TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
Go down
ултра
Корисник
Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР Empty Сви у Нови Сад !!!

14/8/2008, 22:22
Полако Делије дошло време да се крене у нову сезону. Време је да видимо колико смо напредовали у нашем размишљању. Мислим да од Новог Сада не може бољи почетак да буде да све покажемо шта треба. И бројност, и врхунско навијање, и изглед...све!
Дакле, крећемо од нуле што се каже, па да видимо колико смо напредовали. Све сем крцате трибине у Новом Саду би било разочаравајуће за нас!
Навијање, бројност, изглед, најкраће речено. Мислите о томе!

АЈМО ДЕЛИЈЕ, У НОВЕ ПОБЕДЕ !
СВИ У НОВИ САД!
ултра
Корисник

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР Empty Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

15/8/2008, 22:18
Карта ће, колико сам чуо, бити 250 кинти, али то није сигурно !
фики_кершме
Корисник
Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008

15/8/2008, 22:30
делије ће бити смештене на источној трибини, као и до сада.
ултра
Корисник

16/8/2008, 15:49
Карта за трибину на којој ћемо ми бити смештени (исток) ће бити 300 кинти.
ултра
Корисник

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР Empty Почело је !

17/8/2008, 23:32
Почело је !

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР 5h5cti54s17qyyd7xylu

И опет, опет, опет... иста прича. Изгледа да ћемо и ове сезоне ситуација бити иста, да `тринаести играч` буде бољи од дванаест на терену.

Иако је парола стихова "једите говна ми смо шампиони" вероватно замишљена да носи другачију поруку, врло лако се после утакмице могла протумачити и као порука нашим играчима који су испраћени звиждуцима целе источне трибине стадиона у Новом Саду и повицима "Марш из Звезде".

Већ поменути транспарент се налазио на огради док су изнад њега стајале четири шеталице са словима ФКЦЗ, прво раздвојене, са балонима између, а затим спојене.

И на почетку утакмице имали смо шеталицу. Велику, скоро преко целе источне трибине. Једноставан дизајн, две водоравне црвене пруге на белој основи, два грба на крајевима, а између порука свих нас: "Звездо волим те".

Следећег викенда поново идемо у Војводину, овај пут у Зрењанин.
ултра
Корисник

18/8/2008, 01:11
Сад кад сам мало дошао себи и сумирао утиске, могу рећи да је на нивоу одрађено ово гостовање! Следи Зрењанин...

Последњи изменио трибинасрб дана 11/2/2009, 01:03. измењено укупно 1 пута
фики_кершме
Корисник

18/8/2008, 01:14
браво, схватио си ! то је важно. Biggrin
ултра
Корисник

18/8/2008, 02:32
Слике са утакмице можете погледати у галерији
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

18/8/2008, 17:02
али смо ми тј. делије из новог сада испали највеће пичкетине, на последњем дербију смо "искористили" Дејана Димитријевића Лонца да би прозивали гробаре,а сада смо ми испљували по фирмашима са узвицима "Јебо вас Лонац" i "Проћићете сви ко Лонац"... Стварно безвезан потез по мом мишљењу
ултра
Корисник

18/8/2008, 20:58
Мени само смета што фирмаши своја језгра попуњавају пљувањем по Београду. У реду је, пљуј по Звезди, по Делијама али зашто по Београду, то је главни град земље у коју се сви кунемо!
фики_кершме
Корисник

18/8/2008, 21:10
Косово је Србија ::али смо ми тј. делије из новог сада испали највеће пичкетине, на последњем дербију смо "искористили" Дејана Димитријевића Лонца да би прозивали гробаре,а сада смо ми испљували по фирмашима са узвицима "Јебо вас Лонац" i "Проћићете сви ко Лонац"... Стварно безвезан потез по мом мишљењу
чуо сам те ликове, дошло ми да одем тамо да им свима налупам шамаре...
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

19/8/2008, 00:21
GATE7_ORTHODOX ::
Косово је Србија ::али смо ми тј. делије из новог сада испали највеће пичкетине, на последњем дербију смо "искористили" Дејана Димитријевића Лонца да би прозивали гробаре,а сада смо ми испљували по фирмашима са узвицима "Јебо вас Лонац" i "Проћићете сви ко Лонац"... Стварно безвезан потез по мом мишљењу
чуо сам те ликове, дошло ми да одем тамо да им свима налупам шамаре...
Ево, ово вам је савршен пример дволичности... Прво "Докле више да се убијамо?!", а сад ово...
ултра
Корисник

19/8/2008, 00:27
Ако су неколико дебила то довикивали, то не значи да је такав став Делија.
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

19/8/2008, 00:30
али напоменуо сам да су то само неке делије из новог сада,да то нису скандирали сви на источној трибини,а и по "јутубу" сам наишо на неке коментаре против њега од неке Јелене...Можда ти момци из новог сада знају нешто што ми незнамо,можда знају какав је он био стварно,ми га знамо само што га је убио неки гробар!Курац би ми чули за њега да се то није десило!!!
Без Страха
Без Страха
Корисник
Број порука : 14
Регистрован : 26.07.2008

19/8/2008, 01:56
Било је супер,кореографије,навијање,ма све! Жао ми је момака који нису стигли на воз у повратку,јеби га...
ултра
Корисник

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР Empty Банат - Звезда

21/8/2008, 20:18
Зрењанин, 23.8., 17ч (нисам сигуран за сатницу, било би добро да још неко потврди), дистанца је као до Новог Сада, комбији, аутобуси иду благо је речено често, кола, организујте се, нема разлога да нас не буде још више него у Новом Саду, обзиром да смо сад још више потребни овим нашим дегенима.
ВладаЦЗВ
ВладаЦЗВ
Корисник
Број порука : 11
Локација : Beograd
Регистрован : 21.08.2008
http://www.delije.net

21/8/2008, 22:47
Било баш екстра у НС... Путовање, она шетња (полумаратон), па и на стадиону, јбг ја сам био испред вође па сам све чуо.. 8) Корео и шеталице екстра... Стварно супер! У повратку сам шпринто да ми не побегне воз, чак сам улазио у градски бас, ау ал је и тамо било моћно, они људи били у чуду... и тако, све у свему одличан старт, надам се да ћемо да пренесемо исту слику у Зрењанин, само да ћемо срећнији да изађемо са стадиона :happy5:
ВладаЦЗВ
ВладаЦЗВ
Корисник

21/8/2008, 23:23
alo cigani nisu turci svi 500 godina po beogradu kurac drkali, nisu drkali vec su jebali vase prababe glupi cigani, turci ste i vi!!!!

Ево ово су нам певале пичке фирмашке, јебем их уста!!! Говна искомплексирана!!!
ВладаЦЗВ
ВладаЦЗВ
Корисник

21/8/2008, 23:48
Нема шта тренутно много да се прича!!! Цела екипа из НСа, правац Зрењанин!!!
ултра
Корисник

22/8/2008, 18:52
КАМЕРЕ НА ФУДБАЛСКОЈ УТАКМИЦИ

У суботу, 23. августа 2008. године, у Зрењанину, на Градском стадиону у Карађорђевом парку, са почетком у 17 сати, одиграће се првенствена фудбалска утакмица „Меридијан супер лиге” између екипа ФК „Банат” из Зрењанина и ФК „Црвена Звезда” из Београда.

У складу са чланом 69. Закона о полицији, полицијски службеници Министарства унутрашњих послова ће видео камерама снимати учеснике овог догађаја, јер постоји опасност да приликом одржавања ове спортске манифестација може доћи до угрожавања живота и здравља људи или имовине.

Истом приликом полицијски службеници спречиће, у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, сваки улазак на стадион лица која су под дејством алкохола или се из њиховог понашања може закључити да су склони насилничком и недоличном понашању, као и сваку употребу пиротехничких средстава (петарде, бакље и друга слична недозвољена средства), наводи се у саопштењу Полицијске управе Зрењанин.

министар се нови јавио... :evil:
ултра
Корисник

24/8/2008, 00:22
Шта ће нам припреме...
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР 0ysbrcyngyhwq8f5v2xa
... ми можемо да и певамо скачемо колико год да треба и без висинских припрема. Права лудница данас у Зрењанину и одлично навијање.

Певање и скакање истичемо јер је на терену виђена несвакидашња ситуација - судија је у 30. минуту прекинуо утакмицу да би играчи пили воду.

Улазак на трибину је опет дуго трајао, као и увек у Зрењанину, где је то већ једном изазвало озбиљне проблеме. Овог пута није било инцидената.

Заставе поређане на огради, мали барјаци раштркани по трибини, по која бакља или димњак с` времена на време и, у другом полувремену, 10-ак димњака упаљених одједном представљали су "кореографију" на данашњој утакмици. Али, можда је и најбоље од свега је изгледало кад смо искористили приручно средство. Врло упечатљив моменат данас је био кад су поскидане мајице које смо вртели изнад глава, што ће се и видети на видео снимку.

На крају опет прозивка играча, који овај пут нису ни помислили да поздраве навијаче који су их бодрили целим током утакмице. "Марш иѕ Звезде", "Није Версаћи, није Армани, то дрес је Звезде, ви, манекени" и "Пичке циганске".

У четвртак се игра прва утакмица сезоне на Маракани, реванш против Апоела.

Слике са утакмице можете видети у галерији.
фики_кершме
Корисник

24/8/2008, 01:56
нема шта пуно да се каже. навијање одлично, апсолутно без падова! бројност такође за похвалу, и ово већ мирише на једну веома успешну навијачку сезону за нас. само ако наставимо у оваквом ритму, биће одлично. надам се да ћемо бити на нивоу и на нашој маракани против апоела.
Без Страха
Без Страха
Корисник
Број порука : 14

24/8/2008, 11:26
Одлично,браво Делије!!! Најбољи смо бре,то морамо да покажемо и у четвртак на Маракани,увек уз свој клуб! И у срећи и у тузи север ће с тобом бити!!!
Делија
Делија
Корисник
Број порука : 24
Регистрован : 07.05.2008

24/8/2008, 11:42
било је одлично,кад ће снимак?
Crazy_North
Crazy_North
Одстрањен
Број порука : 69
Локација : БЕОГРАД

24/8/2008, 11:53
Najbolji smo! Svi u cetvrtak na Sever!!!
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics