TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Репрезентација

+72
Калуђерица
Гробари Железник
Хедониста
КЗКУ1990
syndesmos
Реакција
Лаза ДБ
цигла
ragazzi 47
Калдрма
ULTRAstyle
tribina
Privilage
Иста жица
навијачкаСвест!
Usijana Glava
Marko7
Инвалид
Grobar Junior
Барјактар_БЛ
ГробариНовиСад
KB_DS
vrtuna
Alkohol bojs
Ултрас КВ
Ognjen93
spartans
Burrbery-lampa
Nemanja Srb
Бинго ИБ07
Butcher 1987 KV
Xepoj
KiLa
Servicium
psyhomaster
Београд
Ултрас
Хашишар
Напред Партизан
Internet hool
Преторијанац
urosh
ФкБАЧКАпаланка
shield
Милош цзв
mrznja
Бели-Орлови
_JuZnI_Fr0nT_1990
Само ти...
Ђомла Београд
Косово је Србија
Крагујевац
20SSF06
Old school
TB_BANDIT
Kole-Zemun
Бели Орлови
ПАОКАРА
marefcz
БАНДА!
СИМО УЦФ
serbon
Gambler
визант
Паок*
CasualMente
Паранормал
Andy
Blitzkrieg
Sub_Zero
УлтраСрбија
consigliere
76 posters
Go down
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

Репрезентација - Page 5 Empty Re: Репрезентација

11/10/2009, 17:44
И шта ћемо онда постићи? Толе ће бити ганут чињеницом да их неће пратити 200 лудака у Африци? Све је то само показатељ личних материјалних интереса, и ту правим навијачима нема места. И сам тај бојкот неће привући неку њихову пажњу...
Поједине групе већ одавно бојкотују организовано праћене репрезентације, јер једноставно себе не налазе у тој причи. Оно није утакмица, оно је сајам дебила.
Београд
Корисник
Број порука : 1640
Локација : Београд
Регистрован : 16.08.2009
http://www.tribinasrb.net/portal

11/10/2009, 17:52
Мислиш да би било само 200 лудака?
Колико сам видео у Румунији, скоро ни једна група не бојкотује репрезентацију. Тај бојкот их сада у почетку не би потресао ни мало, али би касније и те како био примећен, поготово када кренемо мало лошије да играмо, па сви дебили остану кући.
Хашишар
Хашишар
Корисник
Број порука : 45
Локација : булевар насиља
Регистрован : 30.08.2009

11/10/2009, 18:12
СамоПФК ::И ја сам мислио на све, али пре свега на гостовања. Лако је скупити у Србији 50 дебила који дуђу на утакмицу да гледају Трезегеа, Риберија и остале, тако да се бојкот код куће не би ни осетио, али зато у гостима би се и те како осетио. Мислите да би у Румунији наши играчи играли онако добро да на трибинама није било 1000 ''криминалаца, лопова и наркомана'' да им дају крила? к***ц би играли тако. Играчима је јако битна подршка, и када би се све групе договориле да бојкотују гостовања, видело би се колико им навијачи требају. Замислите утакмицу Србија - Холандија на сп у Африци, где 20000 Холанђана урла, а на другој страни пар српских застава и 50 људи који не навијају јер су вероватно из дијаспоре, а замислите онда да на тој другој страни има 5000 људи који урлају ко луди, и одувају и оних 20к идиота на трибинама и 11 Холанђана на терену. И шта мислите када би пре Србија победила? Ја бих пре рекао у другом сценарију.
пуно ти фантазираш... румунија је само једна једина позитивна ствар,и то је један од веома ретких случајева да су се све групе организовале и скупиле заједно... чак је и тамо било гомила позера,који већином долазе из дијаспоре. играчима је можда битна подршка,али лоповима из савеза није. и ту се ништа не питају играчи већ савез. свима су јасни њихови елементарни циљеви,а то је удаљавање оних "проблематичних" са стадиона. навијање на репрезентацији је одувек било смешно,и никакви бојкоти неће променити ситуацију по том питању... ја лично немам жељу да идем на утакмицу,дижем најкову шеталицу,навијам за делту или тојоту,и притом да се налазим у околини са отпадницима који се облаче као да су кренули у циркус,са неким светлећим роговима,пецарошким капама и сличним. на гостовањима ће увек бити људи из дијаспоре,конкретан пример је Аустрија...
то што је до тога дошло смо већим делом и ми криви,јер никада нисмо успели да нађемо заједнички језик поводом навијања на репрезентацији.
consigliere
consigliere
Корисник

11/10/2009, 19:27
СамоПФК ::Мислиш да би било само 200 лудака?
Колико сам видео у Румунији, скоро ни једна група не бојкотује репрезентацију. Тај бојкот их сада у почетку не би потресао ни мало, али би касније и те како био примећен, поготово када кренемо мало лошије да играмо, па сви дебили остану кући.
Да, чак и сумњам да би било више од десетак правих навијача. Остали слој би већином чинили људи из дијаспоре, класични индијанци, семенкари, са неким перикама, балончићима, и размазаним лицима у бојама заставе. Кад смо већ код њих, они чине већину од навијача Србије на гостовањима. Реално гледано, све док људи из дијаспоре буду попуњавали места на гостујућим утакмицама, ове из савеза ће баш болети к***ц за неки тамо бојкот Белих Орлова и осталих навијачких група. Зар и сам не видиш да нам са свих фронтова на силу гурају те неке европске манире који ће убудуће, како је кренуло, увелико преовладавати на утакмицама репрезентације. Репрезентација је тек први корак, следећи је "индијанизација" клубског фудбала.
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

11/10/2009, 21:11
Pa evo pogledajte i samo to da na reprezentaciji nikada ne ispadnu ove koreografije toliko dobro i intenzivno koliko moze da bude, a i svi mi znamo da moze bolje.
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Регистрован : 29.07.2008

12/10/2009, 19:13
Саопштење навијачке групе "Бели Орлови"

Овим текстом желимо јавност да обавестимо о дешавањима на последњој утакмици репрезентације у Београду.

Све оно што се издешавало протеклих недеља око несрећне погибје Француског навијача и осталих акција државе Србије против навијача је чиста политика државе, који ће многи надамо се, после читања нашег саопштења разумети.

Да је несрећа са Француским навијачем искоришћено од стране државе да би добили слободне руке да гасе кога год хоће, то већ многи знају, то се најбоље види што су навијачи прво проглашени хукиганима, а сада и криминалцима.

Зато се враћамо на горе наведену утакмицу, где су почели навијачку чистку већ од мањих група, као
што смо у овом случају ми "Бели Орлови" који искључљиво пратимо само утакмице репрезентације.
Прелазимо годишње преко 10.000км, потрошимо преко 4000е за нашу љубав према репрезентацији
и на крају дођемо на последњу, одлучујућу утакмицу у Београду и не дозволе нам да унесемо транспарент и НИКАКВО обележје наше групе! Разлог за то је што смо ми организована навијачка група и да је то од тог дана забрањено од стране фудбалског савеза Србије.

Питамо се да ли исти закони морају да важе за све? Ту се осврћемо на ону смејурију
када је после утакмице госп. Тадић са осталом компанијом НА СТАДИОНУ наздравио шампањцем,
иако је у закону написано да се 3 сата ПРЕ, током и 90мин ПОСЛЕ утакмице несме конзумирати алкохол!

Додатно, дигиталне камере нису биле дозвољене на стадиону а спикер на стадиону по почетку химне позива навијаче да сликају амбијент на стадиону??!?? Дали је то провокација са намером или се не зна ко пије, а ко плаћа?

Ово наше саопштење, свесни смо, сигурно неће променити одлуку фотељаша наше државе, али је ред да и необавештени народ сазна о каквим водећим људима нашег фудбаског савеза се ради и да није само реч у томе да се са трибина уклоне "мафијаши" него сви навијачи без обзира на то ко се колико труди за утакмице наше репрезентације Србије!
Наш једини грех је што се трудимо да наши Орлови нигде не буду сами, а трудили смо се свуда да их прати песма.

Зато, од утакмице са Румунијом, група Бели Орлови као група неће више ићи на утакмице репрезентације у Србији јер нисмо пожељни на трибинама наше Србије самовољом Фудбалског Савеза Србије! За разлику од "наше куће"
у страним земљама смо добродошли, са нашим заставама, мегафонима, бубњевима, то довољно говори.

С поштовањем,
Навијачка група репрезентације Србије
Бели Орлови
mrznja
mrznja
Корисник
Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009

12/10/2009, 19:17
караџић и остала мафија ће се баш потрести због овога.
psyhomaster
psyhomaster
Корисник
Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009

12/10/2009, 19:32
Свака част за ово са шампањцем...
Маме им га набијем...
CasualMente
CasualMente
Корисник

12/10/2009, 19:43
Иначе, што се тиче гостовања у Литванији, цела екипа из Србије је одбијена за визу!!!!
Око 50ак момака, који су уредно предали документацију, је одбијено, наравно због ургирање стоке са власти! :upset:

Која смо ми стока! Сами себе мрзимо!
Xepoj
Xepoj
Корисник
Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009

12/10/2009, 20:36
стака реч на свом месту....као што иде песма плаве уније:ево нама новог закона,сад смо као права држава,нема барјака,нема застава,СВИ У ЗАТВОР ЗБОГ НАВИЈАЊА!!!!!!!
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник
Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008

13/10/2009, 01:07
E onda kazniti zutaca ili ti predsednika sto je pio, Karadzica koji je snabdevao alkoholom alkose iz loze, onu ministarku za sport koja se prva grabila za sampanjac koja jos izjavljuje da je pomogla nasem sportu, ja kao navijac nisam video u kojem je to ona smislu pomogla cak se i ogrebala za dve lopte i dres za njenu decu ili koga vec.
Sto se Litvanije tice, bruka, nikome ne daju vize a hoce da idemo u evropu kako kad iz zemlje ne mozemo da izadjemo.
A i pola navijaca ce da pohapse zbog toga sto nose sal koji nije svilen na utakmicu a drugu polovinu racunaju da ce pojesti lavovi u Juznoj Africi da zatvori ne budu prepuni, ko zna mozda neka ulica i dobije ima po nama ili se to desava samo ako nije u pitanju Srpska krv.
CasualMente
CasualMente
Корисник

17/10/2009, 23:22
Слике из Литваније

Репрезентација - Page 5 DSC_0168-vi

http://www.beli-orlovi.com/galerija/main.php?g2_itemId=311
CasualMente
CasualMente
Корисник

1/11/2009, 14:49
Рукомет у Нишу

Србија - Француска

Репрезентација - Page 5 2nh2ohu
Репрезентација - Page 5 2njikop

Репрезентација - Page 5 302az3c
Бинго ИБ07
Бинго ИБ07
Корисник
Број порука : 32
Локација : Краљево
Регистрован : 27.04.2009

1/11/2009, 15:02
Fenomenalno... Yes
psyhomaster
psyhomaster
Корисник
Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009

2/12/2009, 18:31
Fudbalska reprezentacija Srbije biće u četvrtom "šeširu" na žrebu za Svetsko prvenstvo koji će održati u petak u Kejptaunu. Svetska fudbalska federacija objavila je danas spisak svih "sešira", a u prvom, gde se nalaze nosioci su Brazil, Španija, Italija, Nemačka, Argentina, Engleska, Holandija i domaćin SP Južna Afrika.

Pored Srbije u četvrtom "šeširu" nalaze se preostale evropske selekcije Danska, Francuska, Grčka, Portugal, Srbija, Slovačka, Slovenija i Švajcarska.

U drugom "šeširu" su Australija, Japan, Južna Koreja, Severna Koreja, Honduras, Meksiko, SAD i Novi Zeland.

Alžir, Kamerun, Obala Slonovače, Gana, Nigerija, Čile, Paragvaj i Urugvaj su u trećem "šeširu".

Prema pravilima žreba, Južna Afrika će kao domaćin automatski biti svrstana u grupu A. Ostali nosioci biće svrstani od grupe B do grupe H.

Osim evropskih ekipa, neće biti moguće da se u istoj grupi nađu dve reprezentacije sa istog kontineta.
Nemanja Srb
Корисник
Број порука : 1
Локација : Beograd,Srbija
Регистрован : 07.01.2010

13/1/2010, 17:19
Супер су навијачи!! Косово је Србија!Али ја једва чекам Светско Првенство у Јужној Африци.. Smile Smile Smile Razz Razz Razz Cool
consigliere
consigliere
Корисник

13/1/2010, 17:37
Благо теби.
Burrbery-lampa
Burrbery-lampa
Одстрањен
Број порука : 51
Регистрован : 19.09.2009

13/1/2010, 18:54
ultra delirium ::Благо теби.
spartans
Одстрањен
Број порука : 29
Регистрован : 18.08.2009

14/1/2010, 21:02
Biggrin

благо нама
CasualMente
CasualMente
Корисник

21/1/2010, 14:59
Бели Орлови + пар Мераклија, у Линца на рукомету против Исланда...
Вечерас против Данаца се очекује бројнија посета Срба... Све то иде са успехом рукометаша, ако прођу групу, ето 500 гастоса... Smile

Репрезентација - Page 5 Main.php?g2_view=core

consigliere
consigliere
Корисник

23/1/2010, 15:09
Бели Орлови на утакмици са данцима
http://www.beli-orlovi.com/galerija/main.php?g2_itemId=360
CasualMente
CasualMente
Корисник

14/2/2010, 00:41
Извучене групе за Евро 2011!

Италија
Србија
С.Ирска
Словенија
Естонија
Фарска Острва...

Пар занимљих гостовања, биће весело... За оне који евентуално планирају одлазак у Италију, Словенију можда чак и Естонију, Бели Орлови су проширили деловање и на Србију!

Бели Орлови ::Ми, Бели Орлови, навијачка група која прати репрезентацију Србије смо одлучили да одемо корак даље а то се пре свега огледа у бољој организацији између нас самих који чинимо групу као и односа према свима који себе сматрају искреним навијачима репрезентације Србије.
После успешних 18 месеци од оснивања навијачке групе "Бели Орлови" и скоро свих одрађених утакмица, којима смо у главном присуствовали само ми из ужег језгра сада пружамо прилику и вама осталима да пуноправно учествујете у раду групе и путујете са нама на све наредне утакмице.

Нови сајт као што видите је већ онлајн са многим новим функцијама које су доступне само члановима групе „Бели Орлови“.
Између осталог има доста повољности за све чланове. Например чланске картице (виза-кард квалитет и формат), резервисано место за путовања са Белим Орловима, бесплатан примерак сваког новог броја часописа "Српски Навијач", попуст код нашег сарадника од 20% у Србија-Онлинесхоп.цом целу годину на све артикле и још доста тога.

Чланарина кошта 25 евра годишње и сматрамо да то може приуштити себи сваки прави навијач репрезентације а видите и сами изнад које су све погодности предвиђене за чланове.

УПУСТВО: Сви регистровани чланови са форума могу једноставно да обнове/додају податке на сајту у њиховом КОНТРОЛ ПАНЕЛУ и затим да одлуче дали исто да постану и члан групе или не.
За све нове регистроване на сајту је потребно да испуне формулар под "ПОСТАНИ ЧЛАН", затим потврде мејл и онда такође у КОНТРОЛ ПАНЕЛУ могу све остало да виде.

Одма после уплате ми шаљемо чланску картицу на вашу уписану адресу као и све остало што је обећано!

За сва остала питања нам се обратите у форуму или путем мејла!

БЕЛИ ОРЛОВИ
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

14/2/2010, 11:32
Велика је могућност да играмо у Напуљу. Cool
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

14/2/2010, 16:52
Мислим да ће се доста људи определити да иду у Жабарију,али кад погледам,Словенија може бити доста занимљивија,ту може да се налети и на `рвате и остатак.А и јефтиније је,углавном ја очекујем 2 добра гостовања репрезентације. Cool
CasualMente
CasualMente
Корисник

14/2/2010, 16:54
Паранормал ::Мислим да ће се доста људи определити да иду у Жабарију,али кад погледам,Словенија може бити доста занимљивија,ту може да се налети и на `рвате и остатак.А и јефтиније је,углавном ја очекујем 2 добра гостовања репрезентације. Cool

Биће више него занимљиво... Напуљ :angel: Cool Cool Cool
Sponsored content

Назад на врх