За улазак у ЕУ 74 одсто грађана Србије
+16
ultra munze
Ултрас КВ
Паранормал
визант
Xepoj
Gambler
Косово је Србија
!НФК Ултрас!
_JuZnI_Fr0nT_1990
Djomla993
Milos_011
ултра
ПАОКАРА
ФкБАЧКАпаланка
кр1за
CasualMente
20 posters
Страна 2 of 2 • 1, 2
Да ли сте за улазак Србије у ЕУ
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
Re: За улазак у ЕУ 74 одсто грађана Србије
10/2/2009, 18:52
против ЕУ!!!!! значи бр. 3...
- византКорисник
- Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008
11/2/2009, 19:35
Ма серу, само да напале народ.
23/4/2010, 21:09
Разлози зашто не би требали да приступимо ЕУ.
http://www.nspm.rs/prikazi/razvejavanje-eu-mitova.html
http://www.nspm.rs/prikazi/razvejavanje-eu-mitova.html
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
23/4/2010, 21:38
Ја сам прво означио....моје мишљење...
- ultra munzeОдстрањен
- Број порука : 52
Локација : Zemun
Регистрован : 30.05.2010
31/5/2010, 06:15
Ja sam za ulazak u evropsku uniju,realno sa ulaskom nasa tribina ce se poboljsati,jer ce ljudi iz italije,francuske,poljske moci da dolaze kod nas,pa mozda se izrodi i neko prijateljstvo...Lepo je to sto svi vicemo kosmet je srbija i ne treba u eu oni su nas bombardovali,sa te strane da,medjutim pogledajte sta sve dobijamo samim tim...Kosovo i Metohiju smo izgubili odavno,umesto da vicemo da je kosmet srbija,dajte da nesto uradimo povodom toga da ga povratimo,naravno da ne mozemo nista ali jbg,povraticemo ga kad tad,pa makar to bilo za 500 god. Kosmet je sveta srbska zemlja,al necemo ga povratiti ako se budemo suprodstavljali celome svetu,jbg sta da se radi,zemlja nam je u kurcu,dajte vise da udjemo u tu jebenu evropsku uniju,inace ce nam zemlja biti jos manja(sledi sandzak)...Naravno da DS-u nije u interesu da udjemo u eu,jer tamo nema lopovluka,i sredili bi nam zemlju koliko toliko,tako da za koga god da glasas izadje ti na isto,nista od eu samo prazne price,da bi se DS odrzo na vlasti...sto se mene tice moja politicka opcija je vojna diktatura,ali sta da se radi kad nam je Sunatovac unistio vojsku...
31/5/2010, 12:55
Као прво,могу исти ти људи и сада да долазе код нас,исто као што би душли и у ЕУ,а та пријатељства ми иду на к***ц,шта сад треба са сваким кога упознаш да се братимиш и слично.ultra munze ::Ja sam za ulazak u evropsku uniju,realno sa ulaskom nasa tribina ce se poboljsati,jer ce ljudi iz italije,francuske,poljske moci da dolaze kod nas,pa mozda se izrodi i neko prijateljstvo...Lepo je to sto svi vicemo kosmet je srbija i ne treba u eu oni su nas bombardovali,sa te strane da,medjutim pogledajte sta sve dobijamo samim tim...Kosovo i Metohiju smo izgubili odavno,umesto da vicemo da je kosmet srbija,dajte da nesto uradimo povodom toga da ga povratimo,naravno da ne mozemo nista ali jbg,povraticemo ga kad tad,pa makar to bilo za 500 god. Kosmet je sveta srbska zemlja,al necemo ga povratiti ako se budemo suprodstavljali celome svetu,jbg sta da se radi,zemlja nam je u kurcu,dajte vise da udjemo u tu jebenu evropsku uniju,inace ce nam zemlja biti jos manja(sledi sandzak)...Naravno da DS-u nije u interesu da udjemo u eu,jer tamo nema lopovluka,i sredili bi nam zemlju koliko toliko,tako da za koga god da glasas izadje ti na isto,nista od eu samo prazne price,da bi se DS odrzo na vlasti...sto se mene tice moja politicka opcija je vojna diktatura,ali sta da se radi kad nam je Sunatovac unistio vojsku...
Како то да нема лоповлука у ЕУ,па погледај само како напредују земље које су сличне Србији,велике државе исисавају све могуће ресурсе.к***ц би они нама ишта средили да би нама било лепо.Људи не капирају да је ЕУ направљена да би велике државе постале још веће а мање још мање,то је зло и никада не треба приступити,немам живаца да пишем о овоме.
НИКАДА У ЕУ!
31/5/2010, 14:03
Не сери.ultra munze ::Ja sam za ulazak u evropsku uniju,realno sa ulaskom nasa tribina ce se poboljsati,jer ce ljudi iz italije,francuske,poljske moci da dolaze kod nas,pa mozda se izrodi i neko prijateljstvo...Lepo je to sto svi vicemo kosmet je srbija i ne treba u eu oni su nas bombardovali,sa te strane da,medjutim pogledajte sta sve dobijamo samim tim...Kosovo i Metohiju smo izgubili odavno,umesto da vicemo da je kosmet srbija,dajte da nesto uradimo povodom toga da ga povratimo,naravno da ne mozemo nista ali jbg,povraticemo ga kad tad,pa makar to bilo za 500 god. Kosmet je sveta srbska zemlja,al necemo ga povratiti ako se budemo suprodstavljali celome svetu,jbg sta da se radi,zemlja nam je u kurcu,dajte vise da udjemo u tu jebenu evropsku uniju,inace ce nam zemlja biti jos manja(sledi sandzak)...Naravno da DS-u nije u interesu da udjemo u eu,jer tamo nema lopovluka,i sredili bi nam zemlju koliko toliko,tako da za koga god da glasas izadje ti na isto,nista od eu samo prazne price,da bi se DS odrzo na vlasti...sto se mene tice moja politicka opcija je vojna diktatura,ali sta da se radi kad nam je Sunatovac unistio vojsku...
- ultra munzeОдстрањен
31/5/2010, 14:48
Zelim da kazem,kako god da ga okrenes u kurcu smo,al ja bi da nam ne otmu jos malo ove zemlje sto nam je ostalo,a u evropskoj uniji bi se bar to raspadanje srbije zaustavilo barem na neko vreme...ako nastavimo ovako za 50-100 godina ostace nam samo sumadija.
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
31/5/2010, 14:51
Лепо је све то што би нам ЕУ донела, али шта би нам све "однела", то је право питање. Погледај Бугаре, у једној од највећих инфлација су од када постоје, Грчка у хаосу. Ја мислим да нам је довољно како живимо ништа нам више није потребно. Изразито сам против уласка у ЕУ.
- ultra munzeОдстрањен
31/5/2010, 14:53
Da mi imamo onako organizovani sindikalni pokret,mislis da u Srbiji ne bi bilo nereda ko u Grckoj?Danas Atina sutra Beograd.
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
31/5/2010, 14:56
Свеједно, ми нисмо толикој кризи.
- ultra munzeОдстрањен
31/5/2010, 14:56
Dogodine,nazalost.
- uroshКорисник
- Број порука : 92
Локација : Приједор
Регистрован : 26.04.2009
1/6/2010, 23:04
ПАОКАРА ::Значи да на форуму има Ћиптари!!!
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
7/6/2010, 18:00
ау фрајеру колико је теби година?ultra munze ::Ja sam za ulazak u evropsku uniju,realno sa ulaskom nasa tribina ce se poboljsati,jer ce ljudi iz italije,francuske,poljske moci da dolaze kod nas,pa mozda se izrodi i neko prijateljstvo...Lepo je to sto svi vicemo kosmet je srbija i ne treba u eu oni su nas bombardovali,sa te strane da,medjutim pogledajte sta sve dobijamo samim tim...Kosovo i Metohiju smo izgubili odavno,umesto da vicemo da je kosmet srbija,dajte da nesto uradimo povodom toga da ga povratimo,naravno da ne mozemo nista ali jbg,povraticemo ga kad tad,pa makar to bilo za 500 god. Kosmet je sveta srbska zemlja,al necemo ga povratiti ako se budemo suprodstavljali celome svetu,jbg sta da se radi,zemlja nam je u kurcu,dajte vise da udjemo u tu jebenu evropsku uniju,inace ce nam zemlja biti jos manja(sledi sandzak)...Naravno da DS-u nije u interesu da udjemo u eu,jer tamo nema lopovluka,i sredili bi nam zemlju koliko toliko,tako da za koga god da glasas izadje ti na isto,nista od eu samo prazne price,da bi se DS odrzo na vlasti...sto se mene tice moja politicka opcija je vojna diktatura,ali sta da se radi kad nam je Sunatovac unistio vojsku...
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
6/9/2010, 23:53
Европски нокаути Србији
Многи се питају колико Србија треба да буде територијално распарчана и национално разједињена да би била по мери европљанима.
Европљани су нас преварили у више наврата, а ја овом приликом износим само неке ''интересантне''
Конференција у Хагу и декларација ЕЗ
Да би се ''стабилизовало'' стање на простору Југославије на иницијативу држава ЕЗ сазвана је Међународна конференција о Југославији 7 септембра 1991 године у Хагу.
Пошто је Милошевић у почетку одбијао да присуствује конференцији добио је позив од председника до тада нама пријатељске Француске,
Митерана да дође у посету. Митеран је успео да убеди Милошевића да присуствује конференцији на основу нашег пријатељства из светских ратова, а закључцима конференције видимо да Митеран није имао добре намере и да је Милошевић наивно насео и сам учествовао у интернационализацији Југословенског питања. Конференцијом је председавао Лорд Карингтон. После месец дана разговора, 18 октобра 1991 лорд Карингтон је изашао са првим
нацртом ''аранжман за општо решење'' чији садржај чине следећи елементи:
1. суверене независне републике са међународним субјективитетом су оне које то желе.
2. слободна асоцијација република с међународним субјективитетом.
3. механизми надзора за заштиту људских права и специјалног статуса за поједине групе и области
4. европско ангажовање где је то потребно
5. оквири општег решења, признање независности у постојећим границама за оне који то желе.
Из овог нацрта видимо да су већ на почетку Југословенске кризе наши европски пријатељи подржали сепаратистичке покрете на простору Југославије. Право на самоопредељење признато је територијама република, а не народу, као што стоји у повељи УН и финалном акту Хелсинкија.
Конференција је практично завршена 16 децембра 1991 усвајањем Декларације о Југославији од стране ЕЗ(Европске заједнице, касније ЕУ),
са критеријумима за признавање нових држава и позивањем Југословенских република које то желе да признање затраже до 23 децембра 1991. године. Смрт СФРЈ је и формално наступила нарученим ''мишљењем број 8'' Арбитражне комисије Мировне конференције о Југославији, 9 јула 1992 да је ''процес раздруживања СФРЈ дошао до краја и да СФРЈ више не постоји."
Тако су наши европски ''пријатељи'' на челу са уједињеном Немачком помогли распад Југославије, а данас помажу и распад преостале Србије.
Сетимо се само изјаве Немачког министра спољних послова Ханса Дитриха Ганшера који је изјавио да ''сваки дан рата Хрватску приближава независности''.
ЕУЛЕКС( правосудна и полицијска мисија ЕУ на Косову и Метохији) – учвршћује власт у квазидржави Косово
Сви се сећамо позива нашег председника ЕУЛЕКСУ да дође и успостави ''ред и мир''. ЕУЛЕКС то није урадио, а Тадић је долазак Еулекса прославио као своју политичку ''победу''. До доласка Еулекса мандат за ''очување реда и мира'' је према резолуцији СБ 12. 44. имао КФОР(читај НАТО) који мало по мало напушта Косово и Метохију и војну(због војничке потребе на другим фронтовима: Ирак, Авганистан..), али не и политичку власт предаје косовским Албанцима
Врхунац ЕУЛЕКС-овог деловања је њихова гаранција Хашком трибуналу да ће чувати Рамоша Харадинаја, односно забранити му бављење политиком и ограничити му кретање уколико га Хаг пусти на слободу. Гарантују за ратног злочинца, а Србима на Космету праве ''план за интеграцију северног дела Косова'' заједно са Албанском квазивладом што значи – централизација нелегалних Косовских институција преко којих би ''Косовари''(Албанци) вукли конце на северу Српске покрајине. Заменик шефа ЕУЛЕКС-а Рио Рив је изјавио да ће ЕУЛЕКС ускоро почети са хапшењима оних који су се ''огрешили о закон'' на северу Космета – односно оних који не поштују нелегалне Албанске институције на Космету.
Шеф Међународне цивилне канцеларије и изасланик Европске уније на Косову Питер Фејт изјавио је у Бриселу недавно(8 јуна) да има размишљања и о подели Косова, али да за то постоји веома слаба подршка у Приштини.
Када је реч о Тачијевој забрани Српским политичарима да посете Косово и Метохију у Фејтовој канцеларији изјављују ''да је то искљушиво право владе Косова да дозволи или спречи посете''.Да ли је долазак Еулекса победа Српског председника можете из неколико горе наведених реченица и закључити. Питер Фејт се прославио многим својим изјавама о помагању независности Косова, а Српски министар за Косово и Метохију Г. Богдановић се такође прославио још 'бољим'' изјавама да мишљење Питера Фејта није званично мишљење ЕУ. Треба подсетити да је већ једном продужен мандат Питеру Фејту. Да се европљани не слажу са његовим ставовима сменили би га, логично, зар не?!
Европско признање квазидржаве Косова
Европски Парламент усвојио је 5 фебруара 2009 године резолуцију којом се позивају све земље ЕУ да признају независност Косова.
22 од 27 чланица ЕУ су признале независност Косова и Метохије. Требамо се озбиљно запитати требамо ли тежити друштву које не поштује ни нашу територијалну целовитост? Ако су подржали независност Косова ко нам гарантује да сутра неће подржати и независност Рашке области(Санџака) и Војводине? Пет држава ЕУ које нису признале независност Косова имају исте проблеме као и ми(Кипар, Грчка, Румунија, Шпанија и Словачка). Пре одлуке Међународног суда ''правде'' Европски парламент је усвојио резолуцију у којој се позивају чланице(пет наведених) које нису признале независност Косова да то што пре учине. Тако се желео извршити притисак и на Међународни суд правде и на земље чланице ЕУ које нису признале Косовску независност.
Сви ми појединачно требамо озбиљно да се запитамо треба ли нам Европска Унија и што је још важније требамо ли ми ЕУ или ће нас уцењивати док не постанемо довољно мали и слаби, а онда ће нас као коришћену крпу одбацити. У ЕУ нема спаса, у нама је спас. Ако довољно добро размотрите ту реченицу схватићете њену важност и суштину. Не могу европљани бити већи Срби од самих Срба. Ако желимо добро себи – покренимо привреду, али владајућа номенкултура не жели покретање привреде него по добијеном рецепту од европљана ''Српски'' новопечени и окорели европљани слабе привреду и стварају међурегионалну и међунационалну мржњу чија ескалација је све ближа.
Да би се и то између осталог спречили морамо се користити искуством земаља које су окренуле леђа неолибералној економији и направити сопствени концепт економског и привредног развоја у наредних десет година. Ми тренутно немамо никакав план економског развоја, а опстанак државе и бирократије, подразумева се, зависи од задужења у ММФ-у, СБ..али то је прича за себе, а тиме сам само желео скренути пажњу да спас није у ЕУ него у нама и да ми ову земљу једино можемо покренути. Сви ми, заједно и сложно!
Аутор: Шкобић Дејан
Преузето са сајта Посматрач Србски
Многи се питају колико Србија треба да буде територијално распарчана и национално разједињена да би била по мери европљанима.
Европљани су нас преварили у више наврата, а ја овом приликом износим само неке ''интересантне''
Конференција у Хагу и декларација ЕЗ
Да би се ''стабилизовало'' стање на простору Југославије на иницијативу држава ЕЗ сазвана је Међународна конференција о Југославији 7 септембра 1991 године у Хагу.
Пошто је Милошевић у почетку одбијао да присуствује конференцији добио је позив од председника до тада нама пријатељске Француске,
Митерана да дође у посету. Митеран је успео да убеди Милошевића да присуствује конференцији на основу нашег пријатељства из светских ратова, а закључцима конференције видимо да Митеран није имао добре намере и да је Милошевић наивно насео и сам учествовао у интернационализацији Југословенског питања. Конференцијом је председавао Лорд Карингтон. После месец дана разговора, 18 октобра 1991 лорд Карингтон је изашао са првим
нацртом ''аранжман за општо решење'' чији садржај чине следећи елементи:
1. суверене независне републике са међународним субјективитетом су оне које то желе.
2. слободна асоцијација република с међународним субјективитетом.
3. механизми надзора за заштиту људских права и специјалног статуса за поједине групе и области
4. европско ангажовање где је то потребно
5. оквири општег решења, признање независности у постојећим границама за оне који то желе.
Из овог нацрта видимо да су већ на почетку Југословенске кризе наши европски пријатељи подржали сепаратистичке покрете на простору Југославије. Право на самоопредељење признато је територијама република, а не народу, као што стоји у повељи УН и финалном акту Хелсинкија.
Конференција је практично завршена 16 децембра 1991 усвајањем Декларације о Југославији од стране ЕЗ(Европске заједнице, касније ЕУ),
са критеријумима за признавање нових држава и позивањем Југословенских република које то желе да признање затраже до 23 децембра 1991. године. Смрт СФРЈ је и формално наступила нарученим ''мишљењем број 8'' Арбитражне комисије Мировне конференције о Југославији, 9 јула 1992 да је ''процес раздруживања СФРЈ дошао до краја и да СФРЈ више не постоји."
Тако су наши европски ''пријатељи'' на челу са уједињеном Немачком помогли распад Југославије, а данас помажу и распад преостале Србије.
Сетимо се само изјаве Немачког министра спољних послова Ханса Дитриха Ганшера који је изјавио да ''сваки дан рата Хрватску приближава независности''.
ЕУЛЕКС( правосудна и полицијска мисија ЕУ на Косову и Метохији) – учвршћује власт у квазидржави Косово
Сви се сећамо позива нашег председника ЕУЛЕКСУ да дође и успостави ''ред и мир''. ЕУЛЕКС то није урадио, а Тадић је долазак Еулекса прославио као своју политичку ''победу''. До доласка Еулекса мандат за ''очување реда и мира'' је према резолуцији СБ 12. 44. имао КФОР(читај НАТО) који мало по мало напушта Косово и Метохију и војну(због војничке потребе на другим фронтовима: Ирак, Авганистан..), али не и политичку власт предаје косовским Албанцима
Врхунац ЕУЛЕКС-овог деловања је њихова гаранција Хашком трибуналу да ће чувати Рамоша Харадинаја, односно забранити му бављење политиком и ограничити му кретање уколико га Хаг пусти на слободу. Гарантују за ратног злочинца, а Србима на Космету праве ''план за интеграцију северног дела Косова'' заједно са Албанском квазивладом што значи – централизација нелегалних Косовских институција преко којих би ''Косовари''(Албанци) вукли конце на северу Српске покрајине. Заменик шефа ЕУЛЕКС-а Рио Рив је изјавио да ће ЕУЛЕКС ускоро почети са хапшењима оних који су се ''огрешили о закон'' на северу Космета – односно оних који не поштују нелегалне Албанске институције на Космету.
Шеф Међународне цивилне канцеларије и изасланик Европске уније на Косову Питер Фејт изјавио је у Бриселу недавно(8 јуна) да има размишљања и о подели Косова, али да за то постоји веома слаба подршка у Приштини.
Када је реч о Тачијевој забрани Српским политичарима да посете Косово и Метохију у Фејтовој канцеларији изјављују ''да је то искљушиво право владе Косова да дозволи или спречи посете''.Да ли је долазак Еулекса победа Српског председника можете из неколико горе наведених реченица и закључити. Питер Фејт се прославио многим својим изјавама о помагању независности Косова, а Српски министар за Косово и Метохију Г. Богдановић се такође прославио још 'бољим'' изјавама да мишљење Питера Фејта није званично мишљење ЕУ. Треба подсетити да је већ једном продужен мандат Питеру Фејту. Да се европљани не слажу са његовим ставовима сменили би га, логично, зар не?!
Европско признање квазидржаве Косова
Европски Парламент усвојио је 5 фебруара 2009 године резолуцију којом се позивају све земље ЕУ да признају независност Косова.
22 од 27 чланица ЕУ су признале независност Косова и Метохије. Требамо се озбиљно запитати требамо ли тежити друштву које не поштује ни нашу територијалну целовитост? Ако су подржали независност Косова ко нам гарантује да сутра неће подржати и независност Рашке области(Санџака) и Војводине? Пет држава ЕУ које нису признале независност Косова имају исте проблеме као и ми(Кипар, Грчка, Румунија, Шпанија и Словачка). Пре одлуке Међународног суда ''правде'' Европски парламент је усвојио резолуцију у којој се позивају чланице(пет наведених) које нису признале независност Косова да то што пре учине. Тако се желео извршити притисак и на Међународни суд правде и на земље чланице ЕУ које нису признале Косовску независност.
Сви ми појединачно требамо озбиљно да се запитамо треба ли нам Европска Унија и што је још важније требамо ли ми ЕУ или ће нас уцењивати док не постанемо довољно мали и слаби, а онда ће нас као коришћену крпу одбацити. У ЕУ нема спаса, у нама је спас. Ако довољно добро размотрите ту реченицу схватићете њену важност и суштину. Не могу европљани бити већи Срби од самих Срба. Ако желимо добро себи – покренимо привреду, али владајућа номенкултура не жели покретање привреде него по добијеном рецепту од европљана ''Српски'' новопечени и окорели европљани слабе привреду и стварају међурегионалну и међунационалну мржњу чија ескалација је све ближа.
Да би се и то између осталог спречили морамо се користити искуством земаља које су окренуле леђа неолибералној економији и направити сопствени концепт економског и привредног развоја у наредних десет година. Ми тренутно немамо никакав план економског развоја, а опстанак државе и бирократије, подразумева се, зависи од задужења у ММФ-у, СБ..али то је прича за себе, а тиме сам само желео скренути пажњу да спас није у ЕУ него у нама и да ми ову земљу једино можемо покренути. Сви ми, заједно и сложно!
Аутор: Шкобић Дејан
Преузето са сајта Посматрач Србски
13/2/2012, 21:45
Poslanici Evropskog parlamenta, koji zarađuju više od 14000 evra mjesečno, lažiraju prisustvo radi dobijanja dnevnica. Ovo je pravi razlog zašto političari toliko žele članstvo u EU. Zbog enormnih privilegija koje dobijaju iza zatvorenih vrata, privilegija o kojima birači nisu znali ništa, do sada!
Страна 2 of 2 • 1, 2