TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дневна дешавања у земљи и свету

+17
tribina
Хедониста
kamora
Реакција
CasualMente
Casuals
Xepoj
ULTRAstyle
Калдрма
Ултрас КВ
Gambler
Београд
consigliere
syndesmos
навијачкаСвест!
Паранормал
Крагујевац
21 posters
Go down
kamora
kamora
Корисник
Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012

Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 Empty Re: Дневна дешавања у земљи и свету

11/2/2013, 18:47
Е ово је до јаја. Крагујевац оплео по брату Таурунуму и залепио га јавно... Biggrin
Капирам када би отворили тему ''Представљање'' као што има на неким форумима, где би форумаши написали кратку биографију (наравно не име и презиме) уз опис досадашњег навијачког искуства у кратким цртама, број утакмица, број гостовања, име навијачке групе којој припадате или сте јој блиски, града/дела града у коме живите, да би се испоставило да је 70% људи тотално небитно. Biggrin Да се разумемо не прозивам никога посебно, нити сматрам да је неопходно отворити овакву тему, али ја се не би плашио да напишем пост у њој.
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи
Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009

Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 Empty Re: Дневна дешавања у земљи и свету

11/2/2013, 19:05
Не кењај Камора, није њему било упућено, него знаш добро коме. И што се тиче тог представљања, ни мени није фрка, али пошто би се уписало петоро људи тема не би имала смисла.
kamora
kamora
Корисник

11/2/2013, 19:45
Извини мислио сам да је овај први део ''Само кад си ти нашао да нам удараш рецке'' био упућен Паранормалу.Ал ајде.. Wink
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

11/2/2013, 22:00
Зашто би то мени било упућено није ми јасно...
Нажалост се слажем са каморанезијем око овог 70% небитних, мада мислим да би проценат био и већи.
Сви овде знају да кењају нешто, а нико није био (не причам само за овај случај). Ултраси познати само по нику, да питаш неког код њих по имену и презимену људи би слегнули раменима. Да нема форума не би ни имали никакве информације. Додуше и овако се барата са полуинформацијама. Уместо да се овакве ствари сведу на неки нормалан извештај из првог ока, људи подбадају, а нос нису промолили из куће.
Колико је вас склопило једну целу сезону то ме занима, код куће се иде, а на гостовања ће ићи они из унутрашњости јбг. Не могу вам описати како се изнервирам кад крену да кењају ови што су спречени увек!
Реакција
Реакција
Корисник
Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012

12/2/2013, 01:53
Крагујевац нећу моћи да спавам нека си ти мени рекао,дивим ти се јуначе са милион акција
и ова од неки дан вам је баш јуначка, локал патриотизам на делу.Права навијачака.
Паранормал ти очигледно имаш неки проблем са собом,подјебаваш овде људе редом
ни не гледаш шта пишеш.А ово што нисам био а кењам, па рече ми другар,буразер ваљда знају
људи шта се десило и како је било, и колко су се намучили момци док су плаћали за јебене гуме по оној зими,
ко да су у усташки град отишли јебем ти сунце.
Дечко нисам спречен УВЕК то нек ти је јасно, ваљда знаш да је нормално прескочити неку
утакмицу,акцију, кад ниси у могућности.А за информације се не секирај .
И јебо ме дан кад сам се регистровао на овај форум,да ме јебо !
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

12/2/2013, 03:45
You're fuckin' animals!
You give this fuckin' country a bad fuckin' name!
You ain't no football supporters!
You're fuckin' muggy little cunts!

Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 581573
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

12/2/2013, 11:45
Реакција ::
И ја кажем.
навијачкаСвест!
Корисник
Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009

12/2/2013, 11:46
Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 61861
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи
Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009

12/2/2013, 12:24
Реакција ::Крагујевац нећу моћи да спавам нека си ти мени рекао,дивим ти се јуначе са милион акција
и ова од неки дан вам је баш јуначка, локал патриотизам на делу.Права навијачака.

Паранормал ти очигледно имаш неки проблем са собом,подјебаваш овде људе редом
ни не гледаш шта пишеш.А ово што нисам био а кењам, па рече ми другар,буразер ваљда знају
људи шта се десило и како је било, и колко су се намучили момци док су плаћали за јебене гуме по оној зими,
ко да су у усташки град отишли јебем ти сунце.
Дечко нисам спречен УВЕК то нек ти је јасно, ваљда знаш да је нормално прескочити неку
утакмицу,акцију, кад ниси у могућности.А за информације се не секирај .

Не знаш ти да читаш између редова. Чуо си нешто од неког и сад си ти нашао да причаш о некој акцији која је јуначка, права навијачка. Да си био видео би јуначку акцију и шта је права навијачка прича коју фурате, јер у супротном не би коментарисао ове безазлене ''акције'' једног или више дебила са наше стране где нико није повређен. Коментаришеш новинске наслове, а оно што је било у мраку немаш појма. Зато нас поштеди твог мишљења о нечему што си прочитао.
South Guard
South Guard
Корисник
Број порука : 122
Регистрован : 20.11.2012

12/2/2013, 14:43
Kada bi se sastali svi mi sa foruma izgledali bi kao vrtic sa 2-3 ucitelja.
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

12/2/2013, 15:56
Па и није баш тако, били би као једна група са факултетских вежби... Smile
tribina
Корисник
Број порука : 845
Регистрован : 08.01.2012

12/2/2013, 16:58
South Guard ::Kada bi se sastali svi mi sa foruma izgledali bi kao vrtic sa 2-3 ucitelja.

Јаслице, јаслице ...
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

12/2/2013, 19:12
Ала сте ви одлемили, па нисте ни свесни колко нам Гига (Каморанези) чупа просек. Немојте да се зајебавамо, деда је прошао сито и решето, у свему има црни појас... Док смо ми тапкали по барицама, он је сам зидао своју кућу и то циглу по циглу...Ваљао бонове за бензин, кафу, шећер и уље, сам пренео буре нафте од 200 литара на 7. спрат. Он је зарађивао за себе, ујутру посао, послеподне терен, трчао је као Форест Гамп, а увече кафане и жене. Харао је градом. Ишао је поцепаних патика у град, ал је ипак јебао промотерке. Одустао је од навијачке каријере "из политичких разлога", постоји и прича да је позван на трибину Ливорна да им црта корео против Пизе, али је заборавио пасош и закаснио на авион. С обзиром на његову бурну навијачку, политичку и сексуалну прошлост треба отворити неко ТрибинаСРБ саветовалиште на челу са Гигом, главним проповедником. Ако се и он слаже, наравно.
kamora
kamora
Корисник

12/2/2013, 19:55
Не обраћајте пажњу на consigliere-а. Док сам ја избациван са свих могућих форума због ''цинкарења, провоцирања, изношења имена и догађаја јавно, пљувања по појединцима и групама'' итд...он никада није могао да се региструје ни на форум групе којој припада па је зато направио свој сопствени форум. Да, слажем се око отворања теме ''ТрибинаСРБ представљање'' зашто да не. Само што се не слажем да тема испрва носи назив ''Гигино саветовалиште'', већ ако се испостави да имам највећи кредибилитет и искуство нека се касније преименује.
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

12/2/2013, 20:56
Како си ме само раскринкао, не каже се џабе да озна све дозна...
Претерано сереш партијанеру.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

12/2/2013, 21:26
Каморанези колико си провео сезона на северу, али активно, и јеси икада активно учествовао у раду групе? Јеси се икада питао око било чега на својој трибини?
kamora
kamora
Корисник

12/2/2013, 21:37
Да кажемо 6 година активно. Прво гостовање ми је било управо у Земуну (мислим да је била '99) када су нам Taurunum Boys отели заставу Gerila. Знају припадници твоје групе о чему причам. Само да додам, ја нисам члан Gerile, близак сам једној другој познатој групи са Новог Београда, која се касније прикључила BBRS-у.

О овоме сам писао на другом једном форуму и не би даље да настављам сем ако не отворимо специјалну тему за то.
tribina
Корисник

12/2/2013, 21:43
Можда је већ постављано негде али ево опет ... сурова реалност !

Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 4aG9KzO
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

13/2/2013, 01:27
Ја не знам више ко пати за тим телефонима сем усраних клинаца. Јебем ти панађур па нема буса у превозу у Београду и Новом Саду где неке Далиборке и Далибори и Лондони не чвакају 5-10 тач скринова у бусу, иду на портале на фејсбук, са гостовања како се уђе у повратни бус/ауто, иде се на интернет. Значи само да може да уђе на лајвскор да видим резултат за тикет и то је то. Треба да се напијем, па да пошаљем поруку или назовем па да побрљам и не могу да потрефим типку.
Мада ја сам уз пакет за продужење уговора добио летос Нокију 500, јебо те, одлична батерија 4 дана мора да траје, има сигнал када сиђеш у најдубље подруме од локала, само за поруке је смрт, не могу а да не промашим.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

13/2/2013, 15:31
Нажалост сам и ја власник једног тач скрина. Јеби га, фурао неки Сони Ериксон и пуко ми екран, нисам имао пара да мењам. У исто време кева продужавала рачун и добила фонтеле, ја узо, њој не треба, а и не зна жена да се снађе.
Ма голо говно од телефона, батерија један дан траје. Има и неких предности телефон, да не серем баш, али више минуса. Једно време сам фурао Нокију ц2, сјајан телефон за нормално коришћење.
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Регистрован : 29.07.2008

13/2/2013, 15:54
То сам те ја саветовао који да изабереш LOL
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

13/2/2013, 16:05
Да јебо те, ал си ме осакатио уствари. Дођеш ми сад једну футролицу за мобилни! Дневна дешавања у земљи и свету - Page 10 61861
syndesmos
syndesmos
Корисник
Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011

14/2/2013, 14:42
http://www.telegraf.rs/vesti/433967-ucena-zbog-ocene-majka-ucenika-oralno-zadovoljila-nastavnika
tribina
Корисник

14/2/2013, 19:42
syndesmos ::http://www.telegraf.rs/vesti/433967-ucena-zbog-ocene-majka-ucenika-oralno-zadovoljila-nastavnika

После се професори жале и штрајкују ... Biggrin
Београд
Корисник
Број порука : 1640
Регистрован : 16.08.2009
http://www.tribinasrb.net/portal

17/2/2013, 15:39
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/367952/Mladic-koji-je-zadavio-devojku-sve-priznao-istraznom-sudiji-a-onda-skocio-kroz-prozor-suda
Какав лудак јеботе.
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics