TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

LOCOSI Empty LOCOSI

29/11/2008, 22:41
Lokosi, navijaju sa klub IMR iz Rakovice...

Последњи изменио ChiliDS дана 30/11/2008, 12:44. измењено укупно 1 пута
old_ultras
Корисник
Број порука : 24
Регистрован : 12.01.2009

LOCOSI Empty Re: LOCOSI

12/1/2009, 20:57
kao i na svakoj manjoj tribini u nizim ligama postoje klinci i stariji ,tako je i na imr locosi su momci koji uglavnom imaju 18 a njihov podmladak cine young locosi koji su mladji ali imaju dosta potencijala..uostalom pogledajte slike iz ovog dela sezone,licno poznajem dobar deo locosi starije ekipe koja sa par starijih likova iz groblje ludaka gura napred pored svih problema i mogu reci da su stvarno momci na pravom mestu pravi ultrasi nikakva koalicija navijaca kako ih nazivaju,a u rakovici niko osim navijaca prve iskre nije gostovao kada je u zelji da dodje do direktnog kontakta sa gostujucim naviajcima uhapseno 2 locosa protiv kojih su podnete 2 krivicne prijave,niko pa ni sumari,inace na sastanku svih navijaca imr doneta je odluka da se svi navijaci imr udruze u jednu grupu GROBLJE LUDAKA od sledece polu sezone....
old_ultras
Корисник

15/1/2009, 20:04
mi smo u 1beoggrackoj ligi....sa nama su u ligi jos sumari balkan koji se nisu pojavili i pored najava u rakovici....majce su uradjene kao inalepnice cekaju se stikeri i tako radi se iako je pauza..........
old_ultras
Корисник

21/2/2009, 11:43
sa malim zakasnjenjem cetvrtak 17h zarkovo -imr rakovica na adi priljateljska,slike boljeg kvaliteta u toku sutrasnjeg dana
https://2img.net/h/i278.photobucket.com/albums/kk101/Locosi/ADA3.jpg
amsterdam
amsterdam
Корисник
Број порука : 13
Локација : peskic
Регистрован : 08.02.2009

21/2/2009, 15:16
trudite se...ali ni malo mi se ne svidja ova parola "mi smo iz beograda ludaci kakvih nema " mogli ste nesto originalnije da smislite....
old_ultras
Корисник

21/2/2009, 15:52
mislim da je za tu tekmu(protiv balkana )bila pun pogodak,sumari se nisu pojavili tako da je parola bila na mestu....inace to je stih iz pesme...mi smo iz beograda ludaci kakvih nema, navijaci imr cvrsti kao stena,svima smo se osvetili samo ocu nismo,on je nama jebo kevu a mi njemu nismo...
amsterdam
amsterdam
Корисник
Број порука : 13
Локација : peskic
Регистрован : 08.02.2009

22/3/2009, 08:33
svaka cast burazeru , al i znas sam da radovci imaju tu pesmu ... Wink)
old_ultras
Корисник

22/3/2009, 14:27
ta pesma je pevana jos 80 godina kada je postojala naviajcke grupa VILENJACI tako da stvarno neznam ko je kome marnuo pesmu i nezelim da ulazim u to samo znam da je to tada pevano...dokaz je matorac iz kraja koji je tada isao na imr i on je to 2002 godine starijoj ekipi otpevao i od tada se peva ta pesam....
ПацијентиВФК
Корисник
Број порука : 86
Регистрован : 11.03.2009

22/3/2009, 20:13
ovja iz amsterdama se pravi mnogo pametan...
old_ultras
Корисник

2/5/2009, 18:38
ORTAK ME ZAMOLIO DA POSTAVIM IZVESTAJ......
Da se nismo raspali kako neki pricaju dokazuje okupljanje jezgra grupe 10ljudi na vikendici jednog od clanova ekipe za prvomajski piknik...prvobitni plan je bio da drugog ujutru prvo se na ibarcu nadjemo sa jos nekoliko starijih groblje ludaka i da zatim odemo u baric posto je baric trebao da igra kuci utakmicu u 10 ujutru a mi bili u blizini barica a da zatim u koloni 3 automobila odemo na utakmicu komgrap-imr i da ukazemo igracima da i ako nismo na tribinama zelimo pobede a ne sramotne poraze...medjutim baricu je pomerena tekma za nedelju pa je ostalo samo da odemo na komrap sto je i uradjeno...
KOMGRAP-IMR
dolazimo 25 min po pocetku tekme nas 13 nismo pevali vec samo okacili parolu ...HOCEMO ZONU..videlo se da su igraci iznenadjeni sto smo dosli i vec na poluvremenu smo vodili sa 2-0.na poluvremenu smo popricali sa kapitenom i objasnili im da smo prosle sezone bili drugi a sad peti i da nam je dosta pete lige momci su se stvarno iznenadili tipa pa gde ste i te stvari gde im je objasnjeno sto nas nema...posle toga odlazimo jos, jedna stvar kad smo kolima napustali stadion u ususret nam nalece interventna i odlazi prema stadionu verovatno ih je neko iz uprave komgrapa zvao....OVO NIJE POVRATAK VEC UPOZORENJE ZA LOSE REZULTATE KLUBA KOJI IMA POTENCIJAL ZA SRPSKU LIGU A NE ZA 5 STOGA NECE BITI SLIKA....NADAMO SE DA CETE NAS VIDETI NA SLIKAMA USKORO
Yes
GROBLJE LUDAKA IMR
Sponsored content

Назад на врх