Сваштара
+35
Гробари Железник
Инвалид
Xepoj
ПФК
Мајор Милан Тепић
Мантекиља
Frederiko Rivero
цигла
tribina
LAVOT
kamora
consigliere
marko-dj
Реакција
-UltraS-CZv-
Калдрма
Old school
vozdinjo
Gambler
milenkopg
Ултрас КВ
FCGO
нови бг
ULTRAstyle
lazarevac
навијачкаСвест!
Casuals
syndesmos
Луди Коњ
Крагујевац
Београд
CasualMente
Usijana Glava
Паранормал
Хедониста
39 posters
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Re: Сваштара
31/10/2012, 13:11
Без везе сам окачио ову слику Палерма, апсурдно је да неко уопште мисли да Бригате 1994 као екипа има, или је имала икакво политичко уважавање Аталантине екипе. Пре 15 година, нити је било интернета, и знамо како су се пратила дешавања на навијачким сценама, ( Италија или Енглеска ) као узори свим европским сценама.
Делије су биле инспирисане фонтом, а не петокраком српом и чекићем... немој да се ложиш и правиш себи илузије у глави.
Делије су биле инспирисане фонтом, а не петокраком српом и чекићем... немој да се ложиш и правиш себи илузије у глави.
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
31/10/2012, 13:40
CasualMente ::Без везе сам окачио ову слику Палерма, апсурдно је да неко уопште мисли да Бригате 1994 као екипа има, или је имала икакво политичко уважавање Аталантине екипе. Пре 15 година, нити је било интернета, и знамо како су се пратила дешавања на навијачким сценама, ( Италија или Енглеска ) као узори свим европским сценама.
Nisam ni rekao da su bili inspirisani politickim ubedjenjem BNA, vec da nisu mogli da smisle nista originalnije , ali je zato vazno da svaka susa proziva Grobare. Navijaci u ex Yu, a i kasnije po raspadu drzave, navijacka desavanja su mahom pratili iz Supertifa.
Стил нађи нешто да појебеш, не иде овако више...
A evo i za Паранормалa:
Parola grupe "Brigate Autonome Livornesi" koja se kacila na svakoj utakmici godinama - Fino all ultimo bandito ili ti prevedeno na srpski - Do poslednjeg bandita. Parola je inace napravljena iz razloga sto je rimski skinhed bend Banda Bassotti, posvetio pesmu istoimenog naziva upravo navijacima ovog kluba.
Banda Bassotti - Fino al ultimo bandito
Taurunum Boys - Do poslednjeg bandita
- CasualMenteКорисник
31/10/2012, 14:11
kamora ::CasualMente ::Без везе сам окачио ову слику Палерма, апсурдно је да неко уопште мисли да Бригате 1994 као екипа има, или је имала икакво политичко уважавање Аталантине екипе. Пре 15 година, нити је било интернета, и знамо како су се пратила дешавања на навијачким сценама, ( Италија или Енглеска ) као узори свим европским сценама.
Nisam ni rekao da su bili inspirisani politickim ubedjenjem BNA, vec da nisu mogli da smisle nista originalnije , ali je zato vazno da svaka susa proziva Grobare. Navijaci u ex Yu, a i kasnije po raspadu drzave, navijacka desavanja su mahom pratili iz Supertifa.
Млад сам, и нисам превише компентентан да причам о том времену, али као што и сам кажеш, навијачка дешавања су се пратила преко фанзина до којих је било јако тешко доћи. Да ли је могли да се смисли нешто оригиналније, могло је, али дуго је требало да нашим људима дође из дупета у главу. Када је дошло, наша сцена је и дошла до oвог нивоа, као једна од најјачих у европи.
Ред Девилс, Зулу Вориорс, Хедхантерс, Бригате, Ултрас, Иридућибили, Командос, Фуриоси, Бојс, Фајтерс, Форс... све ове групе су биле инспирисане неком италијанском или енглеском. Јел то значи да и даље треба да им се скида капа када је наша сцена отишла километрима испред Италијанске? Ми смо њих давно превазишли, у сваком погледу... они се сада угледају на нас, а не ми на њих. Наша сцена има идентитет који је препознатљив, и који је сада изградила у задњих 10 година.
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
31/10/2012, 15:40
31/10/2012, 16:46
Хахахах, који си ти цар човече. Како си нас извалио да смо њима то узели?
Морам признати да си један од феномена овог форума, уз Дуку и Интернет хулигана.
Ја мислим да сте ви комунисти узели реч Бандити од Директора и песме бандо црвена! Аааааааа
Морам признати да си један од феномена овог форума, уз Дуку и Интернет хулигана.
Ја мислим да сте ви комунисти узели реч Бандити од Директора и песме бандо црвена! Аааааааа
31/10/2012, 16:53
consigliere ::Е мој ти, он јебе манекенке са сајма аутомобила.Паранормал ::Стил нађи нешто да појебеш, не иде овако више...
Да, да, на то сам заборавио, Хитлер би био поносан на њега.
- CasualMenteКорисник
31/10/2012, 17:20
Паранормал ::consigliere ::Е мој ти, он јебе манекенке са сајма аутомобила.Паранормал ::Стил нађи нешто да појебеш, не иде овако више...
Да, да, на то сам заборавио, Хитлер би био поносан на њега.
31/10/2012, 18:00
Ма јок,то ти је на гостовању против имт-а
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
31/10/2012, 19:19
Хахахаха ал вас јебе мали слобица
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
31/10/2012, 21:37
Хедониста ::
Нека неко пита Паранормала шта је са заставом 2X2 ''Бергамо'' на трибини Таурунум Бојса...
31/10/2012, 22:11
А јел могуће, сјаааајно, Хедониста имаш виртуално пиво од мене.
Што неко, ти нећеш да причаш самном?
Шта тачно мислиш под тим шта је са њом? Зашто постоји или?
Што неко, ти нећеш да причаш самном?
Шта тачно мислиш под тим шта је са њом? Зашто постоји или?
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
31/10/2012, 23:19
Камора је л' то пишеш уживо са прославе победе Чачанског Борца у Чачку?
- CasualMenteКорисник
1/11/2012, 20:34
колко касните са реакцијом...