TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Репрезентација

+72
Калуђерица
Гробари Железник
Хедониста
КЗКУ1990
syndesmos
Реакција
Лаза ДБ
цигла
ragazzi 47
Калдрма
ULTRAstyle
tribina
Privilage
Иста жица
навијачкаСвест!
Usijana Glava
Marko7
Инвалид
Grobar Junior
Барјактар_БЛ
ГробариНовиСад
KB_DS
vrtuna
Alkohol bojs
Ултрас КВ
Ognjen93
spartans
Burrbery-lampa
Nemanja Srb
Бинго ИБ07
Butcher 1987 KV
Xepoj
KiLa
Servicium
psyhomaster
Београд
Ултрас
Хашишар
Напред Партизан
Internet hool
Преторијанац
urosh
ФкБАЧКАпаланка
shield
Милош цзв
mrznja
Бели-Орлови
_JuZnI_Fr0nT_1990
Само ти...
Ђомла Београд
Косово је Србија
Крагујевац
20SSF06
Old school
TB_BANDIT
Kole-Zemun
Бели Орлови
ПАОКАРА
marefcz
БАНДА!
СИМО УЦФ
serbon
Gambler
визант
Паок*
CasualMente
Паранормал
Andy
Blitzkrieg
Sub_Zero
УлтраСрбија
consigliere
76 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Репрезентација - Page 8 Empty Re: Репрезентација

5/9/2010, 20:07
Морало је бити више људи у Крагујевцу, око 150,200 навијача Србије се окупило на јужој трибини Чика Даче, од застава биле окачне Чачак, Крагујевац, Земун, Бања Лука, Бели Орлови, Соколови.

У уторак у Београд долазе Словенци, игра се на Маракани, и карта за север и југ је 400 динара. Којим путем иде ова цела прича око репрезентације, неби ме чудило да нас надгласају Словенци у сред Србије... Сви на Маракану у уторак, да се формира коп и да се уради нешто! Град од 2.500.000 мора да се организује.
KB_DS
KB_DS
Корисник
Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

6/9/2010, 00:14
ima tuki moj da se organizuje....samo nek oni nastave da kenjaju o jebenom kleu pa ce i ovo malo ultrasa koji prati reprezentaciju da odustane.....
jeste off topic al me iskreno zanima sta vi mislite o tome???
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

6/9/2010, 03:14
KB_DS ::ima tuki moj da se organizuje....samo nek oni nastave da kenjaju o jebenom kleu pa ce i ovo malo ultrasa koji prati reprezentaciju da odustane.....
jeste off topic al me iskreno zanima sta vi mislite o tome???
Србија,не Интернационал!
Уа Клео у репрезентацији!
CasualMente
CasualMente
Корисник

6/9/2010, 15:00
И да је Меси, странац нам не треба! У било ком спорту! Евентуално после 10 и више година константног играња овде.
Али човек као што је Клео, па он би прешао за Динамо Загреб сутра, и заиграо за Хрвате да га позову. Репрезентација - Page 8 831232
CasualMente
CasualMente
Корисник

6/9/2010, 15:12
Ево слике из Крагујевца

Репрезентација - Page 8 9772vd
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

6/9/2010, 15:32
A što bi smo mi dovodili Klea u reprezentaciju (ili nekog drugog) kada imamo igrače pičkonje koji neće da igraju svim silama za našu reprezentaciju ? Prvo to, drugo šta sad i mi treba strance da dovodimo u reprezentaciju, drugo je u klubovima, npr. i Partizan i Zvezda su u košarci recimo imali igrače (crnce) koji su im dosta značili u timu, ali nikad nije bila ni jedna polemika o tome da neki crnac (ili drugi stranac, nebitno) zaigra za našu reprezentaciju.

Što se tiče utakmice u utorak ja sigurno neću doći zbog sopstvenih razloga, ali i ne verujem da će neko iz mog grada krenuti onako da navija sutra na utakmici, drugo su gledaoci i posmatrači utakmice... Mi smo bre ludi što ne odemo na VATERPOLO i isušimo bazen od navijanje, ostaje žal za ne praćenjem te reprezentacije koja je zaslužila sve počasti povlastice i novac od sporta u ovoj državi. Šta su više trebali da urade da bi dobili vatrenu podršku ? ali navike su navike
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи
Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009

6/9/2010, 23:08
Ти КБ ДС ако ти је проблем Клео у репрезентацији онда немој ни да је гледаш. Ни ја нисам за то да Клео буде у репрезентацији, али ми се не питамо ту много.
Иначе, на полувремену утакмице Србија - Хрватска ухапшена су два момка из Бања Луке због две упаљене бакље и мурија их је држала до поноћи и пустили су их тек пошто су платили 185 евра казне, смрадови нису хтели да их пусте. Поштовање за екипу Лешинара која је дошла комбијем и исцимала се, као и екипа Соколова и 4 момка из Бијељине...
KB_DS
KB_DS
Корисник
Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009

7/9/2010, 00:30
Brate ja znam da mi nemozemo tu nista da uradimo,al ipak da se cuje nase misljenje o tome,zato sto sam siguran da ovaj forum prate novinari koji su sve ovo zapoceli.
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

7/9/2010, 01:23
Ја нисам ни "за", ни "против" странаца у репрезентацији, јер данашњи фудбал је чист бизМис и ништа осим тога. Глупо је да игра странац за нашу земљу, али опет, и да игра, не бих се бунио, јер сигурно да мора да је суви квалитет да би играо.

И још нешто... Ја сам сигуран да би Клео донео много овој репрезентацији, ем што зна много више од свих наших нападача, него што би, дајем руку, показао појединцима како се бори за државни дрес. Ако се онако бори против једне Инђије, боље да не мислим шта би радио у дресу репрезентације.
Ултрас КВ
Ултрас КВ
Корисник
Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009

7/9/2010, 14:00
Шта би радио у дресу (туђе) репртентације....јесте да ће да добије наше држављанство и све то али није исто кад играш за земљу у којој си рођен и за земљу која ти је успутна станица у каријери...Не ради он ово из љубави него само из своје личне користи....
Барјактар_БЛ
Барјактар_БЛ
Корисник
Број порука : 37
Локација : Бања Лука
Регистрован : 04.08.2010

7/9/2010, 20:06
Џаба вам клео кад Милијаш игра за прву поставу Репрезентација - Page 8 61861 Репрезентација - Page 8 61861 Репрезентација - Page 8 61861 Репрезентација - Page 8 61861 Репрезентација - Page 8 61861
CasualMente
CasualMente
Корисник

7/9/2010, 23:32
Ево извештај са данашње утакмице, већ при прилазу стадиону осећала се напета атмосфера, а на њему око 45000 људи. Словенци су били смештени у новом кавезу између југа и запада. Кавез су већином сачињавали симатизери, док се од њих дистанцирала група од 50ак озбиљнијих навијача, иза заставе "Грофје" ( Грофови Цеље ) Навијају добро целу утакмицу, сви као један. Што се тиче нас Срба, опет стари проблем, организација не постоји. На југу два велика српска барјака и два бубња иза велике заставе Бели Орлови. Цела трибина се повукла на горе, па су у првих десетак редова окупила шачица "ултраса". Њих 50ак покушава да покренЕ навијање, али свака песма се угуши уздисајима остатка стадиона после сваке занимљиве ситуације. На трибинама Маракане доста застава, као што сам већ рекао застава Белих Орлова, ту је био Лиман, Инциденти, застава Збора, Блок 62, Ред Змаја, Крушевац, а на западу велика застава Звездара Булке. Навијање се свело на довикивање севера и југа, и тапшањем у ритму бубња. Тек је го Словенаца и општи транс око 3000 словенаца ( упалили бакљу и строб ) навела људе да сиђу у "коп". Тада се запевало Марш на Дрину, Од Тополе, Ој Косово Косово...
Стадион је у више наврата прозивао Словенце повицима "педери, педери". На северу две пароле, прва која је убола баш у центар "За Србе са Косова пасоша нема, а бразилац га добија без проблема!?" и друга која је стајала цело друго полувреме "Толе одлази"... Полицје на и око стадиона брда, кавез са гостима одвајали су дупли кордони жандармерије и небројано редара којих је било и у кавезу. Инцидент није био реалан, све се свело на прозивање и мрке погледе преко жандара.

То је отприлике то, са навијачке стране... Људи и даље немају ту свест о бодрењу репрезентације, мада полако, ваљда ће се нешто променити у наредном периоду, пред нама су занимљива гостовања у Ђенови, Даблину, Талину и Марибору, сигуран сам да ћемо их одрадити на нивоу, али доста је било брукања на домаћем терену.

ТрибинаСРБ редакција свуда и увек :cirka:

п.с. Пале су неке заставе Словенцима, било нешто пре текме, али екипа није ушла на време... Репрезентација - Page 8 831232

Репрезентација - Page 8 V182118p1
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи

8/9/2010, 13:33
Синоћ је навијање било ''Нула'', и то велика. Био сам на југу и овај пут се не може рећи да је било ''индијанаца'', како понекад зовемо оне накарминисане навијаче - симпатизере. Једино што је ваљало то је акција на почетку, остало све за заборав...
Servicium
Servicium
Одстрањен
Број порука : 245
Локација : Градишка
Регистрован : 03.09.2009

8/9/2010, 15:24
Ја не могу да вјерујем, на спортске.нет пише гледалаца 20 000 Shocked , на спорталу 30 000, па дал су ови људи нормални, јел имају очи, који к.... Репрезентација - Page 8 939636 Чему увијек то умањивање...
Ултрас КВ
Ултрас КВ
Корисник

8/9/2010, 15:58
Репрезентација - Page 8 58534_150607638295937_100000401054195_303777_8368653_n
CasualMente
CasualMente
Корисник

8/9/2010, 16:08
Које њушке LOL Репрезентација - Page 8 157734

Репрезентација - Page 8 9fea3939d24a
Барјактар_БЛ
Барјактар_БЛ
Корисник
Број порука : 37
Локација : Бања Лука
Регистрован : 04.08.2010

8/9/2010, 21:05
јесмо ли им отели застав е-ву ?
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи

8/9/2010, 22:02
CasualMente ::Које њушке LOL Репрезентација - Page 8 157734

Репрезентација - Page 8 9fea3939d24a

Тако је код нас, гаће саме спадају Репрезентација - Page 8 61861
CasualMente
CasualMente
Корисник

12/10/2010, 22:08
ј***м им матер жабарску, због пар бакљи прекидају утакмицу... Ајде да смо играли у Данској, него у Ђенови где се на прошлом дербију попалило на стотине бакљи!

жао ми људи што су отишли и дали паре а ни утакмицу нису одгледали! Deveous
Незапамћени инциденти, ма ј***м вам све!
CasualMente
CasualMente
Корисник

12/10/2010, 23:28
Репрезентација - Page 8 4 Репрезентација - Page 8 Djenova2 Репрезентација - Page 8 Djenova4 Репрезентација - Page 8 Djenova7

Репрезентација - Page 8 Hraaarrrgh

Репрезентација - Page 8 Bf1a7db944fa

Репрезентација - Page 8 105211366

Репрезентација - Page 8 105211006

Репрезентација - Page 8 105210995

Репрезентација - Page 8 105210999

Репрезентација - Page 8 105210593

Репрезентација - Page 8 105210560

http://www.mondo.rs/tg4028/Foto/Prekinut_mec_Italija_-_Srbija.html

Репрезентација - Page 8 105210074

Репрезентација - Page 8 Tb

Репрезентација - Page 8 Genova2

Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

13/10/2010, 13:19
https://www.youtube.com/watch?hl=en-GB&v=LciinsuTzv0
CasualMente
CasualMente
Корисник

14/10/2010, 01:29
двојица момака прошла са услонвом

http://www.mondo.rs/s185699/Fudbal/Navijac_pred_sudom-_Nagovorili_me_ne_bi_ja.html
Grobar Junior
Grobar Junior
Корисник
Број порука : 35
Регистрован : 01.05.2010

17/10/2010, 14:38
brukaju nas! Репрезентација - Page 8 939636
Ултрас КВ
Ултрас КВ
Корисник

20/10/2010, 14:29
https://www.youtube.com/watch?v=VOGY191WtxI
Лидеров снимак дешавања у Ђенови...
Крагујевац
Крагујевац
Црвени Ђаволи

8/11/2010, 14:57
Apel porodica pritvorenih Đavola :

Nalazimo se u bezizlanoj situaciji. Bilo kome da se obratimo, udaramo u zid, a naša deca bez opravdanja, nedužna leže u zatvoru. Iz dana u dan čekaju bilo kakvo obrazloženje, bilo kakvu informaciju i samo produžavaju agoniju. Od nas očekuju pomoć, a mi nismo u mogućnosti da im je pružimo. Pokušavamo da dođemo do informacije, da pronađemo razlog njihovog zadržavanja, sada već 23 dana u pritvoru, ali bez uspeha. Prilikom poslednje posete u četvrtak o4. novembra zakazali smo kod sekretara suda (gde smo primetili njenu zaprepašćenost za kompletnu situaciju sa našom decom) sastanak sa predsednicom višeg suda u Somboru, koja je ujedno i istražni sudija. Prilikom sastanka saznajemo sledeće informacije: Naime iako je žalba advokata na nadležnost suda u Somboru odbijena od strane višeg suda u Somboru, odmah je isti sam sebe proglasio nenadležnim, a po žalbi javnog tužioca koju je prema dobijenom obaveštenju dao po službenoj dužnosti i na njegovo zaprepašćenje žalba usvojena kod apelacionog suda u N. Sadu i ponovo vraćeno u nadležnost višeg suda u Somboru.Osim donošenja rešenja o pokretanju istražnog postupka i rešenja o pritvoru u trajanju do 30 dana, za period od 23 dana nije se ništa radilo po pitanju istrage. Od predsednice višeg suda u Somboru saznajemo da je sam pritvor određen kako ne bi osumljičeni delovali na dokaze u vezi istrage, a dokazni materijal se sastoji od audio i video snimaka sa stadiona i van stadiona u Djenovi i veštačenja mobilnih telefona, koji su im zaplenjeni prilikom lišavanja slobode. Sada se postavlja jedno suštinsko pitanje: kako i u kojij meri bi pritvorenici mogli da deluju na ispred navedeni dokazni materijal naveden u rešenju o pritvoru.

Sledeći apsurd je da lišavanje slobode, u ovom slučaju nedužnih za navodni prekršaj počinjen u inostranstvu, jer Italijanska policija je uhapsila počinioce izgreda na i van stadiona, (nad kojima se vodi postupak pred Italijanskim pravosuđem), a ostale prisutne na utakmici posle provera pustili da napuste Italiju. Našu decu nisu privodili, niti je za njih tražen bilo kakav istražni postupak od strane Italijanske vlasti, ali oni su lišeni slobode prilikom ulaska u Srbiju na zahtev našeg tužilaštva, bez ijednog razloga sa obrazloženjem da dokaze treba naknadno pribaviti i ispitati. Za ovo vreme nije urađeno ni veštačenje mobilnih telefona a kamo li pribavljanje dokaza, odnosno snimaka sa stadiona, već je vreme izgubljeno na određivanje suda koji je nadležan za ovaj postupak. Za to vreme se deca nalaze u pritvoru gde su podložni, (po iskustvu radnika iz zatvora koji je sa nama vodio dobronameran razgovor), traumama zbog dugog zadržavanja u pritvoru a sa saznanjem da su nevini. Od predsednice suda smo takođe dobili obaveštenje da će se pritvor produžavati sve dok se ne dobiju traženi dokazi i to na po mesec dana do isteka šest meseci, a nakon tog perioda i izveštaja javnog tužioca zbog čega istraga nije okončana ista se može nastaviti u nedogled. Do sada smo uspevali da održimo moral naše dece koja očekuju da će biti oslobođenja najkasnije po isteku pritvora od 30 dana. A sada posle ovih saznanja postavljamo sebi pitanje šta dalje, kako ih sačuvati. U pritvoru su srednjoškolci, studenti, roditelji maloletne dece, kojima je oduzeto pravo da se bore za svoj i integritet svoje porodice, ostavljeni na milost i nemilost slobodnoj volji inicijatora njihovog hapšenja.

Proizilazi da zbog nekih nasilničko nastrojenih pojedinaca niko ne može, ili ne bi smeo da izađe- putuje van zemlje, da li turistički ili na sportske manifestacije, kako ne bi došao u situaciju u kojoj se nalaze naša deca.

Posle nemilog događaja koji se desio, naša deca su poistovećena sa huliganima i povezana sa mafijom, dignuta je velika medijska halabuka i time dobijena podrška javnog mnenja za njihovo lišavanje slobode bez pravnog pokrića a zanemarivanjem pojma nevinosti. A onda su zaboravljeni. Prepušteni čekanju, a da nisu ni svesni čega.Postavlja se pitanje šta je sa javnim oglašavanjem njihovog statusa posle hapšenja, da li su oni kolateralna šteta ili su određeni da preuzmu kompletnu krivicu za nemili događaj da bi se sakrili stvarni krivci. Da li je moguće da mediji nisu izneli javnosti broj zadržanih a kasnije lišenih slobode, njihov dalji status za dosadašnjih 23 dana trajanja pritvora, nijednim člankom niti vešću u medijima, osim Kragujevačkih novina. Roditelji apeluju svim medijima da se oglase i pomognu u otkrivanju prave istine u vezi hajke uperene protiv naše dece. Takođe pozivamo sve roditelje da nam svojom podrškom pomognu u ostvarivanju našeg cilja, a cilj nam je da se što pre ova agonija završi.

Porodice nepravedno pritvorenih
Sponsored content

Назад на врх