Педери марширају градом?!
+50
Ultra' Style
Ултрас КВ
сицилија
навијачкаСвест!
urosh
adolescent34
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
ЈованКК
Gusari-Budva
Stracciatella
dzeparos
ФкБАЧКАпаланка
Хашишар
Београд
Крагујевац
Tofi
Милош цзв
Casuals
Ултрас
верСе
Плава крв
Само ти...
varvar
psyhomaster
КМПН - БОРЧА
Паранормал
Бошке
TB_BANDIT
Lud rodjen!
Hordas
WSC
Инвалид
ПАОКАРА
Fred Perry
WTF.exe
Xepoj
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Ђомла Београд
Blitzkrieg
Uzi
VOLIM PROLETER
_JuZnI_Fr0nT_1990
УлтраСрбија
Балканац
фики_кершме
Паок*
boy
CasualMente
визант
consigliere
54 posters
Педери марширају градом?!
9/3/2009, 15:00
Данас око 13ч:
Око 13ч приметио сам да неко протестује, што ме је заинтересовало па сам пришао да видим шта је у питању. Стотинак педера са неким паролама и педерским форама протестовало је кроз строжији центар града, а мурије је бар 3х више било него самих педерчина.
Колона педера управо прошетала преко Теразија са све педерским заставама и јаком полицијском заштитом, одоше ка Тргу.
Око 13ч приметио сам да неко протестује, што ме је заинтересовало па сам пришао да видим шта је у питању. Стотинак педера са неким паролама и педерским форама протестовало је кроз строжији центар града, а мурије је бар 3х више било него самих педерчина.
- византКорисник
- Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008
Re: Педери марширају градом?!
9/3/2009, 16:45
Занима ме дали је био педер Дивац са њима. А пандури, да су неки људи сами би их пребили.
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
9/3/2009, 18:07
Јебем ти педере, како није процурела ова информација... Да се зна да само у Београду и Москви ова, геј-парада није успела да се одржи...
Не знам, дал се ово подразумева под параду...
Не знам, дал се ово подразумева под параду...
9/3/2009, 18:15
Žene u crnom najavile su za sredu u 12 časova na istom platou skup kojim će se zatražiti proglašenje 11. jula danom sećanja na genocid u Srebrenici kada su snage bosanskih Srba 11. jula 1995. ubile oko 8.000 muslimanskih muškaraca i dečaka.
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
9/3/2009, 20:41
нажалост ај и ортаци смо касно налетели... Долази ортак и каже ево педера, били горе код трга. ми шпринт али курац одоше говна. Налетели смо и на пар екипа млађих момака, и чуо сам речи Па где су ти педери јебем их у дупе?
- фики_кершмеКорисник
- Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008
9/3/2009, 21:11
ухапшена су два лица у покушају да изазову инциденте, а и због великог броја пубова ништа пуно није могло да се учини...
иначе, педери имали скуп и у крагујевцу, тај је срећом био прекинут.
иначе, педери имали скуп и у крагујевцу, тај је срећом био прекинут.
20/3/2009, 00:04
Анти-педерска кампања!
Активисти аранђеловачког Удружења "Наши" и Покрета "1389" поделили су 19. марта испред Скупштине Србије неколико стотина плаката са фотографијама председника хомосексуалне организације "Квирија" Бобана Стојановића, а део летака преузели су и посланици опозиције и потом их поделили колегама у парламенту и новинарима.
На плакату је писало да "Квирија" на најгори могући начин блати СПЦ", као и да је Министарство културе доделило 256.500 динара интернет сајту те организације.
Посланици Нове Србије подржали су колеге из СРС у намери да добију одговор од Министарства кулутре да ли је из републичког буџета издвојен новац за сајт "Квирије".
А ево и какве болеснике подржава ова влада:
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs037.snc1/2667_1031301622380_1220558134_30086123_6791842_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2683/123/89/1318633094/n1318633094_30327517_303711.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2683/123/89/1318633094/n1318633094_30327511_2347687.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2683/123/89/1318633094/n1318633094_30327513_5038829.jpg
- БалканацКорисник
- Број порука : 70
Локација : Димитровград
Регистрован : 19.11.2008
21/3/2009, 09:05
Маму им јебем болесну бре...
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
22/3/2009, 13:05
ВЛАДИКА ИРИНЕЈ КРИТИКОВАО ПРЕДЛОЖЕНИ ЗАКОН О ЗАБРАНИ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ
Његош би био на удару геј закона
Епископ бачки изјавио да би Петар Други Петровић због свог дела био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције, „а можда би свој кратки живот завршио и као пустињак хашки"
Епископ бачки Иринеј је, поводом Предлога закона о забрани дискриминације о којем тренутно расправљају посланици Скупштине Србије, рекао да би Његош, ако закон буде изгласан, пао под удар његових стваралаца и био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције.
- Владика Раде (Његош) је наш духовни савременик, а биће савременик и онима који ће живети и мислити и после нас. Ипак, срећа је наша што није и наш физички савременик, јер да јесте, приликом изгласавања поменутог закона пао би под удар његових стваралаца и био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције, а можда би, штавише, пустињак цетињски свој кратки живот завршио и као пустињак хашки - рекао је владика Иринеј.
Говорећи на научном скупу о делу Петра Другог Петровића Његоша, који је одржан у Матици српској, владика Иринеј је оценио да је, након Светог Саве, Његош био најхваљенији владика у српској историји.
- Светом Сави много тога је оспоравано, али не и његово православно учење и национални идентитет. Петру Другом Петровићу Његошу оспоравано је и то - рекао је владика Иринеј, и додао да је уверен да се теза о Његошевој „православности и националној припадности може одбранити".
ИЗВОР
Његош би био на удару геј закона
Епископ бачки изјавио да би Петар Други Петровић због свог дела био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције, „а можда би свој кратки живот завршио и као пустињак хашки"
Епископ бачки Иринеј је, поводом Предлога закона о забрани дискриминације о којем тренутно расправљају посланици Скупштине Србије, рекао да би Његош, ако закон буде изгласан, пао под удар његових стваралаца и био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције.
- Владика Раде (Његош) је наш духовни савременик, а биће савременик и онима који ће живети и мислити и после нас. Ипак, срећа је наша што није и наш физички савременик, јер да јесте, приликом изгласавања поменутог закона пао би под удар његових стваралаца и био оптужен као заговорник дискриминације и нетолеранције, а можда би, штавише, пустињак цетињски свој кратки живот завршио и као пустињак хашки - рекао је владика Иринеј.
Говорећи на научном скупу о делу Петра Другог Петровића Његоша, који је одржан у Матици српској, владика Иринеј је оценио да је, након Светог Саве, Његош био најхваљенији владика у српској историји.
- Светом Сави много тога је оспоравано, али не и његово православно учење и национални идентитет. Петру Другом Петровићу Његошу оспоравано је и то - рекао је владика Иринеј, и додао да је уверен да се теза о Његошевој „православности и националној припадности може одбранити".
ИЗВОР
28/4/2009, 23:06
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=132737
Требало би написати сличан проглас, као позив органима да се забрани одржавање геј параде и да се анимирају они ''обични људи''. Овоме треба стати на пут!
Prema njegovim rečima, proglas "Neka bude Parade ponosa" do sada je potpisalo 48 organizacija, među kojima su i manjinske grupe i organizacije koje štite prava hendikepiranih.
Требало би написати сличан проглас, као позив органима да се забрани одржавање геј параде и да се анимирају они ''обични људи''. Овоме треба стати на пут!
- VOLIM PROLETERОдстрањен
- Број порука : 11
Регистрован : 04.12.2008
30/4/2009, 21:32
Oве луђаке треба само поубијати и запалити!! Они нису нормални, јебем ли им мајку педерску!!!
- UziКорисник
- Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009
30/4/2009, 23:29
То је срање све са запада дошло као и доста неправилности и лоших ствари...
Овај педерлук и сличне ствари су постали проблем државе и друштва уопште против кога се треба борити свим снагама...
Гдје нам је држава отишла Боже сачувај...да нам је закон као у арапским земљама видили би они вјешала и решетке а не курчеве и глупости! Такав закон смо имали и ми доста прије кад смо знали шта је ПОНОС И ЧАСТ, а данас газимо преко тога и самим тим бришемо огромну и славну историју Српског народа и допуштамо овим смрдљивим гмизавцима да марширају и лепршају по нашој земљи...
Овај педерлук и сличне ствари су постали проблем државе и друштва уопште против кога се треба борити свим снагама...
Гдје нам је држава отишла Боже сачувај...да нам је закон као у арапским земљама видили би они вјешала и решетке а не курчеве и глупости! Такав закон смо имали и ми доста прије кад смо знали шта је ПОНОС И ЧАСТ, а данас газимо преко тога и самим тим бришемо огромну и славну историју Српског народа и допуштамо овим смрдљивим гмизавцима да марширају и лепршају по нашој земљи...
- BlitzkriegКорисник
- Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009
Морамо да спречимо геј параду!
1/5/2009, 22:58
Сви су вероватно чули за најављену геј параду која треба да се одржи крајем јуна у Београду. Такође се може видети да су педерчинине изузетно запели да направе ту изопачену параду у нашем граду! Већ су формирали организациони одбор параде итд. Зато би ми сви на тај дан требали да се окупимо и ујединимо како би смо одбранили част Београда!
Тог дана ће бити небитно да ли навијаш за Звезду, Партизан, Рад, Земун или ОФК-у, биће битно да одбраниш част свога града и да јасно поручиш да педери неће марширати нашим градом!
Већ сада зовите другове, браћу, ортаке, пријатеље и све оне који могу и желе да тог дана буду на улици и спрече бруку.
Ако дозволимо да нам педери марширају Београдом, то је исто као да смо дозволили шиптарима да парадирају у сред Београда!
Сви на улице и без милости!!
"ЧАСТ БЕОГРАДА МОРА БИТИ ОДБРАЊЕНА!"
Мајор Гавриловић
СМРТ ПЕДЕРИМА!
Тог дана ће бити небитно да ли навијаш за Звезду, Партизан, Рад, Земун или ОФК-у, биће битно да одбраниш част свога града и да јасно поручиш да педери неће марширати нашим градом!
Већ сада зовите другове, браћу, ортаке, пријатеље и све оне који могу и желе да тог дана буду на улици и спрече бруку.
Ако дозволимо да нам педери марширају Београдом, то је исто као да смо дозволили шиптарима да парадирају у сред Београда!
Мајор Гавриловић
СМРТ ПЕДЕРИМА!
- VOLIM PROLETERОдстрањен
- Број порука : 11
Регистрован : 04.12.2008
2/5/2009, 13:02
Тако је брате...ја долазим чак из Репулике Српске да се најебем маме тим болесницима!!!СРБ-37 ::Сви су вероватно чули за најављену геј параду која треба да се одржи крајем јуна у Београду. Такође се може видети да су педерчинине изузетно запели да направе ту изопачену параду у нашем граду! Већ су формирали организациони одбор параде итд. Зато би ми сви на тај дан требали да се окупимо и ујединимо како би смо одбранили част Београда!
Мајор Гавриловић
СМРТ ПЕДЕРИМА!
3/5/2009, 17:30
Сад чекам овај протест што најављују на лето у ствари прво да видимо дал ће смети да га одрже јебем им дете
- CasualMenteКорисник
4/5/2009, 17:54
Одражаће се, ако не урадимо нешто велико... Ако изађе 100.000 људи, онда се неће одражати, али већа је вероватноћа да ће се окупити нас 500 лудака, и да ће нам жандари јебати матер...
- SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]Корисник
- Број порука : 145
Локација : Kragujevac
Регистрован : 05.11.2008
4/5/2009, 21:02
Брука је за Србију ако изађе 500, како их ти називаш, ''лудака''.
4/5/2009, 21:05
Брате изаћи ће Национални строј Образ и надам се ми навијачи али ће нас жандари растерати сигурно још ђилас што се извинио кад су им отказали у сава центру
- CasualMenteКорисник
4/5/2009, 21:14
И ја се надам, на нама је да покренемо добру кампању на трибин, и организујемо анти педерски скуп...
- Паок*Одстрањен
4/5/2009, 21:34
Мислим да ће само образ и 1389 сами довести више од 500 људи, али да не би само они дошли на скуп мислим да је потребно да се направи нека пропаганда како би што више људи изашло на протест, и потребно је да дође што више људи из унутрашњости јер мислим да људи из Београд немају толику свест о тој опасности која нам долази са запада. Пре свега мислим да људи из унутрашњости имају већу свест због тога што су они далеко патријахалније васпитани. Такође треба да се одреди тачно време окупљања, ако је могуће ван центра града, јер ће у центру бити велики број жандара који би лако и брзо растерали антигеј популацију . Треба покушати да се обрачунамо са педерима(мада је и то не хришћански) и да им утувимо у главу да је то што они раде не само грех већ је и лоше по здравље,а и штети природном прираштају Србије. Уколико не будемо успели да се обрачунамо са њима, не треба ни са муријом, јер ко зна колико тих људи дели наше мишљење и ко зна колико би њих било у том тренутку било на нашој страни, али јбг можда им посао буде зависио од тога како ће извршити задатак на том протесту а и будућност њихове породице. Уколико не буде могућ обрачун са педерима миран протест би био најбољи. било би ружно да се понове сцене паљења и ломњења града, и навијачи би опет били проглашени за стоку и дивљаке без мозга, као и патриотске организације на које би се након тог скупа у случају поменутог сценарија вршио још већи притисак и било би још лакше да се донесе забрана о њиховом даљем функционисању, наравно уз јаку медијску подршку усташке телевизије и националне телевизије која показује из године у годину све већу не објективност.
4/5/2009, 21:43
Какве год петиције писали за анимирање обичног света, мислим да то неће имати за резултат забрану параде. Али, треба покушати јер тиме ништа не губимо.
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
4/5/2009, 21:49
ја мислим да сад АЦАБ-и све читају шта ви пишете... :nosad:
- Паок*Одстрањен
4/5/2009, 22:03
Можда не успемо да забранимо параду, али можда успемо да пробудимо одређен број људи који живе у сну о еврпској Србији, што у ствари јесте само сан. Они мисле ако кажу геј је ок да ће европа отворити врата нама, а то је највећи проблем. Боли курац европу за једну малу пропалу земљу са балкана која нема ништа, ни будућност ни нека природна богства(сем воде), а ни људе који би помогли тој држави(ово се односи на владу). Када нам је Косово одузето, одузета су нам велика природна богаства, културна и верска наслеђа итд итд..., која би могла да буду туристичка атракција и могућност да се људи из европе привуку у Србију и схвате да ми нисмо кретени и злочинци за шта нас већина сматра. Када би успели да пробудимо барем 10000 људи из тог европског сна и уведемо их у стваран живот то би био огроман успех и увертира за бољу будућност, коју нећемо направити тако што ћемо клечати пред другима. Постоји ту још много ствари које треба да се исправе, али нису за ову тему тако да их нећу писати.
4/5/2009, 22:21
Ех, кад би само успели... То је главни проблем, јер већина грађана Србије сматра да би уласком Србије у ЕУ добили живот из снова, добар стандард, станове, добре плате и остале разноразне ''благодати'' западног света. Ствар је у томе што та већина нема националну свест и буљу своју би продали, а камоли Космет, за улазак у ЕУ. Хоћу да кажем да је тој већини лични материјализам пречи од очувања националног идентитета Српског народа.ACAB-Serbia ::Када би успели да пробудимо