Сваштара
+27
zona di guerra
ultraPAPRIKA
Frederiko Rivero
Маваши
навијачкаСвест!
Хедониста
consigliere
ULTRA037
Мантекиља
syndesmos
CasualMente
Калуђерица
LAVOT
Privilage
kamora
Gambler
Гробари Железник
Калдрма
tribina
korisnickoIME
Casuals
Крагујевац
YOGcasual
Реакција
Ултрас КВ
Паранормал
South Guard
31 posters
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Re: Сваштара
6/2/2013, 09:12
0:50
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
6/2/2013, 20:32
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
6/2/2013, 21:57
Извалите како пацов у Русији улеће међу мачке у стилу ''Шта је бре било...? Јел има неких проблема? '' Ово није обичан пацов , ово је супер совјетски пацов. У Русији, пацови третирају мачке као своје КУЧКЕ!
https://www.youtube.com/watch?v=DPK_ij0llc8
- РеакцијаКорисник
- Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012
6/2/2013, 22:29
Dragi, Romane,
Jel mozemo na ti? Sigurno se pitas zasto bas tebi ovo saljemo? Verovatno cesto dobijas ovakva pisma, ali mi zaista nemamo kome drugom da se obratimo.
Prvo, da se predstavimo. Mi smo Mare i Joca, Zabranjeni grobarii (mozda si cuo za nasu frakciju), i deca rata. Kao i svi Grobari, volimo Celsi, o da. Zivot u Srbiji je tezak.Na primer, nas dvojica, mi nemamo posao. Vreme prekracujemo blejajuci na fejsu, lajkujuci drugim ljudima statuse, ni nadajuci se boljem. Svaki dan nam je isti. Ujutru se probudimo u 11, popusimo cigaru i uz prvu jutarnju kaficu gledamo da neko nije izbacio slucajno neku dojavu na fbu. Otrcimo u kladionicu, uplatimo tiket i posle blejimo na statusima i smaramo devojke po fbu (jer za nesto vise nemamo mogucnosti) Na kraju veceri, kad se sve tekme zavrse, napadamo stranice klubova i fan pejdzeve igraca koji su nas oborili. Kudimo, jaucemo, zapomazemo. Da, znam. Bas je jadno, zar ne? E pa, voleli bi da se to promeni. Ne mozemo vise ovako. Da te ne gnjavimo nasom tuznom pricom, razlog zasto ti ovo saljemo jeste u sledecem: Mi nemamo para. Pare nam ne trebaju da bi se kockali, pili, drogirali ili vracali dugove. Ne! Recimo, voleli bi da posedujemo plazma televizor kako bismo mogli da pratimo i gledamo Celsi u HD, ili da kupimo original cd football menadzera 2013 (jer za piratsku verziju nema valjanog kreka) u kojem stalno uzimamo Celsi (i to ne zato sto imaju velik budzet)..
Uostalom, evo ti nas kratak spisak stvari koje bi voleli da uradimo u bliskoj buducnosti:
1. Posetimo Stamford Bridge. Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd London za direktan let , sa sve povratnom kartom iznosi 26.789 dinara, ili ti 250e.
2. Kamion pun vinjaka. Verovatno nisi cuo za akciju "Milinko vam daruje". U pitanju je covek koji ide Srbijom i deli ljudima hranu, odecu, obucu i druge poklone. E mi smo mislili da uradimo akciju slicnu toj.
3. Pretplatu na Mozzart novine
Kao sto vidis, zelje su nam skromne, imajuci u obzir da Henrique Hilário, golman nedeljno ima oko 14000e..
Izvini na oduzetom vremenu i sve najbolje. Iskreno se nadamo da ce Celzi osvojiti, ako ne ove, onda sledece godine titulu i da ce se vratiti slavni dani. Pozdravi puno Zurkovu, mnogo je lepa, srecan si sto je imas.
P.S evo ti nasi linkovi, tako da ako imas fejsbuk nalog, dodaj nas obavezno
6/2/2013, 22:46
7/2/2013, 03:38
Ово неки пацов комуњара јеботе.kamora ::Извалите како пацов у Русији улеће међу мачке у стилу ''Шта је бре било...? Јел има неких проблема? '' Ово није обичан пацов , ово је супер совјетски пацов. У Русији, пацови третирају мачке као своје КУЧКЕ!
- CasualMenteКорисник
7/2/2013, 09:26
- CasualMenteКорисник
7/2/2013, 11:02
Београде, јел пијеш вињак-колу
http://www.dominomagazin.com/article/19300/gradski-zivot/20-tipova-ljudi-po-picu-koje-piju
http://www.dominomagazin.com/article/19300/gradski-zivot/20-tipova-ljudi-po-picu-koje-piju
7/2/2013, 12:46
Мислим да нема ко се није зајебао за ово...Đus votka
Verovatno znači da ima 16 godina i to joj je prvo piće u životu! Koje će dugo, dugo pamtiti...
Пс. нисам баш толико заглибио, брља је права прича.
http://www.tarzanija.com/10-gacespadajucih-pogleda-ivice-dacica/
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
7/2/2013, 17:38
http://sportinfo.co.rs/kosarka/bruka-teletovica-video/
7/2/2013, 20:39
Јел ме јебете, где је 70 и кусур страна Сваштаре?
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
8/2/2013, 00:13
8/2/2013, 09:27
Свака тема је лимитирана на 990 постова, кад пређе преко онда се аутоматски закључава и отвара се нова. Глупост, ал тако је, не можемо ту ништа... До сад би сваштара имала преко 350 страна.Крагујевац ::Јел ме јебете, где је 70 и кусур страна Сваштаре?
8/2/2013, 14:16
Чекај по ком фазону сви остали форуми шљакају без тог лимита?consigliere ::Свака тема је лимитирана на 990 постова, кад пређе преко онда се аутоматски закључава и отвара се нова. Глупост, ал тако је, не можемо ту ништа... До сад би сваштара имала преко 350 страна.Крагујевац ::Јел ме јебете, где је 70 и кусур страна Сваштаре?
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
8/2/2013, 20:07
каморанези,ал стварно би мого да напишеш за инцидент са припадницима ромске популације
Нема ту много шта да се каже. Више пута сам на форуму качио музику , документарце и текстове везане за скинхед субкултуру пошто сам близак томе још од средине 90-их. Замислите сад ћелавог лика који иде улицом у зеленој спит фајер јакни и војничким цокулама (пошто се за мартинке није имало у периоду док сам ишао у школу) како силази оним степеницама на Зеленом Венцу ка аутобуској станици да ухвати бус за НБГ.Ништа необично, да на Зеленом Венцу нема брдо ромске популације која не само што се не разуме у врсте и подврсте скинса, већ их то и не занима, па у складу са тим је била јако непријатна ситуација јер сам морао да прођем поред неколико њих који су ме изазивачки гледали. Најистакнутији је био старији цигош 26-27 год. (ја сам имао не више од 17) који је стао испред мене, раширио руке и стегао песнице. Нисам обраћао пажњу, само сам га заобишао.
9/2/2013, 15:47
11/2/2013, 12:26
Кад треба да одем код фризера дебила да би он ћутао кад ме шиша? У колико сати јеботе? Од ових фризера већох трачара и смарача нема, потписујем. Јебао га дерби ...