ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
Страна 2 of 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
24/8/2008, 12:21
Ово је краћа верзија клипа. Лудница од 1:00 :happy5:
- ултраКорисник
Звезда - АПОЕЛ
25/8/2008, 20:33
Сутра сви по карте за Север!!! Морамо да покажемо колико волимо Звезду, и да ћемо бити уз њу и кад је лоше, и кад је добро! Тачно је да нам је клуб у кризи, зато једино нама преостаје да пружимо максималну подршку, и коначно дођемо до победе! Све сем пуног Севера биће разочаравајуће за нас!!! И у срећи, и у тузи Север ће с' тобом бити!!! Ајмо Делије!!!
- ултраКорисник
25/8/2008, 20:51
Позовите остале Делије, па макар и то било преко интернета, путем разних форума, јутјуба, итд... Морамо да се скупимо у што је већем броју то могуће!! Ми смо тренутно једини здрави у нашем клубу, и ми једино можемо дићи нашу Звезду из кризе! Зато, сви на Север у четвртак да покажемо оним говнарима из управе да не дозвољавамо да нам уништавају оно што највише волимо!!!! Сви на Север, ајмо Делије!!!
28/8/2008, 01:20
Тако је!!! Сутра што већи број, и навијање до победе! Видимо се на северу!
- PanaaОдстрањен
- Број порука : 113
Локација : Prijedor, RS
Регистрован : 31.07.2008
28/8/2008, 11:14
Сад ми је мало жао Коњомана, али јбг.... :smile:
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=107809
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=107809
- PanaaОдстрањен
28/8/2008, 11:15
Тек сад сам видио да ова вест има на другој теми....
- Gravediggers_1970Корисник
- Број порука : 226
Регистрован : 08.08.2008
28/8/2008, 17:43
Срећно против апоела, па да буде инвазија на куп уефа српских клубова да имамо 4 представника, уколико ови педери ипак пусте фенер да прође.....
- PanaaОдстрањен
28/8/2008, 18:47
Што ако пусте??? Јесмо ли се ми жалили??? :confuse:
- Gravediggers_1970Корисник
- Број порука : 226
Регистрован : 08.08.2008
28/8/2008, 20:05
Изгледа да хоћемо, ако не бар је нас пар Гробара упутило жалбу!
Што се тиче утакмице...АУ у 117 минуту....Штета према оним људима што су били да стадиону...
Што се тиче утакмице...АУ у 117 минуту....Штета према оним људима што су били да стадиону...
- ултраКорисник
29/8/2008, 00:42
Уф.. велики набој, велике емоције, велика напетост резултирали су да се деси оно што се десило на почетку другог полувремену. Уз све проблеме са којима се носимо протеклих пар дана, недеља бар се од нас очекивало да будемо на врхунском нивоу. Можда га је то највише погодило, шта ли, мада ја мислим да смо и прво а поготову друго полувреме били на нашем, високом нивоу......нека се извуку поуке и најбоље ствари из овога па да наставимо да подржавамо нашу Звезду још јаче и још боље и још многобројније и још снажније на сваком кораку а највише на стадионима..
Добро знамо ко смо, знамо шта желимо
за победе твоје на све спремни смо.
Добро знамо ко смо, знамо шта желимо
за победе твоје на све спремни смо.
- фики_кершмеКорисник
- Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008
29/8/2008, 00:56
одлично навијање, одлична атмосфера, одлична бројност! свака част момцима са шипке! добро је што смо на време реаговали да се управа отера, и колико видим сада успели смо! ма најјачи смо!
- ултраКорисник
29/8/2008, 12:11
Прво полувреме:
Друго полувреме:
Сад сам приметио гледајући ове клипове да је навијање у другом полувремену било много боље, вероватно после оних претњи од стране Ш.....
Прво полувреме, доста пута двоглас, али баш доста пута...
Друго полувреме:
Сад сам приметио гледајући ове клипове да је навијање у другом полувремену било много боље, вероватно после оних претњи од стране Ш.....
Прво полувреме, доста пута двоглас, али баш доста пута...
- ултраКорисник
30/8/2008, 01:31
Једина европска
Једно је сигурно. Суспензију коју нам је изрекла УЕФА, од два меча без помоћи навијача на гостовањима, Звезда није одрадила ове сезоне.
Делије су поново биле светла тачка утакмице, за разлику од осталих структура клуба. Кад смо их већ поменули, да кажемо да су после наших прозивања дан касније, односно данас, сви поднели оставке. Потез који смо очекивали.
У кавезу на истоку могли смо да видимо групу гостујућих навијача који су били пријатељски настројени, што су и исказали качењем српске заставе, транспарентом "Kosovo is Serbia", "Freedom to R.K." и прецртаном албанском заставом. Симболи које су истакли су, наравно, наишли на одобравање северне трибине са које је узвраћено транспарентом на грчком језику "Кипар је Грчка". Касније је изнет и други, на руском језику. На друм је, у преводу, писало "Није НАТО тај који црта границе него историја и традиција".
Интересантан моменат десио се у паузи измешу регуларног тока и продужетака - играчи су дошли до ивице терена ка северној трибини након скандирања "Дођите на север", после чега смо наставили са "хоћемо победу".
Певали смо прилично добро целим током утакмице, а на 0:2, кад је пролаз изгледао недостижан, кренуло је и споменуто прозивање, како са севера, тако и са друге две трибине. Након тога опет смо певали Звезди, пружали смо подршку Звезди, а не пролазним елементима на терену и у фотељама, јер нису они Звезда. Север је Звезда.
Једно је сигурно. Суспензију коју нам је изрекла УЕФА, од два меча без помоћи навијача на гостовањима, Звезда није одрадила ове сезоне.
Делије су поново биле светла тачка утакмице, за разлику од осталих структура клуба. Кад смо их већ поменули, да кажемо да су после наших прозивања дан касније, односно данас, сви поднели оставке. Потез који смо очекивали.
У кавезу на истоку могли смо да видимо групу гостујућих навијача који су били пријатељски настројени, што су и исказали качењем српске заставе, транспарентом "Kosovo is Serbia", "Freedom to R.K." и прецртаном албанском заставом. Симболи које су истакли су, наравно, наишли на одобравање северне трибине са које је узвраћено транспарентом на грчком језику "Кипар је Грчка". Касније је изнет и други, на руском језику. На друм је, у преводу, писало "Није НАТО тај који црта границе него историја и традиција".
Интересантан моменат десио се у паузи измешу регуларног тока и продужетака - играчи су дошли до ивице терена ка северној трибини након скандирања "Дођите на север", после чега смо наставили са "хоћемо победу".
Певали смо прилично добро целим током утакмице, а на 0:2, кад је пролаз изгледао недостижан, кренуло је и споменуто прозивање, како са севера, тако и са друге две трибине. Након тога опет смо певали Звезди, пружали смо подршку Звезди, а не пролазним елементима на терену и у фотељама, јер нису они Звезда. Север је Звезда.
- Без СтрахаКорисник
- Број порука : 14
Регистрован : 26.07.2008
30/8/2008, 13:28
Bilo je odlicno! Nisam ocekivao neko ne znam kakvo navijanje s obzirom da je evropska tekma,i imali smo problema sa razglasom. Al nam je vodja popizdeo
- ултраКорисник
Недеља, 17 часова, сви на Север!!!
30/8/2008, 15:29
Сутра са почетком у 17 часова наша Звезда има прилику да забележи прву победу ове сезоне. Зато требамо дати пуну подршку нашем клубу, и напунити Север! Задње три утакмице велики број Делија је бодрило наш клуб, и сада не смемо стати! Зато што нам је клуб у кризи не сме бити разлог за не долазак на утакмицу, то би требао да нам буде разлог више због ког треба да се дође! Зато сви сутра на Север да наставимо добар почетак наше навијачке сезоне!!!
- ДелијаКорисник
- Број порука : 24
Регистрован : 07.05.2008
30/8/2008, 19:33
идемо делије,сви на север сутра!
- Crazy_NorthОдстрањен
- Број порука : 69
Локација : БЕОГРАД
Регистрован : 26.07.2008
30/8/2008, 19:58
stvarno je bilo do jaja.moramo sada da se skupimo u velikom broju protiv javora
- ултраКорисник
31/8/2008, 20:40
Транс је још једном погодио у мету, као и врхунске песмице ''Јавор има невероватан тим'' и ''Звезда игра другачије од других''. Било да бојкотују Земана, било да губе зато што им није стало, ови играчи су позерчине какве дуго нисмо имали и ниједна победа до краја сезоне у мојим очима неће опрати ово, мислим да им то треба ставити до знања! Нова песма је одлична, још кад је отпевамо на пуном северу, биће хаос.
- Косово је СрбијаКорисник
- Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008
31/8/2008, 21:10
Изгубили смо,а мени није криво!!!-до јаја...Нема шта лепо поподне на Северу!!!
и да за Земана-А сад адио,а сад адио,и ко зна где и ко зна кад!!!
и да за Земана-А сад адио,а сад адио,и ко зна где и ко зна кад!!!
- ултраКорисник
31/8/2008, 21:20
Нова песма је одлична
Сваке ноћи сањам ја
Маракана препуна
Певају ти сви к'о полудели
Напред Звездо ле, оле
Идемо до победе
Але але оооо
Увек заједно
Сваке ноћи сањам ја
Маракана препуна
Певају ти сви к'о полудели
Напред Звездо ле, оле
Идемо до победе
Але але оооо
Увек заједно
31/8/2008, 21:30
али и да незаборавим оно кад наши играчи приме лопту...стварно феноменално!
само ми жао што нисмо постигли тај гол па да се мало фолирамо и да га прослављамо! :happy5:
Е али највише од свега би волео да играмо другу лигу,доста ми бре више ових Глодара немогу их гледам,а тамо би било и занимљивије:Инвалиди,онда ови Пазарци,па и Земун ако бог да да се врати...шалим се
Ове сезоне ће бити успех ако се квалификујемо за неко Европско такмичење...
Слушам на СОС-у буњевчевић каже Звезди требају паре,кад буде било пара биће и голова!!! Па чекај буразеру,где су паре од Миловановића,БАсте...
А и јавор нема бог зна какву ситуацију са парама,али зато побеђује Звезду, па и Вошу!!!
Ма нема шансе да нешто урадимо ове сезоне!
само ми жао што нисмо постигли тај гол па да се мало фолирамо и да га прослављамо! :happy5:
Е али највише од свега би волео да играмо другу лигу,доста ми бре више ових Глодара немогу их гледам,а тамо би било и занимљивије:Инвалиди,онда ови Пазарци,па и Земун ако бог да да се врати...шалим се
Ове сезоне ће бити успех ако се квалификујемо за неко Европско такмичење...
Слушам на СОС-у буњевчевић каже Звезди требају паре,кад буде било пара биће и голова!!! Па чекај буразеру,где су паре од Миловановића,БАсте...
А и јавор нема бог зна какву ситуацију са парама,али зато побеђује Звезду, па и Вошу!!!
Ма нема шансе да нешто урадимо ове сезоне!
31/8/2008, 22:04
А у курац,заборавили смо да кажемо за пароле...ето видите колико је било боље у другом полувремену тако да смо ово и заборавили!!!
Значи негде при крају првог полувремена подигнуте су 4 пароле-ако се неварам, на којима је колко сам ја укапирао писало : Сви играчи пролазе
И тренери и чланови управе
само Север остаје
Звезду чува нема никад предаје
Значи негде при крају првог полувремена подигнуте су 4 пароле-ако се неварам, на којима је колко сам ја укапирао писало : Сви играчи пролазе
И тренери и чланови управе
само Север остаје
Звезду чува нема никад предаје
31/8/2008, 23:33
Била би добра прозивка да смо данас певали Дупла круна але!!!
Како би се тад смејао
Како би се тад смејао
Страна 2 of 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39