligu? Slazem se da bi djavoli bili pravo osvezenje u nasoj ligi , takodje prizaljkujem da nislije udu u 2 ligu i da se za koju god pridruze i 1 ligi. Mada prizeljkivao bij i pazarce u 1 ligi jer bi bilo zanimljivo videti gostovanja u novom pazaru(kolko se secam bilo je zanimljivo pre par godina kad su uf gostovali)
16/5/2011, 01:25
2 екипе улазе, нисам сигуран да ли другопласирани игра бараж.hammermars ::mozda bas ovo nije najbolje mesto za ovo pitanje . ali koliko ekipa sledece godine ulazi u 1 ligu? Slazem se da bi djavoli bili pravo osvezenje u nasoj ligi , takodje prizaljkujem da nislije udu u 2 ligu i da se za koju god pridruze i 1 ligi. Mada prizeljkivao bij i pazarce u 1 ligi jer bi bilo zanimljivo videti gostovanja u novom pazaru(kolko se secam bilo je zanimljivo pre par godina kad su uf gostovali)
А за Нови Пазар, УФ је једна од задњих екипа која је била у Пазару. Задњих пар година то је забрањени град. Не знам шта би занимљиво било кад не би могао да идеш на гостовање тамо.
И не дај Боже да тамо избије неки инцидент, туча па да ухвате неког нашег. Тај би добио 10-ку сигурно.
- GamblerСолунци Лозница
16/5/2011, 03:37
Нико не би требало да прижељкује Пазарце у првој лиги, јер било ком клубу је утакмица против Новог Пазара другачија од других, закон није исти на тој утакмици. Ко зна колику би казну клубови, чији навијачи изазову и најмањи инцидент на тој утакмици, добили. А и само скандирање против Новопазараца ће се кажњавати и то ригорозно. Адреналин и жеља за сусретом са обрезанима је нешто сасвим друго, али штета клубовима коју би претрпели на тим утакмицама је нешто што сваки навијач не би пожелео свом клубу
16/5/2011, 19:50
Одговор за hammermars-а : у ЈСЛ улазе 2 екипе директно, нема баража. А за Пазарце, Гемблер је све рекао.
19/5/2011, 21:51
Постигнут је договор, Црвени Ђаволи иду у Пазар! Добили смо 300 карата, бићемо на монтажним трибинама јер је кренула реконструкција њиховог стадиона. Иначе, тај дан је код њих проглашен за нерадан, не иде се на посао, у школу... Биће пакао
19/5/2011, 22:35
ПАМЕТ У ГЛАВУ!redforceKG ::Постигнут је договор, Црвени Ђаволи иду у Пазар! Добили смо 300 карата, бићемо на монтажним трибинама јер је кренула реконструкција њиховог стадиона. Иначе, тај дан је код њих проглашен за нерадан, не иде се на посао, у школу... Биће пакао
- hammermarsКорисник
- Број порука : 14
Регистрован : 01.03.2011
19/5/2011, 23:52
sigurno je da ce biti pakleno. Ova utakmica ce izazvati vise interesovanja od 90 % utakmica nase 1 lige. neznam da li je radnicki nis usao u ligu ? steta sto nislije nisu u 1 ligi. Sigurno je da bi i oni i djavoli bili u velikoj expanziji, i tad bi nasa navijack scena bila mnogo bolja
- milenkopgКорисник
- Број порука : 103
Регистрован : 21.05.2009
20/5/2011, 00:38
hammermars ::sigurno je da ce biti pakleno. Ova utakmica ce izazvati vise interesovanja od 90 % utakmica nase 1 lige. neznam da li je radnicki nis usao u ligu ? steta sto nislije nisu u 1 ligi. Sigurno je da bi i oni i djavoli bili u velikoj expanziji, i tad bi nasa navijack scena bila mnogo bolja
Nislije imaju sasvim solidnu brojku ... a utakmice izmadju radnickiH bi bile navijacki spektal , zagarantovano
20/5/2011, 01:21
Паранормал, могли би и ви на екскурзијицу
МиленкоПГ, утакмице РадничкиХ су и пре биле спектакл. Не знам зашто, не постоји неки посебан ривалитет између нас ал увек смо се чекали
МиленкоПГ, утакмице РадничкиХ су и пре биле спектакл. Не знам зашто, не постоји неки посебан ривалитет између нас ал увек смо се чекали
20/5/2011, 17:23
Размишља се и о томе, фазон је што имате 300 карата само, 'ајде пошаљи ми на ПП који је то датум.redforceKG ::Паранормал, могли би и ви на екскурзијицу
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4