TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Француска

+38
LAVOT
NislijeCZ
ULTRAstyle
syndesmos
Garnisla
Крагујевац
Benko222
Ултрас КВ
Kajzer Soze
BORCHA 5
KB_DS
Casuals
Инвалид
spartans
Old school
Хедониста
Steal
mrznja
УлтраСрбија
Паранормал
milenkopg
Servicium
psyhomaster
consigliere
mr.laag
Uzi
визант
Паок*
Lud rodjen!
BannedFromThe Pubs
_JuZnI_Fr0nT_1990
Косово је Србија
CasualMente
PFC4ever!
Milos_011
!НФК Ултрас!
boy
ултра
42 posters
Go down
mrznja
mrznja
Корисник
Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009

Француска - Page 4 Empty Re: Француска

4/11/2009, 20:36
јел ово наопачке или се мени чини?
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

12/11/2009, 02:28
Навијање Аутеила против Нице...

CasualMente
CasualMente
Корисник

16/11/2009, 22:41
Много су добри ови из Тулона... Yes
Левичари су, имају контакт са Тигрисима из Париза...

Француска - Page 4 080922094451950707

Француска - Page 4 17

Француска - Page 4 0708_23

Француска - Page 4 0708_5

Француска - Page 4 Post-52-1229875630
Steal
Steal
Одстрањен
Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

17/11/2009, 12:02
Много су добри ови из Тулона...
Левичари су, имају контакт са Тигрисима из Париза...

Ма кад сам рекао легенде мислио сам на то што играју у некој 4 (ј***м ли га којој лиги) а навијају без блама са пуно страсти...још им је највећи ривал прволигаш Монпеље.

Yes
Steal
Steal
Одстрањен

3/12/2009, 15:43
Бордо - Ultra Marines... LOL

mr.laag
mr.laag
Корисник
Број порука : 107
Локација : Russia
Регистрован : 06.02.2009

7/12/2009, 20:39
Nice - marseile-monkeys
Француска - Page 4 02

Француска - Page 4 08

Француска - Page 4 10
mr.laag
mr.laag
Корисник
Број порука : 107
Локација : Russia
Регистрован : 06.02.2009

11/12/2009, 18:55
The command Lyon has put an inscription of thanks and an emblem on the form of Bad Gones
Француска - Page 4 C6ab9051fe8f
Steal
Steal
Одстрањен

14/12/2009, 18:43
Е кад крену овако са националним заставама једни друге да провоцирају добијем пролив.Кога бре боли уво што има понеког Хрвата који готиви Сент Етјен или што има Срба који навијају за ПСЖ????Мислим да су навијачи Бордо-а пример на који треба да се угледају – значи бити ултрас пре свега,а национална припадност,политичка и верска – набијте себи у буљу бар док сте на стадиону...
Ја рецимо готивим Нигерију и за њих ћу да навијам на светском првенству,јер је у моју бившу школу ишла једна слатка девојка из Нигерије...ЖИВЕЛА НИГЕРИЈА!

ПСЖ-Сент Етјен

Француска - Page 4 66226307

Француска - Page 4 61175278

гости:

Француска - Page 4 38348396

Француска - Page 4 66395604
CasualMente
CasualMente
Корисник

14/12/2009, 20:25
Нигерија None А што бре за Србију нећеш навијати? Мада што се тиче истицања застава у копу, многе екипе истичу националне заставе и због играча који играју за клуб... Ово препуцавање са нашом и усташком заставом, јебига, барем ми посматрачи зготивимо тим који је истакне Wink-grin

Мени не смета то качење застава, па први пример су наше трибине, на којима се често виде застава Грчке и царске Русије.... и треба да се виде... И драго ми је када видим српску заставу на некој страној трибини... ( а хвала богу, качиле су се широм европе... )

Армата Монтпеље у Тулузу...

Француска - Page 4 Toulouse016

Француска - Page 4 Toulouse031
Steal
Steal
Одстрањен

14/12/2009, 21:47
Нигерија А што бре за Србију нећеш навијати? Мада што се тиче истицања застава у копу, многе екипе истичу националне заставе и због играча који играју за клуб... Ово препуцавање са нашом и усташком заставом, јебига, барем ми посматрачи зготивимо тим који је истакне

Мени не смета то качење застава, па први пример су наше трибине, на којима се често виде застава Грчке и царске Русије.... и треба да се виде... И драго ми је када видим српску заставу на некој страној трибини... ( а хвала богу, качиле су се широм европе... )

Ма зајебавам се за Нигерију,то мије прво пало на памет Biggrin ...А то да ћу навијати за Србију се подразумева иако ми се не допада грб и химна. Dead
Смета ми да се каче националне заставе на оградама,јер по мом мишљењу томе има места једино уколико играју репрезентације,а не клубови.Шта сад... постоје рецимо неки Срби који живе у Марсеју и не могу да навијају за тај клуб јер ће их "South Winners" -и који ЛАЖНО ПРОМОВИШУ ПРОЛЕТЕРСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАМ пребити због својих шовинистичких предрасуда.И то у фазону : ''аха ти си Србин и не можеш у наш коп'''... Roll Зато сам и рекао да су "Ultra Marines" права ултра група јер може да дође и секција Ескима на трибину ако направе групу.Клуб на првом месту па онда све остало.
Хедониста
Хедониста
Корисник
Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009

15/12/2009, 01:15
Рођаче ајде не сери.Ти се лепо онда пресели у Бордо,и сви срећни...Смета ти српска застава,алоо бре!?Ја не знам како допуштате овом изроду да нам моралише овде,да нам потура под нос братство и јединство и некакве комуњарске "вредности"!??Имаш оне усташке форуме,па се тамо дичите и серите до ране зоре ако треба,ионако имате доста тога заједничког.Боли ме к***ц која је твоја прича,зајеби нас тих ваших срања и немој од форума да правиш некакву болесну мутљагу.
CasualMente
CasualMente
Корисник

15/12/2009, 01:34
Иначе, пре текме момци из КСДа запленили још једну усташку заставу и 2 шала Хајдук Сплита од ових зелених...
Steal
Steal
Одстрањен

15/12/2009, 02:23
Хедониста ::Рођаче ајде не сери.Ти се лепо онда пресели у Бордо,и сви срећни...Смета ти српска застава,алоо бре!?Ја не знам како допуштате овом изроду да нам моралише овде,да нам потура под нос братство и јединство и некакве комуњарске "вредности"!??Имаш оне усташке форуме,па се тамо дичите и серите до ране зоре ако треба,ионако имате доста тога заједничког.Боли ме к***ц која је твоја прича,зајеби нас тих ваших срања и немој од форума да правиш некакву болесну мутљагу.

Зато што никог не вређам него износим свој став.Значи добио сам неколико приватних порука где су ме псовали и сваки пут кад сам хтео да уговорим виђење,био је одговор типа: видећеш ти....срешћемо се,бла,бла Roll Зато ево пишем ово и ставићу у потпис за свакога : МАРШ У ПИЧ*У МАТЕРИНУ АКО НЕСМЕШ НЕШТО КОНКРЕТНО ЛИЦЕ У ЛИЦЕ ДА МИ СЕР*EШ,НЕМОЈ НИШТА ДА ПИШЕШ НА ФОРУМУ И ДА ВРЕЂАШ!

п.с. Што се теме тиче критиковао сам Сент Етјен и њихове Усташе,а и за ове ''наше'' (ваше) из ПСЖ-а ме боли баш.Тако да сам скроз неутралан.И да поновим јбе ми се за националне заставе било чије!
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

15/12/2009, 15:33
''наше'' (ваше) из ПСЖ-а ме боли баш
Момци из Карсуда и уопште Булоњ људи нису заслужили вређање било какве врсте од стране једног Србина.
Хедониста
Хедониста
Корисник

15/12/2009, 18:39
Steal ::
Хедониста ::Рођаче ајде не сери.Ти се лепо онда пресели у Бордо,и сви срећни...Смета ти српска застава,алоо бре!?Ја не знам како допуштате овом изроду да нам моралише овде,да нам потура под нос братство и јединство и некакве комуњарске "вредности"!??Имаш оне усташке форуме,па се тамо дичите и серите до ране зоре ако треба,ионако имате доста тога заједничког.Боли ме к***ц која је твоја прича,зајеби нас тих ваших срања и немој од форума да правиш некакву болесну мутљагу.

Зато што никог не вређам него износим свој став.Значи добио сам неколико приватних порука где су ме псовали и сваки пут кад сам хтео да уговорим виђење,био је одговор типа: видећеш ти....срешћемо се,бла,бла Roll Зато ево пишем ово и ставићу у потпис за свакога : МАРШ У ПИЧ*У МАТЕРИНУ АКО НЕСМЕШ НЕШТО КОНКРЕТНО ЛИЦЕ У ЛИЦЕ ДА МИ СЕР*EШ,НЕМОЈ НИШТА ДА ПИШЕШ НА ФОРУМУ И ДА ВРЕЂАШ!

п.с. Што се теме тиче критиковао сам Сент Етјен и њихове Усташе,а и за ове ''наше'' (ваше) из ПСЖ-а ме боли баш.Тако да сам скроз неутралан.И да поновим јбе ми се за националне заставе било чије!
Капираш ли ти да нас провоцираш са тим „изношењем свог става“?Иовако нас јебу где год се окренемо,још нам фали да нам се некакве комуњаре коте по навијачким форумима!Конташ ли ти да си ,од својих укупно 50 коментара,у бар 30 „износио неке своје ставове“ за које нас искрено заболе кара?Понашаш се бре безобразно,опустио си се као да си на форуму КПС-а,причаш нам како ти се не свиђају српски грб и химна...после се још буниш и тераш нас у пичку материну?!
Steal
Steal
Одстрањен

15/12/2009, 20:41
Момци из Карсуда и уопште Булоњ људи нису заслужили вређање било какве врсте од стране једног Србина.

Нисам написао ништа страшно у вези Карсуда,али имам право да изјавим да ми се не свиђају њихове акције.У реду Булоњ је подржао Србе у вези са Косовом,али су то урадиле и друге стрибине које су дијаметрално супротне у односу на њих (рецимо АЕК чији лого имам у аватару) и шта сад?!

Капираш ли ти да нас провоцираш са тим „изношењем свог става“?Иовако нас јебу где год се окренемо,још нам фали да нам се некакве комуњаре коте по навијачким форумима!Конташ ли ти да си ,од својих укупно 50 коментара,у бар 30 „износио неке своје ставове“ за које нас искрено заболе кара?Понашаш се бре безобразно,опустио си се као да си на форуму КПС-а,причаш нам како ти се не свиђају српски грб и химна...после се још буниш и тераш нас у пичку материну?!

Ја видим да се ти само нешто буниш и још 2-3 човека који ми се јављају на п.м.,јер их је блам да људи јавно виде како нису у праву и да умем да им одговорим.И шта сад то значи,јел не смем да имам другачије мишљење?!Па погледај трибину ПАОК-ара или своју трибину пре 15-20 год.Знаш ли ти да су Гробари имали навијаче свуда по Југпславији без обзира на националност,иамала је чак и Звезда...зато ја бре не знам који је вама младим генерацијама када правите од група секте.У том контексту је и мој пост у вези са националним заставама на трибинама клубова.

Овај Casuаl Mente,човек зна нормално да дискутује и немам никакав проблем са њим иако се види да не делимо исто мишљење.Учи мало од њега културу опхођења па нећу да те терам у п.материну.
spartans
Одстрањен
Број порука : 29
Регистрован : 18.08.2009

16/12/2009, 16:42
прошлу поруку су ми обрисали па сад морам опет......... у вези заставе и химне.. . . . сад ти ја јавно кажем да си управо пљунуо на све навијачке групе у овој држави.....то што свима умеш да одговориш не значи да су твоји одговори паметни...

наравно да смеш да имаш другачије мишљење али сви потези повлаче последице за собом... тако да буди спреман на њих....

ако ми модератори обришу ову поруку исте су сероње као и ти....
Хедониста
Хедониста
Корисник

16/12/2009, 23:40
Steal ::

Нисам написао ништа страшно у вези Карсуда,али имам право да изјавим да ми се не свиђају њихове акције.У реду Булоњ је подржао Србе у вези са Косовом,али су то урадиле и друге стрибине које су дијаметрално супротне у односу на њих (рецимо АЕК чији лого имам у аватару) и шта сад?!

Ја видим да се ти само нешто буниш и још 2-3 човека који ми се јављају на п.м.,јер их је блам да људи јавно виде како нису у праву и да умем да им одговорим.И шта сад то значи,јел не смем да имам другачије мишљење?!Па погледај трибину ПАОК-ара или своју трибину пре 15-20 год.Знаш ли ти да су Гробари имали навијаче свуда по Југпславији без обзира на националност,иамала је чак и Звезда...зато ја бре не знам који је вама младим генерацијама када правите од група секте.У том контексту је и мој пост у вези са националним заставама на трибинама клубова.

Овај Casuаl Mente,човек зна нормално да дискутује и немам никакав проблем са њим иако се види да не делимо исто мишљење.Учи мало од њега културу опхођења па нећу да те терам у п.материну.
Друже спомињеш нешто што је било пре 15-20 година,и поредиш са тренутном ситуацијом?Нико од група не прави секте,већ се ради о српским,православним,националистички оријентисаним групама које су против било каквог ширења југословенства,братства и јединства и осталих срања која ти заступаш и бесрамно износиш на овом форуму,и самим тим провоцираш.Или се ти правиш мутав,или стварно то и јеси...
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

16/12/2009, 23:44
Ајде прекините више са овим, далеко сте скренули са теме!
CasualMente
CasualMente
Корисник

27/12/2009, 17:05
ПСЖ - Гренобл

Француска - Page 4 Grenoble_19_1_1_3155
http://www.supras-auteuil.net/photos/Grenoble_19_1_1_3164.jpg

ПСЖ - Гренобл

http://www.fansupporters.com/galleries/2009_2010/Ligue_1/JOURNEE19/PSG_GRENOBLE/Psg_Grenoble2.jpg

Тулуз - Бордо

Француска - Page 4 100_0210

Тулуз - Бордо

Ленс - Ст Етјен

Француска - Page 4 IMG_5435

Ленс - Ст.Етјен

Француска - Page 4 IMG_5493

Марсеј - Оксер

Француска - Page 4 DSC00476

Марсеј - Оксер

Француска - Page 4 DSC00487

Последњи изменио CasualMente дана 20/1/2010, 20:15. измењено укупно 1 пута
CasualMente
CasualMente
Корисник

11/1/2010, 23:35
Марсеј на пријатељској, у неком селу...

Француска - Page 4 10011109075367286
Инвалид
Инвалид
Корисник
Број порука : 164
Регистрован : 25.01.2009

18/1/2010, 00:45
Почетак Француског шампионата је донео доста занимљивости. Инцидент на утакмици Лил - ПСЖ, и то туча у гостујућем сектору!

Француска - Page 4 W8rt3l

Па туча са полицијом на полувремену меча Гренобл - Ст.Етјен

Француска - Page 4 Asse6

Француска - Page 4 Asse2