ОСТАЛИ
+37
Мантекиља
kamora
Garnisla
pacov713
pdvfc
Gradiska
kaktus
Реакција
Antonio
Mentalitet Mase
korisnickoIME
Гробари Железник
Паранормал
Spartanci2010
makarenko
Калуђерица
Varvar.Pg
цигла
Београд
abpd 1995
xxx
Optimus
forza.biancchi
radnicki sombor
syndesmos
JAHAC
19Б47
predator89
odio puro
NislijeCZ
Gambler
Ултрас КВ
Калдрма
CasualMente
tribina
ultrakolekcionar
consigliere
41 posters
- Зона СумракаКорисник
- Број порука : 124
Регистрован : 13.06.2009
Re: ОСТАЛИ
10/6/2013, 10:29
Шумари против Земуна Пре утакмице их није било нигде.30 ТБ им је било у крају,прошли кроз миријево,навијали без пратње мурије. На утакмици су Шумари имали шеталицу пар бакљи,и солидну бројку за њих јер колико знам на осталим утакмицама у сезони их је било далеко мање.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
13/6/2013, 20:44
Sloga Požega - Loznica
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
14/6/2013, 12:02
уууу, тежак ударац
- Зона СумракаКорисник
14/6/2013, 14:45
Није пала у тучи,неће се појавити ни на једној светској трибини. Дешава се,није смак света. Нека је са срећом Солунцима у трећој лиги. Једна ствар ме занима. Да ли је бојкот прекинут пре ове задње 2 утакмице са којих су избачене фотографије. И у каквим су односима Солунци са Гробарима,пошто сам прошле недеље био у Бањи Ковиљачи па сам свратио у Лозницу а она је цела скоро исписана Гробарским натписима. Да ли је ту статус кво или има цимања?
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
14/6/2013, 18:06
готова је сезона Супер Лиге, има се времена за локалне навијачке активности...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
14/6/2013, 19:26
Zaista težak udarac, pogotovo kada se setim tog hladnog dana u januaru 2009 kada smo odneli pare čoveku da štampa zastavu.
U opštem metežu ispred hotela Barry u Briselu gde su dva puta brojniji panduri uzimali stvari i otvarali torbe, nestala je i ta zastava, majica "majke još rađaju obiliće" kao i još dosta stvari, između ostalog i Srpska zastava koju su Rusi doneli. Većina ljudi je u tom trenutku bila zaokupirana da nas što manje padne, ljude su izvodili iz hotela i hapsili. Greška velika. Ambasador u Briselu takođe kaže da nema ništa od toga, vraćanja stvari nazad i slično. Ljude su držali do 4 ujutru, umesto do završetka utakmica i ostavljali ih na različitim lokacijama u gradu.
E sada, situacija sa navijačima Loznice i sa navijačima Partizana i Zvezde u Loznici može se opisati tipično Loznički primitivno - svi smo mi jedno kada igra Loznica, i boli nas kurac za sve Svako ko hoće da dođe na tribinu, dobrodošao je pa čak su i više poželjni stari Solunci koji su svojevremeno išli na Zvezdu i Partizan, nego novije generacije ritam mi ljubav razbudi, ja pijana od ljubavi. Čak i na slici gore ima par ljudi koji su viđeniji Grolunci i Delunci u Loznici.
Mislim da nema pravo ni jedna grupa da priča išta o Titovim blizancima u Srbiji ako u svom gradu ili kraju nema sukobe sa najbližim Grobarima i Delijama, pa makar bili stan do stana. Te mangupe što vode rat grafitima i kaver fotografijama goni u lepi kurac, a pogotovo one što su počeli da navijaju za lokalni klub od masovnog uvođenja brzog interneta (ADSL) i fejsbuka u Srbiji. Zna se koje grupe u Srbiji imaju sukobe sa lokalnim Delijama i Grobarima, a ima grupa što sikću kao ljute guje, a ne ujedaju nikoga. Prvi su za ogromno poštovanje, a drugi za bolnicu pušača kurčeva.
U opštem metežu ispred hotela Barry u Briselu gde su dva puta brojniji panduri uzimali stvari i otvarali torbe, nestala je i ta zastava, majica "majke još rađaju obiliće" kao i još dosta stvari, između ostalog i Srpska zastava koju su Rusi doneli. Većina ljudi je u tom trenutku bila zaokupirana da nas što manje padne, ljude su izvodili iz hotela i hapsili. Greška velika. Ambasador u Briselu takođe kaže da nema ništa od toga, vraćanja stvari nazad i slično. Ljude su držali do 4 ujutru, umesto do završetka utakmica i ostavljali ih na različitim lokacijama u gradu.
E sada, situacija sa navijačima Loznice i sa navijačima Partizana i Zvezde u Loznici može se opisati tipično Loznički primitivno - svi smo mi jedno kada igra Loznica, i boli nas kurac za sve Svako ko hoće da dođe na tribinu, dobrodošao je pa čak su i više poželjni stari Solunci koji su svojevremeno išli na Zvezdu i Partizan, nego novije generacije ritam mi ljubav razbudi, ja pijana od ljubavi. Čak i na slici gore ima par ljudi koji su viđeniji Grolunci i Delunci u Loznici.
Mislim da nema pravo ni jedna grupa da priča išta o Titovim blizancima u Srbiji ako u svom gradu ili kraju nema sukobe sa najbližim Grobarima i Delijama, pa makar bili stan do stana. Te mangupe što vode rat grafitima i kaver fotografijama goni u lepi kurac, a pogotovo one što su počeli da navijaju za lokalni klub od masovnog uvođenja brzog interneta (ADSL) i fejsbuka u Srbiji. Zna se koje grupe u Srbiji imaju sukobe sa lokalnim Delijama i Grobarima, a ima grupa što sikću kao ljute guje, a ne ujedaju nikoga. Prvi su za ogromno poštovanje, a drugi za bolnicu pušača kurčeva.
- Зона СумракаКорисник
16/6/2013, 08:45
Ок,значи чланови Солунаца не навијају само за Лозницу,то ме занимало.