TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Италија I

+67
kamora
FCGO
Реакција
tribina
Del Piero
NislijeCZ
ULTRAstyle
syndesmos
VOPI
Marko7
Garnisla
NBGD
Usijana Glava
YOGcasual
Ultra' Style
psyhomaster
Benko222
serbon
ultra munze
Ултрас КВ
LAVOT
Крагујевац
навијачкаСвест!
НАВИЈАЧ
LimunNS
bratori
Београд
maiden
KB_DS
Хедониста
Casual-018
Xepoj
Blitzkrieg
Casuals
Role Model
ГробарНС
Steal
Servicium
Напред Партизан
Милош цзв
fredikruger
Паранормал
визант
Uzi
consigliere
Andy
Паок*
Ултрас
УлтраСрбија
Gambler
Old school
fAnStE
Инвалид
_JuZnI_Fr0nT_1990
фики_кершме
solo_ultras
маестрално
GRU-PFC
Milos_011
PFC4ever!
KEPA
!НФК Ултрас!
Djavo87
ПАОКАРА
CasualMente
boy
ултра
71 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Италија I - Page 14 Empty Re: Италија I

16/3/2010, 14:48
Навијање је постало велики бизнис, на већини европских трибина... Не могу да кажем да на тим местима нема правих ултраса, али наравно да има и профитера. Поготово на трибинама великих Италијанских тимова... ( Лацио, Рома, Јуве, Интер, Милан, Виола... )

Не знам конкретно за ову политичарку, али треба узети у обзир да политика има велики утицај на трибине у Италији... Па Гробари су вртели Шешељев барјак, а сигурно би волели да се Шеки једном приликом појави у копу... Можда је ова риба неки опаки фашиста LOL
KB_DS
KB_DS
Корисник
Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

16/3/2010, 15:02
ma fasista moj k***c!!!j***m ja i to njihovo rivalstvo brate kada dozvoljavaju takve stvari...
jeste da je to biznis i da moraju da se prilagodjavaju ali brate ovo je tako providno da mi se povraca....
strasno bas sam se razocarao!!!
CasualMente
CasualMente
Корисник

16/3/2010, 15:14
KB_DS ::ma fasista moj k***c!!!j***m ja i to njihovo rivalstvo brate kada dozvoljavaju takve stvari...
jeste da je to biznis i da moraju da se prilagodjavaju ali brate ovo je tako providno da mi se povraca....
strasno bas sam se razocarao!!!

Слажем се... Веће трибине су се толико исквариле, да све ово постаје провидно Sad
Steal
Steal
Одстрањен
Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

16/3/2010, 16:02
Dok kopirate info sa drugih srpskih navijackih foruma i raznosite informacije,bolje bi bilo da malo vise vremena utrosite na prelistavanju italijanskih medija i stavite nesto vase ovde na forum.Evo nastavicu sa informacijama sa utakmice Livorno-Roma....Pomenuti su incidenti,a sad malo slikovito da dokumentujemo.Prvi koji se stradao je bio navijac domacih sa juga koga su romanisti pogodili raketom:

Италија I - Page 14 1268592935238_6743q7j3

e a onda su ljudi ex BAL-a (BRIG,Fedayn,Ultras 76,Gruppo Vitulano...itd) romaniste polupali po usima,ali bukvalno po usima:

Mia madre e livornesi terribile...... Biggrin

Италија I - Page 14 1268592886340_599imghp

Италија I - Page 14 1268592892949_600imghq
CasualMente
CasualMente
Корисник

16/3/2010, 16:18
Италијански медији постовећују Заратеа са Ди Каниом... Чак је Аргентинац усликан у наци поздраву Sleep
Кренуле су прозивке...

Италија I - Page 14 143004418-71633749-a92f-4caf-a808-06d15d9f75e4
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

16/3/2010, 17:39
Овај лево на слици делује ко арапин неки,јаки су ми они нацисти.
@ Стил,овај Романиста што су га олупали баш делује као неки хулиган тежак,шал су му из сажаљења оставили.
Иначе Италијани као навијачка сцена почињу да ми се гаде,погледајте само какве су им туче у задње време.
CasualMente
CasualMente
Корисник

16/3/2010, 18:06
Паранормал ::Овај лево на слици делује ко арапин неки,јаки су ми они нацисти.

Ај не кењај... Shy
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

16/3/2010, 18:17
CasualMente ::

Ај не кењај... Shy
Срушио сам ти снешка са изјавом,јбг ни деда мраз не постоји.
CasualMente
CasualMente
Корисник

16/3/2010, 18:19
Паранормал ::
CasualMente ::

Ај не кењај... Shy
Срушио сам ти снешка са изјавом,јбг ни деда мраз не постоји.

У реду, Арапин је...
Покењао си се на сваку тему у овом под-форуму Kiss
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

16/3/2010, 21:11
CasualMente ::Навијање је постало велики бизнис, на већини европских трибина... Не могу да кажем да на тим местима нема правих ултраса, али наравно да има и профитера. Поготово на трибинама великих Италијанских тимова... ( Лацио, Рома, Јуве, Интер, Милан, Виола... )
Ма иди, открио си топлу воду.
CasualMente
CasualMente
Корисник

16/3/2010, 23:01
Одлични Интеристи, барем преко ТВа...
Гласнији читавих 90 минута, иако их је било око 1500-2000 по мојој процени. Заставе Темплари и CN87 на огради.
KB_DS
KB_DS
Корисник

16/3/2010, 23:19
Dok kopirate info sa drugih srpskih navijackih foruma i raznosite informacije,bolje bi bilo da malo vise vremena utrosite na prelistavanju italijanskih medija i stavite nesto vase ovde na forum.

ako se ovo odnosilo na moj post samo cu reci da nisi jedini koji ima kontakte u inostranstvu(u ovom slucaju konkretno italija).
e sad ako ti imas neke info koje demantuju moje onda to iznesi a nemoj ovako na kurvinjski da prozivas ok? :upset:
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

16/3/2010, 23:29
Вероватно ниједан играч Лација никада неће бити као Ди Канио.
Моја љубав према Лацијалима потиче искључиво из навијања за клуб са краја деведесетих.
Е сад, политика и бизнис су се дакле, као што смо закључили умешали у фудбал превише, али ови Ливоронези најбоље као група да се кандидују на изборима.
Steal
Steal
Одстрањен

17/3/2010, 00:51
@KB_DS

Obratio sam se svima iskljucivo zbog toga sto mislim da nema potrebe da kopiramo sta se pise i postavlja na onom smehotresnom srpskatribina.net/forum -u.Ako niste primetili tamo pise od 5-10 ljudi koji se stvarno razume u navijacku scenu (sto domacu sto stranu) izmedju ostalih "hirosima" i "B.Centrale" sa kojim sam imao priliku da razmenim misljenje i koji je jedan od onih iz moje generacije koji je isao na Zvezdin Sever.Ako mislite da ovaj forum lici na nesto,onda bi trebalo postavljati sveze informacije,zvati kavlitetne ljude sa raznih strana,ici na strane naviacke portale i koristiti google translation zarad prevodjenja tekstova o aktuelnim desavanjima.Naravno povezivanje sa strancima je takodje obavezno,ali da ti izvori budu relevatni.
Glupo je da mi ovde pratimo sta neki diletanti diskutuju po pitanju Italije,Francuske,Engleske...itd.Pa jbt. ja koji nisam 100 god. na severu iz principijelnih razloga, sam neprejebivi ultras prema njima! Smile Ispod svakog nivoa mi je sad da se nekome pravdam u kojoj sam prici,koga sve znam i na kraju krajeva - fucka mi se da li neko misli da li sam ja stvarno bio na severu ili ne.

али ови Ливоронези најбоље као група да се кандидују на изборима.

Kakve sad livornesi imaju veze sa svim ovim?Na Curva Nord-u imas likova koji su clanovi razlicitih komunistickih i socijalistickig partija/pokreta,ima cak i anarhista.BAL je bio nezavisna autonomna grupa koja promovise socijalizam,a takvi su danas i ovi iz mladje garde.Ja sam npr. komunista ali nisam clan nijedne organizacije,kao sto ste ti i Casual Mente nacionalisti i desnicari.To je stvar opredeljenja,a ne uvlacenja politicarima i parlametarcima koji slede neku ideju dok im to donosi kes.

Стил,овај Романиста што су га олупали баш делује као неки хулиган тежак

Tako deluje nazalost skoro cela srpska navijacka scena sa svojim fenserajem od 2000 godine pa na ovamo.Ima likova koji su casual,ima rokera,pankera i skinsa ali je sve to slabo.Ja npr. sam oduvek nosio fajerku,cokule,la coste majice itd. i nikava sminkeraj me ne privlaci.Cak i danas kada nisam navijac.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

17/3/2010, 01:11
Steal ::
Стил,овај Романиста што су га олупали баш делује као неки хулиган тежак

Tako deluje nazalost skoro cela srpska navijacka scena sa svojim fenserajem od 2000 godine pa na ovamo.Ima likova koji su casual,ima rokera,pankera i skinsa ali je sve to slabo.Ja npr. sam oduvek nosio fajerku,cokule,la coste majice itd. i nikava sminkeraj me ne privlaci.Cak i danas kada nisam navijac.

Таквих ће увек и бити,поготово сада када је налет дизел 90,фенсерских мајмуна ће увек бити,то нису навијачи,то су симпатизери који хоће да буду опасни,а то да је скоро цела сцена таква лупаш,ти ко да знаш све могуће трибине Србије.Ја,бар за трибину на коју идем,знам да такви фенсери никако не чине већину.Мој пост је био упућен на то што си ти рекао да су олупали тог Романисту,лик је управо тај фенсер,не-навијач,по мени никакав плус на њему нису добили.
Steal
Steal
Одстрањен

17/3/2010, 01:36
Таквих ће увек и бити,поготово сада када је налет дизел 90,фенсерских мајмуна ће увек бити,то нису навијачи,то су симпатизери који хоће да буду опасни,а то да је скоро цела сцена таква лупаш,ти ко да знаш све могуће трибине Србије.

Orjentisao sam se pre vega na Zvezdu i Partizan,ali ni ove manje grupe ne mogu bas da se pohvale da se nesto razlikuju bog zna sta.Naravno da ne treba generalizovati i da ima grupa koje hoce stvarno da prate sta se nosi u navijackom svetu,ALI na veliku zalost svih ova sabanerija je itekako prisutna ako ne i previse.Danas kada pomenes navijac odmah sto ti padne napamet je trenerka,bele carape preko nje i plitke patike,frizura sa repovima (tarzanka) tu i tamo.Pa to se prepoznaje odmah na ulici i ti tacno vidis te ekipe.

Мој пост је био упућен на то што си ти рекао да су олупали тог Романисту,лик је управо тај фенсер,не-навијач,по мени никакав плус на њему нису добили.

Nije samo on nalupan nego je jedan od cetvorice koji su zavrsili u urgentnom na doradi.Decko je lepo dosao sa grupom od 2000 romanista,neki su se pojavili ujutru i pobacali skutere stanovnicima livorna u glavnoj luci i zbog toga dobili batine.Ima clanak zvanicnog izvestaja policije mrzi me da postavljam,ali nezavisno od toga Ultrasi Rome su pukli u ovom obracunu i tu nema dalje.Livornesi su lepo rekli u saopstenju koje sam postavio na prethodnoj strani da neme nikave setnje po gradu da sad kao romanisti prave neki korteo,sastanak je bio u 11:30 (proverite na strani 22) ispred Curva Norda i onda je krenuo napad B.A.L. na rimljane.
KB_DS
KB_DS
Корисник

17/3/2010, 01:42
brate iskreno boli me k***c na sta lici(fensi deckic ili ne)..
lepo se vidi da ima sal rome a to povlaci odgovornost a lepo se vidi i odredjene posledice!!!nadam se da je decko toga bio svestan zato sto mi na slici deluje kao da nije sa ovoga sveta!!!

steal brate onda se izvinjavam zbog mog nastupa...ja nisam registrovan na pomenutom forumu mozda jeste neko sa istim nikom ali nije ista osoba to te uveravam!inace pricu o gorepomenutoj kurvi(politicarki)sam cuo od ortaka starijeg decka koji zivi i radi u rimu i upoznat je sa desavanjima na tribini lacijala
consigliere
consigliere
Корисник

17/3/2010, 11:59
Таквих ће увек и бити,поготово сада када је налет дизел 90,фенсерских мајмуна ће увек бити,то нису навијачи,то су симпатизери који хоће да буду опасни,а то да је скоро цела сцена таква лупаш,ти ко да знаш све могуће трибине Србије.

Orjentisao sam se pre vega na Zvezdu i Partizan,ali ni ove manje grupe ne mogu bas da se pohvale da se nesto razlikuju bog zna sta.Naravno da ne treba generalizovati i da ima grupa koje hoce stvarno da prate sta se nosi u navijackom svetu,ALI na veliku zalost svih ova sabanerija je itekako prisutna ako ne i previse.Danas kada pomenes navijac odmah sto ti padne napamet je trenerka,bele carape preko nje i plitke patike,frizura sa repovima (tarzanka) tu i tamo.Pa to se prepoznaje odmah na ulici i ti tacno vidis te ekipe.
Оријентисао си се на трибине које броје 5.000+ људи, па нормално је да ћеш у толикој маси наћи такве. Изађи на улицу, свака друга особа је у том неком дизел фазону који се не везује само за навијаче. Неку исправну причу што се тиче облачења можеш препознати у најужем језгру на поменутим трибинама. А начин размишљања тог језгра је за мене мерило како размишља цела групација.
Naravno da ne treba generalizovati i da ima grupa koje hoce stvarno da prate sta se nosi u navijackom svetu,
Немој ми замерити, али ово је мени толико смешно и жалосно...Због таквих ствари, тзв. навијачких трендова, је читав навијачки покрет у курцу. Ово му дође исто као и нпр. копирање песама од италијана или енглеза, зар не? Само можеш испасти смешан пред неком енглеском екипом када те види како копираш њихов фазон, ништа друго.
Steal
Steal
Одстрањен

17/3/2010, 12:34
Немој ми замерити, али ово је мени толико смешно и жалосно...Због таквих ствари, тзв. навијачких трендова, је читав навијачки покрет у курцу. Ово му дође исто као и нпр. копирање песама од италијана или енглеза, зар не? Само можеш испасти смешан пред неком енглеском екипом када те види како копираш њихов фазон, ништа друго.

Skrenuli smo u off topic ali nema veze treba da rascistimo neke stvari.Reci mi molim te sta ti nosis od garderobe?Jel nosis fred perry,la coste,adidas patike ili neku srpsku marku?Normalno je da smo svi mi to videli da se nosi u inostranstvu i normalno je da sam ja poceo da nosim fajerku zbog toga sto su mnogi skinsi i pankeri po engleskoj krenuli tako da se oblace.
Ako nosis SIMOD patike tj. ako si ih sacuvao iz onog perioda SFRJ,e onda ti skidam kapu na originalnosti.Ili mozda nosis one nase sarene suskavce umesto Parke... Biggrin Nema to sta da se kopira ili ne kopira.
CasualMente
CasualMente
Корисник

17/3/2010, 13:10
Можда је глупо, али одлучио сам да копирам пост са Делије форума...
Макар мени, ово је задривљујућа појава, завидим им... Ваше мишљење?

делије.нет ::Нису били увек овакви навијачи у Италији. Мени се чини да је пре десетак година све кренуло низбрдо, а кулминирало је од убиства Раћитија - (02/02/2007), када је кренула жестока репресија.
Навијање је кренулно низбрдо, од како је кренула комерцијализација фудбала. Није нормално колико је тамо фудбал присутан у јавном животу, у медијима,... Кеве познатих фудбалера дају рецепте за кување у телевизијским емисијама, девојке са којима дођу у контакт постају балерине, а фудбалери причају о моди... Општи дебилизам и заглупљивање народа !
Ако су Лациали показали у овом колу како не треба, Фођани су сигурно показали како треба. Навијачима Ређине је забрањена продаја улазница за њихов сектор у Фођи, који је затворен због високог ризика , јер су навијачи Фође и Ређине непријатељи. Фођани су навијачима Ређине омогућили да купе улазнице за њихову трибину иако су непријатељи, и тамо одвојили један ћошак за њих. Оно што се у Пољској ради одавно, ово је први случај у Италији. Навијачи полако почињу да схватају у ком грму лежи зец !

Италија I - Page 14 Fgreggiana14032010
KB_DS
KB_DS
Корисник

17/3/2010, 18:52
e ovo je vec za respekt...
to je tO...RIVALSTVO A NE NEPRIJATELJSTVO
consigliere
consigliere
Корисник

17/3/2010, 20:51

Skrenuli smo u off topic ali nema veze treba da rascistimo neke stvari.Reci mi molim te sta ti nosis od garderobe?Jel nosis fred perry,la coste,adidas patike ili neku srpsku marku?Normalno je da smo svi mi to videli da se nosi u inostranstvu i normalno je da sam ja poceo da nosim fajerku zbog toga sto su mnogi skinsi i pankeri po engleskoj krenuli tako da se oblace.
Ako nosis SIMOD patike tj. ako si ih sacuvao iz onog perioda SFRJ,e onda ti skidam kapu na originalnosti.Ili mozda nosis one nase sarene suskavce umesto Parke... Biggrin Nema to sta da se kopira ili ne kopira.
Pricao sam o tome na onoj adekvatnijoj temi, ne zelim da ponavljam a i da skrecem sa ove..
http://www.tribinasrb.net/forum-f31/topic-t1426-45.htm
Хедониста
Хедониста
Корисник
Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009

18/3/2010, 00:04
Бари-Кијево прошле недеље
Италија I - Page 14 Baa6
Италија I - Page 14 Baaa6

Верујем да „непрејебиви Ултрас Ливорнези“ поседује свеже информације и квалитетне контакте,па би могао да нам каже пар речи о њима. Biggrin
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

18/3/2010, 00:07
Ал` дркате Стила,наљутиће се.
Иначе до јаја изгледа ово издање,јел има неки клип можда?
Хедониста
Хедониста
Корисник
Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009

18/3/2010, 00:14
Ма неће...тврд је Steal воћка чудновата... нашао сам само ово

https://www.youtube.com/watch?v=ZEztZ4-Nz-4

Има још пар снимака из самог копа.
Sponsored content