ПАРТИЗАН
+22
lazarevac
Реакција
Калуђерица
ПФК
СрбинПодгорица
Крагујевац
Хедониста
Xepoj
Frederiko Rivero
syndesmos
YOGcasual
Gambler
Ултрас КВ
19Б47
Гробари Железник
Паранормал
Grof FCL
навијачкаСвест!
CasualMente
tribina
Београд
consigliere
26 posters
- tribinaКорисник
- Број порука : 845
Регистрован : 08.01.2012
Re: ПАРТИЗАН
23/5/2013, 14:01
Смедерево - Партизан
Забрањени у Смедереву
Забрањени у Смедереву
- showtimeКорисник
- Број порука : 7
Регистрован : 27.04.2009
27/5/2013, 09:01
Ako je pogrešna tema, onda molim administratore da prebace ovaj post u odgovarajući.
Sinoć sam bio na stadionu Partizana, na zapadnoj tribini. Bilo je puno roditelja i dece, od kojih je nekima bio prvi put da dođu na utakmicu. I šta ih tamo dočeka? 50 kretena koji NE razmišljaju o svojim postupcima. Zanima me, kao nekog ko je dosta godina ostavio po tribina u Srbiji, da li je jebeno normalno gađati ZAPADNU tribinu, mesto gde se skupljaju simpatizeri, penzioneri, klinci?
Kakav mozak to može da smisli? Da li je potrebno nekom naneti teške telesne povrede? Da li je potrebno da još neko pogine (ne daj Bože) na srpskoj navijačkoj sceni?
I
ono što je jako zanimljivo, Marinci su bili zaštićeni kao beli medvedi. Dok se policija smilovala da ih izbaci, već je haos napravljen. O „tradicionalnom“ srpskom lomljenju stolica nema ni potrebe pričati pored ovakvih stvari.
Sinoć sam bio na stadionu Partizana, na zapadnoj tribini. Bilo je puno roditelja i dece, od kojih je nekima bio prvi put da dođu na utakmicu. I šta ih tamo dočeka? 50 kretena koji NE razmišljaju o svojim postupcima. Zanima me, kao nekog ko je dosta godina ostavio po tribina u Srbiji, da li je jebeno normalno gađati ZAPADNU tribinu, mesto gde se skupljaju simpatizeri, penzioneri, klinci?
Kakav mozak to može da smisli? Da li je potrebno nekom naneti teške telesne povrede? Da li je potrebno da još neko pogine (ne daj Bože) na srpskoj navijačkoj sceni?
I
ono što je jako zanimljivo, Marinci su bili zaštićeni kao beli medvedi. Dok se policija smilovala da ih izbaci, već je haos napravljen. O „tradicionalnom“ srpskom lomljenju stolica nema ni potrebe pričati pored ovakvih stvari.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
27/5/2013, 14:40
Spomeni onda i dete koje je pogođeno kamenom u glavu koje je iznešeno sa stadiona. Nisam video koliko je to dete, ali sa juga se videlo da ga iznosi sa zapada čovek u naručju tako da to sve govori.
Drmaju kompleksi Srbiju pa to je strašno.
Drmaju kompleksi Srbiju pa to je strašno.
27/5/2013, 17:29
Мислим да није на симпатизерима да филозофирају овде. Предпостављам да си на западу био до Југа. Зна се добро да Маринци нису из чиста мира почели фрку, као што ни једни навијачи не раде. Према томе, ''добро обавештени'' навијачи замолио бих вас да се држите качења слика, а све остале ''информације'' као и обично, наћићете у новинама и на телевизији.
Свако добро.
Свако добро.
- tribinaКорисник
27/5/2013, 17:49
Нећу писати сада како и зашто је све кренуло јер нисам упућен, само сам клип погледао неки кратки. По ономе што се на клипу може видети је да маринци гађају западну трибину бакљама, али да исто тако симпатизер (како ви кажете и како пише по разним порталима) пали своју бакљу и са западне стране узвраћа маринцима... остало као што сам већ рекао нећу коментарисати јер се ништа друго не може преко клипа закључити.
А што се тиче избацивања маринаца са стадиона (кад сте већ кренули о томе на овој теми), по мени најобичније шиљење к...а, безброј пута до сада су се дешавала и пребацивања бакљи, улетања у терен, кошкања на трибини међу навијачима, па нису групе избациване са трибине, сад се ови нашли паметни па их избацују, ал вероватно им је лакше одма да их истерају, него после да морају да чаме са њима док се не испразни стадион ... Може им се да ''стварају ауторитет'' на мањим групама (групама са мањим бројем људи).
А што се тиче избацивања маринаца са стадиона (кад сте већ кренули о томе на овој теми), по мени најобичније шиљење к...а, безброј пута до сада су се дешавала и пребацивања бакљи, улетања у терен, кошкања на трибини међу навијачима, па нису групе избациване са трибине, сад се ови нашли паметни па их избацују, ал вероватно им је лакше одма да их истерају, него после да морају да чаме са њима док се не испразни стадион ... Може им се да ''стварају ауторитет'' на мањим групама (групама са мањим бројем људи).
- РеакцијаКорисник
- Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012
27/5/2013, 18:05
Маринци су и најмање криви за овај инцидент,какви црни симпатизери добро се види и на снимку да је група људи са бакљама дошла да се обрачуна са суботичанима.
На крају су добили од ундура ни криви ни дужни и истерани са трибине.
На крају су добили од ундура ни криви ни дужни и истерани са трибине.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
27/5/2013, 20:39
Na snimku se vidi na početku da nije grupa ljudi došla sa bakljama da se obračuna već je to tek kasnije neko došao ili prešao sa juga sa bakljom. Na zapadu je bila šetalica na početku tako da je i tu bilo ljudi iz organizacije Grobara. Nered je počeo da poprima veće razmere kada je pukao topovski udar, i to među ljudima koji su očigledno simpatizeri. Tada je ceo stadion primetio da se tamo nešto dešava. Baklja je zapaljena tek nakon gađanja zapada od strane navijača u kavezu. Nisu ni na zapadu sve go debil do debila da pobegnu svi od male grupice ljudi, nisu navijači od čelika a simpatizeri od krvi i mesa. I na snimku se vidi da na početku incidenta ljudi ne sklanjaju zastave koje su lagano da budu plen. Ispade sada da su Subotičani namerno isprovocirani i da su dobili batine ni zbog čega, a jasno je svima da policija kada krene i kada se osili, budi se ono najveće sadističko u njima, kada vide da mogu i gde mogu oni udare pa da si Titin oderu od batina.
Pohvala za huliganisanje, u duhu je povrediti protivnika, ali posle glumiti Gandija i ne ide baš.
- Гробари ЖелезникКорисник
- Број порука : 194
Регистрован : 07.05.2011
28/5/2013, 00:14
https://www.youtube.com/watch?v=spXrNAtIbVY
https://www.youtube.com/watch?v=AiXsjB7Pl54
Клипови навијања Забрањених Гробара против Спартака.
https://www.youtube.com/watch?v=AiXsjB7Pl54
Клипови навијања Забрањених Гробара против Спартака.
- showtimeКорисник
28/5/2013, 09:11
Паранормал ::Мислим да није на симпатизерима да филозофирају овде. Предпостављам да си на западу био до Југа. Зна се добро да Маринци нису из чиста мира почели фрку, као што ни једни навијачи не раде. Према томе, ''добро обавештени'' навијачи замолио бих вас да се држите качења слика, а све остале ''информације'' као и обично, наћићете у новинама и на телевизији.
Свако добро.
Био сам на средини запада, чак мало више ка северној трибини, али рецимо да је то средина и да су се ствари добро виделе одатле. Нема потребе за овим другим делом твог поста, јер ваљда форум служи томе да се дискутује о неким стварима, па макар оне биле и негативне. Као такво се дефинитивно може окарактерисати понашање маринаца на овој утакмици. Опет, могли бисмо да се вртимо у круг око неких кодекса, правила, навијачке свести и сличног, али нема ништа од тога, јер нема ко да прочита то, а и ако прочита неће му допрети до мозга. И после се сви чудимо када медији ударе по навијачком покрету, а сами себи смо највећи непријатељ.
Сигурно је да не бих ништа писао да нисам био на лицу места.
Немам сад времена да означавам на слици нешто посебн, али баци(те) поглед на лика у белом дуксу и можда ће бити јасније зашто је дошло до хаоса.
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2013/05/FOTO-D-Zarkovic337-copy.jpg
- tribinaКорисник
28/5/2013, 11:33
showtime ::Немам сад времена да означавам на слици нешто посебн, али баци(те) поглед на лика у белом дуксу и можда ће бити јасније зашто је дошло до хаоса.
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2013/05/FOTO-D-Zarkovic337-copy.jpg
Већ сам видео ову слику негде. Реци ми само јел стварно мислиш и јел реално да се неко међу њих 100 појави у дресу Црвене Звезде, колико год да је неко плиткоуман опет би било нејасно да се тако појави. Када мало размислиш можда је ипак и дрес Радничког из Ниша који су им браћа? Али то и јесте можда главни проблем, што људи, не овде, него на свим форумима и осталим местима на интернету многе ствари закључују преко разних интернет портала, па се тако и рашири нека прича која можда и није тачна!
- showtimeКорисник
28/5/2013, 12:05
Čekaj, da li sam ja nešto rekao o tom dresu, osim što se može žaključiti da je bilo ljudi koji su došli namerno da naprave haos?
Naravno, izdato je saopštenje (kao SNS, SPS ili drugi) i sve je pojašnjeno, tako da nema potrebe da diskutujemo.
Da zaklučimo, akcija je legitimna, sve je dozvoljeno, braća se zaigrala, tiranija od strane Beograda, bla bla, a ono što sam video ćemo pripisati nekim supstancama koje menjaju svest i deluju tako što se sve okolo pretvara u paranormalnu dimenziju.
Naravno, izdato je saopštenje (kao SNS, SPS ili drugi) i sve je pojašnjeno, tako da nema potrebe da diskutujemo.
Da zaklučimo, akcija je legitimna, sve je dozvoljeno, braća se zaigrala, tiranija od strane Beograda, bla bla, a ono što sam video ćemo pripisati nekim supstancama koje menjaju svest i deluju tako što se sve okolo pretvara u paranormalnu dimenziju.
28/5/2013, 20:53
Друже ко си ти уопште? Шта коментаришеш овде, а пратиш утакмице са запада...
На овом форуму, као и на 99% осталих нећеш наћи врх било које трибине да пише, а ни сам ниси ни близу тога. Чему расправа? Шта си ти нашао да исправљаш криве дрине, а скупљаш информације из новина. Држи се постављања видео и фото материјала као и сви други нормални корисници овог форума.
Навијачким расправама није место на интернету!
На овом форуму, као и на 99% осталих нећеш наћи врх било које трибине да пише, а ни сам ниси ни близу тога. Чему расправа? Шта си ти нашао да исправљаш криве дрине, а скупљаш информације из новина. Држи се постављања видео и фото материјала као и сви други нормални корисници овог форума.
Навијачким расправама није место на интернету!
- tribinaКорисник
28/5/2013, 21:41
Партизан - Спартак
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1369724646.jpg
Забрањени на утакмици са Спартаком
http://www.dodaj.rs/f/10/KW/23yYncbc/2.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2c/mc/1oPO32Mw/3.jpg
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1369724646.jpg
Забрањени на утакмици са Спартаком