Навијачи изболи оца који је бранио сина
+21
PFC4ever!
djuka_PFC
LoS_mOmAk
K-Swiss
Crazy
Gambler
PEDJA.PFC
ПАОКАРА
Old school
Jackie_Barrow
boy
Xepoj
Milos_011
визант
!НФК Ултрас!
ogi
маестрално
_JuZnI_Fr0nT_1990
cyber
CasualMente
ултра
25 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
Re: Навијачи изболи оца који је бранио сина
3/2/2009, 22:09
А зашто на пример ја који не пушим и не дрогирам се да идем из пратњу родитеља?!djuka_PFC ::to je sramota za srpski sport moj je predlog da maloletnici samo uz pratstvo odraslih idu na utakmice bez obzira koliko ima sati a ne klinci se napuse ili opiju i misle da su bog i batina da ja vidim jednog na utakmici sa nocem tuko bi ga dok se neusere od muke
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
3/2/2009, 22:18
онда почни да пушиш и да се дрогираш и крени на утакмицу са родитељима....ПАОКАРА ::А зашто на пример ја који не пушим и не дрогирам се да идем из пратњу родитеља?!djuka_PFC ::to je sramota za srpski sport moj je predlog da maloletnici samo uz pratstvo odraslih idu na utakmice bez obzira koliko ima sati a ne klinci se napuse ili opiju i misle da su bog i batina da ja vidim jednog na utakmici sa nocem tuko bi ga dok se neusere od muke
а то је глупост за родитеље...тако ће још више да се смањи гледаност и они наркоманчићи ће да побегну од куће да би гледали вољени клуб и опет ти на исто дође...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
3/2/2009, 22:26
Ако не чак и горе!Xepoj ::онда почни да пушиш и да се дрогираш и крени на утакмицу са родитељима....ПАОКАРА ::А зашто на пример ја који не пушим и не дрогирам се да идем из пратњу родитеља?!djuka_PFC ::to je sramota za srpski sport moj je predlog da maloletnici samo uz pratstvo odraslih idu na utakmice bez obzira koliko ima sati a ne klinci se napuse ili opiju i misle da su bog i batina da ja vidim jednog na utakmici sa nocem tuko bi ga dok se neusere od muke
а то је глупост за родитеље...тако ће још више да се смањи гледаност и они наркоманчићи ће да побегну од куће да би гледали вољени клуб и опет ти на исто дође...
4/2/2009, 18:00
Uhapšeni navijači zbog napada na oca i sina
Sreda, 4. februar 2009.
Beogradska policija uhapsila je četiri mladića, od kojih su dvojica maloletnici, zbog sumnje da su u tuči zbog šala Crvene zvezde izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.
Uhapšeni su Nikola Kostić (19), Miloš Ristić (23) i maloletni D.I. (17) i S.B. (17), koji su 27. januara, na uglu Ivankovačke i Knez Danilove ulice, napali maloletnog D.M. zahtevajući od njega da skine šal Crvene zvezde.
Kada je njegov otac Zoran Milenković pritrčao i pokušao da ga odbrani, oni su ga uboli nožem, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
Kostić i Ristić će uz krivičnu prijavu biti privedni nadležnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu, a maloletni D. I. i S. B. sudiji za maloletnike
Sreda, 4. februar 2009.
Beogradska policija uhapsila je četiri mladića, od kojih su dvojica maloletnici, zbog sumnje da su u tuči zbog šala Crvene zvezde izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.
Uhapšeni su Nikola Kostić (19), Miloš Ristić (23) i maloletni D.I. (17) i S.B. (17), koji su 27. januara, na uglu Ivankovačke i Knez Danilove ulice, napali maloletnog D.M. zahtevajući od njega da skine šal Crvene zvezde.
Kada je njegov otac Zoran Milenković pritrčao i pokušao da ga odbrani, oni su ga uboli nožem, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
Kostić i Ristić će uz krivičnu prijavu biti privedni nadležnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu, a maloletni D. I. i S. B. sudiji za maloletnike
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
4/2/2009, 18:35
boy ::Kada je njegov otac Zoran Milenković pritrčao i pokušao da ga odbrani, oni su ga uboli nožem, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
зар нису рекли да повреде нису опасне по живот?
само лажу маму им јбм... :mad:
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
4/2/2009, 18:37
jel zna neko sta je stvarno tom coveku??? Dal su povrede opasne po zivot ili nisu?Xepoj ::boy ::Kada je njegov otac Zoran Milenković pritrčao i pokušao da ga odbrani, oni su ga uboli nožem, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
зар нису рекли да повреде нису опасне по живот?
само лажу маму им јбм... :mad:
- PFC4ever!Корисник
- Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008
4/2/2009, 20:25
Како би могао неко знати???
- Milos_011Одстрањен
4/2/2009, 20:25
Npr mozda neko zivi u tom kraju...
- CrazyКорисник
- Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008
4/2/2009, 23:35
Ovu informaciju sam dobio od komsije koji se inace druzi sa Dusanom:
Dusanov otac je imao unutrasnje krvarenje i izgubio je bio 2 litra krvi...Da je Dusan bio izboden verovatno bi bio mrtav jer covek je imao 2 uboda od toga jedan 3 centimetra dubok a drugi mu je probio plucno krilo.Bice u bolnici jos 2 nedelje. Povrede se mogu okarakterisati opasnim po zivot,ali je zahvaljujuci pravovremenoj i odlicnoj intervenciji lekara, covekovo stanje je stabilno! Dusan nije nosio Zvezdin,nego Olimpiakosov sal,i nije se vracao ni sa kakve tekme. blejao je sa ortakom ispred svoje zgrade kad su se pojavili 2lika (1 imao grobarski sal) i krenuli sa napusavanjem i trazili su od Dusana da im da sal,sto je on odbio.
a onda su se pojavili jos nekoliko likova koji su,kako sam ja to razumeo,stajali iza nekog coska. Napali su Dusana...a to je cuo njegov cale,i kad je video sta se desava...istrcao da pomogne sinu...i desilo se to sto se desilo!
A vi sami prosudite sta je i kako je! vec sam rekao od koga sam dobio informaciju,pa ne verujem da je decko nesto iskrivio ili izmislio!
Dusanov otac je imao unutrasnje krvarenje i izgubio je bio 2 litra krvi...Da je Dusan bio izboden verovatno bi bio mrtav jer covek je imao 2 uboda od toga jedan 3 centimetra dubok a drugi mu je probio plucno krilo.Bice u bolnici jos 2 nedelje. Povrede se mogu okarakterisati opasnim po zivot,ali je zahvaljujuci pravovremenoj i odlicnoj intervenciji lekara, covekovo stanje je stabilno! Dusan nije nosio Zvezdin,nego Olimpiakosov sal,i nije se vracao ni sa kakve tekme. blejao je sa ortakom ispred svoje zgrade kad su se pojavili 2lika (1 imao grobarski sal) i krenuli sa napusavanjem i trazili su od Dusana da im da sal,sto je on odbio.
a onda su se pojavili jos nekoliko likova koji su,kako sam ja to razumeo,stajali iza nekog coska. Napali su Dusana...a to je cuo njegov cale,i kad je video sta se desava...istrcao da pomogne sinu...i desilo se to sto se desilo!
A vi sami prosudite sta je i kako je! vec sam rekao od koga sam dobio informaciju,pa ne verujem da je decko nesto iskrivio ili izmislio!
- mario zemunacКорисник
- Број порука : 4
Локација : taurunum grad
Регистрован : 05.02.2009
6/2/2009, 18:14
ja samo mogu reci da su ti klinci opicne male kurwe koje bi trebalo muciti swakoga dana,swe dok ne ispuste dusu!bez obzira koliko se nawijaci mrze po Srbiji nije resenje ubijati jedan druge wec stati sa njima na crtu!da se widi koliki su oni faktor u realnom smislu!TAURUNUM 026
- CrazyКорисник
7/2/2009, 23:55
OFF topic!
slazem se sa tobom Mario! Vec sam rekao da je kod nas jedan od glavnih problema to sto vecina likova u tucu ide iskljucivo zbog mrznje prema protivniku,a ne da bi podigli reputaciju svoje ekipe (sto bi trebao biti motiv)! Nema nikakvog medjusobnog postovanja,samo mrznja!?
To je bolesno! Mortalitet nam je veci od nataliteta,a mi se ubijamo medjusobno!? Savez,sudstvo,policija,javnost....svi su protiv nas,a mi im jos vise dajemo povoda da i dalje provode represiju i to zescu nego pre! Sami smo sebi najveci protivnici!? Zasto? Ima li leka srbskoj navijackoj sceni???
slazem se sa tobom Mario! Vec sam rekao da je kod nas jedan od glavnih problema to sto vecina likova u tucu ide iskljucivo zbog mrznje prema protivniku,a ne da bi podigli reputaciju svoje ekipe (sto bi trebao biti motiv)! Nema nikakvog medjusobnog postovanja,samo mrznja!?
To je bolesno! Mortalitet nam je veci od nataliteta,a mi se ubijamo medjusobno!? Savez,sudstvo,policija,javnost....svi su protiv nas,a mi im jos vise dajemo povoda da i dalje provode represiju i to zescu nego pre! Sami smo sebi najveci protivnici!? Zasto? Ima li leka srbskoj navijackoj sceni???
- CrazyКорисник
14/2/2009, 17:50
момци који су изболи Душановог оца су млађи гробари Врачар!
Један од њих се лично познаје са Душаном,тренирали су заједно фудбал!
Један од њих се лично познаје са Душаном,тренирали су заједно фудбал!
- jovan_MVBКорисник
- Број порука : 1
Локација : kragujevac
Регистрован : 21.02.2009
21/2/2009, 23:05
.....swe navijacke grupe treba to da urade ne samo grobari i delije...i da bude vise stop nozevima i pistoljima u navijackim tucama....a sxo se kaze njihova cela grupica na jednog coveka....sxto kazete samo pic... bodu....ovo je stvarno sramota....
- Milos_011Одстрањен
21/2/2009, 23:07
Povedi malo racuna o izgledu posta. Nemoj da koristis slova w i sx=s ili sta vec...
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
25/2/2009, 16:35
Момци,сад ће дерби,и биће сигурно срања,а у 99% туча користиће се оружја...
Никада се то неће искоренити,и управо због тога увешће се нови закони у Србији,а после...НАЈЕБАЛИ СМО!!!
Никада се то неће искоренити,и управо због тога увешће се нови закони у Србији,а после...НАЈЕБАЛИ СМО!!!
- фики_кершмеКорисник
- Број порука : 327
25/2/2009, 17:51
ybjoker ::Момци,сад ће дерби,и биће сигурно срања,а у 99% туча користиће се оружја...
претера га сад, да се у 99% туча користе оружија.
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3