ОТРОВИ
+10
Паок*
LoS_mOmAk
consigliere
_JuZnI_Fr0nT_1990
GRU-PFC
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
ultra' centar-mj
Otrovi-Zajecar
CasualMente
ултра
14 posters
Страна 1 of 2 • 1, 2
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
ОТРОВИ
13/10/2008, 11:37
Отрови Тимок
Непосредно пред распад СФРЈ навијачки покрет у Србији доживљава по многима највећу експанзију. Угледајући се на навијаче великих београдских клубова, настају групе окупљене око локалних клубова. Тако и ОФК Тимок из Зајечара почетком деведесетих добија своју навијачку групу, која је постојала пар година и нестала. Из тог времена не датира ниједан навијачки успех који би могао остати упамћен. 1998 обнавља се навијачка група која са старом има једино заједничко име. Екипа тада није имала старије , чинили су је момци који су били препуштени сами себи. Кроз пар година рада група ставља Зајечар на навијачку карту Србије. Отрови постају нешто о чему се није ни предпостављало да ће за само 5 година бити – сигурно једна од модернијих малих група. Ниједан аспект организваног навијања Отровима није стран. Почев од кореографија, пиротехнике, инцидената, маркетинга, песми… Саме кореографије узећи у обзир величину групе изгледају добро, пиротехника се користи (углавном димови) и велики број баријака. Пароле су оно што се почело сматрати редовним кад год Тимок и где год играо. Маркетинг је добар, две врсте модерно дизајнираних дуксева, десетак врста шалова, мајице, налепнице… Цео маркетинг је урађен самостално. Инциденти којих је било сведоче о спремности групе да се стане на “црту” другим навијачким групама. Без икаквог прецењивања себе, Отрови признају и победе и поразе, али је сигурно да се нису обрукали. Тући се против група које постоје петнаестак година и чији је просек година знатно већи је за сваку похвалу јер чињеница да до пре неколико година нико није ни чуо за тебе, а сада хоће да се бију, носи навијачко признање.
Упркос преласку ФК Тимока у нижи ранг такмичења Отрови и даље постоје и стоје уз клуб независно са једним циљем – оданост клубу и граду !
ОТРОВИ ТИМОК (Truj, Boys, B.Breg, Ultra’ Timok, Patriots)
(Труј, Boys, Б.Брег, Ултра Тимок, Patriots)
Непосредно пред распад СФРЈ навијачки покрет у Србији доживљава по многима највећу експанзију. Угледајући се на навијаче великих београдских клубова, настају групе окупљене око локалних клубова. Тако и ОФК Тимок из Зајечара почетком деведесетих добија своју навијачку групу, која је постојала пар година и нестала. Из тог времена не датира ниједан навијачки успех који би могао остати упамћен. 1998 обнавља се навијачка група која са старом има једино заједничко име. Екипа тада није имала старије , чинили су је момци који су били препуштени сами себи. Кроз пар година рада група ставља Зајечар на навијачку карту Србије. Отрови постају нешто о чему се није ни предпостављало да ће за само 5 година бити – сигурно једна од модернијих малих група. Ниједан аспект организваног навијања Отровима није стран. Почев од кореографија, пиротехнике, инцидената, маркетинга, песми… Саме кореографије узећи у обзир величину групе изгледају добро, пиротехника се користи (углавном димови) и велики број баријака. Пароле су оно што се почело сматрати редовним кад год Тимок и где год играо. Маркетинг је добар, две врсте модерно дизајнираних дуксева, десетак врста шалова, мајице, налепнице… Цео маркетинг је урађен самостално. Инциденти којих је било сведоче о спремности групе да се стане на “црту” другим навијачким групама. Без икаквог прецењивања себе, Отрови признају и победе и поразе, али је сигурно да се нису обрукали. Тући се против група које постоје петнаестак година и чији је просек година знатно већи је за сваку похвалу јер чињеница да до пре неколико година нико није ни чуо за тебе, а сада хоће да се бију, носи навијачко признање.
Упркос преласку ФК Тимока у нижи ранг такмичења Отрови и даље постоје и стоје уз клуб независно са једним циљем – оданост клубу и граду !
ОТРОВИ ТИМОК (Truj, Boys, B.Breg, Ultra’ Timok, Patriots)
(Труј, Boys, Б.Брег, Ултра Тимок, Patriots)
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Re: ОТРОВИ
15/10/2008, 00:51
- Otrovi-ZajecarКорисник
- Број порука : 16
Локација : Зајечар
Регистрован : 16.11.2008
16/11/2008, 15:21
@KEPA ако већ хоћеш нешто да напишеш нека то буде мало паметније ,а не тако глупо спамерски само толико и без љутње то ти је добар савет !
Иначе слика коју је поставио -ChiliDS- ја мало хладна мозе неко да помисли да нас има 10 што уопште није тако.
Отрови су сада у суботу 15-ог славили 10 година постојања !
Било нас је на трибини око 70 старијих отрова који већ годинама долазе да бодре Тимок и неколико нових чланова што је врло симболично јер се традиција у Зајечару наставља.
Били су ту нови транспаренти (застава,барјаци,шеталица) ,бакљада је одрадела свој посо као шлаг на торти.Све у свему то је и повело играче да победе са 3:0 и тако узврате навијачима на одличној подршци !
Иначе слика коју је поставио -ChiliDS- ја мало хладна мозе неко да помисли да нас има 10 што уопште није тако.
Отрови су сада у суботу 15-ог славили 10 година постојања !
Било нас је на трибини око 70 старијих отрова који већ годинама долазе да бодре Тимок и неколико нових чланова што је врло симболично јер се традиција у Зајечару наставља.
Били су ту нови транспаренти (застава,барјаци,шеталица) ,бакљада је одрадела свој посо као шлаг на торти.Све у свему то је и повело играче да победе са 3:0 и тако узврате навијачима на одличној подршци !
19/11/2008, 16:49
Vidim da ovde ima nekih otrova,ali niko ne postavi ove slike,a svakako zasluzuju da se vide...
https://2img.net/r/ihimizer/img230/6301/net1in8.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img99/996/net2wx6.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img227/8324/ultra8bb1.jpg
navijacka grupe Otrovi Timok je proslavila 10 godina postojanja,na utakmici protiv zupe iz aleksandrovca!80navijaca Timoka plus nekolicina gostiju!grupa je od sachice klinaca postala sasvim pristojna navijcka grupa,shdodno mogucnostima i velicini grada!grupa je imala i uspeha i padova i bojkota i sve ono cini jednu grupu!
to je to!
10godina trovanja!!!OT98
19/11/2008, 16:59
Zasto je zastava Obilica na vasoj tribini ? ja ne znam da smo mi u prijateljskim odnosima ?
- CasualMenteКорисник
23/11/2008, 00:37
Verovatno su vam zaboli zastavu
- GRU-PFCОдстрањен
- Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008
23/11/2008, 00:41
haha skinuli vam zastavu
- Otrovi-ZajecarКорисник
23/11/2008, 12:04
Inache https://www.youtube.com/watch?v=gfbIHQpLhH4 -snimak 10 god !
Inache slike imata na drugom forumu tribine i sada da ih kachimo na 1000 sajta ne pada ni meni ni nama na pamet eto vam pa pogledajte !
Inache slike imata na drugom forumu tribine i sada da ih kachimo na 1000 sajta ne pada ni meni ni nama na pamet eto vam pa pogledajte !
23/11/2008, 12:35
ChiliDS ::Verovatno su vam zaboli zastavu
Ti decko bas oces da popijes opet ban na mesec dana ?
A za timok ...
Brate ja na tekme Obilica idem od 97 godine i nisam nikad video vasu zastavu na nasem kopu niti na gostovanjima...zbog toga ti kazem da nisam upucen ....
23/11/2008, 12:47
p.s. i to nije zastava vitezova ,nego f.k. Obilic....za 10 godina vitezova (2006) nije na tribini bila vasa zastava .... A V******* i V*** su vodje Vitezova ko ja Delija...bio je tu mali Crv kao vodja ,oni nisu sigurno....mozda su u vitezovima ali vodje ,nikako....ja spadam u starije navijace obilica i bio sam na tribini od pocetka tako da znam neke stvari malo boljle =))
- Otrovi-ZajecarКорисник
24/11/2008, 00:46
....
24/11/2008, 00:51
ok,ako je tako ,ali te je samo zbog njega ,i to je njegov licni postupak ali ne nase grupe...
24/11/2008, 00:57
protuva nemoj da se uvredis ali ovi vasi transparenti su meni bzwz a sta znaci ovo BANDA GALERIVS???
- Otrovi-ZajecarКорисник
24/11/2008, 16:06
To je tvoje mishljenje naravno da nema ljutnje savako ima svoj stav !
- Otrovi-ZajecarКорисник
24/11/2008, 16:13
Evo josh slika :
- Otrovi-ZajecarКорисник
25/11/2008, 01:55
CAESAR GALERIVS VALERIVS MAXIMIANVS AVGVSTVS to ti objashnjava sve ,a i u sklopu zajechara je Felix Romuliana -ostaci velikog grada Rimske imperije
- CasualMenteКорисник
29/11/2008, 22:50
Otrovi u Paracinu
23/3/2009, 19:27
Отрови против Радничког из Ниша, сликано из копа Мераклија
https://2img.net/r/ihimizer/img403/3776/p1030133.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img403/3776/p1030133.jpg
- LoS_mOmAkОдстрањен
- Број порука : 42
Локација : БОРЧА
Регистрован : 31.07.2008
31/3/2009, 20:01
po meni nisu vam loshe zastave ko sto neki kazu,furate svoj stil i bodrite svoj klub to je vazno...!!!!
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
31/3/2009, 20:07
evo sta sam nasao na jednom forumu.::A veliki vođa otrova predao snimak tuče policiji i sad je "zaštićeni svedok", smrad neopevani, i sam je pobegao od tuče :twisted:::http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-24-03-2009/tuca-otrova-i-meraklija
tuca otrova i meraklija
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
1/4/2009, 23:48
Брате и ја сам чуо за то...
Хтео бих да питам Отрове у каквим су односима са зацз?
Пошто сам чуо да њих тамо има доста...
- Prvo Trovacko UdruzenjeКорисник
- Број порука : 6
Локација : Zajecar
Регистрован : 11.04.2009
11/4/2009, 20:00
ybjoker ::Брате и ја сам чуо за то...
ZACZ ne postoje...
Ne znam odakle se pojavljuju ove dezinformacije o vodji koji je predao snimak...no koment...
Los m0mak ::po meni nisu vam loshe zastave ko sto neki kazu,furate svoj stil i bodrite svoj klub to je vazno...!!!!
Svako ima svoje mishljenje tebi hvala za pohvalu
- Prvo Trovacko UdruzenjeКорисник
- Број порука : 6
Локација : Zajecar
Регистрован : 11.04.2009
12/4/2009, 00:38
FK Svrljig - FK TImok
http://fkt1919.blogspot.com/2009/04/srpsk-liga-istok-21-kolo.html
http://fkt1919.blogspot.com/2009/04/srpsk-liga-istok-21-kolo.html
Страна 1 of 2 • 1, 2