Италија II
+9
tribina
syndesmos
Garnisla
Gambler
Реакција
Ултрас КВ
Крагујевац
CasualMente
kamora
13 posters
- syndesmosКорисник
- Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011
Re: Италија II
31/1/2013, 16:22
1:35 Симпатичан дукс овог лика са мегафоном...
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
31/1/2013, 17:02
syndesmos ::1:35 Симпатичан дукс овог лика са мегафоном...
Пази шта је овај извалио ...е да сам гледао још 10 пута снимак не би ми запало за око да лик који стоји на 20 метара у позадини носи дукс 1970 ако си на то мислио. Свака част.
ЈУВЕНТУС - ђенова
ПАРМА - наполи
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
31/1/2013, 17:08
кад смо већ око ове утакмице, ево и Миланиста у Бергаму. ( градови на пола сата вожње )
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
31/1/2013, 20:03
Бергамо је најближе гостовање Миланезима, а ову слику је већ поставио Каморанези када је постављао слике са Аталантине две трибине.
Их па дотерани су дуксеви у Милано, шта је са вама људи моји
Их па дотерани су дуксеви у Милано, шта је са вама људи моји
- GamblerСолунци Лозница
31/1/2013, 20:37
Ево да бацим коју инсајдерску фотку са Аталанта-Милан
- kamoraКорисник
31/1/2013, 21:35
Јужна трибина ''Forever Atalante"...а ево и зелено-црвених застава и шалова...дакле "Freak Brothers" из Тернане поново присутни са својом браћом из Бергама. Добре фотке, али опет помињем а споменуо сам то већ раније СТОП СНИМАЊУ ИЗ КОПА! То једноставно није ултра.
- GamblerСолунци Лозница
1/2/2013, 18:59
kamora ::Јужна трибина ''Forever Atalante"...а ево и зелено-црвених застава и шалова...дакле "Freak Brothers" из Тернане поново присутни са својом браћом из Бергама. Добре фотке, али опет помињем а споменуо сам то већ раније СТОП СНИМАЊУ ИЗ КОПА! То једноставно није ултра.
Брате ево баш сам сада опет ушао у профил код тог Италијана што га имам и видео да га је у ствари таговала нека девојка, другарица, шта већ, што иде на утакмице, и она је и направила ове фотографије.
Дечко је сав у фенси фазону као и маса људи са слике, ставља 30-40 грама желатина на косу, шал, дукс и на утакмицу, такви су Италијани то је познато. И баш сам видео и пре давно да има слике са зелено-црвеним шалом, питао сам се откуд браћа са њима, када видим да је то старо братство. Послао ми је шал Аталанте, морам измувати и неко мењање, нешто и за Тернану
- kamoraКорисник
1/2/2013, 19:34
Gambler ::kamora ::Јужна трибина ''Forever Atalante"...а ево и зелено-црвених застава и шалова...дакле "Freak Brothers" из Тернане поново присутни са својом браћом из Бергама. Добре фотке, али опет помињем а споменуо сам то већ раније СТОП СНИМАЊУ ИЗ КОПА! То једноставно није ултра.
Брате ево баш сам сада опет ушао у профил код тог Италијана што га имам и видео да га је у ствари таговала нека девојка, другарица, шта већ, што иде на утакмице, и она је и направила ове фотографије.
Дечко је сав у фенси фазону као и маса људи са слике, ставља 30-40 грама желатина на косу, шал, дукс и на утакмицу, такви су Италијани то је познато. И баш сам видео и пре давно да има слике са зелено-црвеним шалом, питао сам се откуд браћа са њима, када видим да је то старо братство. Послао ми је шал Аталанте, морам измувати и неко мењање, нешто и за Тернану
Ма ја сам се то зезао око снимања из копа како то није ултра. Ако мене питаш нека снима ко хоће шта има да се крије.
Него што се тиче Тернане и њиховог братства са Аталантом има једна занимљивост. Наиме Тернана ти је позната као трибина са највише наркомана, а поготово хероинских зависника, који су платили данак бахатом понашању. Важили су увек за лудаке, зато су их Аталантини ваљда и готивили, али опет доста људи је са те трибине данас под земљом. Па погледај само какву су кореографију радили:
''Ternana e Atalanta fumare marijuana"... (Тернана и Аталанта пуше марихуану)
Јако инспиративна група и кад нађем времена поставићу њихов историјат овде. У сваком случају ако набавиш шалове зелено-црвених, веруј ми то јако вреди и добро се котира на италијанској сцени.Па скоро као ''Fossa Dei Leoni" шал.
- GarnislaКорисник
- Број порука : 303
Локација : curva
Регистрован : 06.05.2011
1/2/2013, 23:08
Mozda cu te preduhitriti ali evo nesto o istorijatu,ako ima sta ti dodaj...
Organizovano navijanje pocinje pocetkom 70-ih.Prva grupa koja nastaje je Ultras i to 1974.1979 nastaje grupa Freak Brothers po uzoru na britanski strip "The Fabulous Freak Brothers" koji govori o 3 prijatelja posveceni alkoholu i lakim drogama.Simbol grupe su likovi iz stripa.Posle izvesnog vremena jedan od poznatijih ultrasa Ternane,Zuzza,je preminuo,od tada se uvek nosi trans sa njegovim imenom.Koju godinu kasnije nastaju Working Class,tada stvaraju blisku povezanost sa Freaks-ima.Pocetkom 80-ih godina stvara se prijateljstvo sa Casertinim.Do bratimljenja sa Berganezima dolazi u sezoni 86/87 kada su neki Atalantini dosli na mec Ternana-Giulianova.Ternanezi su im uzvratili brojnom posetom na Atalanta-Mehelen u polufinalu kupa uefa.To je znatno ojacalo bratstvo,ruku na srce i prema politickim opredeljenostima.Prijatelji su i sa Kozencinim i Gualdovim.Vrlo rano su ostvarili i prijateljske kontakte sa Ultras Tito Cucchiaroni.Ogroman je rivalitet sa Perudjinim.Zanimljiv je jedan dogadjaj iz 1996. Nakon jednog susreta Perugina i Ternana u kome su ovi drugi lose prosli spremljena je surova osveta.Navijaci Ternane bacaju kamene gromade sa nadvoznjaka na autobus Perugina koji je prolazio auto putem.Pamti se ozbiljan incident u Torinu kada je priveden jedan vidjeniji ultras jer je imao zabranu ulaska,kada su to primetili Ternanezi su usli u ozbiljan sukob sa policijom.Bilo ih je oko 300 naoruzani lancima,kaisevima,motkama...Jos niz incidenata u kojima su bili hapseni brojni ultrasi.Zanimljivo je da je tada ultrase na sudu zastupao advokat Carignani koji je skoro bio potpredsednik kluba,ne znam da li je jos.Veronezi su im pre nekoliko godina skinuli zastavu gde su ih Ternanezi ostro osudili da su to ucinili uz pomoc policije.Freak Brothers izdaju knjigu pod nazivom "Freak Brothers-20 anni stupefacenti" 20 godina droge prevod za one koji ne znaju.Zanimljivo da su bili vrlo blizu gasenja jer im je pao udarni trans od ekipe iz nize lige koja nema nikakvo postovanje,skoro godinu dana nisu kacili zastave vec samo "Ultras Ternana".Kazu za njih da su najveci levicari u Italiji.Imena njihovih grupa i mnoge zastave sa likom Ce Gevare,srpom i cekicem,kubanske i baskijske zastave...dosta toga govore o tribini.Pored vec pomenutih tu su bile i grupe Drunks,Vecchio Freak,Wild Spirits,Red Boys,Fronte Rosso,Animal Housse,Gang autonomo...
Organizovano navijanje pocinje pocetkom 70-ih.Prva grupa koja nastaje je Ultras i to 1974.1979 nastaje grupa Freak Brothers po uzoru na britanski strip "The Fabulous Freak Brothers" koji govori o 3 prijatelja posveceni alkoholu i lakim drogama.Simbol grupe su likovi iz stripa.Posle izvesnog vremena jedan od poznatijih ultrasa Ternane,Zuzza,je preminuo,od tada se uvek nosi trans sa njegovim imenom.Koju godinu kasnije nastaju Working Class,tada stvaraju blisku povezanost sa Freaks-ima.Pocetkom 80-ih godina stvara se prijateljstvo sa Casertinim.Do bratimljenja sa Berganezima dolazi u sezoni 86/87 kada su neki Atalantini dosli na mec Ternana-Giulianova.Ternanezi su im uzvratili brojnom posetom na Atalanta-Mehelen u polufinalu kupa uefa.To je znatno ojacalo bratstvo,ruku na srce i prema politickim opredeljenostima.Prijatelji su i sa Kozencinim i Gualdovim.Vrlo rano su ostvarili i prijateljske kontakte sa Ultras Tito Cucchiaroni.Ogroman je rivalitet sa Perudjinim.Zanimljiv je jedan dogadjaj iz 1996. Nakon jednog susreta Perugina i Ternana u kome su ovi drugi lose prosli spremljena je surova osveta.Navijaci Ternane bacaju kamene gromade sa nadvoznjaka na autobus Perugina koji je prolazio auto putem.Pamti se ozbiljan incident u Torinu kada je priveden jedan vidjeniji ultras jer je imao zabranu ulaska,kada su to primetili Ternanezi su usli u ozbiljan sukob sa policijom.Bilo ih je oko 300 naoruzani lancima,kaisevima,motkama...Jos niz incidenata u kojima su bili hapseni brojni ultrasi.Zanimljivo je da je tada ultrase na sudu zastupao advokat Carignani koji je skoro bio potpredsednik kluba,ne znam da li je jos.Veronezi su im pre nekoliko godina skinuli zastavu gde su ih Ternanezi ostro osudili da su to ucinili uz pomoc policije.Freak Brothers izdaju knjigu pod nazivom "Freak Brothers-20 anni stupefacenti" 20 godina droge prevod za one koji ne znaju.Zanimljivo da su bili vrlo blizu gasenja jer im je pao udarni trans od ekipe iz nize lige koja nema nikakvo postovanje,skoro godinu dana nisu kacili zastave vec samo "Ultras Ternana".Kazu za njih da su najveci levicari u Italiji.Imena njihovih grupa i mnoge zastave sa likom Ce Gevare,srpom i cekicem,kubanske i baskijske zastave...dosta toga govore o tribini.Pored vec pomenutih tu su bile i grupe Drunks,Vecchio Freak,Wild Spirits,Red Boys,Fronte Rosso,Animal Housse,Gang autonomo...
- kamoraКорисник
1/2/2013, 23:57
Лепо, лепо..имам ја један други текст.
Модена - Тернана (прошло коло)
Модена - Тернана (прошло коло)
- GarnislaКорисник
2/2/2013, 00:33
Da dodam jos sto se tice prijateljstava van Italije tu su Innsbruck,Standard,Sankt Pauli,Celtic.
- kamoraКорисник
3/2/2013, 02:17
ТЕРНАНА - бари
ЛИВОРНО - про верћели
ЛИВОРНО - про верћели
- GarnislaКорисник
3/2/2013, 13:08
Reggina-Verona
Barletta-Pisa
Paganese-Avellino
Barletta-Pisa
Paganese-Avellino
- kamoraКорисник
3/2/2013, 21:08
ПАЛЕРМО - аталанта (данас)
Једно од претходних кола:
ЂЕНОВА - кјево
Једно од претходних кола:
ЂЕНОВА - кјево
- tribinaКорисник
- Број порука : 845
Регистрован : 08.01.2012
3/2/2013, 21:40
Фиорентина - Парма
гости
гости
- GarnislaКорисник
3/2/2013, 23:56
Citta di Messina-ACR Messina
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
4/2/2013, 13:20
Curva Sud Milano
- GarnislaКорисник
4/2/2013, 16:59
Avellino-Benevento
Perugia-Andria
Nocerina-Barletta
Trapani-Entella
Brescia-Spezia
Sassuolo-Empoli
Ternana-Bari
Neke vece neke manje,jebava me nesto upload sajt pa me mrzi sad da prepravljam
Perugia-Andria
Nocerina-Barletta
Trapani-Entella
Brescia-Spezia
Sassuolo-Empoli
Ternana-Bari
Neke vece neke manje,jebava me nesto upload sajt pa me mrzi sad da prepravljam
- GamblerСолунци Лозница
4/2/2013, 19:09
CasualMente ::
Ево га лево Бароне задригли љосе и главни Далибор на трибинама у Милану. Јебем ти колевку која те одгајила и овај Стоун Ајленд чим видим преврне ми се свака ћелија у желудцу, чим то неко узме, зна се шта је у питању - узео је то намерно, није ни погледао друге јакне и каквих ту јакни све има по бутицима. Још ако неко носи шалиће њихове, или оне са линијицама а да нису навијачки, таман да поједем тепсију бурека, попијем бокал јогурта и 2 еспреса и искењам се као у оној епизоди Саут Парка. Човек идол еј бре, идол!
- GarnislaКорисник
4/2/2013, 19:35
Jesi ga lepo srocio...Inace,zna se kako je Barone "cenjen" na cizmi.
- kamoraКорисник
5/2/2013, 13:42
Perugia-Andria
Гарнишла стави и слике Перуђe немој дa си сиса...
АТАЛАНТА - милан (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=rkT5wLb_4EY
БОЛОЊА - аталанта (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=hNpJN3Zxqao
ИНТЕР - каљари (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=STAJhjXsdAQ&feature=endscreen&NR=1
- GarnislaКорисник
5/2/2013, 15:58
Sad vidim da nisam ni Nocerinine,to me jos vise boli
U nedelju ujutru je preminuo vodja navijaca Nocerine,bio je dugo bolestan.
http://lacittadisalerno.gelocal.it/foto-e-video/nocerina-i-funerali-di-casimiro-1.6472858
U nedelju ujutru je preminuo vodja navijaca Nocerine,bio je dugo bolestan.
http://lacittadisalerno.gelocal.it/foto-e-video/nocerina-i-funerali-di-casimiro-1.6472858
- kamoraКорисник
5/2/2013, 17:01
МОДЕНА - асколи (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=Un0ID8SFxuY&list=PLoCjVek9cGS8nRpPmVj5kxCrD1C1nP4ei&index=2
КИЈЕВО - јувентус (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=WdCZYddYLso&NR=1&feature=endscreen
кијево - ЈУВЕНТУС (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=288u9Q9W5R8
https://www.youtube.com/watch?v=Un0ID8SFxuY&list=PLoCjVek9cGS8nRpPmVj5kxCrD1C1nP4ei&index=2
КИЈЕВО - јувентус (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=WdCZYddYLso&NR=1&feature=endscreen
кијево - ЈУВЕНТУС (видео)
https://www.youtube.com/watch?v=288u9Q9W5R8