TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Борба за правду!

+87
korisnickoIME
луле-пфк
Gravedigger95
ПИРО
YOGcasual
nucleo013
Крагујевац
Ултрас КВ
Old school
Du$@n PFC_4EVER
Београд
vultures
KB_DS
лука1987
HoOligAn
навијачкаСвест!
KiLa
psyhomaster
Uzi
Хедониста
AkaЛа
Stracciatella
Kole-Zemun
Veljko Milankovic
MaRkO_
Korida-NS
Паранормал
dzeparos
consigliere
Ултра_Црвен_Подгорица_
Паок*
УлтраСрбија
istoricar
Xepoj
mr.laag
Prijedor
WSC
strale92
Crazy
*LOWKICK*
Бошке
DynamoScream
zeleni-zub.bronx
Gambler
karaburma
Ступи
sukru
Skols_С.М.Ц.З.
Mentalita Ultras
Lud rodjen!
Panaa
маестрално
PFC4ever!
ФКСМ
LAZA_KG
_JuZnI_Fr0nT_1990
Мегафон
зло и наопако
Snoopy.kv.DS
Djolo
mareee PFC
joher
boy
кр1за
Suki Grobar
Dekio81
_BOKI_PFC_
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
djomla[V.M.Lug]D.S.1989
CasualMente
fAnStE
Sub_Zero
Bojan82
Crazy_North
визант
СРБ[IN]
ФкБАЧКАпаланка
Andy
Маркосм
GRU-PFC
zox
Milos_011
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
91 posters
Go down
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Корисник
Број порука : 212
Локација : СТАДИОН "МИЛОШ ОБИЛИЋ"
Регистрован : 26.09.2008
http://home.drenik.net/vitezovi/

Борба за правду!  - Page 7 Empty Re: Борба за правду!

29/9/2008, 12:03
PAOK hool ::
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::
Администратор ::Слуге режима сте, а не бруке режима сте. Wink

znam,ali su i bruka Wink
Нису брука, они су понос овог режима...

Mislio sam bruka su naroda Wink
ултра
Корисник
Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008

29/9/2008, 12:06
Па написао си брука режима сте...
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

29/9/2008, 12:43
Навијачи Ваљева

Борба за правду!  - Page 7 E24fl9z4jwvnx3lo44g

Навијачи Твентеа

Борба за правду!  - Page 7 366704414_6_kBcK

Навијачи Шуњика

Борба за правду!  - Page 7 A64d7b046682

Навијачи Зенита

Борба за правду!  - Page 7 Img7907ir8ny2

Навијачи Олимпије

Борба за правду!  - Page 7 Dgr5628az5

Навијачи Забјела

Борба за правду!  - Page 7 N1218044607_151420_170
Andy
Andy
Корисник
Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008

29/9/2008, 16:10
https://www.youtube.com/watch?v=VIWFhaIdpGw
ултра
Корисник

29/9/2008, 22:32
И жандари кренули мало у акцију, па сад преправљају наше графите:
Борба за правду!  - Page 7 Zandari3ud0

Борба за правду!  - Page 7 Zandari1nn7

Борба за правду!  - Page 7 Zandari2or6

Зашто правда за жандарма, ако сте у праву?
ултра
Корисник

29/9/2008, 22:33
Најновија акција у којој се од стране полиције префарбавају и преправљају поруке којима се тражи ново, праведно суђење за Уроша само показује у коликој мери оптужница стоји на "сигурним ногама" и колико су сами припадници полиције убеђени у њену оправданост. Није овде битно да ли је лично неко из полиције прецртавао графите, нити да ли су за то активирали неке своје "тастере" (народ би то назвао цинкарошима), поента је да полиција очигледно сумња у исправност целог процеса чим је неопходно да се на андерграунд начин бори у овој причи.

Колико сте се уплашили да би истина могла изаћи на видело могли су сви да примете када сте још у судници ухапсили Урошеве другове због вербалног деликта и то претворили у претњу судији. Иако сте покренули велику медијску кампању, иако је господин Трајковић неколико пута мењао исказ и сваки пут што више гледао да оптужи Уроша, али ипак долази до продора истине и то је оно што вас излуђује.

Полиција мисли да је народ толико кратковид, да се нико не сећа ваших недела протеклих година, да сте одједном ту да "служите и чувате", али изгледа да не иде баш све како би требало. Позиција навијача је јасна, нико ниједном није рекао да Урош није крив, али не може бити крив онако како би вама одговарало, него онако како кажу чињенице.
Правда је спора али достижна.
ултра
Корисник

29/9/2008, 22:42
ПРАВЕДНА ДРЖАВА

Пре неколико дана деветнестогодишњи Урош Мишић осуђен је на десет година затвора због наводног покушаја убиства полицајца у цивилу на фудбалској утакмици. У медијима је представљен као хулиган који је коначно смештен тамо где заслужује, мада, нажалост, нико није озбиљно саслушао обе страну догађаја. Погрешио Урош јесте, треба да одговара, да добије казну, али заслужену, не да му се уништава живот. Изгледа да је Урошев највећи грех и несрећа то што је ушао у сукоб са полицијом, па је казна самим тим већа. До јуче, таквих казни није било Недавно, убица и силоватељ детета је добио казну која је нешто нижа од Урошеве. Где је ту правда? Можда су се казне наједном пооштриле, па је Урош први, онај на коме се сломило. Одједном се успоставља такав систем вредности где сада знамо колико некога кошта напад на униформисано лице у цивилу, али не знамо колико ће лежати онај који силује, који отме народну имовину, онај који убије?

Грех је, дакле, бити обичан човек, понешен атмосфером, цивил? Ако је правда једнака за све, зашто нико није одговарао за смрт младића у америчкој амбасади, или смрт човека на митингу радикала? То је већ заборављено, животи су угашени, а криваца нигде. Нажалост, овог пута су и електронски медији заказали, окарактерисали су Уроша као хулигана који је морао да добије и више. Не оправдавам ја Уроша, али да ли бисмо причали о овоме да се ради о неком татином сину, који је убио или претио убиством, у прошлости смо се нагледали тога? Да ли је, не мање, несрећни Трајковић, у цивилу са пиштољем поступио професионално? Или је и он жртва система померених и уврнутих вредности, који зарад скупљања политичких поена показује своју силу преко једног човека, угрожавајући и његов живот? Да ли показивање да држава ради нешто треба показивати само на фудбалском стадиону? Шта је са организованим криминалом, политичким криминалом, судским криминалом? Десет година? Ако је Урош добио десет, колико би требало да добију убице Ивана Стамболића, бар двеста година! Висока казна_ Јесте, али нека обичан грађанин зна, за убиство доживотна, са тачним бројем година које би морао одлежати да је људски век дужи. Не би се онда криминалци, који су у црно завили целу нацију, шепурили по улицама, а Урош испаштао и њихове грехе. Стиди се правдо Србије! Морамо схватити да је затвор школа у којој се врши рехабилитација, преваспитање, а не само плаћање грехова, а Урош их већ плаћа. У Урошевом случају, када постане слободан, биће већ одрастао човек који ће се тешко снаћи у друштву после толико година. Скупо ће платити цену своје грешке, непромишљеног потеза, страха због пиштоља, док ће се они са тежим кривичним делима, слободно кретати улицама. Морам да напоменем, да не би погрешно схватили, не пружам подршку било ком виду насиља, кршења закона, већ само инсистирам на чињеници да закон коначно буде исти за све. Велики број фудбалера, поштених људи тражи правду, фер и поштено суђење, са истим правима за сваког појединца. Тражећи правду за Уроша, тражимо правду за себе, за грађане, како се грешке не би понављале. Поштено суђење, нови сведоци, без притисака на
оне који покушавају да укажу на пропусте у судском процесу. У супротном, враћамо се у она времена, када се закон о вербалном деликту кажњавао палицом и Падинском Скелом.
Не слобода, већ ПРАВДА ЗА УРОША!

Иначе, текст је написао Бранислав Лечић што ме је изненадило...
ултра
Корисник

29/9/2008, 22:44
Борба за правду!  - Page 7 3

8-)
CasualMente
CasualMente
Корисник

29/9/2008, 23:38
БРАВО :happy5:
СРБ[IN]
СРБ[IN]
Корисник
Број порука : 40
Регистрован : 18.09.2008

30/9/2008, 19:11
Crazy_North ::шта уради? :confuse:

Ма нисам ја! :happy5:
ултра
Корисник

1/10/2008, 11:14
Овај Трајковић изјавио да он више није радно способан, и да више не може радити од чега је издржавао породицу и најављује да ће чим се мало опорави покренути приватну парницу против Мишића и одговорних у управи стадиона за надокнаду штете.
Овај не одустаје са лажима!!! Значи, дечка послати у затвор, а породицу на улицу?!
ултра
Корисник

2/10/2008, 22:30
Део емисије ''Директно''. Адвокат Уроша Мишића:
Andy
Andy
Корисник

2/10/2008, 22:36
Пар клипова са сликама навијача који подржавају Уроша, биће их још сигурно...

https://www.youtube.com/watch?v=CnQDVWfzqUM
https://www.youtube.com/watch?v=Ujlk4MpIQNA
https://www.youtube.com/watch?v=FsftKeloGBo&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=k-sTcNDUED4
https://www.youtube.com/watch?v=xr0tiopRXjc&feature=related
Andy
Andy
Корисник

3/10/2008, 13:03
http://www.mtsmondo.com/gallery/view_photo.php?IDPhoto=229684

Temisvarci juce protiv PFC-a
djomla[V.M.Lug]D.S.1989
djomla[V.M.Lug]D.S.1989
Корисник
Број порука : 7
Локација : Beograd
Регистрован : 28.09.2008
http://tribinasrb.com

4/10/2008, 14:19
Treba svi na derbiju i Delije i grobari da damo podrsku Urosu jer je jedan od nas
_BOKI_PFC_
_BOKI_PFC_
Одстрањен
Број порука : 114
Локација : Nova Pazova
Регистрован : 13.08.2008

4/10/2008, 15:21
Cuo sam da su grobari hteli da unesu neki veliki transparent na derbi,ne znam da li je povezano sa urosem,al nece nam nista dati da unesemo...
_BOKI_PFC_
_BOKI_PFC_
Одстрањен
Број порука : 114
Локација : Nova Pazova
Регистрован : 13.08.2008

4/10/2008, 15:27
djomla[V.M.Lug]D.S.1989 ::ОВО ЈЕ БРУКА!!! УБИЦЕ НЕ ДОБИЈАЈУ 10 ГОДИНА!!!СТОП РЕПРЕСИЈИ НАД НАВИЈАЧИМА!!!СЛУГЕ РЕЖИМА СТЕ БРАНИТЕ БОГАТЕ БИЈЕТЕ НАРОД ЗА МАЛЕ ПАРЕ ШТИТИ ТЕ БОГАТЕ!!!ИЗДРЖИ УРОШЕ!!! :delije:
to stoji...3,4 god uvrh glave je trebalo...
Bojan82
Bojan82
Корисник
Број порука : 3
Регистрован : 15.09.2008

5/10/2008, 09:09
Ultras across the world,

Our friend (20) Uros Misic has been arrested in December 2007 on account of an incident that happened during the football match between the Red Star Belgrade and Hajduk Kula. He has recently been sentenced to 10 years of prison for attacking an undercover policeman. Uros Misic is 20 years old and has never been convicted.

He made several smaller injuries to the policeman, but he has been accused for the attempt of murder, because he tried as they say to "put a torch in to policeman's mouth", so the accusation is groundless and fake. The forensic scientists have determined that the policeman had only suffered smaller injuries, without any burn in his face,especially around his mouth. That did not make the verdict lighter,and two more Red Star Belgrade fans have been condemned to one and to one and a half years for taking part in the same incident.

The same policeman pulled out his gun and fired towards the crowd of 5000 people. Fortunately nobody was hurt. During the intervention, and the attempt of arrest that happened earlier,he didn't show his legitimation.

After the suit, 5 of our friends have also been arrested, because they protested against the judgment. They have been condemned to a month of prison, just because they have publicly shown their opinion. Represion of the police has continued with new arrests on account of showing mottoes and graffiti, and our players have been sentenced because they attended the football match wearing shirts with a title "Justice for Uros" and his character.

Nobody is trying to escape the responsibility, we only seek the justice. Violators, drug-dealers, terrorists and murderers obtain smaller sentences than the football fans. A difficult battle for justice is in sight, that is nott just in our interest, but in interest of all ultras. This is our way to tell the truth, and not some story that has been shaped by the media. Media of regime.
ултра
Корисник

7/10/2008, 00:46
Сви покушајте максимално да ширите нашу страну приче! Углавном се по медијима провлачи то како ми тражимо слободу за Уроша, како претимо по форумима оном говнету лажљивом, како ћемо запалити стадион, како ћемо убити Ден Тану, и остала срања...
Најјачи фазон уђите у пун бус са ортаком, са било ким, и почните да причате о свему овоме. Ово стално радимо, увек цео бус слуша.Smile
Неколико пута су нам се убацивали неки маторци, неке смо кол'ко тол'ко убедили у нашу страну приче, неки су толико тврдоглави, да им ни не вреди причати...
Ово је једина шанса да раширимо нашу страну приче, јер преко медија то више није могуће. Скоро сви медији су се успротивили против нас.
Медији-најјаче оружије режима, мурије. Просто невероватно како се лако манипулише народом путем медија...
Зато је ово једини начин да људи чују нашу страну приче, да се то прошири по целом граду а и шире! Дакле, графити, налепнице, плакати, интернет...

Последњи изменио Северна Армија дана 7/10/2008, 16:13. измењено укупно 1 пута
CasualMente
CasualMente
Корисник

7/10/2008, 00:48
Ja svuda trazim nalepnicu, ocu da je zalepim za ranac...
ултра
Корисник

7/10/2008, 00:52
Ја сам однео у неку радњу где штампају те налепнице... Скинуо са нета слику Правда за Уроша и тражио 100 комада... Платио сам 650 кинти. Сутра ћу понети са собом да лепим, узео сам још у петак...
CasualMente
CasualMente
Корисник

7/10/2008, 00:58
to je pravi delija!
Dekio81
Dekio81
Корисник
Број порука : 2
Локација : Zrenjanin
Регистрован : 08.10.2008

8/10/2008, 23:12
Oprostite mozda nije zgodan trenutak ovo je moj prvi post i mozda nije na dobrome mestu ali ja stvarno nisam mogao da oćutim na ovu bljuvotinu. Dok sam pregledao snimke i čitao članke u pojedinim medijima pokusavajući da saznam šta se sada dešava sa Urošem Mišićem naleteo sam na ovo: http://blog.b92.net/text/4793/Vazelin%20za%20Uro%C5%A1a/

Ovog majmuna treba linčovati brutalno.

Ukoliko sam prekršio neko od pravila postovanja unapred se izvinjavam
Suki Grobar
Suki Grobar
Одстрањен
Број порука : 175
Регистрован : 03.09.2008

8/10/2008, 23:14
Ову телевизију треба стварно запалити :x :fight:
ултра
Корисник

8/10/2008, 23:20
Dekio81 ::Oprostite mozda nije zgodan trenutak ovo je moj prvi post i mozda nije na dobrome mestu ali ja stvarno nisam mogao da oćutim na ovu bljuvotinu. Dok sam pregledao snimke i čitao članke u pojedinim medijima pokusavajući da saznam šta se sada dešava sa Urošem Mišićem naleteo sam na ovo: http://blog.b92.net/text/4793/Vazelin%20za%20Uro%C5%A1a/

Ovog majmuna treba linčovati brutalno.

Ukoliko sam prekršio neko od pravila postovanja unapred se izvinjavam
Јеботе, не могу да верујем!!! Јебем им маму усташку, ову болесну телевизију треба спалити што пре!!!
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics