РАДНИЧКИ СОМБОР
+6
Usijana Glava
Београд
Паранормал
Ултрас КВ
koral
consigliere
10 posters
Страна 1 of 2 • 1, 2
РАДНИЧКИ СОМБОР
26/6/2011, 23:05
ВОЈВОДЕ (РАДНИЧКИ СОМБОР) 2011/12
Уредник: koral
Отварам нову тему мало пре почетка нове сезоне како би сви на време били обавештени да ће од наредне сезоне свака навијачка група добити своју тему на овом форуму, у којима ће њени представници имати могућност да презентују рад своје групе, на свој начин. Свакоме, ко буде вољан да представља своју групу у посебној теми, биће додељена позиција уредника посебно за тај део форума како би, самим тим, имали могућност да на свој начин контролишу све оно што се пише у теми намењеној одређеној навијачкој групи. Сви заинтересовани који имају дозволу да презентују своју навијачку групу могу ми се обратити путем приватне поруке, или се јавити на овој теми.
Нешто слично као што је био случај у подфоруму Сезона 2008/09, само овај пут са много већом жељом за озбиљношћу и квалитетнијом причом. Наша жеља је да на овај начин ускратимо прилику "свакој шуши" да напише и представи оно што жели и како жели. Ми ћемо за почетак отворити теме намењене појединим навијачким групама по нашој процени, док ће остатак навијачких група добити своје место у једној засебној теми. Уколико сматрате да ваша група заслужује своју тему, а притом се слажете са свим наведеним у првом пасусу, ми ћемо вам изаћи у сусрет.
Ако вас занима још нешто, обратите се овде или путем приватне поруке.
АДМИНИСТРАЦИЈА
Уредник: koral
Отварам нову тему мало пре почетка нове сезоне како би сви на време били обавештени да ће од наредне сезоне свака навијачка група добити своју тему на овом форуму, у којима ће њени представници имати могућност да презентују рад своје групе, на свој начин. Свакоме, ко буде вољан да представља своју групу у посебној теми, биће додељена позиција уредника посебно за тај део форума како би, самим тим, имали могућност да на свој начин контролишу све оно што се пише у теми намењеној одређеној навијачкој групи. Сви заинтересовани који имају дозволу да презентују своју навијачку групу могу ми се обратити путем приватне поруке, или се јавити на овој теми.
Нешто слично као што је био случај у подфоруму Сезона 2008/09, само овај пут са много већом жељом за озбиљношћу и квалитетнијом причом. Наша жеља је да на овај начин ускратимо прилику "свакој шуши" да напише и представи оно што жели и како жели. Ми ћемо за почетак отворити теме намењене појединим навијачким групама по нашој процени, док ће остатак навијачких група добити своје место у једној засебној теми. Уколико сматрате да ваша група заслужује своју тему, а притом се слажете са свим наведеним у првом пасусу, ми ћемо вам изаћи у сусрет.
Ако вас занима још нешто, обратите се овде или путем приватне поруке.
АДМИНИСТРАЦИЈА
- koralКорисник
- Број порука : 96
Регистрован : 01.11.2009
Re: РАДНИЧКИ СОМБОР
23/7/2011, 20:07
Раднички Сомбор-Бачка Топола
Пријатељска утакмица испраћена по киши у малом броју!
Пријатељска утакмица испраћена по киши у малом броју!
- koralКорисник
8/8/2011, 00:36
Пријатељска утакмица
Спартак Суботица- Раднички Сомбор
На овом гостовању присуствовало је 43 Сомборца.. Неки су кренули возом,а неки пристигли колима. Маринаца је било близу 40,ако грешим нека ме неко од њихових чланова на форуму исправи. Навијање на нивоу са малим падовима због врућине и умора.. Све у свему одлично одрађено гостовање са наше стране и добра увертира пред почетак сезоне!
И да напоменем да је један наш члан добио кривичну због упаљене бакље и пуштен је из станице у пола 10 увече. АЦАБ
Спартак Суботица- Раднички Сомбор
На овом гостовању присуствовало је 43 Сомборца.. Неки су кренули возом,а неки пристигли колима. Маринаца је било близу 40,ако грешим нека ме неко од њихових чланова на форуму исправи. Навијање на нивоу са малим падовима због врућине и умора.. Све у свему одлично одрађено гостовање са наше стране и добра увертира пред почетак сезоне!
И да напоменем да је један наш члан добио кривичну због упаљене бакље и пуштен је из станице у пола 10 увече. АЦАБ
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
8/8/2011, 00:50
Да ли је ово застава Маринаца 'ПРОЗИВКА' или како већ?
- koralКорисник
8/8/2011, 00:53
Јесте, она што је пала у Сомбору у фебруару!Ултрас КВ ::Да ли је ово застава Маринаца 'ПРОЗИВКА' или како већ?
- koralКорисник
15/8/2011, 00:41
Раднички Сомбор-Напредак
На овој утакмици присуствовало је свега 30ак људи..Слаб број, назалост.. Одрађени су нови барјаци, нова застава и мајице... На утакмици су присуствовале и Јакузе, њих 15-20...
На овој утакмици присуствовало је свега 30ак људи..Слаб број, назалост.. Одрађени су нови барјаци, нова застава и мајице... На утакмици су присуствовале и Јакузе, њих 15-20...
15/8/2011, 02:15
Јеботе, колико је до јаја ова застава ''Нашикам се и правим хаос''. Ја да сам на вашем месту, носио бих је сваку утакмицу.
- Usijana GlavaКорисник
- Број порука : 250
Локација : коп
Регистрован : 18.04.2011
15/8/2011, 02:22
сличне пароле имају и тб ако се не варам
15/8/2011, 02:24
Вараш се.Usijana Glava ::сличне пароле имају и тб ако се не варам
- koralКорисник
23/8/2011, 19:50
Нису нажалост због финансијских проблема
- koralКорисник
27/8/2011, 20:38
Раднички Сомбор-Млади Радник
Сјајна атмосфера, одлично навијање, добра бројка!
Сјајна атмосфера, одлично навијање, добра бројка!
- КалдрмаКорисник
- Број порука : 187
Регистрован : 11.08.2011
27/8/2011, 20:48
Хоће ли бити неки видео ?
- koralКорисник
29/8/2011, 10:19
И нова песма певана на крају утакмице:
- koralКорисник
4/9/2011, 21:12
Инђија-Раднички Сомбор
Ево да напишем пар реченица о догађају везаном за ову утакмицу... На ову утакмицу кренуло је око 25 Војвода возом,али нико није стигао у Инђију зато што полиција није дала да се уђе у воз без купљених карата..Ми њима кажемо могу се карте купити и у возу,они не попуштају и не дозвољавају нам да одемо на утакмицу... Затим одлазимо до стадиона у нади да се повеземо са играчима, ту долази до чарки са управом и полицијом,покушавамо да пронађемо превоз али није нам пошло за руком.. Очигледно да су планирали да нас скину са воза и да не стигнемо на жељено место да би бодрили свој град!
АЦАБ
Ево да напишем пар реченица о догађају везаном за ову утакмицу... На ову утакмицу кренуло је око 25 Војвода возом,али нико није стигао у Инђију зато што полиција није дала да се уђе у воз без купљених карата..Ми њима кажемо могу се карте купити и у возу,они не попуштају и не дозвољавају нам да одемо на утакмицу... Затим одлазимо до стадиона у нади да се повеземо са играчима, ту долази до чарки са управом и полицијом,покушавамо да пронађемо превоз али није нам пошло за руком.. Очигледно да су планирали да нас скину са воза и да не стигнемо на жељено место да би бодрили свој град!
АЦАБ
4/9/2011, 21:14
Тужно је шта се дешава. Пандури буквално увек гледају како да зајебу навијаче, као да смо ми усташе или шиптарски терористи. Да сам на њиховом месту мени би било глупо.
Примере иживљавања буквално виђам на сваком гостовању.
Примере иживљавања буквално виђам на сваком гостовању.
- koralКорисник
11/9/2011, 17:32
Раднички Сомбор-Пролетер Нови Сад
- koralКорисник
21/11/2011, 22:40
Раднички Сомбор-Младеновац
На овој утакмици 30ак људи у копу. Лоше време, лоши резултати су довели до слабије бројности у последње време. Довикивање са истоком улепшало је навијање током утакмице
Слика са краја утакмице(фали доста људи који су отишли):
Овде се види коп током утакмице:
https://www.youtube.com/watch?v=4LX--495QGw
На овој утакмици 30ак људи у копу. Лоше време, лоши резултати су довели до слабије бројности у последње време. Довикивање са истоком улепшало је навијање током утакмице
Слика са краја утакмице(фали доста људи који су отишли):
Овде се види коп током утакмице:
https://www.youtube.com/watch?v=4LX--495QGw
- koralКорисник
27/11/2011, 23:14
Пре пар кола Доњи Срем-Раднички Сомбор
Банат-Раднички Сомбор
Банат-Раднички Сомбор
Страна 1 of 2 • 1, 2