НОМАДИ
+30
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Lovac Na Zeceve
Баш Ништа
Alkohol bojs
consigliere
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
Gambler
boy
JA_SAM_JA
BORCHA 5
Мегафон
TB_BANDIT
Hordas
nebitan lik
NOVI_BEOGRAD
Kobasina Blajvatore
_JuZnI_Fr0nT_1990
Паранормал
minja
РАЗОР
Паок*
NOMADI KUMODRAZ
Old school
amsterdam
ИГОР УЦФ
Sub_Zero
Lud rodjen!
маестрално
Балканац
CasualMente
34 posters
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: НОМАДИ
15/4/2009, 21:42
А то ново братство,јел настало спонтано ил` је планирано(договорено,како год)..?
- NOMADI KUMODRAZОдстрањен
- Број порука : 47
Регистрован : 31.03.2009
15/4/2009, 22:07
Acropoli ::А то ново братство,јел настало спонтано ил` је планирано(договорено,како год)..?
Vec duze vreme se pricalo o tome tako da je na kraju i realizovano .
- Kobasina BlajvatoreОдстрањен
- Број порука : 1
Регистрован : 10.05.2009
10/5/2009, 14:05
Zasto je izbrisan post novog beograda?
- NOVI_BEOGRADОдстрањен
- Број порука : 5
Регистрован : 02.05.2009
10/5/2009, 14:09
cekaj zasto mi brisete komentar?ne provociram nikog samo lepo pitam...NOMADI ZASTO STE IZBOLI TAURUNUMA,VAS 20 NA NJIH TROJICU,NA ZURCI SAD U CETVRTAK UVECE???
- nebitan likКорисник
- Број порука : 23
Регистрован : 30.04.2009
10/5/2009, 14:13
Zato sto samo sise bodu. Njima izbodena 2 drugara na smrt i sad nesto tu nose njihove majice, a oni bodu ko najvece picketine.Vi ste indijanci a ne navijaci.
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
10/5/2009, 14:48
Slazem se sa Nebitnim likom....BODU SAM PICKETINE !!!
- HordasКорисник
- Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009
10/5/2009, 15:23
Za srpske tifo scene spas oruzja nisu deo nas!!!!!!!!!!!!
- TB_BANDITКорисник
- Број порука : 106
Локација : Prva levo pa pravo...
Регистрован : 10.09.2008
10/5/2009, 15:25
decko koji je izboden je bivsi taurunum a nastradao je ni kriv ni duzan....NOVI_BEOGRAD ::cekaj zasto mi brisete komentar?ne provociram nikog samo lepo pitam...NOMADI ZASTO STE IZBOLI TAURUNUMA,VAS 20 NA NJIH TROJICU,NA ZURCI SAD U CETVRTAK UVECE???
- NOVI_BEOGRADОдстрањен
- Број порука : 5
Регистрован : 02.05.2009
10/5/2009, 15:51
ma znam brate to mi je do jaja ortak,imao je majicu taurunum ispod duksa i oni su valjda videli i izboli ga...20 nomada na 3 lika iz zemuna....sramota bre,treba ih pod hitno rasformirati...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
10/5/2009, 19:02
Који индијанци... Да не поверујеш....
БОДУ САМО ПИЧКЕ!
БОДУ САМО ПИЧКЕ!
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
10/5/2009, 22:51
Taj smrtni slucaj se desio u njihovoj grupu skoro i ne daj Boze vise nikome,ne znam otkud im pada na pamet da oni to isto rade.Kada ce se opametiti,ne samo oni vec svi.Dokle vise?
Postoje mnoga nepisana pravila sto se tice navijaca i retko ih ko zna,jos redje ih neko postuje.
Srbi se bodu izmedju sebe,STRASNO!Ako si navijac nisi indijanac da nosis noz sa sobom!
Postoje mnoga nepisana pravila sto se tice navijaca i retko ih ko zna,jos redje ih neko postuje.
Srbi se bodu izmedju sebe,STRASNO!Ako si navijac nisi indijanac da nosis noz sa sobom!
11/5/2009, 14:17
Glupo je optuzivati nas i govoriti da smo indijanici itd ko zeli problem dobicega . Sve navijcke grupe bodu i dosta vise sa tim proseravanjima nekazem da je to uredu ali svi kao stop ovome stop onome a svi to rade mojih 3 drugara je izbodeno u poslednjih mesec dana od strane Delija koji najvise furaju taj trip ne nozevi tako da mislim da je to nemoguce spreciti . I nije bilo 20 cec 3 ljudi ....a TB pun separe .
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
11/5/2009, 19:40
Kako te nije sramota da kenjas bre???
Izboli ste momka i ti pricas neke price kako je neko nekog odmeravao???
Jesi bilde ili sta ?
Govoris kolko je kojih bilo???Alo covece mogli ste da ubijete decka i ti se ovde jos palis kao dodjite znate gde smo...
Sramota!
Izboli ste momka i ti pricas neke price kako je neko nekog odmeravao???
Jesi bilde ili sta ?
Govoris kolko je kojih bilo???Alo covece mogli ste da ubijete decka i ti se ovde jos palis kao dodjite znate gde smo...
Sramota!
11/5/2009, 20:47
Глупо оптуживати!?Баш због таквих као ти ће се тешко стати на пут ножевима!Значи ако други боду ајде и ја!?NOMADI KUMODRAZ ::Glupo je optuzivati nas i govoriti da smo indijanici itd ko zeli problem dobicega . Sve navijcke grupe bodu i dosta vise sa tim proseravanjima nekazem da je to uredu ali svi kao stop ovome stop onome a svi to rade mojih 3 drugara je izbodeno u poslednjih mesec dana od strane Delija koji najvise furaju taj trip ne nozevi tako da mislim da je to nemoguce spreciti . I nije bilo 20 cec 3 ljudi ....a TB pun separe .
Теби и теби сличнима је место психијатрија,а не трибина!
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
D
11/5/2009, 20:52
Nomadi zapamtite da ni jedan zivot nije vredan navijackog rivalstva toliko od mene...
- TB_BANDITКорисник
- Број порука : 106
Локација : Prva levo pa pravo...
Регистрован : 10.09.2008
11/5/2009, 21:14
све подвлачим....Acropoli ::Глупо оптуживати!?Баш због таквих као ти ће се тешко стати на пут ножевима!Значи ако други боду ајде и ја!?NOMADI KUMODRAZ ::Glupo je optuzivati nas i govoriti da smo indijanici itd ko zeli problem dobicega . Sve navijcke grupe bodu i dosta vise sa tim proseravanjima nekazem da je to uredu ali svi kao stop ovome stop onome a svi to rade mojih 3 drugara je izbodeno u poslednjih mesec dana od strane Delija koji najvise furaju taj trip ne nozevi tako da mislim da je to nemoguce spreciti . I nije bilo 20 cec 3 ljudi ....a TB pun separe .
Теби и теби сличнима је место психијатрија,а не трибина!
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
11/5/2009, 21:24
I ja sam kritikovao taj postupak,ajde sada da pestanemo svi...Nije lepo nazivati ih nekim pogrdnim imenima kao sto neki cine.Sta vam je cilj da ih oterate sa foruma?Mozda momci i sada kapiraju gresku i valjda nece im se to ponoviti.Moj savet da prestanemo sa svim ovim i da nas NOMADI osveze nekim slikama.Neopravdavam postupak ali realno pisem!
- JA_SAM_JAКорисник
- Број порука : 4
Регистрован : 11.05.2009
11/5/2009, 22:28
ko se bre kaje,ko shvata da je pogresio?o cemu pricas ti decko?danas sam preko telefona prico sa njihovim likom i znas sta mi je reko....reko je : i treba da bude izboden,treba svaki navijac partizana,zvezde,zemuna i vose da nestane...o cemu mi pricamo dalje?
11/5/2009, 22:39
JA_SAM_JA ::ko se bre kaje,ko shvata da je pogresio?o cemu pricas ti decko?danas sam preko telefona prico sa njihovim likom i znas sta mi je reko....reko je : i treba da bude izboden,treba svaki navijac partizana,zvezde,zemuna i vose da nestane...o cemu mi pricamo dalje?
E sad je stvarno dosta pa kako te nije sramota da tako nesto napises i pored tolike mrznje koje neki gaje prema nama da tako nesto mozemo da kazemo ovo je cista zavera protiv nas koje neke grupe verovatno koje smo odvalili sada koriste da bi nas i drugi omrznuli . TO STO JE NAPISANO NIKADA NIKO OD NOMADA NEBI REKAO NI U LUDILU NI IZ ZAJEBANCIJE . A decko koji je uboden uboden je u butinu tako da stvarno vise neznam jebiga bilo je pijanih glava nije tako trebalo da bude ali jbg. Bice slika sa zadnje tekme.
11/5/2009, 23:30
Neznam samo sto ste osuli paljbu po nomadima pa nisu oni ni prvi ni poslednji koji koriste nozeve.To nije samo problem navijaca vec celokupnog drustva.Pa pogledajte samo koliko ljudi skoro svakodnevno strada od noza a nemaju veze sa navijacima.Nazalost danas je IN medju omladinom da nose noz ili srafciger.
Ista prica se vrti u krug...
Ista prica se vrti u krug...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
11/5/2009, 23:54
Jedan covek sa sela je jednom rekao " 'bem ti sunce, izgibosmo a rata ne vidosmo" i bio je u pravu, ta recenica se moze i povezati sa ovim dogadjajem i mnogim drugim...
Neke grupe hoce da dokazu svoju ozbiljnost na ovaj, pogresan nacin, pa mozda i namerno furaju taj stil opakih momaka "Utokarije, Nozekanje, i ostalo hladno/toplo oruzje" ... Slazem se da nije to samo do nekih grupa vec celog drustva, resenje je povecanje svesti, a to podrazumeva pored ostalog i Nacionalnu i Navijacku svest, moramo i mi da poradimo na tome, a ne da se oslanjamo samo na akcije, doktore, psihologe, savetovalista itd itd itd
Neke grupe hoce da dokazu svoju ozbiljnost na ovaj, pogresan nacin, pa mozda i namerno furaju taj stil opakih momaka "Utokarije, Nozekanje, i ostalo hladno/toplo oruzje" ... Slazem se da nije to samo do nekih grupa vec celog drustva, resenje je povecanje svesti, a to podrazumeva pored ostalog i Nacionalnu i Navijacku svest, moramo i mi da poradimo na tome, a ne da se oslanjamo samo na akcije, doktore, psihologe, savetovalista itd itd itd
- JA_SAM_JAКорисник
- Број порука : 4
Регистрован : 11.05.2009
11/5/2009, 23:55
alo vi hocete da se dokazete na pogresan nacin,mislite da ako nekog izbodete,cuce se za vas,i bicete do jaja navijacka grupa...e pa los vam je nacin za dokazivanje...
- XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BXКорисник
- Број порука : 50
Локација : Direktno From Ghetto
Регистрован : 12.04.2009
11/5/2009, 23:58
Samo saketanje i cao pa ko jaci...
P.S.
"SAMO PICKE BODU"
P.S.
"SAMO PICKE BODU"
12/5/2009, 00:03
Ајде се смири мало, мање паметуј.JA_SAM_JA ::alo vi hocete da se dokazete na pogresan nacin,mislite da ako nekog izbodete,cuce se za vas,i bicete do jaja navijacka grupa...e pa los vam je nacin za dokazivanje...
Ова тема око ножева већ 100 пута прежвакана прича, не само на овом форуму, него уопште. 100 пута се говори, али изгледа да не вреди, неки једноставно мисле да су изнад свега.
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4